Eşim ve ben duygusallık

Melisaaam575757

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
260
65
48
31
Arkadaşlar hepinize merhabaaaa. Önceki konularımi bilen bilir belki ben anlatayım. Eşim ile çok severek evlendik ama ilişkiye giremiyoruz 1,5 yıl oldu kimseye söyleyemiyorum benim ailem biliyor neden derseniz eşimin sertlesme problemi var ve çok tecrübesiz ilişki konusunda herşeyi bana soruyor bende ilk geceden hiç korkmazdim böyle bekleye bekleye korkmaya başladım. Eşime doktora gidelim diyorum gelmiyor tmm gideriz diyor gitmiyor , çevremdeki herkesin çocuğu var kendimi çok çaresiz hissediyorum kafam da çok düşünce var ya doktora gidersek bu sefer eşim çok isterse ben yapamazsam diye korkuyorum hep bir korkum var ya hiç çocuğum olmazsa bosanirsak diye bosanirsak da üzülüyorum çünkü eşimi seviyorum yaşım da 29 çok çocuk istiyorum artık cinselliği de geçtim sizin dusuncelerinizi merak ettim bu arada psikologa gidiyorum yeni başladım sürekli bir ağlama istegim var

Arkadaşlarım yorumlarinizi okudum ama ben boşanmaktan da korkuyorum onunla sevgiliyken de hiç birşey yemezdim kavga edince ya yine öyle olursam o evlenirse npicm

Sizi üzmek istemem ama bir yakinimda yaşadı. 5 yıl süren evlilikte hiç olmayan cinsellik. Sonunda boşandılar. Siz bu kadar beklemeyin yillariniza yazık etmeyin...duzelse bile ömür boyu düzgün bir cinsel hayatınız olmayacak.

1,5 yıl nedir ya. Adam tedavi olsaydı zaten olurdu şuana kadar. Aklınızı başınıza alın ve çocuk yapmayın lütfen. Bir an önce boşanmayı düşünseniz iyi edersiniz.

Arkadaşlarım yorumlarinizi okudum ama ben boşanmaktan da korkuyorum onunla sevgiliyken de hiç birşey yemezdim kavga edince ya yine öyle olursam o evlenirse npicm
İlişkiden korkuyorsunuz, kocanızı doktora götürmekten korkuyorsunuz, boşanmaktan korkuyorsunuz, o gider evlenir diye korkuyorsunuz, sürekli herşeyden korkarak yaşıyorsunuz bunlar normal mi sizin için?
1,5 yıldır eşinizle kardeş kardeş yaşıyorsunuz ve böyle bir evliliğin içine bir de çocuk ekleyeceksiniz.

Bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz, oturun önce bi düşünün.
Eğitiminizi, kültürünüzü bilmiyorum ama "hayat", evli olmaktan ve çocuktan daha büyük bişey. Evliliği/çocuğu hayatınızın merkezine koymuşsunuz ve başka hiçbir şey görmüyor gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…