- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.205
- 158
- 39
- Konu Sahibi blackdreammm
-
Eşiniz cimriyse ve ihtiyaçlarınıza isteklerinize bile ne gerek var derken,bebek bezine ve masrafına demeyecek mi sanıyorsunuzPardon da hanımefendi siz ne söylemek istiyorsunuz ben tam anlayamadım 45 milyon çocuk açlıktan ölüyor evet de ben evladımın giderlerini karşılayamayacak olsam bir güvencem olmasa sizce böyle bir duruma girer miyim? Ne meraklısınız insanları linçlemeye dönün bakın ölen yavrular nerelerde ölüyor Allah aşkına zaten sinirlerim gergin bir de siz sinir harbi olmayın ben açtığım konu da eşimden yakındım gelmiş bana neler anlatıyorsunuz ya, o rızkı ben oluştururum. Şartlarım da gayet iyi. Sizin açlıktan ölüyor dediğiniz çocuklar yeterince gelişmemiş ülkeler de ve maalesef ki kötü şartlarda kaybediliyor ve inanın ben de onlara yardım eden bir kuruma her ay elimden geldiğince bağış yapıyorum, elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum. Ön yargılarınızı da alın gidin burdan lütfen.
MükemmelSiz çocuk için iyi düşünün diyenlere sinirlenmişsiniz ama buradaki kadınlar haklı. Bu gözler burada çocuğundan bir tane çikolatayı esirgeyen cimri babaları okudu. Velev ki iş bulamadınız, bulsanız da çocuk varken çıkarıldınız ayrılmak zorunda kaldınız. O zaman o baba çocuğa bile cimrilik yaparken canınız yanmayacak mı? Kimse burada size düşmanlık olsun diye konuşmuyor. Ve malesef çocukta rızkıyla gelmiyor, o biraz avuntu cümlesi.
Son olarak adam tek başına ev geçindirmek için zorlanıyorsa cimrilikten değil de mecburiyetten yapıyor olabilir. Hele bir de kiracıysanız. Her şey o kadar pahalı ki.
Eşiniz cimri diyen sizsiniz çocuk olunca o gereksiz bu gereksiz demeyeceği ne malum? niye alıngansınız kötü bir şey demiyor kimse burda sizin maddi durumunuzu bilmiyor ülkede açlık ve yoksulluk sınırı da belli. Pazarda alınana laf eden kocanız varken bunu düşünmek normal değil mi?Pardon da hanımefendi siz ne söylemek istiyorsunuz ben tam anlayamadım 45 milyon çocuk açlıktan ölüyor evet de ben evladımın giderlerini karşılayamayacak olsam bir güvencem olmasa sizce böyle bir duruma girer miyim? Ne meraklısınız insanları linçlemeye dönün bakın ölen yavrular nerelerde ölüyor Allah aşkına zaten sinirlerim gergin bir de siz sinir harbi olmayın ben açtığım konu da eşimden yakındım gelmiş bana neler anlatıyorsunuz ya, o rızkı ben oluştururum. Şartlarım da gayet iyi. Sizin açlıktan ölüyor dediğiniz çocuklar yeterince gelişmemiş ülkeler de ve maalesef ki kötü şartlarda kaybediliyor ve inanın ben de onlara yardım eden bir kuruma her ay elimden geldiğince bağış yapıyorum, elimden ne gelirse yapmaya çalışıyorum. Ön yargılarınızı da alın gidin burdan lütfen.
Esirgemez mi ah ah hayal dünyasındasınız üzgünüm.Esirgemez merak etmeyin. Bir çocuk olsun Allah’ın izniyle hiçbir anne baba esirgemediği gibi oda esirgemez. Evet çalışır kazanırım, kendimce bir birikimim de var çok şükür. Başvurularımdan haber geldiğinde kendi ekonomik özgürlüğümü elime aldığımda da her şey yoluna girecek inşallah, sağolun.
