- 5 Şubat 2023
- 36
- -38
- 1
- Konu Sahibi blackdreammm
-
Esirgemez merak etmeyin. Bir çocuk olsun Allah’ın izniyle hiçbir anne baba esirgemediği gibi oda esirgemez. Evet çalışır kazanırım, kendimce bir birikimim de var çok şükür. Başvurularımdan haber geldiğinde kendi ekonomik özgürlüğümü elime aldığımda da her şey yoluna girecek inşallah, sağolun.Şartlarınız iyi olsa bile adam cimri. Sizden esirgeyen çocuğundan da esirgeyecek. Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Çalışırım kazanırım diyorsanız bu konuyu da açmanız gereksiz olmuş. İş bulunca sorunlarınız biter zaten bu düşünceye göre.
Yargılamak bana düşmez, benim tarzımda degıl pek rica ederim umarım hersey duzelırÖncelikle yargılamadan cevap verdiğiniz için çok sağolun insan buraya derdini paylaşmak için yazıyor sinir harbi yaşayıp geri çıkıyor ne yazık ki. Haklısınız konuşmayı deneyeceğim eğer olmazsa danışmanı da denemekte fayda olabileceğini düşünüyorum, çok sağolun.
Ooooooofffff of. Böyle konularda hep bebek isteyen kadın görüyorum. Doğunca tarzan gibi baldırı çıplak gezdirip kendi kendine büyütmesini bekleyecekler sanırım. Bu adamın yapacağı tek masraf onu ormana götürecek benzin parası olur çünküEşiniz şu anda tek maaşla evi geçindiriyor. Bu durumda mevcut geliriniz, giderlerinize ancak yetiyordur belki de.
Yaşadığınız geçim sıkıntısına rağmen, evlendiğiniz günden beri korunmuyor ve hamile kalmaya çalışıyormuşsunuz. Geliriniz 2 kişi için yetersizken, 3 kişi olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Hanımefendi sizi Allah’a havale ediyorum sadece. İş arıyorum ben her gün bir yere cv bırakmaya görüşmeye gidiyorum canınızı sıkmayınAile danışmanı ücretsiz mi ? Diyelim ki ücretsiz aile danışmanını da buldular; tek maaşla ev geçindirme ve para arttırmanın sihirli formüllerini mi paylaşacak danışman ?
Valla benim babam esirgedi. Dedem de onlardan esirgemiş. Biz parası olmasına rağmen sefaletle büyüdük. Hani esirgemezdi?Esirgemez merak etmeyin. Bir çocuk olsun Allah’ın izniyle hiçbir anne baba esirgemediği gibi oda esirgemez. Evet çalışır kazanırım, kendimce bir birikimim de var çok şükür. Başvurularımdan haber geldiğinde kendi ekonomik özgürlüğümü elime aldığımda da her şey yoluna girecek inşallah, sağolun.
Sizin haddinize değil beni yargılamak. Bebek de isterim en doğal hakkım zira bunun dışında evliliğimde sorun yok mutluyuZ çok şükür. Allah herkesin kalbine göre versinOoooooofffff of. Böyle konularda hep bebek isteyen kadın görüyorum. Doğunca tarzan gibi baldırı çıplak gezdirip kendi kendine büyütmesini bekleyecekler sanırım. Bu adamın yapacağı tek masraf onu ormana götürecek benzin parası olur çünkü
Valla benim babam esirgemedi. Ailemden kalan yeteri kadar mülküm var. Eşimde esirgemez, ondan da esirgemiyorlar çünkü. Sefaletle büyüdüğünüz için üzgünüm. Keşke bu soruyu babanıza ve dedenize yönetseydiniz.Valla benim babam esirgedi. Dedem de onlardan esirgemiş. Biz parası olmasına rağmen sefaletle büyüdük. Hani esirgemezdi?
