ya söylediğimden etkilenmeyin nolur , sadece tüm yorumları okudum da eşinizde hala hatasından utanacıgna gelmesin felan diyomuş ya, bende bu konuda SONUNA KADAR EŞİNİZİ HAKSIZ BULDUM . aklıma şöyle geliyor bu kadar abartıp olayı büyümesinin nedeni olarak : acaba ailenle görüşmeni engellemek mi amacı ???? yani o sadece bahaneydi de, bahane arıyordu da , kadının bi lafını bu kadar kasıtlımı büyütüp ortamı gerdi ve hala inadının arkasında duruyor acaba??? yoksa hiç bi anlam veremedim çok saçma yani, afedersin de sen kim oluyorsunda evime gelmicek diye ortaya çıkıyorsun??? o ev tek onun deil senin de evin yani, sabah gidip akşam gelion ne evinden bahsedion tüm zahmeti çeken kadın eve bakan da geleni ağırlayanda , kadın kızımı besleyemiosn ne biçim erkeksin dememiş , 2. ek işininin başarısızlığından konu açılınca o kadar stresli işlerle uğraşmasında çok geç olmadan bi şansını denesin istemiş ve fikrini söylemiş, o zaman dert yanmasın kendisi de başarsaymış

eşimizin ailesi neler neler yapıp abartarak ne laflar sokuyorlar hadleri olmadığı halde surat asıp lafmı sokuyoz ? eve gelemez deyip evde terör mü estiriyoruz 2 trip yapıoz eşimize gönlümüzü alıo tmm yani , yinede saygımızı bozmuoz büyük diye, hep insanlık bizde kalıo o kadar entrikalara rağmen , ben açıkçası annenizde değilde eşinizde art niyet aradım , ona duymuosa da sana saygı duyması lazım, bu konuda sakın boşanma felan düşünme , ama eşine de tmm annem haksızdı deme tepene binmesin , ayaklarını kesmeye çalışıo olabilir, kuzenimin eşi de kv kp leri geldiğinde ya eve çok geç gelir ya tersler çocuğu ya çemkirir onlarda gurur yapıp gitmezler o da kızı tek düşürür dilediği gibi kişner

mikrop hiç birimizde sevmioruz o yüzden , ailesininde dibinden ayrılmaz, sırtında kocaman canım anam dövmesiyle , sen anneni ezdirsen sana demicek aman benm için annesinden geçti diye 4 elle yapışmıcak ailesi haksızlık yapınca terslemicek , aksine yüz bulcak , annenlere söyleme gelmesinler dediğini kırılır gelmezler, eşinle de mesafeni koru hatasını anlasınlar ama inatlarına akrabalarını çağır ve ağırla canm , hep ben die bişy yok adı üstünde EŞ YANİ EŞİTSİNİZ.