Eşim ve ben

Kız öyle böyle değil çok problemli ne haya ne edep ne de bir ar kalmış afedersiniz utanarak söylüyorum yırtık kız anlatacagin

zaten hep kadınlar suçlu di mi?
ne haya, ne edep...
sizin kocanızda sorun yok, dövüyor ama pamuk gibi maşallah
zaten o kadınla konuşuyor çünkü çok iyi kalpli ya kocanız, kıramıyor o arsız kadını
tabi canım
kadın suçlu zaten
o yüzden sevin siz kocanızı!!!

Merhaba hanımlar bana yardım edin konunun aslında en baştan ben birisini seviyordum neyse babam verdi vermedi derken kaçtım bizde evlendik 9 ay oldu babam haliyle konuşmuyor daha doğrusu ailem konuşmuyor benim le evlendik iyi hoş da eşim otelde çalışıyor çalıştığı kısımlara bir bayan var ama ne şey diğer hepsi erkek ama eşleri bende dahil hepimiz o vatandan sikaayetciyi sabah 8 demiyor gece 12 demiyor birlikte çalıştığı erkekleri tabi benim eşinize arayıp duruyor iş için aradığı pek görmedim iş dışında aradığı zamanda sürekli başlarken konuşmaya canım mustafam v.s kelimelerle işte ozlettin kendini falan diye tabi benim eşim degilorada o kısımda çalışan bütün erkeklerin hanımları bu durumdan şikayetçi neyse biz eşimle tabi bu yüzden tartışıyoruz 2 kez bu bayan yüzünden dayak yedim hemde almasından yüzüm gözüm her tarafım morluk içinde bende bu bayana msj attım işte senin yüzünden kavga ediyoruz utanmıyor musun kendin evli olsan eşini senin gibi bir bayan arayıp iş dışında saçma şeyler için hoşuna gider mi diye tabi bunlar eşimle kusmuslerdi ama eşimin ağzından kusluk iyi olmuyor diye 1-2 kes duydum halen daha eşimi aramıyor ama bunlar iş whatsapp grupları var evlerimize canlarrr işte falan diye msj atıp duruyor tabi birde o dövdüğü zamanlarda eşim birde bundan gelen msjlari siliyordu beni görmesin diye neyse şimdi hala ayni o kız gruptan canım canlar diye msj atıp duruyor eşimle 2 gün önce yine tartıştık eşim deli etme beni yine gerekirse yine doverim dedi ben yapmalıyım eşimi seviyorum ama o kadından bıktım öyle bir bayan ki o bayan ar edep haya hiç bir şey yok bıktım ondan öyle ki evimin tam karşısında oturuyor bıktım usandım bakayım bana yardımcı olun

Yediğin dayağı değilde,o densiz kadını sorun ediyorsun bu durumda..
Sen nasıl bir kafadasın söylermisin..

Merhaba hanımlar bana yardım edin konunun aslında en baştan ben birisini seviyordum neyse babam verdi vermedi derken kaçtım bizde evlendik 9 ay oldu babam haliyle konuşmuyor daha doğrusu ailem konuşmuyor benim le evlendik iyi hoş da eşim otelde çalışıyor çalıştığı kısımlara bir bayan var ama ne şey diğer hepsi erkek ama eşleri bende dahil hepimiz o vatandan sikaayetciyi sabah 8 demiyor gece 12 demiyor birlikte çalıştığı erkekleri tabi benim eşinize arayıp duruyor iş için aradığı pek görmedim iş dışında aradığı zamanda sürekli başlarken konuşmaya canım mustafam v.s kelimelerle işte ozlettin kendini falan diye tabi benim eşim degilorada o kısımda çalışan bütün erkeklerin hanımları bu durumdan şikayetçi neyse biz eşimle tabi bu yüzden tartışıyoruz 2 kez bu bayan yüzünden dayak yedim hemde almasından yüzüm gözüm her tarafım morluk içinde bende bu bayana msj attım işte senin yüzünden kavga ediyoruz utanmıyor musun kendin evli olsan eşini senin gibi bir bayan arayıp iş dışında saçma şeyler için hoşuna gider mi diye tabi bunlar eşimle kusmuslerdi ama eşimin ağzından kusluk iyi olmuyor diye 1-2 kes duydum halen daha eşimi aramıyor ama bunlar iş whatsapp grupları var evlerimize canlarrr işte falan diye msj atıp duruyor tabi birde o dövdüğü zamanlarda eşim birde bundan gelen msjlari siliyordu beni görmesin diye neyse şimdi hala ayni o kız gruptan canım canlar diye msj atıp duruyor eşimle 2 gün önce yine tartıştık eşim deli etme beni yine gerekirse yine doverim dedi ben yapmalıyım eşimi seviyorum ama o kadından bıktım öyle bir bayan ki o bayan ar edep haya hiç bir şey yok bıktım ondan öyle ki evimin tam karşısında oturuyor bıktım usandım bakayım bana yardımcı olun

Böyle bir durumda asla ne eşinize ne de o kadına birşey çaktırmamanız lazım, eşeğin kulağına su kaçırmamak için. Biri size eşimle sizin yüzünüzden kavga ediyoruz dese siz ne düşünürsünüz ? Eşi beni kıskanıyor demek ki benim konum geçmiş, beni beğenmiş, yorum yapmış vs gibi şeyler, bunu kadına demeniz çok çok yanlış olmuş.

