Eşim ve ben duygusallık

Hem çözüm aramıyor hem sizin psikolojinizi altüst ediyor hem psikoloğa yalnız gidiyorsunuz, bu nasıl bir şey?
Resti çekin hayat kısa ve böyle ziyan edilemez.
 
Hiç çocuğum olmazsa boşanırsak yazmışsınız,çocuk için mi evlendiniz
 
Ben çok üzüldüm size ya. Çocuk nihai hedef değil evliliğin, aşkın meyvesidir. Önce evliliğin cinselligin tadını çıkarın. İlişkiye girer de kazara hamile kalırsanız geçmiş olsun. Cinselligi hiç kesfedemedem en güzel yıllarını gececek
 
Sadece uroloji poliklinigine gidip sertlesme sorunu yasiyorum diyecek.Tahlil falan yapar doktor ,orda cözümu vqr sorunun dermansiz dert degil.Burda hayatlar heba oluyor.Devlet Hastanesinde bir randevu herseyi çözer.
 
Peki eşin doktora gitti diyelim bnmde biraz ilk geceden korkum var çok değil ama yinede var sizce olur mu o zmn ilişkimiz bazilari zevk alamıyorum yazıyor bnm psikolojim bozuluyo
 
Esiniz tedavi olup sizde sorun olursa vajinismus gibi siz de doktora gidip tedavi olursunuz ne olacak. O kismi okudum bence sizde de ufak bir vajinismusa giden yol var. Tabiki yasadiginiz surec de tetiklemistir. Esiniz de buyutmesin bu kadar, tipta cogu seye care var. Buyuk ihtimal kendince erkeklik gururuna yediremiyor ama boyle giderse sonunuz bosanma olur. Dedigim gibi siz de kendinizi kaygiya suruklemeyin, diyelim ki korktugunuz basiniza geldi, gidiyorsunuz kadin doguma veya cinsel terapiste tedavinizi oluyorsunuz oldu bitti.
 
Teşekkür edrrim
 
Ben doğru mu anladım? Cinsellik olmasada olur yeter ki boşanmayalim diye düşünüyorsunuz... Evcilik oynamiyorsunuz ki ? Siz cidden evlisiniz! Bir problem var ortada bir taraf çözmek için yanaşmıyor diğer tarafta böyle iyi hoş ben korkuyorum ilişkiden diyor ...iyi de nereye kadar ?
 
Kazara sürtünüp sevişip spermler yumurtayı bulmasın.(boşalmak oluyor mu bilmiyorum ama)
Düzenli, iyi giden bir cinsel hayatınız olmadan çocuğu asla ama asla düşünmeyin.

Randevuyu alsın almıyorsa ayrılın çok net.
İnsanlarda en tahammül edemediğim şey bu kadar büyük konularda, eşini kaybetmeyi göze alarak asla çaba göstermemesi.
Çabasızlık en büyük sevmeme belirtisi.

Bu sabredecek bir konu da değil. Henüz tatmadığınız, evinize getireceği huzuru/keyfi bilmediğiniz, evliliğin en temel yapı taşı olan cinsellik olmadan olmaz.

O zaman o kafe senin bu kafe benim gezseymiş herkes kendi evinde.
 
Allahtan erkek değiliz he.arada sorun yaşasak da yapabiliyoruz.
 
Diyor ki doktora gidip ne diyeceğim diyor olmuyor ben yapamıyorum mu dycm diyor sertlestirici alsa düzelir mi acaba

‘Yapamıyorum’ değil ‘sertleşme problemim var’ diyecek,

Doktor zaten bu alanda uzman, ‘yapamıyorum’ ‘sertleşmiyorum’ diyince dalga geçmeyecek rahat olsun.

Zaten sürekli uğraştığı bir alan günde kaç tane iktidarsız hasta geliyordur, önemsemez bile ‘AA serleşemiyor’ diye şaşırmaz.

Öneriler sunacak ilaçlar verecek uygulamalar verecek vs

Türkiye iktidarsız adamlar cumhuriyeti zaten seksin tabu olması, seks yapan kadına ucuz gözüyle bakılması yüzünden erkekler porno ile 31 ile geneleve giderek eskorta giderek cinsellik yaşıyorlar. Kadınlar da tek tük cinsellik yaşıyorlar. haliyle bisürü böyle adam var rahat olun
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen katılıyorum zaten bn dedim keşke sevgili kalsaydik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…