- 4 Şubat 2022
- 3.230
- 7.789
- 108
- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
Hem çözüm aramıyor hem sizin psikolojinizi altüst ediyor hem psikoloğa yalnız gidiyorsunuz, bu nasıl bir şey?Arkadaşlar hepinize merhabaaaa. Önceki konularımi bilen bilir belki ben anlatayım. Eşim ile çok severek evlendik ama ilişkiye giremiyoruz 1,5 yıl oldu kimseye söyleyemiyorum benim ailem biliyor neden derseniz eşimin sertlesme problemi var ve çok tecrübesiz ilişki konusunda herşeyi bana soruyor bende ilk geceden hiç korkmazdim böyle bekleye bekleye korkmaya başladım. Eşime doktora gidelim diyorum gelmiyor tmm gideriz diyor gitmiyor , çevremdeki herkesin çocuğu var kendimi çok çaresiz hissediyorum kafam da çok düşünce var ya doktora gidersek bu sefer eşim çok isterse ben yapamazsam diye korkuyorum hep bir korkum var ya hiç çocuğum olmazsa bosanirsak diye bosanirsak da üzülüyorum çünkü eşimi seviyorum yaşım da 29 çok çocuk istiyorum artık cinselliği de geçtimsizin dusuncelerinizi merak ettim bu arada psikologa gidiyorum yeni başladım sürekli bir ağlama istegim var
Hiç çocuğum olmazsa boşanırsak yazmışsınız,çocuk için mi evlendinizArkadaşlar hepinize merhabaaaa. Önceki konularımi bilen bilir belki ben anlatayım. Eşim ile çok severek evlendik ama ilişkiye giremiyoruz 1,5 yıl oldu kimseye söyleyemiyorum benim ailem biliyor neden derseniz eşimin sertlesme problemi var ve çok tecrübesiz ilişki konusunda herşeyi bana soruyor bende ilk geceden hiç korkmazdim böyle bekleye bekleye korkmaya başladım. Eşime doktora gidelim diyorum gelmiyor tmm gideriz diyor gitmiyor , çevremdeki herkesin çocuğu var kendimi çok çaresiz hissediyorum kafam da çok düşünce var ya doktora gidersek bu sefer eşim çok isterse ben yapamazsam diye korkuyorum hep bir korkum var ya hiç çocuğum olmazsa bosanirsak diye bosanirsak da üzülüyorum çünkü eşimi seviyorum yaşım da 29 çok çocuk istiyorum artık cinselliği de geçtimsizin dusuncelerinizi merak ettim bu arada psikologa gidiyorum yeni başladım sürekli bir ağlama istegim var
Hayır bu durum asilmazsa dedimHiç çocuğum olmazsa boşanırsak yazmışsınız,çocuk için mi evlendiniz
Tüp bebeği bu durumda herkes yapar mı doktirlarYani hastalık başka ama çare aramamak asıl sorun.
Çocuk için tüp bebek yaptırabilirsiniz.
Kız ne diyimmm anammmmmhala çocuk diyor yane yazsam boş
Evet onlar aldığı paraya bakıyorlarTüp bebeği bu durumda herkes yapar mı doktirlar
Teşekkür edrrimEsiniz tedavi olup sizde sorun olursa vajinismus gibi siz de doktora gidip tedavi olursunuz ne olacak. O kismi okudum bence sizde de ufak bir vajinismusa giden yol var. Tabiki yasadiginiz surec de tetiklemistir. Esiniz de buyutmesin bu kadar, tipta cogu seye care var. Buyuk ihtimal kendince erkeklik gururuna yediremiyor ama boyle giderse sonunuz bosanma olur. Dedigim gibi siz de kendinizi kaygiya suruklemeyin, diyelim ki korktugunuz basiniza geldi, gidiyorsunuz kadin doguma veya cinsel terapiste tedavinizi oluyorsunuz oldu bitti.
Ya belki de kolay çözülecek bir şey, belki de doktor bir ilac verecek. Neden doktora gitmeden senaryo yazıyorsunuz? Eşinizin cinsel yöneliminde farklılık olabilir mi?Diyor ki doktora gidip ne diyeceğim diyor olmuyor ben yapamıyorum mu dycm diyor sertlestirici alsa düzelir mi acaba
Allahtan erkek değiliz he.arada sorun yaşasak da yapabiliyoruz.Kazara sürtünüp sevişip spermler yumurtayı bulmasın.(boşalmak oluyor mu bilmiyorum ama)
Düzenli, iyi giden bir cinsel hayatınız olmadan çocuğu asla ama asla düşünmeyin.
Randevuyu alsın almıyorsa ayrılın çok net.
İnsanlarda en tahammül edemediğim şey bu kadar büyük konularda, eşini kaybetmeyi göze alarak asla çaba göstermemesi.
Çabasızlık en büyük sevmeme belirtisi.
Bu sabredecek bir konu da değil. Henüz tatmadığınız, evinize getireceği huzuru/keyfi bilmediğiniz, evliliğin en temel yapı taşı olan cinsellik olmadan olmaz.
O zaman o kafe senin bu kafe benim gezseymiş herkes kendi evinde.
Diyor ki doktora gidip ne diyeceğim diyor olmuyor ben yapamıyorum mu dycm diyor sertlestirici alsa düzelir mi acaba
Aynen katılıyorum zaten bn dedim keşke sevgili kalsaydikKazara sürtünüp sevişip spermler yumurtayı bulmasın.(boşalmak oluyor mu bilmiyorum ama)
Düzenli, iyi giden bir cinsel hayatınız olmadan çocuğu asla ama asla düşünmeyin.
Randevuyu alsın almıyorsa ayrılın çok net.
İnsanlarda en tahammül edemediğim şey bu kadar büyük konularda, eşini kaybetmeyi göze alarak asla çaba göstermemesi.
Çabasızlık en büyük sevmeme belirtisi.
Bu sabredecek bir konu da değil. Henüz tatmadığınız, evinize getireceği huzuru/keyfi bilmediğiniz, evliliğin en temel yapı taşı olan cinsellik olmadan olmaz.
O zaman o kafe senin bu kafe benim gezseymiş herkes kendi evinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?