Esim ve ben gece gunduz teldeyiz:)

kizlar ben yay esim kova burcu ben 25 esim 33 yasinda ikimizde turkuz istanbulluyum
Ben oda balikesir amerikali diil :) aynen wcye bile banyoya girerken herseyi yazioz resmen ben bunu yazarken uuyu suan rahatim yani :)) ne billom bazen cok hosuma gidioo bazende off yani diom seviom seviom askim balim surekli yaxisioz :) hos bazrnde kiskirtici seyler tabii:) snlarsiniz ya hadi ben uyudum bol msgli gunler beklioo bizi yarina :))

Günde iki defa konuşuruz bi kaç tanede mesaj hepsi bu...Öteki türlü akşama konuşacak birşey kalmaz ki...

Günde toplam 3 kez konuşuruz.

Sanırım siz çok yoğun çalışan insanlar değilsiniz.

Yoğun olsa eşiniz ya da siz mümkün değil bu denli fazla görüşme

Ben şahsen asla istemezdim dakika başı rapor niyetine haberleşmeyi.

Bana saçma geliyor...

Telefonu hiç sevmiyorum özellikle mesaj çekmeyi-almayı

Kimseye mesaj çekmem kolay kolay

gerektiği durumlarda aramayı tercih ederim.

İnsan zaman geçtikçe sıkılır bence ne o lisede okuyan çocuklar mıyız?

kız manyadınmı ne guzel ıste tadını cıkar bosver zamanla emın ol duzene gıre hem yenı evlıymısın cıcım ayları sımdı tadını cıkar ne guzel

günde 2 kere konuşuruz sabah kahvaltı ettinmi çocuk nasıl falan diye arar beni bende onu akşama doğru ararrım bazen aramam 2 yi geçmez yani önemli bişey olmadıkça mesaj yazmayı hiç sevmeyiz zaten ikimizde

biz hiç konuşmayız gün içinde, birbirimize işimiz düşerse ancak öyle ararız birbirimizi

ya ben ve esim gece gundz mesajlasiyoruz arasiyoruxz bide evde gorusuyoruZ ya adsam resmen kizio aramazsan mesaj atmazsam unuttun beni dioo herkes mi boyle bizde bi sorun mu var :)?

Konuyu Bir derdim var başlığına açmışsınız..anladığım kadarıyla bu sizin canınızı sıkan bir şey değil,dert hiç değil.Bu yüzden konuyu Aile,Evlilik ve Çocuklar başlığına taşıdım.Konularımızı lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim,düzen açısından bu gerekli.

Konuyada kendi yorumumu yapmak istiyorum,ne kadar süredir evlisiniz belirtmemişsiniz,sanırım yeni evlisiniz.Bu durumda normal sürekli haberleşmeniz,evlenmeden önceki flört döneminden veya nişanlılıktan kalma bir alışkanlık olmuş olabilir.Benim oğlumun elinden telefon hiç düşmüyor,tıkır tıkır yazıyor ,aşkım wcdeyim,aşkım yemekteyim,uyudum,uyandım
onlara benzettim sizi..

madamiks cim müstakbel kayınvalide mi olcaksın seeeen
ay oğluşların o kadar büyükmüydü senin şaşırdım valla

Günde 1 kere ya ararım ya aramam...
Hayatta mesajlaşmayız hoşlanmıyoruz çünkü...
Bir de dakka başı arasa uyuz olurum canım kontrol eder gibi :44:

öff bende sıkılırım valla, zaten sevmem telefonla konuşmayı

Oncelikle cok teskkur ederim konumun yerine degistirdiginiz icin ..ve de kendi yorumunuzu yapptiginiz icin,,,

Evli değilim ama biz de sevgilimle günde 2 defa konuşuruz. Özel bir durum yok ise eğer bu 2 yi geçmez. Mesaj olayı asla olmaz. Telefonda önemli şeyler asla konuşmayız. Aşk meşk sözcükleri pek kullanmayız. Aynı mahallede oturduğumuz için her akşam iş dönüşü mutlaka görüşürüz. Konuşacağımız şeyleri o zaman yüz yüze konuşuruz. İkimizde telefon olayını pek sevmiyoruz.

Zaten sevgilisi ile saatlerce telefonda konuşan insanları hep merak etmişimdir ne konuşurlar diye, bir türlü çözemedim.

Son düzenleme:

o bu su ask mesk sudan birsuru sebep:) bugun telimi evde unutmusum9 hicyapmadigim bisi ilk oldu bakalim bu sefer ne olcak )artik is telim durmaz:)

ah keşke benimki de biraz arasa ya aramıyor diye hep üzülüyorum. işinen dolayı belki ama ne biliym aranmak istiyorum ben de. mesaj atsın,merak etsin. ama nerdeeee... aklına bile gelmiyorumdur eminim. 7 aylık evliyiz daha.

Flört ve söz dönemimizde sık görüşürdük.
Aynı zamanda telefonlaşırdıkta, askerdeyken bile uzun uzun konuşurduk.
Sonra evlendik. Günde 1 kez sesimizi duymakiçin arardık birbirimizi.
1-2 tatlı laftan sonra kapatırdık. Akşam için bir program yapacaksak ona karar verirdik vs.
Evliliğimizin üzerinden 2,5 yıl geçmişti hamile olduğumu öğrendim.
Aşırı bulantıdan fenalıklar geliyordu aşkımda beni merak ettiğinden sık arıyordu.
Bulantım geçti. Hamileliğimin güzel günlerini yaşamaya başladım.
Bu seferde kızım ne yapıyor, tekmeledimi, hareketlimi bugün sen nasılsın vs. derken ortalama günde 3 kez görüşürdük.
Doğumda ve sonrasında ben ve kızım birlikte konuşurduk.
Şimdi eşim çok yoğun değilse arıyor ve kızım telefonu hemen alıyor eline tek tek sıralıyor isteklerini ve aklını başından alan kelimeleri :)
Bu arada kızım 2,5 yaşında ve eskiden uzun uzun konuşurken ne konuşuyormuşuz çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
canım bizde sizin gibiyiz .sevgiliyken nişanlıyken alışmışıkya şimdide bi türlü vazgeçemıyoruz sürekli işteyken konuşuruz msjı pek atmayıoz ama eşim der bn msj atmayı özledim eskisi gibi dıye ve bu seferde hep msj atmaya başlarız güzel şeyler bunlar yaa

En guzelı at sıksık ya bosver kımı dıo ne o oyle bıkarsın ama ne bılıyım sevdıgımı ıstedıgımı hıssettıgımızı paylasmak lazım bence telımı ozledım desem yerıdır:) nasılda unuttum evde ya offf..

ayy ne guzel su dugun olsada bızımde bı kızımız olsa keske:) ay ısmarlama gıbı oldu ya allah buuyk bugunde mubarek gun olur ınsallah delı olurum ya oyle kızlar babalarıyla konuurs ıstek sıralarken.. :) ne guzel..

bizde eşimle en az 5 kere konusuruz ne yapyosun canın sıkılırsa yine konusalım havdan sudan

valla haklısın one öyle ya sınır bozucu işini gücünüde yapamazsın ben sevmem şahsen öyle şeyleri.zırt pırt aranmayı.benım eşimde 1 veya gerekli oldukça 1.2 arar okadar yeter yani her akşam evine geliyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…