Yazmayayım dedim de yazıcam yine, bacım pamuk gibi kalbi olan kocacığın seni dövdü tamam orayı hepimiz anladık ama oranın buranın morardığı fotoğrafı atmasaydın elin kadınına bari.

Lütfen kendinize gelin ve eşinizin kötü bir insan olduğunun farkına varın.

Ailenizi eşiniz için karşınıza aldığınız ve eşinizi sevdiğiniz için şuan boşanma ihtimali sizi korkutuyor olabilir. Lütfen kendinizi bu adamdan kurtarın ve kendi ayaklarınızın üzerinde durun.

şu konuda, oturup ciddi ciddi yazıp, konu sahibine laf anlatmaya çalışan arkadaşlar
umudunuz var mı gerçekten? hakikaten merak ettim

Bir başkası için eşini döven bi adamdan koca filan olmaz. Sevse seni istemediğin bişeyi yapmaz zaten o kadınla muhabbeti bitirir onu azarlar sana kıymaz.üzgünüm kırmak istemem ama eşin seni sevmiyo. Zararın neresinden dönsen kardır.daha çok yıllarını harcamadan stres hastalık sahibi olmadan bu adamdan ayrılmalısın.ailene kendini affettirip ailene dönmelisin.

Yazmayayım dedim de yazıcam yine, bacım pamuk gibi kalbi olan kocacığın seni dövdü tamam orayı hepimiz anladık ama oranın buranın morardığı fotoğrafı atmasaydın elin kadınına bari.
Yok hayır onu atmadım canım fotoğrafı niye atayım sadece msj attım utanmıyor musun senin başına gelse sen ne yaparsın işte falan diye

Kadın şu an aramıyor bildiğim kadarıyla aslında eşim sadece bu konuda böyle diğer türlü pamuk gibi aslına bakarsan iyi kalpli sadece bu konuda böyle yok o zamanda dayak yediğim de yemin etti dövmek bir daha diye ağladı

Pamuk kocaya bak sen,kıyamam ağlamış birde dövmeyecem diye..

Yok hayır onu atmadım canım fotoğrafı niye atayım sadece msj attım utanmıyor musun senin başına gelse sen ne yaparsın işte falan diye
İyi bari. Kurban olayım bu adamdan çocuk falan yapayım deme harcanırsın. Dön ananın babanın yanına, gir bir işe.

Kız öyle böyle değil çok problemli ne haya ne edep ne de bir ar kalmış afedersiniz utanarak söylüyorum yırtık kız anlatacagin
Ben yanlış mı anladım acaba? canım, canlar dedi whatsap gurubundan o yüzden ar edep yok? Bu mudur? Siz sağlıklı düşünüyo olsanız;
1) kocanız sizi döverken hala takıldığınız konu elalemin arı namusu yırtıklığı olmazdı
2) kocanıza geçiremediğiniz dişinizi kocanızın iş arkadaşı kadına geçirme hırsıyla arayıp çirkefleşmezdiniz.
3) kendinizi bu kadar ezik konuma getirmez gururunuza sahip çıkardınız. Hala da kocanızdan değil de kocanızın etrafında dolaştığını iddia ettiğiniz kadından kurtulmaya çalışmazdınız.

PS:Bi kadın olarak bazen hemcinslerimden utandığım doğrudur.

Kadın şu an aramıyor bildiğim kadarıyla aslında eşim sadece bu konuda böyle diğer türlü pamuk gibi aslına bakarsan iyi kalpli sadece bu konuda böyle yok o zamanda dayak yediğim de yemin etti dövmek bir daha diye ağladı
İyi de gerekirse yine döverim demiş adam. Hala nesini seviyorsunuz?

Sorun kadın değil, eşiniz. O yüz vermese kadın böyle muhabbetlere giremez.

Konu fake değil canım yanmasa veya ailem annem babam kus olmasa benim burada tanımadığım insanlardan veyautta bu kadınlar kulübü sitesinde ne isim var ha

Bu tanımadığın insanların hepsi sana bir ağızdan BOŞAN dese sen PAMUK KOCAM diyeceksin ama .. Senin amacın bizden yardım almak değil bana kalırsa.

Ayrıca , bu KK portalı ne fake hesaplar gördü , ne fake hesaplar yüzünden uyku uyuyamadı , gözyaşı döktü haberiniz var mı acaba ?

Back
X