- 10 Nisan 2018
- 14
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Busrakuyucak
Merhaba hanımlar bana yardım edin konunun aslında en baştan ben birisini seviyordum neyse babam verdi vermedi derken kaçtım bizde evlendik 9 ay oldu babam haliyle konuşmuyor daha doğrusu ailem konuşmuyor benim le evlendik iyi hoş da eşim otelde çalışıyor çalıştığı kısımlara bir bayan var ama ne şey diğer hepsi erkek ama eşleri bende dahil hepimiz o vatandan sikaayetciyi sabah 8 demiyor gece 12 demiyor birlikte çalıştığı erkekleri tabi benim eşinize arayıp duruyor iş için aradığı pek görmedim iş dışında aradığı zamanda sürekli başlarken konuşmaya canım mustafam v.s kelimelerle işte ozlettin kendini falan diye tabi benim eşim degilorada o kısımda çalışan bütün erkeklerin hanımları bu durumdan şikayetçi neyse biz eşimle tabi bu yüzden tartışıyoruz 2 kez bu bayan yüzünden dayak yedim hemde almasından yüzüm gözüm her tarafım morluk içinde bende bu bayana msj attım işte senin yüzünden kavga ediyoruz utanmıyor musun kendin evli olsan eşini senin gibi bir bayan arayıp iş dışında saçma şeyler için hoşuna gider mi diye tabi bunlar eşimle kusmuslerdi ama eşimin ağzından kusluk iyi olmuyor diye 1-2 kes duydum halen daha eşimi aramıyor ama bunlar iş whatsapp grupları var evlerimize canlarrr işte falan diye msj atıp duruyor tabi birde o dövdüğü zamanlarda eşim birde bundan gelen msjlari siliyordu beni görmesin diye neyse şimdi hala ayni o kız gruptan canım canlar diye msj atıp duruyor eşimle 2 gün önce yine tartıştık eşim deli etme beni yine gerekirse yine doverim dedi ben yapmalıyım eşimi seviyorum ama o kadından bıktım öyle bir bayan ki o bayan ar edep haya hiç bir şey yok bıktım ondan öyle ki evimin tam karşısında oturuyor bıktım usandım bakayım bana yardımcı olun