Esim ve ben gece gunduz teldeyiz:)

ezgiezgi

Huzurlu...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
546
95
98
ya ben ve esim gece gundz mesajlasiyoruz arasiyoruxz bide evde gorusuyoruZ ya adsam resmen kizio aramazsan mesaj atmazsam unuttun beni dioo herkes mi boyle bizde bi sorun mu var :)?

allah herkese versin diyemiycem :) ciddiyim ama ya eskisinden daha cok ario soruo tamam hos oluoda ne biliyim bazen cok sik bogaz oluyorum..

biz herseyi telde konsuuyoruz yaziyoruz bide ustune ustluk eve gelince yorum yapiyoruz.. yani hersaniye rapor veriyoruz birbirimize..artik tel bagimlisi oldum ya,..

ne 5-6 kez yahu bi kere arayıp hal hatır sordumu yetiyo oda zaten öğle molasında.her dakka arasa ne ben işime bakarım nede o!!!

ne 5-6 kez yahu bi kere arayıp hal hatır sordumu yetiyo oda zaten öğle molasında.her dakka arasa ne ben işime bakarım nede o!!!

iste sorun bu mesela benim annemin umru olmaz ara derim yaa bakalim adamcagiz nerde babam icin o bilir ne zman eve gelicegine der o kadar asla aramaz aramaktanda hoslanmaz arama beni ciddi bisi olmadikca der bizse aramayinca bozuluyoruz resmen.. bazen diyorum hani az arayayim ama neden msg atmadin hadi konusamadin dio ozluomus oha ynai diyorum ki hani desem denetlese sormazda nerdesin ne yapiosun diye bisi lazimmi der is nasil der yada ask mesk konusurz yazar..

ilk defa senin eşinde görüyorum böyle bi şeyi...çünkü normalde erkekler fazla tel de konuşmayı sevmezler..onlar az vede öz konuşur genelde..hayret seninki maaşallah sık arıyo demek..yaa benim eşim işe gidince ya bi defa arar ya hiç..bende memnunum bu durumdan..ne o öyle zırt pırt konuşmak..evede bişeyler bırakın cnm konuşcak...insan böyle sıkılır birbirinden ayollll.-))))))))))

benimkide oyleydi sevgili nisanli donemde ne zman evlendik sen benim karimsin herseyi bilmem lazim dunyanin binbir turlu hali var dio bide hamile olsam ise gitmeyip hep basimda dikilicek herhalde.. :) allah korusun anasini basima dikmesinde!!!

benimki hep pencerelerde olduğu için biz hiç konuşmuyorz (pimapencide benim koca )sadece önemli bi konu varsa bi yere gitceksem haber veririm.adam pencere takarken zır zır telefon çalarsa napıcak allah korusun uçuverir aşağa vala.

he siz daha nişanlımısınızzz.

aman cnm evlenincee değişir o.
evde konuşucaksınız ve hep birlikte olucaksınız.
o zaman o kadar sık boğaz etmez merak etme.

ayy deli guldurdun beni birak adam calissin benimkissi masa basiya aylak iste.. seninkisi camdaymis allah korusun arama hatta sen o arasin :)

evet bende abdedyim cnaim ya..

canim ya biz evliyiz cok yeni ama olsun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…