- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
Ben her zaman ondan daha çok kazandım bütün eşyaları her şeyi ben aldım benim borcum bitti ama onunki hala bitmedi bu ay mesela kartına euro yatıracaktık yatırma orayı çekerler borç var orada dedi 24 bin borç varmış ödedim, iki gün sonra o hesaba yine Euro yatırmak gerekti yine yatırma dedi borç var dedi. Ben de maaşını aldın ödemedin mi dedim bu ay iki defa hesap kesini yaptılar dedi ama böyle bir şey imkansız. Sürekli bir gizli saklı şeyler. Ev kirasını da bu ay ben ödedim adam 45k alıyordu geçen ay 100k bile kalmamıştır borcum dedi bugün hesaba göre 30k borçu kalması gerekirken yine 100k vardır, geçenlerde babası yine ondan yüklü bir miktar para istemişti vermedim dedi ama bilmiyorum normal değil. Atandığım ilk yıl kendime araba aldım evlendiğimden beri bir kuruş bile köşeye koyamadım . Maaş farkını sorun bile etmedim, işten çıktığı gün kredi kartımı verip al hayatım sende kalsın dedim.
Böyle yuva olmaz olsun cnmBerbat hissediyorum arkadaşlar ben bunları hak edecek ne yaptım güzel bir yuvam olsun diye sürekli çabaladım ben neden böyle bir şeyi hak ettim iki yıldır yuvam yıkılmasın diye tek başıma çabalıyorum bittim tükendim gözümün önünde yuvam yıkılıyor.
Moktan aile ve pislik herife tek bir eleştiri bile yapmayıp kadıncağızı paragöz ilan etmişler, bazı üyeler hele de bir tanesi var ki aşırı ataerkil yorumları var ...Sizin özelinizde yazmadım sayfa sayfa okudum, altındır gramdır herkes gereksiz üstüne gelmiş. Sanki adamda her şey tam da bi bu kusuru varmış gibi. Zaten baştan aşağı falso tatsız tuzsuz bi adam, hal böyleyken tabiki maddi manevi tüm eksileri dökecek kadın. Boşanmak istemekte çok haklı.
Çok uzun yazdığı için konunun yüzde 80i altınları anlatmış en önemli kısımı sona bırakmış iki kelam ile o yüzden okuyanın aklında en çok para konusu kalmış olmalı.
Hepimiz ayni konuyu okuyoruz ve anlıyoruz arkadaşlar merak etmeyin. Asalak tembel koca konusuyla yok kınada ele çeyrek bilmem ne diye anlatılan konu ayrıdır. Kendisi babasını iki iste çalıştırıp tembel kocasını özel okulda okutmaya utanmıyor mesela ama burda tek tek her şeyi saydın diyince çok rahatsız oldu nedense. Sanki haracini alıyor gibi 95 gram çıktı diyor yahu az para mı bu?Kerkenes yalan söylemişler ve altınlara çökmüşler hem de kadına sormadan , neden hakkını arayan kadına bu yorumları yapıyorsunuz, kadın dolandırıldığını vurgulamak istedigi için kalem kalem yazmış diye resmen paragöz muamelesi yapılmış...
Sizce ben babamı iki işte çalıştırıp o parayı hibe ettireceğimi mi sanıyorsun? Eşimi okula neden yazdırdığımızı defalarca söyledim yasal yolla oturum alma iznimiz içindi altın fiyatları düşünce babamdan ve ailemden borç aldım okul ücretini ödemek için altınlarla onları geri iade edecektik zaten. Ne kadar terbiyesizsiniz ya? Rabbim yaşadıklarımı size de nasip etsin de o zaman neyin ne olduğunu anlarsınız artık cidden mazlumun ahını aldınız. Yazıklar olsun puh size. Rabbim yaşadığım ne varsa size de yaşatsın da bakın bakalım insanlar her zaman aynı kararları alıp aynılarını düşünebiliyor mu?Hepimiz ayni konuyu okuyoruz ve anlıyoruz arkadaşlar merak etmeyin. Asalak tembel koca konusuyla yok kınada ele çeyrek bilmem ne diye anlatılan konu ayrıdır. Kendisi babasını iki iste çalıştırıp tembel kocasını özel okulda okutmaya utanmıyor mesela ama burda tek tek her şeyi saydın diyince çok rahatsız oldu nedense. Sanki haracini alıyor gibi 95 gram çıktı diyor yahu az para mı bu?
