Esim ve ben gece gunduz teldeyiz:)

Canım inşallah allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli güzel bir kız bebek nasip etsin sanada :)
Nişanlısın sanırım allah tamamına erdirsin.

Sevgiler...

daha ne istiyorsun ne güzel.ama benim eşimde beni sık sık mutlaka arar...................

benim eşimde nişanlılık dönemimizde sabaha karşı kapatırdı telefonu hiç susmazdı. evlendik yine gece nöbetlerinde aradı saatlerce konusurduk. artık bıkardım. yıllar geçtikçe 2-3 defa aramaya başladı. ardından 1e düştü ve sadece bişe lazımmı geliyorum demeye başladı. :)) neyse bu bahsettiğim şahıs ayrıldığım eşim bu arada. iyi yapmışım. gözden geçirdim de demek aşk falan bitmiş bizde yani diyeceğim az konuşmak makbuldür

doğru söylüyosun herşeyin azı karar çoğu zarar.sık muhabbet tez ayrılık getirir bu sözler gerçekten doğru yani.hayatta hep karşımıza çıkan şeyler.

eşimin aramasını bi kenara bıkraın kızlar, ben aradığımda dasen nasılsın diyorum ya mesela, iyiyim diyor, ama sen nasılsın demiyor bile. o kadar yoğun ki yani bana cevap vermesi bile mucize zaten. sanki uzaya mekik fırlatıyo mübarek.

demekki adam o kadar yoğunmuş canım ya takma kafana akşam görüyosundur neden olsa.

demekki adam o kadar yoğunmuş canım ya takma kafana akşam görüyosundur neden olsa.

canım keşke görsem:) benim eşim işi gereği şehir dışında, haftasonları geliyor eve.2 saat mesafe var aramızda. hergün görüşüyo olsak zaten ben de beklemicem aramasını. ama zaten uzağız be adam, insan bi merak eder bu kadın napıyo diye ailem yakınımda diye endişe etmiyo hiç sanırım. akşamdan akşama arar işte

benim eşim ise aramayanlardan .... siz aramasından dertlisiniz ben de aramasını isterdim gün içinde. ihtiyacı olan bir durum varsa arar. nişanlılık döneminde sabahın 5ine kadar konuşurduk. konuşmasak bile telefonu kapatmazdık. Şimdi 4 yıllık evliyiz tabiki her an aramasın ama günde bir iki defa arasa ve beni sevdiği, özlediği için arıyor olsa. işi çok müsait yarım gün çalışıyor ben sabahtan akşama kadar ve genelde ben ararım aradığımda da söyleyeceklerini söyler kapatır. ben mi duygusal yaklaşıyorum.

bir de sürpriz mesajlar olsa ara ara:) kızlar biri bunları eşime söylese ya. kendiliğinden yapmaz. ben bunu istiyorum şunu istiyorum diye söyleyince de heyecanı kalmıyor.

belki o yüzden merak etmıyo ailen yakın diye.akşamdan akşama arıyomuş işte bide iyi tarafından bak 3 4 günde bi arasa napacaktın buna şükret canım ya.bazı erkekler böyle napalım ilgisiz olabiliyolar kadınlar gibi duygusal düşünmüyolar malesef.

bence hoş bir durum değil.. ne demek her dakika rapor vermek? bu güvensizliktir... her saniye ne yaptığını ne ettiğini neden anlatasın ki eşine???

Canim benim rapor diye degilde ask dolu bolbol opucuklu ne aldin birsey lazimmi aksam ne yiyek nereye gidek gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…