Eşim ve ben... Yoruldum :(

Hic sasirmadim bazilari yapiyor evlenene kadar canim cicim evlendigi ozellikle ilk zamanlarda artik nasilsa benim diyemi dusunuyor yoksa sahip oldum hevesimi aldim olarakmi bakiyor bilemiyorum bir asagilamalar begenmemeler ...bir akrabamin esiyle iliskisi dillere destan birbirlerini cok seviyorlar oyle yansitiyorlar ve gercekten suan durum bu ama kadincagiz boyle bir.mevzumu gecti hatirlamiyorum ilk zamanlarda adam esini begenmiyormus asagilamalar yapiyormus sonra coluk cocuk derken Zamanla duzelmis onlarinki ama ilk zamanlar zor kadin dert etmiyor ama unutmuyor tabi cok zor evli olan bayanlar yardimci olacaktir fikir verirler insaAllah duzelir

Özür diliyor belki başlarda boyle olursak ilerde birbrimizn kymetni daha iyi anlariz diyor.. Ağzimdan bi kelime ciksa kirip dokucek gibime geliyor bi kere yaşadm bi daha yaşarsam dayanamam gibime geliypr susmaya calsyorm devamli
Savunmaya bak ya korkmayin uzerineze gelebilir o an birsey yapamasaniz bile sonrasinda tepki koyun sert olun

Olanların sizin nazlı kız olarak büyümenizle alakası yok ki
İtilip kakılarak da büyüyebilirdiniz.
Sorun eşinizin NORMAL olmaması
Sinirlenmek, sinirlenince bardak kırmak ne demektir yahu?

İşyerinde sinirlenince de bardak tabak fırlatıyor mu peki?
Patronuna bağırıyor mu?
İş arkadaşlarına bir şey fırlatıyor mu?

Kusura bakmayın, size saygısı yok. Sizi "EŞİ" olarak görememiş.

Evliliğin ilk ayları cicim ayları falan değil arkadaşlar yemişler bizi resmen. Daha ben ilk 6 ayı mükemmel geçen görmedim. Hep kavga kıyamet. Sonra birbirine alışıyor insan sanırım.

HEMEN boşan naraları atmayalım bence... zaman ver evliliğe henüz çok yenisiniz biraz ılımlı ol istemediklerini yapma bakalım esas derdi neymş anlaşılır eğer gerçekten haraketlerinden rahatsızsa yapmazsın olur biter ilk yıl zordur... bir daha cam falan fırlatmasın onunla güzelce konuş...

Ben 24 günlük evliyim. Yemek yapmakla uzaktan yakından alakam yok, kendim de uzunca bir süre yalnız yaşamama rağmen yemek yapmakla hiç uğraşmadım. Şimdi sırf eşim ev yemeklerine düşkün diye onun için yemek öğrenmeye ve yapmaya başladım. Henüz feci odunum mutfak konusunda, eminim ki lise öğrencileri bile benden daha yatkınlardır yemek yapmaya ama eşime sorsan çok güzel yapıyorum, daha şimdiden taze fasulye ve pilavımın üstüne yok Mutlu mutlu da önüne ne koysam yiyor. Diyeceğim o ki bu iş karşılıklı ılımlı yaklaşımla pek de güzel hallolur. Sen fazlaca övgü ve takdir bekliyorsun belli ki. O da senin yaptıklarında büyütülecek bir yan göremiyor. Fakat ciddi olarak ikiniz de öfke problemi yaşıyorsunuz. Daha yeni evlisiniz ya. Birbirinizin tadını çıkarın, gerekirse yemek yapma dışiardan söyleyin yiyin nedir yani. Birbirinizi kırmaya değecek mevzular mı bunlar?

Canım evlilikte 1-3-5-7 vardır bu seneler geçtikçe herşey yerli yerine oturur. Ben 3. Seneyi bitirdik ve geri dönüp baktığımda kavgalarımız o kadar komik ki :) ilk Zaman'lar üç günde bir kesin kavga ederdik şimdi pazardan pazara :) şaka bir yana bu Zaman'lar geçecek alışacaksınız üzmeyin kendinizi

Sustukça, ağladıkça karşınızda daha çok bağıran birini bulabilirsiniz.

Ailesi nasıl bu konularda, babasıyla tavırları benzeşik mi?