Ooooooofffff of. Böyle konularda hep bebek isteyen kadın görüyorum. Doğunca tarzan gibi baldırı çıplak gezdirip kendi kendine büyütmesini bekleyecekler sanırım. Bu adamın yapacağı tek masraf onu ormana götürecek benzin parası olur çünkü
Hayret, Türkçe yazdım oysaki.Pardon da hanımefendi siz ne söylemek istiyorsunuz ben tam anlayamadım 45 milyon çocuk açlıktan ölüyor evet de ben evladımın giderlerini karşılayamayacak olsam bir güvencem olmasa sizce böyle bir duruma girer miyim? Ne meraklısınız insanları linçlemeye dönün bakın ölen yavrular nerelerde ölüyor Allah aşkına zaten sinirlerim gergin bir de siz sinir harbi olmayın ben açtığım konu da eşimden yakındım gelmiş bana neler anlatıyorsunuz ya, o rızkı ben oluştururum. Şartlarım da gayet iyi. Sizin açlıktan ölüyor dediğiniz çocuklar yeterince gelişmemiş ülkeler de ve maalesef ki kötü şartlarda kaybediliyor ve inanın ben de onlara yardım eden bir kuruma her ay elimden geldiğince bağış yapıyorum, elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum. Ön yargılarınızı da alın gidin burdan lütfen.
Nasıl bakacaksınız? Çok merak ettim nolur anlatın. Hepimize ders olsun. LC Waikiki de bir bebek takımı 200 lira. Nolur anlatın, kendinize kıyafet alamazken ona nasıl alacaksınız. Sizin kocanız gibiler yüzünden bir sürü mahrum çocuk yetişiyor da ondan soruyorumSizin haddinize değil beni yargılamak. Bebek de isterim en doğal hakkım zira bunun dışında evliliğimde sorun yok mutluyuZ çok şükür. Allah herkesin kalbine göre versin
Ama karısına kıyafst almayan adam Çocuğa da bakamaz değil mi? Bu konuda hemfikirizMemleketin büyük bir çoğunluğu asgari ücret seviyesinde gelir elde ediyor.
Adam ne iş yapıyor, aylık gelir ve toplam giderler nedir bilmiyoruz. Bu şartlar altında, adama cimri diyemeyiz.
Lütfen alınmayın ama hayal kuruyorsunuz. Normalde insanlar eşlerinden de esirgemezler. Ama eşiniz sizden esirgiyor dediğinize göre.Esirgemez merak etmeyin. Bir çocuk olsun Allah’ın izniyle hiçbir anne baba esirgemediği gibi oda esirgemez. Evet çalışır kazanırım, kendimce bir birikimim de var çok şükür. Başvurularımdan haber geldiğinde kendi ekonomik özgürlüğümü elime aldığımda da her şey yoluna girecek inşallah, sağolun.
Hayret ediyorum bende Türkçe cevap verdim, anlamadığınız için yineliyorum. linçlenecek bir konu açmadım, linç mesajları yağıyor. ona uygun şartları hazırlamak için iş arıyorum, bebek için önümü göremiyorum türlü türlü sıkıntılarım çıktı bu süre için de en azından tedaviyi daha rahat karşılayabilmek için iş arıyorum.Hayret, Türkçe yazdım oysaki.Anlamanız için tekrar edeyim: Her bebek gerçekten rızkıyla dünyaya gelse 45 milyon çocuk açlığa maruz kalmazdı. Demek ki bu cümle doğru değil. Siz bebeğinizi açlıktan öldürürsünüz demiyorum. Bu cümle doğru olsa böyle çocuklar olmazdı yeryüzünde diyorum. Demek ki aman nasılsa rızkıyla gelir deyip çok da rahat olmamak lazım, ona uygun şartları şimdiden hazırlamanız lazım diyorum.
