- 4 Nisan 2022
- 260
- 65
- 48
- 31
- Konu Sahibi Melisaaam575757
-
İstiyor zaten sevisme fln oluyo iş oraya gelince olmuyorSenin canın sevilmek istemiyor mu peki ? Normal istek olarak soruyorum ..
Onu da isitor işte insanın canıİstiyor zaten sevisme fln oluyo iş oraya gelince olmuyor
Neden oluyor bu sorun acaba .Sizi üzmek istemem ama bir yakinimda yaşadı. 5 yıl süren evlilikte hiç olmayan cinsellik. Sonunda boşandılar. Siz bu kadar beklemeyin yillariniza yazık etmeyin...duzelse bile ömür boyu düzgün bir cinsel hayatınız olmayacak.
Bence psikolojikNeden oluyor bu sorun acaba .
Benimde böyle travmatik bir ilişkim oldu geçmişte .
Ben böyle bir şey yaşadım yıllar önce.Bence psikolojik
Çok zor iki taraf İçin de ..
Kadın İçin ayrı zor çünkü çözüm sende değil ..
Peki nsl yendiniz cnm neler yaptınızOnu da isitor işte insanın canı
Umarım evliliğiniz bitmeden çözersiniz sorunu
Biz de yaşadık bunları
Aynı ben bnm için daha zor çünkü o ztn ayrilmk istemiyorBen böyle bir şey yaşadım yıllar önce.
2 sene sürdü ilişkim piskolojim bozuldu seviyordum ayrılamıyordum.
1 sene de travmasını yaşadım hayatımdan toplam 3 sene gitti .
Eski erkek arkadaşım başka kızlarla flörtleşmeye başladı bide
Onu yakaladım da ayrıldım yoksa salak gibi devam ediyordum.
Duygusal manupulatif davranıyordu .
Çok kötü günlerdi gerçekten.
Evlenmeden cinsel yakınlaşma yaşadığım için anladım ama yakınlaşma dan evlilik olsaydı bende boşanıcaktım.
O yüzden tedavi olmalı hemen.Aynı ben bnm için daha zor çünkü o ztn ayrilmk istemiyor
Evet teşekkür edrrim doktora gitmiyor evet ikna edemiyorum kiCinselliği nasıl geçtiniz? Önce doğru düzgün bir cinsel hayatınız olsun çocuk ondan sonra düşünmeniz gerekir. Cinsellik dediğim şey zaten evliliğin yemeli. 1 buçuk senedir kardeş kardeş oturduğunuz şey normal bir evlilik değildir. Siz evliliği evcilik oynamak mı sanıyorsunuz? Hastalık varsa doktora gidilir bu kadar basit. Kocanızı seviyorsunuz boşanmak istemiyorsunuz doktora da gidesiniz yok madem bu şekilde yaşayın gidin ne diyelim başka.
Evet teşekkür edrrim doktora gitmiyor evet ikna edemiyorum ki
Sizde haklısınız tabiki ama durum böyle malesef yaş da geçince çocuk sorun oluyorya siz ne kadar bencil birisiniz adamla daha cinselliğiniz yok ! çocuk çocuk diye yanmışsınız , evliliğiniz bile evlilik değil şu an ne çocuğu ya , işte böyle düşüncesiz bir toplumdan bir sürü çocuk doğuyor , olan çocuğa oluyor ,çocuk farzedelim oldu peki ya sonra ? 1,5 yıl eşiniz bunu bi sorun gibi bile görmemiş ,ilerleyen zamanlarda da hiç yaklaşmayacağı belli ,belki paravan evlilik bile yapmış olabilir , 1,5 yıl kimsenin mikinin keyfini beklemezdim ben , siz de koca diye yanacağınıza boşanma davası açmaya ne dersiniz ?