Yetişme tarzları farklı olunca uçlara gidebiliyoruz.
Birimiz çok garip hareketler sergileyip bir şey yapmadım ki derken diğerimiz ben bununla mı aynı evde yaşayacağım kafasına giriyoruz.

2 farklı sorun var.
Biri acil çözülmeli bence ki bu öfke kontrolü.
Bireysel olarak bunu nasıl çözersiniz bilmiyorum, uzman yardımını şart görüyorum bu konuda.

Diğer sorun klasik mantığı.
Herkes biliyor toplum içinde kendini övmenin ne kadar itici olduğunu da kocamın yanında istediğim gibi şımarabilirim sonuçta.

Ağlamayın.
Konuşamıyorsanız ilginizi çekin, ortamı terk edin.
Ama sonra mutlaka konuşun.

Ne hoş, ne kadar da "Allah sahibine bağışlasın" denilecek bir koca.
Sizin süpersonik mükemmel kocanızın konu sahibine faydasını nedir peki?

Ne hoş, ne kadar da "Allah sahibine bağışlasın" denilecek bir koca.
Sizin süpersonik mükemmel kocanızın konu sahibine faydasını nedir peki?
konu sahibine faydası olacak birşey aklıma gelmiyor dua etmesinden başka zaten kendiside eşiyle konuşmaya korktuğunu söyledi

Evliliğiniz daha çok yeni, evet patırtı ,gürültü çok erken başlamış olsa da sizde onun hoşlanmadığı bir şeyi madem öfke kontrolü yok yapmayın.Birbirinizi zamanla daha iyi tanıcaksınız.Şayet bunu bu şekilde her haraketiniz de yapıyor ise onunla konuşmaktan başka çareniz yok .İyi bir anını yakalayın ve rahatsız olduğunuz konuları dile getirin.

konu sahibine faydası olacak birşey aklıma gelmiyor dua etmesinden başka zaten kendiside eşiyle konuşmaya korktuğunu söyledi
Başkasının kötülüğü mevzuyken kendi iyiliğini anlatan kişiler, eğer bunu o iyiliğe nasıl ulaşılacağını söylemek için yapmıyorlarsa antipatik bir tavır sergilemiş oluyorlar bence.
Aklımdaki dilimdedir, kusura bakmayın.
Selamlar, iyi günler.

Canım üzgünüm ama esin çok kaba biri üstelik evliligimizin daha 2. Ayindasiniz nasıl aglatir ssni ileri yı düşünemiyorum daha önce böyle biri olduğunu bilmiyormudun

çok duygulandırdı mesajınız beni...ama haklısınız sonuna kadar...

Bana vurmaz bundna eminim ama eline gecse firlatir etrafa.. Ne yapacagimi cidden bilmiyorum
Yanlış düşünüyosunuz bana vurmaz diye.. Öfke kontrolü olmayan kişiler sana da vurabilir yarın öbür gün çocuğunuz olsa ona da vurabilir.. Bana asla zarar vermez dediğim eski eşimin bi gün kontrolden çıkıp ağzımı burnumu kırdığı güne kadar inatla herkese bana Asssla zarar vermez diyodum.. Dkkatli olun

evlılıgın ılk aylarında bu yasananlar cok dogal seyler, ıkınızde kendı evınızde el bebek gul bebek buyudunuz , elınızı sıcak sudan soguk suya sokan olmadı, farklı aılelerde farklı kulturlerde yetıstınız ve bırbırınıze alısmanız ve bu surecte ev ıle ılgılı bazı rutınlerı rayına oturtmanız zaman alacaktır.
esınız bellıkı sınırlerıne hakım olamayan bır tıp, sızde ufak seylerı buyutuyor gıbısınız gıbıme geldı , yanı yemek ıste altı ustu karnınız doyduktan sonra guzel cırkın hem belkı sıze guzel gelıyor ama esınıze o kadar lezzetlı gelmıyor damak tadı farklıdır herkesın.... o nedenle bunu sureklı dıle getırmenız onu rahatsız edıyor olabılır ( hem erkek kafasında bır yemekte yaoamayacaksan nerede kaldı kadınlıgın dıye gecırebılır ıcınden )
bence herkes kendını bır elestırsın oncelıkle, alın konusun esınızı ben bagırılmaktan ses yukseltılmesınden hoslanmıyorum, bazı seylere de zamanla alışacagım, senden anlayıs beklıyorum deyın, sızı anlamazsa araya mesafe koyun azıcık dık durun zamanla hersey yoluna gırer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…