Yahu bulmuş yağlı kapıyı tabiki de gelir senle , hala sevmeye devam et zira o seni bir zerre dahi sevmiyor...Gerçekten çok zor şeyler yaşadım, eşimi seviyorum yalan yok. Hâlâ da seviyorum, benim için depremde işini şehrini bırakıp geldi bu minnettarlıkla çok fazla şeye katlandım, gerçekten yaşamayan anlamaz. Her tartışmada söz verdi bir daha böyle şeyler yapmayacaklar diye ama her seferinde de hem o hem ailesi yaptılar. 2 yıl geçti, psikiyatrik tedavi görüyorum, sanırım iyileşmeye başlıyorum ki tahammül sınırlarım bitti.
Şimdi siz zaten siz gidiyorsunuz eşinizi de alsaydınız dersiniz, vize süreçlerinden bir haber şekilde. Size diyecek hiçbir şeyim yok siz beni babam üzerinden vurmaya çalıştınız hiçbir şey bilmeden yok utanmıyor mu yok bilmem ne diye ya Rabbim bunun acısını sizden gani gani çıkarsın inşallah. Benim ailemin ne kadar her konuda yanında olduklarımı bir ailem bir Allah biliyor. Rabbim sizi de benim gibi büyük acılarla sınasın inşallah da bir insanın günahına girmek ne demek bilin.Sizce ben babamı iki işte çalıştırıp o parayı hibe ettireceğimi mi sanıyorsun? Eşimi okula neden yazdırdığımızı defalarca söyledim yasal yolla oturum alma iznimiz içindi altın fiyatları düşünce babamdan ve ailemden borç aldım okul ücretini ödemek için altınlarla onları geri iade edecektik zaten. Ne kadar terbiyesizsiniz ya? Rabbim yaşadıklarımı size de nasip etsin de o zaman neyin ne olduğunu anlarsınız artık cidden mazlumun ahını aldınız. Yazıklar olsun puh size. Rabbim yaşadığım ne varsa size de yaşatsın da bakın bakalım insanlar her zaman aynı kararları alıp aynılarını düşünebiliyor mu?
Yoo yırtmam.Kadının altınlarına el koymuşlar, ne demek ya hu , essek gibi de verecekler o altınları, oh ne ala eşimin ailesi altınlarımın üzerine yatacak bende hala cici gelini oynayacağım, biraz gerçekçi olun , sizin altınlarınıza el koyulsa , takılacak altın konusunda hile yapılsa ve de kandırılsanız ne diyecektiniz acaba , bu nasıl bir yorum, kendi başınıza gelse yakanızı yırtarsınız...
Eşi tam bir asalak , ailesi de aynı zaten, en büyük suçta konu sahibinin, konu az para çok para da değil kerkenes, eşi ailesi ile bir olup dolandırmış, kurnazlık yapmışlar, bu evlilik neresinden tutsan elde kalıyor, konu sahibi ise hala seviyorum diyorHepimiz ayni konuyu okuyoruz ve anlıyoruz arkadaşlar merak etmeyin. Asalak tembel koca konusuyla yok kınada ele çeyrek bilmem ne diye anlatılan konu ayrıdır. Kendisi babasını iki iste çalıştırıp tembel kocasını özel okulda okutmaya utanmıyor mesela ama burda tek tek her şeyi saydın diyince çok rahatsız oldu nedense. Sanki haracini alıyor gibi 95 gram çıktı diyor yahu az para mı bu?
Hanımefendi biz altınları benim için değil adamların kendi oğulları için kullanıyoruz. Ayrıca evet altınlara el koydular.Yoo yırtmam.
Konuyu unuttum bile, hatırladığım kadarıyla söyleyeyim.
Altınları el koydularsa o ayrı bir konu.
Ama şu kadar gram takacaklardı, bir baktık bu kadarmış, yok 14 ayarmış, ayıp yani.
Benim de bileziklerim sandığımdan bir hayli azdı ve ev alacağımız zaman öğrenmiştik.
Gidip de kimseye az takmışsınız demedim, ay korkunç, kendimi o duruma düşürecek biri değilim şükürler olsun.
Boşanacağımdan emin olabilirsiniz, boşanma dilekçesini verdim mahkemeye dün. Sevsem de boşanacağım, kendimi daha çok seviyorum artık.Eşi tam bir asalak , ailesi de aynı zaten, en büyük suçta konu sahibinin, konu az para çok para da değil kerkenes, eşi ailesi ile bir olup dolandırmış, kurnazlık yapmışlar, bu evlilik neresinden tutsan elde kalıyor, konu sahibi ise hala seviyorum diyorben boşanacağına asla ihtimal dahi vermiyorum, parazit gibi beslemeye devam edecek çünkü kararlı bir duruşu yok ben en çok buna takıldım, adam da sırf konfor ve para için yanında duruyor ve asla değer vermiyor...
