Savunmaya bak ya korkmayin uzerineze gelebilir o an birsey yapamasaniz bile sonrasinda tepki koyun sert olunÖzür diliyor belki başlarda boyle olursak ilerde birbrimizn kymetni daha iyi anlariz diyor.. Ağzimdan bi kelime ciksa kirip dokucek gibime geliyor bi kere yaşadm bi daha yaşarsam dayanamam gibime geliypr susmaya calsyorm devamli
Mrb kızlar..
Bir buçuk aylık evliyim neredeyse iki ay olacak ama daha simdiden her iki gunde bir agliyorum kendimi cok yorgun hissediyorum. Baba evinde nazlı bi kız olarak büyüdüm.. Babamın sevgisi hep bana guven verdi.. Ve şimdi evlendim.. Eşim her hareketimden şikayetçi.. En basiti yemek yapiyorum ( daha yeni yeni alişıyorm yemek yapmaya) ve yaptigim hic bir yemek acemi yemegi gibi olmuyor guzel oluyor bu şekide bende kendimi motive ediyorum yemegm cok guzel oldu diye bunu dile getiryorm yemek yaparken flan. Eşim bunu bana sorun ediyor kendi yaptgn seyleri övme mütevazi ol diye oysaki kendimi begenen biri degilim. Ya da baskalarina bahsetmiyprum yemeklerim cok guzel oluyor diye.. Sdece kendimi o şekilde motive ediyorum ve bunu bana cok buyuk bi sorunmus gibi olay yapti. Ve aglatti. Bu en kucuk sorunumuz evlendigmden beri cok buyuk kavgamiz dahi oldu bardagi firlatip kirdi. Ben boyle seylere alışk olmadgm içn dayanamiyorum. Snir krizi geciriyorm. Devamli herseyimi şikayet ediyor.. Bu beni cok yoruyor ne yapmam lazim yardimci olun lutfen. Onunla konusmaya korkuyorum birsey krp dokucek diye.. Ve bunu kimseyle paylasamiyorum devamli agliyorum
Canım evlilikte 1-3-5-7 vardır bu seneler geçtikçe herşey yerli yerine oturur. Ben 3. Seneyi bitirdik ve geri dönüp baktığımda kavgalarımız o kadar komik ki :) ilk Zaman'lar üç günde bir kesin kavga ederdik şimdi pazardan pazara :) şaka bir yana bu Zaman'lar geçecek alışacaksınız üzmeyin kendiniziMrb kızlar..
Bir buçuk aylık evliyim neredeyse iki ay olacak ama daha simdiden her iki gunde bir agliyorum kendimi cok yorgun hissediyorum. Baba evinde nazlı bi kız olarak büyüdüm.. Babamın sevgisi hep bana guven verdi.. Ve şimdi evlendim.. Eşim her hareketimden şikayetçi.. En basiti yemek yapiyorum ( daha yeni yeni alişıyorm yemek yapmaya) ve yaptigim hic bir yemek acemi yemegi gibi olmuyor guzel oluyor bu şekide bende kendimi motive ediyorum yemegm cok guzel oldu diye bunu dile getiryorm yemek yaparken flan. Eşim bunu bana sorun ediyor kendi yaptgn seyleri övme mütevazi ol diye oysaki kendimi begenen biri degilim. Ya da baskalarina bahsetmiyprum yemeklerim cok guzel oluyor diye.. Sdece kendimi o şekilde motive ediyorum ve bunu bana cok buyuk bi sorunmus gibi olay yapti. Ve aglatti. Bu en kucuk sorunumuz evlendigmden beri cok buyuk kavgamiz dahi oldu bardagi firlatip kirdi. Ben boyle seylere alışk olmadgm içn dayanamiyorum. Snir krizi geciriyorm. Devamli herseyimi şikayet ediyor.. Bu beni cok yoruyor ne yapmam lazim yardimci olun lutfen. Onunla konusmaya korkuyorum birsey krp dokucek diye.. Ve bunu kimseyle paylasamiyorum devamli agliyorum
Ne hoş, ne kadar da "Allah sahibine bağışlasın" denilecek bir koca.Allah yardım etsin valla canım sana bende 2 aydır evliyim ilk zamanlar alışamıyordum çünkü baba evinde harbiden prenses gibi büyütüldüm hala arkamdadır ailem ama bende yeni yeni öğreniyorum yemek kötü olsa dahi moralim bozulur eşim bana kızar ne var bak ne güzel olmuş bunu yapamayanda var der teselli eder ve mutlaka yardım eder bana çoğu zaman beraber yaparız hatta ben işten 1 saat sonra falan geliyorum eşimden o yemeği masayı falan hazırlamış oluyor bilmiyorum ama eşiniz gerçekten tuhaf ya daha çok yeni evlisiniz bide
konu sahibine faydası olacak birşey aklıma gelmiyor dua etmesinden başka zaten kendiside eşiyle konuşmaya korktuğunu söylediNe hoş, ne kadar da "Allah sahibine bağışlasın" denilecek bir koca.
Sizin süpersonik mükemmel kocanızın konu sahibine faydasını nedir peki?
Başkasının kötülüğü mevzuyken kendi iyiliğini anlatan kişiler, eğer bunu o iyiliğe nasıl ulaşılacağını söylemek için yapmıyorlarsa antipatik bir tavır sergilemiş oluyorlar bence.konu sahibine faydası olacak birşey aklıma gelmiyor dua etmesinden başka zaten kendiside eşiyle konuşmaya korktuğunu söyledi
Canım üzgünüm ama esin çok kaba biri üstelik evliligimizin daha 2. Ayindasiniz nasıl aglatir ssni ileri yı düşünemiyorum daha önce böyle biri olduğunu bilmiyormudunMrb kızlar..
Bende evlendikten sonra şunu anladim ana gibi yar baba gibi diyar olmaz... gozlerim doldu bunu yazarken ama gercektende oyle. Bana simdi sorsalar baba evimi diye evet derim... hayatimin en guzel donemleriymis kiymetini bilmemisim... el oglu nazini cekmeye evlenmedi diyenler var ve ben onlari hic anlamicam... kizkardesleri evlenirken bir damla gozyaslari akti diye dunyayi inleten o abiler karilarinin da baskalarinin gozbebegi oldugunu unutuyor.. Yazık...!
Yanlış düşünüyosunuz bana vurmaz diye.. Öfke kontrolü olmayan kişiler sana da vurabilir yarın öbür gün çocuğunuz olsa ona da vurabilir.. Bana asla zarar vermez dediğim eski eşimin bi gün kontrolden çıkıp ağzımı burnumu kırdığı güne kadar inatla herkese bana Asssla zarar vermez diyodum.. Dkkatli olunBana vurmaz bundna eminim ama eline gecse firlatir etrafa.. Ne yapacagimi cidden bilmiyorum
evlılıgın ılk aylarında bu yasananlar cok dogal seyler, ıkınızde kendı evınızde el bebek gul bebek buyudunuz , elınızı sıcak sudan soguk suya sokan olmadı, farklı aılelerde farklı kulturlerde yetıstınız ve bırbırınıze alısmanız ve bu surecte ev ıle ılgılı bazı rutınlerı rayına oturtmanız zaman alacaktır.Mrb kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?