huzurumuz kalmaz üstelik bende senin ailenle görüşmem dedim tamam diyor benim için farketmez diyor inan beni çaresi bırakıyor annem onu rencide etmiş
Bayrama kadar bekle öyleyse. Kirgin oldugunu göster ona ama cok abartmadan. Bagirip, cagirma.
Kayinvalidenle eskisi gibi olma konus ama kisa kelimelerle. Esin suraya gidelim mi dedigindede canim istemiyor falan de.
Neyin var dediginde " Bana saygi duymuyorsun. Düsüncelerimi ve Duygularimi önemsemiyorsun. Cok kirginim."
tarzinda konus. Kavga etme. Annene daha yakin ol. Aranizi acmak istiyor olabilir.
Annenle telefon konusmalarini esinin eve geldigi saate ayarla ve o geldiginde telefonda ol. Eskisinden daha syk ara.
Uzun, uzun muhabbetler et. Bisey istediginde annene danis. Esine artik ona eskisi kadar güvenmedigini hissettir.
Kendisinin annenle dargin oldugunda senin annenin üzerine daha fazla düstügünü hissetsin ve araniza giremeyecegini bilsin. Ilk basta umursamaz ama daha sonra senin vazgecmedigini gördügünde tutumu degisecektir diye düsünüyorum.