O rızkiyla gelirdeki rızık süt, anne sütü yaniÖncelikle bu yorumunuz için sizi kınıyorum. Rabbim keşke evlat nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah inanın bunun eksikliğini yaşamak istemezsiniz. Benim evladım olsun gece gündüz çalışır yine bakarım siz güzel canınızı sakın ola sıkmayın. Çok yakinen tanıdıklarım var bir evlatları olsun diye uğraşıp türlü türlü borçlar altına giren. Yineliyorum siz o güzel canınızı sıkmayın, bebek rızkıyla gelir, ben de en iyi en güzel şekilde bakarım. Sıfır geliri olan insanlar değiliz. Kendimize güvenmesek böyle bir şeyin içerisine de girmeyiz zaten.
O pek öyle olmuyor maalesef. Benim babam da bir şey istediğimde genelde "gerek yok" "pahalı" diye geçiştirirdi. Çocukken bana 20 milyona (o zaman tabii, en fazla 2005 olması lazım) balon aldı lafını yapıp dururdu, o geldi aklıma sabah sabah.hiçbir anne baba esirgemediği gibi oda esirgemez.
Kiracı mısınız, geliriniz ne gideriniz ne ? Bunlar önemli etkenler. Eğer kirada oturup asgari ücret ile geçiniyorsanız, eşinize çokta kızılmaz. Ancak güzel bir geçim varsa cimrilik etmiş olurKızlar merhaba, öncelikle herkese iyi geceler dilerim.
Biz evleneli 1 yıl oldu. Şu anda aktif olarak iş arıyorum zaten, soracaklar için önceden söylemiş olayım.kızlar nasıl anlatsam bilemiyorum. Eşim evlendiğimizden beri, ben ne yapsam ne harcasam Fuzuli diyor. Para veriyor pazara markete çıkıyorum niye bu kadar aldın diyor, misafirlerim gelecek cuma günü, halıya daha öncesinde kahve dökmüştü ne kadar silsem de çıkmadı ve leke hep geri kustu. Hal böyle olunca yıkamaya verdim, niye verdin paramız mı var diyor. Yıllık izne çıkacak ( son 2 aydır çok zor şeyler yaşadım babam ölümler döndü çok şükür şimdi iyi) gidelim 1-2 günlüğüne farklı ile çok bişey yapmamıza gerek yok diyorum, paramız mı var diyor. Maaş alıyor al bunu da bi eksiğin vardır hallet demiyor. Kıyafet almak istiyorum ne gerek var diyor. Bir de kızlar benim saçlarım bildim bileli çok seyrek inanın saçımda toplasanız bir tutam saç yok maalesef bunun için doktorlara gittim, ama hiç fayda etmedi genetik olduğu için. Bu yüzden kaynak yaptırıyorum ve zamanı geldi. Yaptırmak istiyorum konuyu hemen kavgaya çeviriyor. Bişey diyemiyorum susuyorum bende ama aynaya her baktığımda saçlarıma baktığımda inanın çok üzülüyorum… ben çok büyük şeyler istemiyorum bu akşam dışarda yiyelim onu yapalım bunu yapalım demiyorum elimden geldiğince idareli olmaya çalışıyorum düşünün bazı eksiklerimi hala annem alıyor gözümde kalmasın diye. Eşim ile nasıl konuşmalıyım, ne söylemeliyim aklım dilim şaştı inanın ki. Yargılamadan cevap verirseniz çok mutlu olurum..
Bacım çalışmadan bilemezsin. Ben hamile kaldım çalışıyordum. Yinede hastaneydi kontroldü vs yetişmiyordu. İki kişi çalışırken ve de. Hafta içi çalışıyorduk ki hastaneye gitsekte ultrason odasına eşimi almıyolardı mecbur sürekli özele gidiyorduk. Tehlikeli gebelik geçirdiğim için her hafta kontrole gidip her hafta 500 lira veriyordum. Tahlili osu busu bin lirayı buluyordu. Aylık 4 5 bin sadece hastaneye baydım. Ee kürtaj oldum birde. 2 3 ay içinde 20 binden fazlasını harcadım. Gücün yetecek mi gerçekten. Öyle olmuyor doğsun rızkını verir Allah diye. Bi eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra de olsunda rızkı gelir diye. Evlilikte daha oturmayan şeyler var hemen çocuk düşünüyorsunuz.Öncelikle bu yorumunuz için sizi kınıyorum. Rabbim keşke evlat nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah inanın bunun eksikliğini yaşamak istemezsiniz. Benim evladım olsun gece gündüz çalışır yine bakarım siz güzel canınızı sakın ola sıkmayın. Çok yakinen tanıdıklarım var bir evlatları olsun diye uğraşıp türlü türlü borçlar altına giren. Yineliyorum siz o güzel canınızı sıkmayın, bebek rızkıyla gelir, ben de en iyi en güzel şekilde bakarım. Sıfır geliri olan insanlar değiliz. Kendimize güvenmesek böyle bir şeyin içerisine de girmeyiz zaten.
