- Konu Sahibi canimogullarim
-
Aynı zamanda evlilik bazı olaylarıda görmezden gelmek demektir ama böyle şeylerde bile konu sahibi içi çıkana kadar ağlıyorsa daha büyük şeylerde ne olur tahmin edemiyorum. Benim anlatmak istediğim bu kadar ince düşünce insana her zaman mutsuzluk getirir başka bir şey değil şu anda olduğu gibi. Eğerki konu sahini aman ne var bunda diye geçiştirseydi ne ağlardı ne de mutsuz olurdu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyle ici geene kadr aglamasi yanlis zaten uyarida bulunsun eltisinede rahatsiz oldugunu hissettirmis bu kadari yeterli amaaan deyip gecistirdigi zmnda belki bska olaylr geliseek onlem almaktan fayda gelir zarar gelmez diye dusunuyorum herseyi takip dusjnursebhasta olur insan dogru ama orda baska bardak yokmus gb yeniden dolduramazmisbgb eltinin hareketleri yanlis sonucta aybi anneden dogmadilar hersey olabilir kocasi eltisiyle olanlar yokmu hersey var gununuzde dikkat lzm herseyi irdelesin demiyorum ama tepkisi normal birde oraaki insanin size vu duru
Oyle ici geene kadr aglamasi yanlis zaten uyarida bulunsun eltisinede rahatsiz oldugunu hissettirmis bu kadari yeterli amaaan deyip gecistirdigi zmnda belki bska olaylr geliseek onlem almaktan fayda gelir zarar gelmez diye dusunuyorum herseyi takip dusjnursebhasta olur insan dogru ama orda baska bardak yokmus gb yeniden dolduramazmisbgb eltinin hareketleri yanlis sonucta aybi anneden dogmadilar hersey olabilir kocasi eltisiyle olanlar yokmu hersey var gununuzde dikkat lzm herseyi irdelesin demiyorum ama tepkisi normal birde oraaki insanin size vu duru
Benim kocamın eltime yan bakacağını düşünüyorsam eğer o kocayı yanımda tutmam nikah düşüyo olabilir amaa eltiside onun bir kardeşi sayılır artık bu kadar kötü düşünmeyin lütfen dünya bu kadarda kötü değil
Sizde kardesin kardese tecavuz ettigi , babanin kizindan cocuk yaptigi, hergun cok cocugun tecavuze tacize ugradigi ayrica kadinlarinda ,,, hatta erkek cocuklarinin bile tecavuze ugradigi bu kirli dunyamizda yasamiyormusun uz nasil trmiz bir dunya anlatin bana !!!! Hem bu soyledigini seyi yabi bni aldatacagibi dusunuyosam tutmam o koayi yanimda dediginiz sozu bu soruyi soran hanima soyleyin benim dedigim o kdr kirli bir duzel bu kadar yasakli asklarin bu kadar kotu niyetli olan insanlari icindeyiz eltin yan gozlede bakmis olabilir onlem almak iyi guEl bisiy .. Siz evlimisiniz?
Bu yapıyla alakalı
Ben ablamın bile bardağını kullanmam, ablam herkesinkini kullanır
İnsanları değiştiremezsin bir de uyarmışsın iki de yine aynısını yapmışlar
Eltin diye bozuluyosun ama kaynının kullanmış olduğu bardaktan da içiyomuş eşin
Demek ki kimin olduğu fark etmiyo onun için
Bazı insanlar hemen içen kişi karşı cins olunca yabancı olsa neyse de kardeş eşi falan da dinlemiyor..
En azından eşini sonradan uyarsaydı, topluluk içinde kıskançlığı bu kadar belli etmek, aile içinde yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir..
Ben eşimin eltimin suyunu içtiğini görsem ıykk derdim sadece, sanırım sorun benim beynimde.
Ve konu her zaman ki gibi neler görmüyoruz aldatma olaylarına gimtiş.
He hee suyunu içti ya, kesin başka şeyler gelmeli akıla..
Bir su içmeye bakarmış gibi sanki o şeyler..
Benim gibi düşünen birilerini görmek gerçekten mutlu etti bir ara dedim dünya gerçekten bu hale mi geldi diye
Merhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...
Yakın zamanda eşimin ailesi bize misafirliğe geldiler. O sırada eltim, kaynım ve eşim mutfakta idiler. Benimde mutfakta işim çıktı mutfağa girdim biraz sohbet ederken eşimin yarım sigarasını elinden alarak eltimin içtiğini gördüm ve aşırı derecede sinirlendim. Fakat gayet normalmişçesine tavır sergiledim. Onlar gittikten sonrada eşime rahatsız olduğumu söyledim.
Benzeri bir olay daha yaşamıştım önceden. Eltime gitmiştik. İki içecek şişesi vardı eşim kimin olduğunu bilmiyordu ikiside yarımdı. Birisi eltimin yarımı diğeri kaynımın yarımıydı kocam bilmeden eltimin yarım içeceğini içecekti. Onu değil bunu al diyerek kaynımın içeceğini uzattım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra eltimin suratı asılmıştı. Bende hiç aldırış etmedim kocamda öyle. Sonrasında eltim dediki daha önceden yani işte 5 yıldır ben x'den (eşim) hiç böyle birşey görmedim artığımı içer ben onunkini içerim o böyle şeylere takılmaz gibi laflar etti bana eşimde vardı orada. Bende alttan aldım ve eşimde hiç sesini çıkartmadı fakat o gün ağlamaktan içim dışıma çıktı. En çokta eşimin sesini çıkartmaması beni gerdi ve ondan uzaklaştırdı.
