ya ben ve esim gece gundz mesajlasiyoruz arasiyoruxz bide evde gorusuyoruZ ya adsam resmen kizio aramazsan mesaj atmazsam unuttun beni dioo herkes mi boyle bizde bi sorun mu var :)?
Konuyu Bir derdim var başlığına açmışsınız..anladığım kadarıyla bu sizin canınızı sıkan bir şey değil,dert hiç değil.Bu yüzden konuyu Aile,Evlilik ve Çocuklar başlığına taşıdım.Konularımızı lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim,düzen açısından bu gerekli.
Konuyada kendi yorumumu yapmak istiyorum,ne kadar süredir evlisiniz belirtmemişsiniz,sanırım yeni evlisiniz.Bu durumda normal sürekli haberleşmeniz,evlenmeden önceki flört döneminden veya nişanlılıktan kalma bir alışkanlık olmuş olabilir.Benim oğlumun elinden telefon hiç düşmüyor,tıkır tıkır yazıyor ,aşkım wcdeyim,aşkım yemekteyim,uyudum,uyandım
onlara benzettim sizi..
Konuyu Bir derdim var başlığına açmışsınız..anladığım kadarıyla bu sizin canınızı sıkan bir şey değil,dert hiç değil.Bu yüzden konuyu Aile,Evlilik ve Çocuklar başlığına taşıdım.Konularımızı lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim,düzen açısından bu gerekli.
Konuyada kendi yorumumu yapmak istiyorum,ne kadar süredir evlisiniz belirtmemişsiniz,sanırım yeni evlisiniz.Bu durumda normal sürekli haberleşmeniz,evlenmeden önceki flört döneminden veya nişanlılıktan kalma bir alışkanlık olmuş olabilir.Benim oğlumun elinden telefon hiç düşmüyor,tıkır tıkır yazıyor ,aşkım wcdeyim,aşkım yemekteyim,uyudum,uyandım
onlara benzettim sizi..
Evli değilim ama biz de sevgilimle günde 2 defa konuşuruz. Özel bir durum yok ise eğer bu 2 yi geçmez. Mesaj olayı asla olmaz. Telefonda önemli şeyler asla konuşmayız. Aşk meşk sözcükleri pek kullanmayız. Aynı mahallede oturduğumuz için her akşam iş dönüşü mutlaka görüşürüz. Konuşacağımız şeyleri o zaman yüz yüze konuşuruz. İkimizde telefon olayını pek sevmiyoruz.
Zaten sevgilisi ile saatlerce telefonda konuşan insanları hep merak etmişimdir ne konuşurlar diye, bir türlü çözemedim.
flört ve söz dönemimizde sık görüşürdük.
Aynı zamanda telefonlaşırdıkta, askerdeyken bile uzun uzun konuşurduk.
Sonra evlendik. Günde 1 kez sesimizi duymakiçin arardık birbirimizi.
1-2 tatlı laftan sonra kapatırdık. Akşam için bir program yapacaksak ona karar verirdik vs.
Evliliğimizin üzerinden 2,5 yıl geçmişti hamile olduğumu öğrendim.
Aşırı bulantıdan fenalıklar geliyordu aşkımda beni merak ettiğinden sık arıyordu.
Bulantım geçti. Hamileliğimin güzel günlerini yaşamaya başladım.
Bu seferde kızım ne yapıyor, tekmeledimi, hareketlimi bugün sen nasılsın vs. Derken ortalama günde 3 kez görüşürdük.
Doğumda ve sonrasında ben ve kızım birlikte konuşurduk.
şimdi eşim çok yoğun değilse arıyor ve kızım telefonu hemen alıyor eline tek tek sıralıyor isteklerini ve aklını başından alan kelimeleri :)
bu arada kızım 2,5 yaşında ve eskiden uzun uzun konuşurken ne konuşuyormuşuz çok merak ediyorum.
ilk defa senin eşinde görüyorum böyle bi şeyi...çünkü normalde erkekler fazla tel de konuşmayı sevmezler..onlar az vede öz konuşur genelde..hayret seninki maaşallah sık arıyo demek..yaa benim eşim işe gidince ya bi defa arar ya hiç..bende memnunum bu durumdan..ne o öyle zırt pırt konuşmak..evede bişeyler bırakın cnm konuşcak...insan böyle sıkılır birbirinden ayollll.-))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?