- Konu Sahibi canimogullarim
-
Sen bu isin icine cocugumu karistiracak kdr sereflisin iste senin gbler yuzunden bu dunya byle pis pislik dolu icinde benim kinadigim bisiy yok ben belimde kirmizi kusagimla cikdim babamin evinden iki cocuhum var senin gb on yargili dgilim anlasilan amacim bska senin heryerde senin densiz ahlaksizlar cikiyor beni kucucuk cocugumla sinamaya kalkma sen ne bir es nede bir annesin anlayamassin insanlari sen insanliktan bile nasibini almamis bir mahluk olarak yasamaya devam et yat sevis herseyi yap benim kinsyi kinadigim yok lakin sana konusmalarim neden bu kadar batttttiginida gorebiliryorum normal evlenemeyip evde kalirsam bu hslde kalirsam korkusuyla mutlu insanlara saldiriyorsunuzbzz boyle devam et toplumda siati olmayan ahlak yoksunu mahluk :)))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Okuyorum canım benim okuyorum yoksa evde kaldığımdan değil yaşımda gencecik senin gibi erkenden kocam mahkumu olmadım sensin ahlaksız sensin mahluk aman kocanı moru benden yoksa gelip yerim belki seviyesiz saygısız terbiyesiz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile madem evlilik mahkum olmak ne diye sevgili yapiyosun kendine verecekbyer mivariyosun hangi yolun yolcususuun derim sana :))))
Anliyorumm sizi ama esinin yan bakip bakmadigini nerden anlayacagiz sozce yan baksada bunu belli edermi erkekler yoksa icten oce bisiyler mi gelisir anlik bile olsa ne olursa olsun iyi bir insanla beraber olmak demek degilki boype bir durumda elti masum veya esiniz yanlis gozle bakmadi ve aslinda baska batdak mi yok insan niye yaparki boype birbseyi bide bununsorun kendinize ltfen ! Hem evlilik farkli bir durum icine girdiginiz zaman sizde anlayacaksiniz .
Anlık olabilir....üzerinde durmazsın kıskanmazsın normali budur.......eltinin illede o bardaktan içmek isterem tavrını ne yapacağız çok mu önemli ay biz kardeş gibiyiz deyip bastıra bastıra seni dışlamaya çalışması.......ne yapak bu eltiyı.......ister mahremiyet olarak olsun ister kardeşim muhabbeti olsun........iyi niyet yok
Eltidwn bahsediuosaniz bende zaten ayni seyleri yzdm ama anlamadinizbgaliba
Bilakis sizin de öyle düşündüğünüzü gördüğüm içindi.......ama konu yine yerlerde
Sakin olur musunuz
Turkiyede orf adet mi kaldi? hiiic sanmiyorum,buradan daha beter bir halde.. yabancilardan cok cok daha edep bakimindan dusuk bir hale geldi ne yazik ki canim turkiyem
Merhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...
Yakın zamanda eşimin ailesi bize misafirliğe geldiler. O sırada eltim, kaynım ve eşim mutfakta idiler. Benimde mutfakta işim çıktı mutfağa girdim biraz sohbet ederken eşimin yarım sigarasını elinden alarak eltimin içtiğini gördüm ve aşırı derecede sinirlendim. Fakat gayet normalmişçesine tavır sergiledim. Onlar gittikten sonrada eşime rahatsız olduğumu söyledim.
Benzeri bir olay daha yaşamıştım önceden. Eltime gitmiştik. İki içecek şişesi vardı eşim kimin olduğunu bilmiyordu ikiside yarımdı. Birisi eltimin yarımı diğeri kaynımın yarımıydı kocam bilmeden eltimin yarım içeceğini içecekti. Onu değil bunu al diyerek kaynımın içeceğini uzattım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra eltimin suratı asılmıştı. Bende hiç aldırış etmedim kocamda öyle. Sonrasında eltim dediki daha önceden yani işte 5 yıldır ben x'den (eşim) hiç böyle birşey görmedim artığımı içer ben onunkini içerim o böyle şeylere takılmaz gibi laflar etti bana eşimde vardı orada. Bende alttan aldım ve eşimde hiç sesini çıkartmadı fakat o gün ağlamaktan içim dışıma çıktı. En çokta eşimin sesini çıkartmaması beni gerdi ve ondan uzaklaştırdı.
Şimdi fikrinizi almak için soruyorum size.Sizce ben mi abartıyorum bu olayları yoksa bu tür şeyler normal mi?
tükürükten öpüşmüş gibi oluyor,nikah düşer falan diye düşünmüyorum,ne yani adam kadının dudağına değmiş diye sigarayı şehvetle mi içiyor yani,öyleyse sapık olur zaten..burda öyle bir durum yok....
bence sadece rahatsız edici yanı,sen yokken biz böyleydik,sen geldin neden değişsin mantığıdır...tabii ki değişecek düzen kardeşim,evlendi aile kurdu,düzenin aynı olması mümkün değil..eşi olarak rahatsız olduysanız,bunu eltinizle değil eşinizle görüşmelisiniz bana göre..bazı haraektlerine dikkat etmesini rica edin..
bu arada almanyadaki arkadaş,Türk kadınlarını sapık olarak algılıyorsun ya,o zaman neden türk sitesindesin acaba,deridini anlatıyosun,geyik yapıyosun vss...burdaki kadınalr sana yardımcı olamaz kii.Alman forumlarına takılın bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?