Öncelikle bu yorumunuz için sizi kınıyorum. Rabbim keşke evlat nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah inanın bunun eksikliğini yaşamak istemezsiniz. Benim evladım olsun gece gündüz çalışır yine bakarım siz güzel canınızı sakın ola sıkmayın. Çok yakinen tanıdıklarım var bir evlatları olsun diye uğraşıp türlü türlü borçlar altına giren. Yineliyorum siz o güzel canınızı sıkmayın, bebek rızkıyla gelir, ben de en iyi en güzel şekilde bakarım. Sıfır geliri olan insanlar değiliz. Kendimize güvenmesek böyle bir şeyin içerisine de girmeyiz zaten.
Size cevap vermek istemiyorum, yeterince linçlediniz, karşınızdaki insanın psikolojisi iyi olmadığı ve derdini anlatacak insan aradığı için buraya yazıyor biraz yargılamadan anlamaya çalışsanız keşke neyse.Ama karısına kıyafst almayan adam Çocuğa da bakamaz değil mi? Bu konuda hemfikiriz
Merhaba, iş arıyorum. Türlü türlü sıkıntılarım çıktı zaten şu an çocuk mümkün değil doktorların dediğine göre. Uzun bir tedavi sürecim olacak. Evladınıza sahip olduğunuz için çok şanslınız güle güle büyütürsünüz umarım. Tavsiyeleriniz için sağolun.Once iş bulun, sonra cocuk sahibi olun. Bu ay kizima 4000tl harcadim. Mama, bez, islak mendil, oyuncak, market... 2 tane takım almam lazim, alamadim bu ay. Rızık kapiya zarfla gelmiyor maalesef.
Herseyi fuzuli gören kocaniz cocuga alinacak oyuncagi, yapilacak yemegi de fuzuli görür. Cocuk hergun yumurta, etli yemek, bir ogun meyve, bir ogun sebze yiyor. Emin olun sizden daha cok yiyecek ve mutfak masrafi olacak.
Ben linçlemedim ki, size o sözün doğru olmadığını, ona göre kendinizi ayarlamanız gerektiğini söyledim. Adam cimriyse, sizden esirgiyorsa çocuğundan da esirgeyecektir. Hayallerinizi bu gerçeğe uygun kurun. Cimri değilse, tek maaşla gerçekten evini zor geçindiriyorsa sizin de çalışmanız gerekecektir. Ki başvuru yapmışsınız zaten. Doğumda izin kullanacaksanız o süreci de düşünün. Ben hamileyim, bir de çocuğum var. Çalışmadığım dönemde tek maaş yetmezse diye kenarda birikimimiz var bunun için. Rızka güvenip yola çıksak yanmıştık.Hayret ediyorum bende Türkçe cevap verdim, anlamadığınız için yineliyorum. linçlenecek bir konu açmadım, linç mesajları yağıyor. ona uygun şartları hazırlamak için iş arıyorum, bebek için önümü göremiyorum türlü türlü sıkıntılarım çıktı bu süre için de en azından tedaviyi daha rahat karşılayabilmek için iş arıyorum.
Ama karısına kıyafst almayan adam Çocuğa da bakamaz değil mi? Bu konuda hemfikiriz
Anladım, Umarım güzel bir doğum geçirirsiniz bebeğinize de sağlıkla kavuşursunuz.. hamileymişsiniz bilmiyordum, biraz doluyum kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal edin Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin teşekkür ediyorum yorumunuz için, hoşçakalın..Ben linçlemedim ki, size o sözün doğru olmadığını, ona göre kendinizi ayarlamanız gerektiğini söyledim. Adam cimriyse, sizden esirgiyorsa çocuğundan da esirgeyecektir. Hayallerinizi bu gerçeğe uygun kurun. Cimri değilse, tek maaşla gerçekten evini zor geçindiriyorsa sizin de çalışmanız gerekecektir. Ki başvuru yapmışsınız zaten. Doğumda izin kullanacaksanız o süreci de düşünün. Ben hamileyim, bir de çocuğum var. Çalışmadığım dönemde tek maaş yetmezse diye kenarda birikimimiz var bunun için. Rızka güvenip yola çıksak yanmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?