Şimdi fikrinizi almak için soruyorum size.Sizce ben mi abartıyorum bu olayları yoksa bu tür şeyler normal mi?
Anliyorumm sizi ama esinin yan bakip bakmadigini nerden anlayacagiz sozce yan baksada bunu belli edermi erkekler yoksa icten oce bisiyler mi gelisir anlik bile olsa ne olursa olsun iyi bir insanla beraber olmak demek degilki boype bir durumda elti masum veya esiniz yanlis gozle bakmadi ve aslinda baska batdak mi yok insan niye yaparki boype birbseyi bide bununsorun kendinize ltfen ! Hem evlilik farkli bir durum icine girdiginiz zaman sizde anlayacaksiniz .
Dünya da olacak her ihtimali düşünürsek ki sadece aldatma hikayeleri yok, insanın komşusuna bile kapıyı açmaması gerekir, ne malum 5 lira için öldürülmeyeceği? Daha dün üst katımıza bir anaannenin iki torunuyla taşınacağını duydum, kızını yanında öldürmüş damadı, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet yemiş, ne malum evlenince öldürülmeyeceğimiz? Evlenmeyelim o zaman..
Biri yazmış baba kızını hamile bırakıyor diye, ama hiç etkilenip çocuk doğurmayanını görmedim ben? Ya da ne yapıyor anneleri kızlarını, fellik fellik babasından mı kaçırıyor? Ama konu akraba, arkadaş olunca dünya' nın türlü hali, ha dediğim gibi rahatsız olabilirsin kaldı ki bende hoşlanmam başkasının bardağını kullanmaktan, içme derim kimsenin bardağından en fazla yalnız kaldığımız da. Tepkileri yanlış yerlere çekip huzursuz olmaya, huzursuz etmeye ne gerek var ki?
Zorla hasta zihniyetli olmaya çalışıyoruz yeminle, başka hiç birşey değil.
Çok güzel yazmışsınız söyleyecek hiç bir şey bırakmamışsınız. Burdaki mantığa göre kendimizi eve kapatıcaz, evlenmicez, babamızla dahi konuşmıcaz. Allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın.
Yok burada ki mantık, işimize geldiği gibi aslında, arkadaş olunca karşı cins ve erkekler, elti olunca nikah düşer.
İşimize gelmiyorsa hemen dünya' nın haline başvuruyoruz.
Ya çok kıskancız nasıl kılıf uyduracağımızı şaşırıyoruz kendimizi haklı çıkarmak için ya da çok paranoyak..
Eşime güvenmiyorsam yan bakıcağını düşünüyorsam niye onunla evli kalıyım ki bu kendime eziyetten başka bir şey olmaz. Evliliği anlamak için içine girmeye gerek yok kendi yaşadığım ilişkiyle bunu gayet iyi anlıyorum.
Sana suanda biseyleri anlatmak zor , evlen coluga cocuga karis ondan sonra tekrr konusalim madem evli olmadanda anlayabiliyorsun onhalde hic evlilik yapmayin ! Siz suan herseyi paylasamszsini anlayamassiniz evlendiginde hergunun beraber e dHa fazla sey paylasiyorsun yatagini bile sen bunu nerden anlayacaksin hepsi birer etken
Evli misin diye sorma amacın zaten evlenince anlarsın demen içindi. Ayrıca her şeyi paylaşmadığımı, aynı evi paylaşmadığımı, aynı yatağı paylaşmadığımı nerden biliyorsun? Yaa bilmiyosun işte bilsen zaten böyle konuşmazdın.
Bununasla kullanmaya calismadim ben sen evli olmadogin bir adamla birlikte olup yatabiliyorsan evliymisbgb herseyi paylasabiliyorsan toplumda nadir bir insansin demekdir herkes senin gb evlilik oncesi birlikte olmuyor onun icin de senin masum birisi oldugunu dusundugum icin bu sekilde yazdim nerden bilebilirimki senin sevgilinle yattigini yapmadigini dusundum bu senin ahlakina kalmis br durum . Ayrica yatsan da anlayamassin cocugun yok bisey yok rvli bir insanla sevgili olan biri ayni seyleri ne olursa olsa yatsa dahi yasayamaz. Sen bu olayi tartismaya cevirmee alisiyorsun benim gb dusunmek orunda degilsin ama yanlis konusuyorsun
! Ben evlenince anlarsin demem bunu kullanmak icin degil saana dogrusunu soylememdi ama sen bunu anlamayacak kdr tecrubesiz bilgisiz birisin ve bu yuzden sadece bu kinus ustunde kalamadik sayende.. Bene biraz buyu evelistit kendini dusuncelerin i sevgililik hayatiyla evlilik hayati bir degil.. Bir evi paylasmakla butun gun gezip dolasmak sevgiliyle bir degil bunu anlayacaksin o zmn bu soylediklerin gelir aklina
İlk olarak sen benim ahlakımı sorgulayamazsın eğer yapıyorsan sen de bir sorun var demektir. Yaşadığım hayatı bilmeden yorum da yapamazsın. İnsanlar yaşa göre değerlendirilseydi ben karşımdaki insan hallında çok farklı düşünürdüm. Herkesin kendi hayatı siz saygı duymayı bilen bir birey olun o zaaman ben karşımdaki insan yaşını başını almış bir insan diyebiliyim. Siz bu önyargıyla giderseniz daha neler yaşarsınız tahmin etmek istemiyorum. Ayrıca hiç kimseyi kınamayın yarın öbür gün sizin olmasada çocuğunuzun başiına gelir bence yanlış bir şey değil ama size göre ahlaksızlık tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?