- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.252
- 548
Normal durduk zaman da eşim dese x diye bende kafasını kırardım ama arkadaşıma x görüşmek üzere dedi arkasından da benle konuşunca gene x çıktı ağzından .bende önemsemedim pek şakaya vurdum zaten. Yoksa mesela şimdi bana x dese hayırdır x ı mi düşünüyordun gibisinden lafları sıralardim da dili sürçtü diye düşündüm sorun etmedimErkekler zaten fazla düşünemez bu tarz şeyleri o misafire ayıp olmasın diye oturmuştur. Siz o konuda yönlendirirsiniz gerekirse. Oturabilir de yani özellikle arkadaşınızı tanıyorsa. Ama tercih meselesi ben kapıdan hoş geldin demekten ileri gitsin istemezdim eğer yakından tanımıyorsa. Kıskançlıktan ziyade misafirim de rahatsız olabilir bu resmen artık git anlamına gelir bizim buralarda usul böyle çünkü. Erkek eve geldiyse ve oturduysa bu misafirliğin bittiği anlamına gelir. Bir arkadaşıma misafirliğe gittiğimde eşi asla evde olmaz gönderir evden. Çünkü bayan bayana sohbet edilecek belki kocaları çekiştireceğiz falan... Ondan dolayı.
Eşinin isimlerinizi karıştırması çok ilginç geldi ben olsam kafasını kırardım. Kaç senelik eşiyle doğru düzgün tanımadığı birinin ismini nasıl karıştırır yani? Onun ismini ne çabuk ezberlemiş aklına sokmuş bir kere... Ben bir tek buna takıldım. Ağzını yaya yaya konuşan gereksiz cıvıklık sergileyen kişiliklerden de hiç hoşlanmam. Kocana yaa gitme demek onun üstüne vazifemiymiş??? Ben olsam hadi canım misafirliğin kısası makbul der kovardım.
Banada çok sevimsiz geliyor boyle konular ama hoş gelmedi bana tavırlar konuşmalar bilemiyorum .bu yüzden burdan da fikir alayım dedim .Ben normalde yakın arkadaşlara bu tarz şeyler yakıştırmayı çok sevimsiz bulurum ama o benim arkadaşım deyip gözü kapatmamak da lazım.Eşinize güveniyorsanız mesele yok aslında ama araya bi mesafe çekin derim ben.Lakayt lakayt konuşması gerekmiyor yani sadece yakın arkadaş diye
Yok haklısınız ya hepimiz kadınız arkadaşımız cilveli mi konuşuyor normal mi anlayacak yaştayız.Normal değil yani tavırları.Mesafe koyun ama eşinize patlamayın bence adamın suçu yok gibiBanada çok sevimsiz geliyor boyle konular ama hoş gelmedi bana tavırlar konuşmalar bilemiyorum .bu yüzden burdan da fikir alayım dedim .
Hoşlanıyor diye de kesin konusamam da hos konuşma olmadı yani . Bu arada eşimin yanında bana dedi ki çok zayıflamışsın kilo al ki normalim aşırı zayıflığım yok sen benden 2 kilo fazlasın çok bişeyi miz yok arada dedim ve kalçalarını ima edip ama benim (gözünün ucuyla kalçalarını gosterip) var dedi şimdi boyle hangi adamın yanında konuşursunuz siz dimi ayıp denen bişey var , konuya yazmamıştım unutmuşumSevgilisine bile boyle yapmiyorsa esinden hoslaniyor olabilir
Uzak dur bence
Terbiyeszlige bak yaaa o arkadsnla muhabbetini tamamen kes konu sahibi yemnle bn burda sinir küpu oldumHoşlanıyor diye de kesin konusamam da hos konuşma olmadı yani . Bu arada eşimin yanında bana dedi ki çok zayıflamışsın kilo al ki normalim aşırı zayıflığım yok sen benden 2 kilo fazlasın çok bişeyi miz yok arada dedim ve kalçalarını ima edip ama benim (gözünün ucuyla kalçalarını gosterip) var dedi şimdi boyle hangi adamın yanında konuşursunuz siz dimi ayıp denen bişey var , konuya yazmamıştım unutmuşum
Arkadaşım aslında civik bir insan da değildir neden öyle konuştu tuhaf geldi o karakter de biri olsa arkadaşım olmazdı zaten bilemiyorum insanları tanıyamıyoruz gün geçtikçe yeni şeylerini görüyoruz umarm benim ki küçük yanlış anlaşılmadir. Arkadaşımla zaten pek görüşmemiz yok çok nadir .. öyle aradığında da buraya yakın işi olduğunu söyleyince davet ettim eşim de gelince olaylar böyle gelişti .. puff dertsiz başıma dert :)O arkadsinla bir dha gorusme esinde dahil kimseyede guvenme derim sonunda guvenin sarsilir cok dha fazla uzulursun erkek milleti sonucta .. cok samimi olmadigini soyledin arkadsnla o zamn aradgnda musait degilim de bikac defa tekrarla bunu birdha da aramaz da gelmez de zaten .. bnde hic sevmem oyle sanane benim esimden civik civik ne o oyle yaaa gitmeee bn direk kovardim bu arada cok samimi soyluyorum civik insanlarin hayatinda isi olmasin
