Esim ve ben gece gunduz teldeyiz:)

ben newyorktayim canim .. yaklasik iste 10 yil oldu geleli okul falan halada ogrenciyim siksikta turkieyey gidiyorum iste baakalim arada kaldik boyle.

yeminle keske kizsa o bana kizio bak simdi aradi yine mesajim gitmemis sen beni unutmussun belli diye buz gibi sesle konustu anam benimkissi tek cocuk ilgi manyagi iste./...

kizlar ben kacar ama uzulerek gidiyorum kocam yemek bekler.. pazartesiye dek ozleyin beni k muah.. gorusmek dilegiyle..

benim eşimde kapıda sarılarak karşılamassam yollarken öpmessem vede camdan bakmassam üzülür ama öyle her dakka konuşmuyoruz zaten öğle tatilinde geliyor akşamda beşte geliyo yani sürekli dip dibeyiz belkide öğlen gelmese işi erken bitmese oda arar ilgiyi aşırı seviyor ama ben beklemediğim anda gelen o özel mesajlara bayılıyorum sürekli mesaj laşsak okadar hoşuma gitmez ama eşiniz sizi çok seviyor ne güzel işte nazar değmesin canım..

ya ben ve esim gece gundz mesajlasiyoruz arasiyoruxz bide evde gorusuyoruZ ya adsam resmen kizio aramazsan mesaj atmazsam unuttun beni dioo herkes mi boyle bizde bi sorun mu var :)?

başak burcu ve bide gürcü erkeğiyse çok normal canım..benimde başımdaydı 2 gün öncesine kadar.. ayrıldık. afedersin wc ye bile telefonla giderdim. dakka başı haber,rapor..gerçi oda verirdi ama bazı şeyleri dozunda bırakmak en iyisi

kizlar benim sözlüm yogun calisiyor her bir bucuk haftada bir 2 veya 3 gün evde oluyor, bu nedenden dolayi herzaman telefonda konusamiyoruz haftada 1 veya 2 kez falan konusuruz, ama günde 10 mesaj falan atariz veya 15 sizce normalmi bu?

simdi burda günde 5,6 defa telefonda konusuyoruz diyenler olmus üzüldüm acaba bizimkisi normal degilmi diye (

Son düzenleyen: Moderatör:

haftada 1 veya 2 kez telefonla konusmak az ya:26: mesajlasıyormussunuz ama sesini duymaya benzemez sen bunu problem etmiyorsan sorun yok herkes alıstıgı gibi...

bizim bi akraba var onlarda öyle

ayyy bayıltıyolar resmen bide adamın gelin olmuş kızı var yeni evli falanda değiller

kadın her dakka tel de saniye saniye rapor

misafirlikte bile aynı bi sohbet edemiyo

ben eşimle günde 2-3 kere konuşurum

gerekli durumlarda daha fazla olduğuda var

önceden çok mesajlaşırdık ama evlendikten sonra mesajlaşmıyoruz ama gün içinde işteyken birbirimiz arıyoruz naptın diye çünkü ben 24 saat nöbete gidiyorum ve doğal olark özlüyo özlemyide geçtim merak ediyorum

Benim eşim webmaster. Kendi işini yapıyor. Yani laptopu elindeyse ve internet varsa onun işi oradadır. Ben ise hamileliğimin 3.ayında işi bırakmak durumunda kaldım. Eşimde bu yüzden hamileliğimden beri ofise gitmeyi bıraktı ve hep evde. Düşünün siz telefonla konuşuyorsunuz, mesajlaşıyorsunuz. Biz aylarrrdır sabahtaan uyuyana kadar birikteyiz. Ama nedense ben bu işe bayılıyorum :) telefon olsa sıkılabilirdim ama bak :)

biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve şu son 1 yıla kadar hep aynı işyerinde çalışıyorduk ben 1 yıldır çalışmıyorum öncedende 24 saat dip dibe olmaya alışkın olduğumuzdan haliyle insan özlüyor bizde günde 10 msj civarı 4 kez falanda telde konuşuyoruz

bizdee 3 yıllık evliyiz nişanlıykende cok mesajlasırdık ama evlendik dahamı arttı ne oldu bilmıorum msj paketi bitio yani o derece beni bazen bayıyo bu durum ama o bişey sölemek veya sormak için bile en 3 5 kere msj atabilir halbuki en fazla yarım saat önce konusmusuzdur

annemde kayınvalidemde şikayetçi yavrum ne bu böle tuvalete gittiğinizidemi haber veriyonuz die
ben mesela bazen cewap yazmam ama tamam oldu gibi msjlardır oda ona bile kızar bide muhakkak mesajda aşkım canım lı bir kelime olacak kısaca "TAMAM" yazarsam bi saatte bişeymi oldu nie öle yazdın bilmem ne die tantana dinlerim :26: kıısacası bizimkide abarrrrtııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…