ayy ne guzel su dugun olsada bızımde bı kızımız olsa keske:) ay ısmarlama gıbı oldu ya allah buuyk bugunde mubarek gun olur ınsallah delı olurum ya oyle kızlar babalarıyla konuurs ıstek sıralarken.. :) ne guzel..
ne büyük dert yarabbim
benim eşimde nişanlılık dönemimizde sabaha karşı kapatırdı telefonu hiç susmazdı. evlendik yine gece nöbetlerinde aradı saatlerce konusurduk. artık bıkardım. yıllar geçtikçe 2-3 defa aramaya başladı. ardından 1e düştü ve sadece bişe lazımmı geliyorum demeye başladı. :)) neyse bu bahsettiğim şahıs ayrıldığım eşim bu arada. iyi yapmışım. gözden geçirdim de demek aşk falan bitmiş bizdeyani diyeceğim az konuşmak makbuldür
eşimin aramasını bi kenara bıkraın kızlar, ben aradığımda dasen nasılsın diyorum ya mesela, iyiyim diyor, ama sen nasılsın demiyor bile. o kadar yoğun ki yani bana cevap vermesi bile mucize zaten. sanki uzaya mekik fırlatıyo mübarek.
demekki adam o kadar yoğunmuş canım ya takma kafana akşam görüyosundur neden olsa.
canım keşke görsem:) benim eşim işi gereği şehir dışında, haftasonları geliyor eve.2 saat mesafe var aramızda. hergün görüşüyo olsak zaten ben de beklemicem aramasını. ama zaten uzağız be adam, insan bi merak eder bu kadın napıyo diyeailem yakınımda diye endişe etmiyo hiç sanırım. akşamdan akşama arar işte
Canim benim rapor diye degilde ask dolu bolbol opucuklu ne aldin birsey lazimmi aksam ne yiyek nereye gidek gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?