Niye ki, doğru söylemiş. Daha eşine para vermeyen ya da veremeyen adam çocuğuna mı harcayacak?Öncelikle bu yorumunuz için sizi kınıyorum. Rabbim keşke evlat nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah inanın bunun eksikliğini yaşamak istemezsiniz. Benim evladım olsun gece gündüz çalışır yine bakarım siz güzel canınızı sakın ola sıkmayın. Çok yakinen tanıdıklarım var bir evlatları olsun diye uğraşıp türlü türlü borçlar altına giren. Yineliyorum siz o güzel canınızı sıkmayın, bebek rızkıyla gelir, ben de en iyi en güzel şekilde bakarım. Sıfır geliri olan insanlar değiliz. Kendimize güvenmesek böyle bir şeyin içerisine de girmeyiz zaten.
He he calisirsiniz,o çocuğu kime emanet edeceksiniz. Bakıcı ya da kreşe para bulabilecek mısınız ? Daha cocuksuzken iş bulamıyorsunuz,tecrübesi olmayan ve çocuğu olan kadına işi 100 kat zor veriyorlar.Once isiniz bulun, birikiminizi yapın sonra çocuk düşünün.Öncelikle bu yorumunuz için sizi kınıyorum. Rabbim keşke evlat nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah inanın bunun eksikliğini yaşamak istemezsiniz. Benim evladım olsun gece gündüz çalışır yine bakarım siz güzel canınızı sakın ola sıkmayın. Çok yakinen tanıdıklarım var bir evlatları olsun diye uğraşıp türlü türlü borçlar altına giren. Yineliyorum siz o güzel canınızı sıkmayın, bebek rızkıyla gelir, ben de en iyi en güzel şekilde bakarım. Sıfır geliri olan insanlar değiliz. Kendimize güvenmesek böyle bir şeyin içerisine de girmeyiz zaten.
Öncelikle bu yorumunuz için sizi kınıyorum. Rabbim keşke evlat nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah inanın bunun eksikliğini yaşamak istemezsiniz. Benim evladım olsun gece gündüz çalışır yine bakarım siz güzel canınızı sakın ola sıkmayın. Çok yakinen tanıdıklarım var bir evlatları olsun diye uğraşıp türlü türlü borçlar altına giren. Yineliyorum siz o güzel canınızı sıkmayın, bebek rızkıyla gelir, ben de en iyi en güzel şekilde bakarım. Sıfır geliri olan insanlar değiliz. Kendimize güvenmesek böyle bir şeyin içerisine de girmeyiz zaten.
Esirgemez merak etmeyin. Bir çocuk olsun Allah’ın izniyle hiçbir anne baba esirgemediği gibi oda esirgemez. Evet çalışır kazanırım, kendimce bir birikimim de var çok şükür. Başvurularımdan haber geldiğinde kendi ekonomik özgürlüğümü elime aldığımda da her şey yoluna girecek inşallah, sağolun.
eşiniz bu kafaya fazla bile para veriyor benceÖncelikle bu yorumunuz için sizi kınıyorum. Rabbim keşke evlat nasip etsin, olmayanlara da versin inşallah inanın bunun eksikliğini yaşamak istemezsiniz. Benim evladım olsun gece gündüz çalışır yine bakarım siz güzel canınızı sakın ola sıkmayın. Çok yakinen tanıdıklarım var bir evlatları olsun diye uğraşıp türlü türlü borçlar altına giren. Yineliyorum siz o güzel canınızı sıkmayın, bebek rızkıyla gelir, ben de en iyi en güzel şekilde bakarım. Sıfır geliri olan insanlar değiliz. Kendimize güvenmesek böyle bir şeyin içerisine de girmeyiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?