Kötü düşünmek istemedim o hep kalçalarından dert yanar aslında. Ama elin adamının yanında da söylenmez kiTerbiyeszlige bak yaaa o arkadsnla muhabbetini tamamen kes konu sahibi yemnle bn burda sinir küpu oldum
Evet biraz oyle olmusArkadaşım aslında civik bir insan da değildir neden öyle konuştu tuhaf geldi o karakter de biri olsa arkadaşım olmazdı zaten bilemiyorum insanları tanıyamıyoruz gün geçtikçe yeni şeylerini görüyoruz umarm benim ki küçük yanlış anlaşılmadir. Arkadaşımla zaten pek görüşmemiz yok çok nadir .. öyle aradığında da buraya yakın işi olduğunu söyleyince davet ettim eşim de gelince olaylar böyle gelişti .. puff dertsiz başıma dert :)
Zaten eskisi gibi iyi değiliz arkadaşımla .. öyle çok şeyimizi paylaşmayız baya uzaklaştık aslında . Ama severim çok güzel günlerimiz de olmuştur bilmiyorum yakıştıramıyorum ona ama yine de rahatsız oldum . Burda ki yorumları takipteyim eşime bir şey demedim tuttum kendimi ama laf arasında çaktırmadan dicem bakalım becerebilirsemArkadaşın çok tuhaf geldi bana. Hoşlanmadım. Eşine zamanında çirkin deyip sevgili bulduktan sonra yakışıklı demesi acaba seni kıskanıyor mu sorusunu düşündürttü bana yoksa ben mi çok fesatimeşinle bu konuda sakın tartışma ama şaka yollu ya da safa yatarak konuyu açabilirsin. Eve geldiğinde kötü görünüyordun. Bizim enerjimiz sana iyi geldi galiba. Gitmek istemedin gibi cümleler kurabilirsin.
Ayrıca yıllarca iyi arkadaşlık yapmanız ömür boyu süreceği anlamına gelmez. Insan yaş aldıkça olaylara ve arkadaş ilişkilerine farklı bakıyor. Bende eski arkadaşlarımla eskisi gibi değilim.
Birak elin adamini tanidik bir erkegin yaninda bile soylenmemesi gerekir bnce ayip denen ar denen bsey var yahuu gerci su zamnda da cogu kimsede ar kalmadi da bnmkide laf iste utanma mi kaldi ki artik neler duyuyorz Rabbim kotu fikirli insanlardan korusun bzleriKötü düşünmek istemedim o hep kalçalarından dert yanar aslında. Ama elin adamının yanında da söylenmez ki
Amin. Birde çok tuhaf şekilde söyledi göz ucuyla kalcalarini gösteriyor bana bakıp gulerek güya sadece ben anlicam eşim anlamicak .Birak elin adamini tanidik bir erkegin yaninda bile soylenmemesi gerekir bnce ayip denen ar denen bsey var yahuu gerci su zamnda da cogu kimsede ar kalmadi da bnmkide laf iste utanma mi kaldi ki artik neler duyuyorz Rabbim kotu fikirli insanlardan korusun bzleri
Peki merak ettim o sira esin ne tepki verdi onun bu hareketineAmin. Birde çok tuhaf şekilde söyledi göz ucuyla kalcalarini gösteriyor bana bakıp gulerek güya sadece ben anlicam eşim anlamicak .
Ben bu arkadaşını sevmedim valla orda haddini bildirmeliydin bence nasıl tuttun kendini ben olsam senin yerinde kız eşime öyle yapıp eşimde tamam dediği anda "iyi öyleyse ben gideyim de siz rahat oturun"derdim. Eşinle bu olayı konuşmadın mı hiç? Burnundan getirmedin mi?Eşimi beğenmiyordu fotolardan görünce ve bana sen çok güzel bir kızsın x yanına hiç yakışmıyor beni sakın yanlış anlama demişti bu çok eski bir olay eşimle yeni tanıştığımız zamanlardan , evlenmeden önce tanıştıklarında da x çok tatlı yakışıklı demişti bugün gene durup dururken aynı şeyi söyledi fotomuza bakıp
evet haklı olabilirsiniz eşim gerçekten kimseyi kırmaktan hoşlanmaz belki kırmak istemedi
Eşime bakmadim o sırada eşim de kilo olayında muhabbete girmedi zaten o sırada whatsapp dan iş le alakalı yazisiyordu .eşim den ses gelmeyince sence de 2si1arada çok zayıflamadi mi dedi arkadasim eşim de her haliyle cok guzel isterse 40 kilo olsun isterse 100 dedi bu kadar .Peki merak ettim o sira esin ne tepki verdi onun bu hareketine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?