Gerçekten sinirlerim bozuluyor ya ortada bi evlilik bile yok ,çocuktan önce daha ciddi sorunlar var ama tek dert çocuk KEŞKE HERKES ÜREMESE YA
Cinsellik evlilikte olmazsa olmaz.Esini ikna et.Gidin doktora.Arkadaşlar hepinize merhabaaaa. Önceki konularımi bilen bilir belki ben anlatayım. Eşim ile çok severek evlendik ama ilişkiye giremiyoruz 1,5 yıl oldu kimseye söyleyemiyorum benim ailem biliyor neden derseniz eşimin sertlesme problemi var ve çok tecrübesiz ilişki konusunda herşeyi bana soruyor bende ilk geceden hiç korkmazdim böyle bekleye bekleye korkmaya başladım. Eşime doktora gidelim diyorum gelmiyor tmm gideriz diyor gitmiyor , çevremdeki herkesin çocuğu var kendimi çok çaresiz hissediyorum kafam da çok düşünce var ya doktora gidersek bu sefer eşim çok isterse ben yapamazsam diye korkuyorum hep bir korkum var ya hiç çocuğum olmazsa bosanirsak diye bosanirsak da üzülüyorum çünkü eşimi seviyorum yaşım da 29 çok çocuk istiyorum artık cinselliği de geçtimsizin dusuncelerinizi merak ettim bu arada psikologa gidiyorum yeni başladım sürekli bir ağlama istegim var
Arkadaşlar hepinize merhabaaaa. Önceki konularımi bilen bilir belki ben anlatayım. Eşim ile çok severek evlendik ama ilişkiye giremiyoruz 1,5 yıl oldu kimseye söyleyemiyorum benim ailem biliyor neden derseniz eşimin sertlesme problemi var ve çok tecrübesiz ilişki konusunda herşeyi bana soruyor bende ilk geceden hiç korkmazdim böyle bekleye bekleye korkmaya başladım. Eşime doktora gidelim diyorum gelmiyor tmm gideriz diyor gitmiyor , çevremdeki herkesin çocuğu var kendimi çok çaresiz hissediyorum kafam da çok düşünce var ya doktora gidersek bu sefer eşim çok isterse ben yapamazsam diye korkuyorum hep bir korkum var ya hiç çocuğum olmazsa bosanirsak diye bosanirsak da üzülüyorum çünkü eşimi seviyorum yaşım da 29 çok çocuk istiyorum artık cinselliği de geçtimsizin dusuncelerinizi merak ettim bu arada psikologa gidiyorum yeni başladım sürekli bir ağlama istegim var
geçme. Bu düşünceyle çocuk yaparsanız max 2 sene daha gider sonra boşanırsınız. Cinsellik olmadan evlilik ayakta kalmaz. Benim regl uzun sürünce 10 gün yapamayınca öfkemden kocamı gebertesim geliyo sanki bi zararı var gibiArkadaşlar hepinize merhabaaaa. Önceki konularımi bilen bilir belki ben anlatayım. Eşim ile çok severek evlendik ama ilişkiye giremiyoruz 1,5 yıl oldu kimseye söyleyemiyorum benim ailem biliyor neden derseniz eşimin sertlesme problemi var ve çok tecrübesiz ilişki konusunda herşeyi bana soruyor bende ilk geceden hiç korkmazdim böyle bekleye bekleye korkmaya başladım. Eşime doktora gidelim diyorum gelmiyor tmm gideriz diyor gitmiyor , çevremdeki herkesin çocuğu var kendimi çok çaresiz hissediyorum kafam da çok düşünce var ya doktora gidersek bu sefer eşim çok isterse ben yapamazsam diye korkuyorum hep bir korkum var ya hiç çocuğum olmazsa bosanirsak diye bosanirsak da üzülüyorum çünkü eşimi seviyorum yaşım da 29 çok çocuk istiyorum artık cinselliği de geçtimsizin dusuncelerinizi merak ettim bu arada psikologa gidiyorum yeni başladım sürekli bir ağlama istegim var
hala çocuk diyor yaSizde haklısınız tabiki ama durum böyle malesef yaş da geçince çocuk sorun oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?