- 5 Şubat 2023
- 36
- -38
- 1
- Konu Sahibi blackdreammm
-
Eşiniz laftan anlamaz ki. Şunu söyle bunu yap desekte fayda etmez. Anca onu dinlemeyerek, takmayarak devam edebilirsiniz. Tabi en önemlisi çalışarak.Kızlar merhaba, öncelikle herkese iyi geceler dilerim.
Biz evleneli 1 yıl oldu. Şu anda aktif olarak iş arıyorum zaten, soracaklar için önceden söylemiş olayım.kızlar nasıl anlatsam bilemiyorum. Eşim evlendiğimizden beri, ben ne yapsam ne harcasam Fuzuli diyor. Para veriyor pazara markete çıkıyorum niye bu kadar aldın diyor, misafirlerim gelecek cuma günü, halıya daha öncesinde kahve dökmüştü ne kadar silsem de çıkmadı ve leke hep geri kustu. Hal böyle olunca yıkamaya verdim, niye verdin paramız mı var diyor. Yıllık izne çıkacak ( son 2 aydır çok zor şeyler yaşadım babam ölümler döndü çok şükür şimdi iyi) gidelim 1-2 günlüğüne farklı ile çok bişey yapmamıza gerek yok diyorum, paramız mı var diyor. Maaş alıyor al bunu da bi eksiğin vardır hallet demiyor. Kıyafet almak istiyorum ne gerek var diyor. Bir de kızlar benim saçlarım bildim bileli çok seyrek inanın saçımda toplasanız bir tutam saç yok maalesef bunun için doktorlara gittim, ama hiç fayda etmedi genetik olduğu için. Bu yüzden kaynak yaptırıyorum ve zamanı geldi. Yaptırmak istiyorum konuyu hemen kavgaya çeviriyor. Bişey diyemiyorum susuyorum bende ama aynaya her baktığımda saçlarıma baktığımda inanın çok üzülüyorum… ben çok büyük şeyler istemiyorum bu akşam dışarda yiyelim onu yapalım bunu yapalım demiyorum elimden geldiğince idareli olmaya çalışıyorum düşünün bazı eksiklerimi hala annem alıyor gözümde kalmasın diye. Eşim ile nasıl konuşmalıyım, ne söylemeliyim aklım dilim şaştı inanın ki. Yargılamadan cevap verirseniz çok mutlu olurum..
Dışarda yemek yemek büyük bir şey mi yoksa bunu derseniz fazla bir şey mi istemiş olacağınızı düşünürsünüz onu anlamadım ama iş arıyormuşsunuz zaten işe başlayınca kendi bütçenizi oluşturun.ben çok büyük şeyler istemiyorum bu akşam dışarda yiyelim onu yapalım bunu yapalım demiyorum
Kızlar merhaba, öncelikle herkese iyi geceler dilerim.
Biz evleneli 1 yıl oldu. Şu anda aktif olarak iş arıyorum zaten, soracaklar için önceden söylemiş olayım.kızlar nasıl anlatsam bilemiyorum. Eşim evlendiğimizden beri, ben ne yapsam ne harcasam Fuzuli diyor. Para veriyor pazara markete çıkıyorum niye bu kadar aldın diyor, misafirlerim gelecek cuma günü, halıya daha öncesinde kahve dökmüştü ne kadar silsem de çıkmadı ve leke hep geri kustu. Hal böyle olunca yıkamaya verdim, niye verdin paramız mı var diyor. Yıllık izne çıkacak ( son 2 aydır çok zor şeyler yaşadım babam ölümler döndü çok şükür şimdi iyi) gidelim 1-2 günlüğüne farklı ile çok bişey yapmamıza gerek yok diyorum, paramız mı var diyor. Maaş alıyor al bunu da bi eksiğin vardır hallet demiyor. Kıyafet almak istiyorum ne gerek var diyor. Bir de kızlar benim saçlarım bildim bileli çok seyrek inanın saçımda toplasanız bir tutam saç yok maalesef bunun için doktorlara gittim, ama hiç fayda etmedi genetik olduğu için. Bu yüzden kaynak yaptırıyorum ve zamanı geldi. Yaptırmak istiyorum konuyu hemen kavgaya çeviriyor. Bişey diyemiyorum susuyorum bende ama aynaya her baktığımda saçlarıma baktığımda inanın çok üzülüyorum… ben çok büyük şeyler istemiyorum bu akşam dışarda yiyelim onu yapalım bunu yapalım demiyorum elimden geldiğince idareli olmaya çalışıyorum düşünün bazı eksiklerimi hala annem alıyor gözümde kalmasın diye. Eşim ile nasıl konuşmalıyım, ne söylemeliyim aklım dilim şaştı inanın ki. Yargılamadan cevap verirseniz çok mutlu olurum..
Kızlar merhaba, öncelikle herkese iyi geceler dilerim.
İnanın bende bunu istiyorum. Şu anda aktif olarak iş arıyorum zaten.Huylu huyundan vazgecmez siz neden işe girmiyorsunuz? Kendi paranızı kazansanız minnet etmeseniz daha iyi degil mi ?