Eğer eşim bana 120 gram altın takacağız dediyse ve o altin 95 gram çıkarsa olay çıkarırım çünkü dert para değil kimse beni essek yerine koyamaz, dürüstlük beklerim herseyden önce ...Yoo yırtmam.
Konuyu unuttum bile, hatırladığım kadarıyla söyleyeyim.
Altınlara el koydularsa o ayrı bir konu.
Ama şu kadar gram takacaklardı, bir baktık bu kadarmış, yok 14 ayarmış, ayıp yani.
Benim de bileziklerim sandığımdan bir hayli azdı ve ev alacağımız zaman öğrenmiştik.
Gidip de kimseye az takmışsınız demedim, ay korkunç, kendimi o duruma düşürecek biri değilim şükürler olsun.
Konuyu unuttum dedim, el konulan altınlarda tabii ki hakkınızı arayacaksınız.Hanımefendi biz altınları benim için değil adamların kendi oğulları için kullanıyoruz. Ayrıca evet altınlara el koydular.
Lütfen kendinizi sevin ve kullandırmayın...Boşanacağımdan emin olabilirsiniz, boşanma dilekçesini verdim mahkemeye dün. Sevsem de boşanacağım, kendimi daha çok seviyorum artık.
O zaman sana şu kadar gram altın takacağız, şunu alacağız demeyecekler , hırsızın hiç mi suçu yok ya hu ...Konuyu unuttum dedim, el konulan altınlarda tabii ki hakkınızı arayacaksınız.
Ama ben şu kadar grammış, az takmışsınız demeye utanırım.
Siz utanmayabilirsiniz.
Bu arada mesajları kontrol ettim öncesinde 150 demişlerEğer eşim bana 120 gram altın takacağız dediyse ve o altin 95 gram çıkarsa olay çıkarırım çünkü dert para değil kimse beni essek yerine koyamaz, dürüstlük beklerim herseyden önce ...
Ben çıkarmadım, hiç de eşşek yerine konulmadım.Eğer eşim bana 120 gram altın takacağız dediyse ve o altin 95 gram çıkarsa olay çıkarırım çünkü dert para değil kimse beni essek yerine koyamaz, dürüstlük beklerim herseyden önce ...
Ben de utanırım ama gözüme bakarak aptal yerine koymalarına her zaman bana böyle kurnazca yaklaşmalarına dayanamıyorım hiçbir şeye ses çıkarmadığımı bildikleri için böyle yapıyorlar.Konuyu unuttum dedim, el konulan altınlarda tabii ki hakkınızı arayacaksınız.
Ama ben şu kadar grammış, az takmışsınız demeye utanırım.
Siz utanmayabilirsiniz.
Siz anlamıyorsunuz adamlar normalde gerçekten de 120 gram aldı düğün günü kayınvalidemle ufak bir gerginlik yaşadık saygısızlık etmedim ama. Kadın o kelepçeyi takmaktan vazgeçip düğünde kendi takti, o eksik 25 gram o anlıyor musunuz? Bu aptal yerine koymak değil mi? Düğünden vir gün sonra eşimle yabauna dururken yalnızca eşimi çağırıp altınların bir kısmına el koymak aptal yerine koymak saygı duymamak değil mi? Benim gözümde yok bunlar adamlar sadece sustuğum için saygısızlıklar yapıyorlar.Ben çıkarmadım, hiç de eşşek yerine konulmadım.
Hoş değil, fakat insanlar yapacaklarından vazgeçip azalttılar diye hesap soramam.
Adamlar sizi resmen oyuna getirmiş hem de oğulları ile beraber , yılanın başı eşiniz, koynunuzda yılan besliyorsunuz haberiniz olsun...Bu arada mesajları kontrol ettim öncesinde 150 demişleronunla bile ilgilenmemişim sırf okul ücreti için kafamızdaki hesabı 120 en son dedikleri için öyle yapmıştık. Sorun 95 takmaları da değil arıyoruz 95 gram doğru mu diyoruz yok 120 diyorlar göz göre yalan söylüyorlar. Deseler ki 120 aldık ama 95 taktik aklımızda o yüzden 120 kalmış deseler yine sorun yok ama sürekli kurnazlık peşindeler ben bu kadar çabalarken. Bana bu 120-95 gram oyunlarını yaptıklarımda evimin tüm eşyasını tek başıma kendimin aldığını bile biliyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?