- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
sağol canım zaten çok yardım ettin bu süreç içinde.k.validem de öyle bi tipleme işte birazda sinsidir kendisi ne hissettiğini ne düşündüğünü ne yaptığını anlamazsın anlattım inan dinlerken yüzünden hafif tebessüm vardı herkesi tanıyorsun böyle zamanlarda iyi oluyor aslında sanki ona anlatmamışım gibi yemeğe gidelim diyor valla çok sinirlendim zaten derdi gücü yemek yada kocamla beni bi yerlere sürüklemek.babamı kocam denen densiz aramış biz söylemesek kaç yazar annem desen üzüldü ama ne yapsın hergün arayıp üzülme mübarek günde aklım hep sende diyor.dediğin gibi sabredicem gitmeyeceğim madem öyle benimde tavrım bu ayrıca k.validemin yanında hiç önemli değil ali tavrını sürdürsün bayramdada ayrıı takılırız dedim bozuldu hafif
ne diyeyim tatlım ben sende kendimi görüyorum...inan ki işe yaramıyor...olan gençlige zamana oluyor...
aynen devam...kendi bilir...bayramda kapı kapı dolaşıp el öpsün...harçlık verirler belki yaptıgına mükafat olarak...yardım ne demek dertleşiyoruz burada...hep buradayız...hep yaz sen...
dilerim yine de anlar hatasını...sakin,usulca,kararlı olmalısın tam da böyle...sahnede sadece onun hoyratlıgı ve düşüncesizligi kalsın...o oynasın kendi seyretsin bakalım ...hayat nasıl bir şeymiş sensiz...beyzadem bir prova alsın...
kendine iyi bak...