Eşim ve cimriliği…

he mulkunuz var ama saçınıza kaynak bile yaptiramiyorsunuz öyle mi?
buna inanmamız mi bekliyorsunuz ?
bence siz iş filan aramayın bu zihin yapısı ve kontrol sorunları ile özel sektörde kimse sizi calistirmaz

Babamla görüşmüyorum, o yüzden yönetemicem üzgünüm. En azından mesleğim var ve saçıma bakacak parayı kazanıyorum şükür. Siz kocanıza sordunuz mu bana neden para vermiyorsun diye. Sanmam. Çünkü adam sizi eğitmiş zaten. Öğrenmişsiniz yok diyeceğini. Sizin gibi kadınlara acımıyorum ama çocuklara çok üzülüyorum

he mulkunuz var ama saçınıza kaynak bile yaptiramiyorsunuz öyle mi?
buna inanmamız mi bekliyorsunuz ?
bence siz iş filan aramayın bu zihin yapısı ve kontrol sorunları ile özel sektörde kimse sizi calistirmaz
Uzaya yakın bir arsa, kira getirmeyen ev…. Yoksa kaynak parası bile bulamıyorum diyor. Siz düşünün.

Bence bu adam sevgiliyken de cimriydi sonradan olmadı
Gir işe çalış,özel isteklerini kendi paranla yap
Ben yapamam asla böyle biriyle ama

Cimri adamla nasıl ömür geçer gerçekten düşünemiyorum Allah yardımcınız olsun çalışma imkanınız yok mu çalışın kendi paranız olsun böylece ndan istemek zorunda kalmazsınız bu arada saç için ben geçenlerde kendime trendyol'dan çok güzel bir takma saç aldım postiş gibi hem gür hem de çok güzel 400 liraydı sanırım çok da memnunum ondan düşünebilirsiniz durumunuz olursa

belki gerçekten adamın parası eve yetmiyor... çocukken maddi durumumuz iyi olmadığı için tek çeşit yemek yerdik. misal bayat ekmeklere yumurta kırıp, yoğurt döküp yerdik.. çok da severdik. annem kalkıpta seyrek saçına kaynak yaptırmak aklına gelmezdi aç değildik, açıkta değildik.. ama hep idareli olmak zorundaydık. durumunuz düzelene kadar idareli olmalısınız.

Bence cimrilik gelir durumundan farklı bir şey, bir karakter meselesi.
Kadın çalışıp, kendi parasıyla bir şeyler yapsa da gözüne batar böyle adamların.

Bana da kızacaksınız ama yazdıklarınız normal değil. Çocuk düşünenleri genelde özel işletmeler işe almıyor. İş başvurusu sırasında bunu sorguluyorlar. Hatta sözleşme imzalatan bile var. Hadi bir şekilde işe girdiniz diyelim. Gebelik süreciniz nasıl geçecek? Belki yatmanız gerekecek tüm gebelikte. İş veren sizi işten çıkarmak isteyecek. Bebeğiniz küçükken ona bakmanız gerekecek hadi çalıştınız diyelim bakıcı masrafları, çocuğun ihtiyaçları var. Ben öyle çocuk nasibi ile gelir laflarına inanmam sen kendini ayarlarsın, tüm olasılıkları düşünürsün. O şekilde çocuğunu dünyaya getirmek istersin. Allah ta nasip ederse olur. Çocuk nasibi ile gelir diye düşünüp önlem almayanların çocukları sefalet içinde yaşıyor maalesef.

bende farklı bir konuya değineceğim kusura bakmayın eleştiri kabul etmiyorsunuz ama
bebeğiniz oldu diyelim bez doktor vs masrafları olacak eşiniz hepsine off poff yapabilecek kapasitede
gece gündüz çalışırım diyorsunuz kim bakacak çocuğunuza

eşiniz bu masrafları da gereksiz gördüğünde çok üzüleceksiniz farkındasınız değil mi?
önce iş diyorum ben sonra Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Eşinizin geliri ne kadar ki var da size mi harcamiyo gerçekten yok mu? Eşinizin huyu böyleyken çalışsanızda elinizden alır gibi. Evlilik sürecinde nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…