Eşim ve ben duygusallık

Evliliği çekilebilir kılan zaten cinselliktir. Olmazsa olmazdır. Sizinki ev arkadaşlığı olmuş. Çocuk yapsanız bir şekilde yine de hayat boyu cinsel doyum yaşamadan nasıl bu evliliği devam ettireceksiniz? Tedavi olmazsa çok sorun yaşarsınız. Sizi seviyorsa tedavi olması gerek.

Neden oluyor bu sorun acaba .
Benimde böyle travmatik bir ilişkim oldu geçmişte .

Bence psikolojik
Çok zor iki taraf İçin de ..
Kadın İçin ayrı zor çünkü çözüm sende değil ..
Ben böyle bir şey yaşadım yıllar önce.
2 sene sürdü ilişkim piskolojim bozuldu seviyordum ayrılamıyordum.
1 sene de travmasını yaşadım hayatımdan toplam 3 sene gitti .
Eski erkek arkadaşım başka kızlarla flörtleşmeye başladı bide
Onu yakaladım da ayrıldım yoksa salak gibi devam ediyordum.
Duygusal manupulatif davranıyordu .
Çok kötü günlerdi gerçekten.
Evlenmeden cinsel yakınlaşma yaşadığım için anladım ama yakınlaşma dan evlilik olsaydı bende boşanıcaktım.

Aynı ben bnm için daha zor çünkü o ztn ayrilmk istemiyor

Cinselliği nasıl geçtiniz? Önce doğru düzgün bir cinsel hayatınız olsun çocuk ondan sonra düşünmeniz gerekir. Cinsellik dediğim şey zaten evliliğin yemeli. 1 buçuk senedir kardeş kardeş oturduğunuz şey normal bir evlilik değildir. Siz evliliği evcilik oynamak mı sanıyorsunuz? Hastalık varsa doktora gidilir bu kadar basit. Kocanızı seviyorsunuz boşanmak istemiyorsunuz doktora da gidesiniz yok madem bu şekilde yaşayın gidin ne diyelim başka.

Evet teşekkür edrrim doktora gitmiyor evet ikna edemiyorum ki

ya siz ne kadar bencil birisiniz adamla daha cinselliğiniz yok ! çocuk çocuk diye yanmışsınız , evliliğiniz bile evlilik değil şu an ne çocuğu ya , işte böyle düşüncesiz bir toplumdan bir sürü çocuk doğuyor , olan çocuğa oluyor ,çocuk farzedelim oldu peki ya sonra ? 1,5 yıl eşiniz bunu bi sorun gibi bile görmemiş ,ilerleyen zamanlarda da hiç yaklaşmayacağı belli ,belki paravan evlilik bile yapmış olabilir , 1,5 yıl kimsenin mikinin keyfini beklemezdim ben , siz de koca diye yanacağınıza boşanma davası açmaya ne dersiniz ?
Gerçekten sinirlerim bozuluyor ya ortada bi evlilik bile yok ,çocuktan önce daha ciddi sorunlar var ama tek dert çocuk KEŞKE HERKES ÜREMESE YA

Sizde haklısınız tabiki ama durum böyle malesef yaş da geçince çocuk sorun oluyor

Cinsellik evlilikte olmazsa olmaz.Esini ikna et.Gidin doktora.

Yani hastalık başka ama çare aramamak asıl sorun.
Çocuk için tüp bebek yaptırabilirsiniz.

geçme. Bu düşünceyle çocuk yaparsanız max 2 sene daha gider sonra boşanırsınız. Cinsellik olmadan evlilik ayakta kalmaz. Benim regl uzun sürünce 10 gün yapamayınca öfkemden kocamı gebertesim geliyo sanki bi zararı var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…