Evet haklısınız. Aktif olarak iş arıyorum, görüşmelere de gidiyorum. :)Eşiniz laftan anlamaz ki. Şunu söyle bunu yap desekte fayda etmez. Anca onu dinlemeyerek, takmayarak devam edebilirsiniz. Tabi en önemlisi çalışarak.
Öncelikle bu yorumunuz için sizi kınıyorum. Rabbim keşke evlat nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah inanın bunun eksikliğini yaşamak istemezsiniz. Benim evladım olsun gece gündüz çalışır yine bakarım siz güzel canınızı sakın ola sıkmayın. Çok yakinen tanıdıklarım var bir evlatları olsun diye uğraşıp türlü türlü borçlar altına giren. Yineliyorum siz o güzel canınızı sıkmayın, bebek rızkıyla gelir, ben de en iyi en güzel şekilde bakarım. Sıfır geliri olan insanlar değiliz. Kendimize güvenmesek böyle bir şeyin içerisine de girmeyiz zaten.Eşiniz şu anda tek maaşla evi geçindiriyor. Bu durumda mevcut geliriniz, giderlerinize ancak yetiyordur belki de.
Yaşadığınız geçim sıkıntısına rağmen, evlendiğiniz günden beri korunmuyor ve hamile kalmaya çalışıyormuşsunuz. Geliriniz 2 kişi için yetersizken, 3 kişi olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Canım yorumun için çok teşekkür ediyorum bende böyle bir yerdeyim maalesef ama inanıyorum ki Rabbim bir kapı nasip edecek bana da :) amin inşallah…İş imkanı kısıtlı bir yere evlenip gelen biri olarak sizi anlıyorum
Çalış demek kolay ama her yerde aynı değil hele küçük yerde evliysen almaları daha da azalıyor.
Aramaya devam edin ama eşinizin huyu bu böyle yetişmiş umarım en kısa zamanda gönlünüzce iş bulursunuz
Bebek rızkıyla gelmiyor, bu bir şehir efsanesi. Öyle olsa şu an dünyada 45 milyon çocuk açlıktan dolayı ölüm kalım mücadelesi veriyor olmazdı. O rızkı siz oluşturacaksınız. Önce şartlarınızı iyileştirip bebeğe uygun hale getirmelisiniz.bebek rızkıyla gelir
Pardon da hanımefendi siz ne söylemek istiyorsunuz ben tam anlayamadım 45 milyon çocuk açlıktan ölüyor evet de ben evladımın giderlerini karşılayamayacak olsam bir güvencem olmasa sizce böyle bir duruma girer miyim? Ne meraklısınız insanları linçlemeye dönün bakın ölen yavrular nerelerde ölüyor Allah aşkına zaten sinirlerim gergin bir de siz sinir harbi olmayın ben açtığım konu da eşimden yakındım gelmiş bana neler anlatıyorsunuz ya, o rızkı ben oluştururum. Şartlarım da gayet iyi. Sizin açlıktan ölüyor dediğiniz çocuklar yeterince gelişmemiş ülkeler de ve maalesef ki kötü şartlarda kaybediliyor ve inanın ben de onlara yardım eden bir kuruma her ay elimden geldiğince bağış yapıyorum, elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum. Ön yargılarınızı da alın gidin burdan lütfen.Bebek rızkıyla gelmiyor, bu bir şehir efsanesi. Öyle olsa şu an dünyada 45 milyon çocuk açlıktan dolayı ölüm kalım mücadelesi veriyor olmazdı. O rızkı siz oluşturacaksınız. Önce şartlarınızı iyileştirip bebeğe uygun hale getirmelisiniz.
Bu boyle nereye kadar surer sizce, aıle danısmanına gitmelisiniz bence cunku ılerde daha buyuyecek bu konuKızlar merhaba, öncelikle herkese iyi geceler dilerim.
Öncelikle yargılamadan cevap verdiğiniz için çok sağolun insan buraya derdini paylaşmak için yazıyor sinir harbi yaşayıp geri çıkıyor ne yazık ki. Haklısınız konuşmayı deneyeceğim eğer olmazsa danışmanı da denemekte fayda olabileceğini düşünüyorum, çok sağolun.Bu boyle nereye kadar surer sizce, aıle danısmanına gitmelisiniz bence cunku ılerde daha buyuyecek bu konu
Öncelikle bu yorumunuz için sizi kınıyorum. Rabbim keşke evlat nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah inanın bunun eksikliğini yaşamak istemezsiniz. Benim evladım olsun gece gündüz çalışır yine bakarım siz güzel canınızı sakın ola sıkmayın. Çok yakinen tanıdıklarım var bir evlatları olsun diye uğraşıp türlü türlü borçlar altına giren. Yineliyorum siz o güzel canınızı sıkmayın, bebek rızkıyla gelir, ben de en iyi en güzel şekilde bakarım. Sıfır geliri olan insanlar değiliz. Kendimize güvenmesek böyle bir şeyin içerisine de girmeyiz zaten.
Bu boyle nereye kadar surer sizce, aıle danısmanına gitmelisiniz bence cunku ılerde daha buyuyecek bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?