Eşim ve Eltim

Oyle ici geene kadr aglamasi yanlis zaten uyarida bulunsun eltisinede rahatsiz oldugunu hissettirmis bu kadari yeterli amaaan deyip gecistirdigi zmnda belki bska olaylr geliseek onlem almaktan fayda gelir zarar gelmez diye dusunuyorum herseyi takip dusjnursebhasta olur insan dogru ama orda baska bardak yokmus gb yeniden dolduramazmisbgb eltinin hareketleri yanlis sonucta aybi anneden dogmadilar hersey olabilir kocasi eltisiyle olanlar yokmu hersey var gununuzde dikkat lzm herseyi irdelesin demiyorum ama tepkisi normal birde oraaki insanin size vu duru

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birde oadaki kisinin size bunun nasil hissettirdigi havadaki atmosferde onemli onu biz bilemeyiz senin arkaasin sana masum hissettirmisdir ama belki bu kisi onun ne kdr kotu niyetli oldugunu gordu Onu sadece o kiz bilir siye dusunuyorum

hadi eltin dangalak da eşindeki rahatlık niye. insan bir düşünür kardeşi değil karısı değil, nasıl tiksinmiyor, nasıl mide. garip. eşine bi sorabilirsin niye tiksinmiyorsun diye... ya da başkalarıyla da böyle mi eşin?

Benim kocamın eltime yan bakacağını düşünüyorsam eğer o kocayı yanımda tutmam nikah düşüyo olabilir amaa eltiside onun bir kardeşi sayılır artık bu kadar kötü düşünmeyin lütfen dünya bu kadarda kötü değil

Sizde kardesin kardese tecavuz ettigi , babanin kizindan cocuk yaptigi, hergun cok cocugun tecavuze tacize ugradigi ayrica kadinlarinda ,,, hatta erkek cocuklarinin bile tecavuze ugradigi bu kirli dunyamizda yasamiyormusun uz nasil trmiz bir dunya anlatin bana !!!! Hem bu soyledigini seyi yabi bni aldatacagibi dusunuyosam tutmam o koayi yanimda dediginiz sozu bu soruyi soran hanima soyleyin benim dedigim o kdr kirli bir duzel bu kadar yasakli asklarin bu kadar kotu niyetli olan insanlari icindeyiz eltin yan gozlede bakmis olabilir onlem almak iyi guEl bisiy .. Siz evlimisiniz?

Hayır değilim 3 senelik bir ilişkim var eltide var görümcede var. Ben dünya harika, mükemmel demiyorum. Ama bu kötü dünyada iyi birini bulduysam ben bunu şans olarak görürüm. Onu konu sahibine söyleyin diyorsunuz da benim yazdığıma siz cevap verdiğiniz için ben size söylüyorum. Ben de kıskanç bir bayanım ve böyle şeyi çok yaşadım hiçte kıskanmadım benim eşim ona yan gözle bakmıyorsa eğer o elti istediğini yapabilir hiç sorun değil. Bu kadar ince düşünerek kendimi hasta edemem.

Bazı insanlar hemen içen kişi karşı cins olunca yabancı olsa neyse de kardeş eşi falan da dinlemiyor..
En azından eşini sonradan uyarsaydı, topluluk içinde kıskançlığı bu kadar belli etmek, aile içinde yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir..
Ben eşimin eltimin suyunu içtiğini görsem ıykk derdim sadece, sanırım sorun benim beynimde.
Ve konu her zaman ki gibi neler görmüyoruz aldatma olaylarına getirilmiş.
He hee suyunu içti ya, kesin başka şeyler gelmeli akıla..
Bir su içmeye bakarmış gibi sanki o şeyler..

Son düzenleme:

Benim gibi düşünen birilerini görmek gerçekten mutlu etti bir ara dedim dünya gerçekten bu hale mi geldi diye

Anliyorumm sizi ama esinin yan bakip bakmadigini nerden anlayacagiz sozce yan baksada bunu belli edermi erkekler yoksa icten oce bisiyler mi gelisir anlik bile olsa ne olursa olsun iyi bir insanla beraber olmak demek degilki boype bir durumda elti masum veya esiniz yanlis gozle bakmadi ve aslinda baska batdak mi yok insan niye yaparki boype birbseyi bide bununsorun kendinize ltfen ! Hem evlilik farkli bir durum icine girdiginiz zaman sizde anlayacaksiniz .

Benim gibi düşünen birilerini görmek gerçekten mutlu etti bir ara dedim dünya gerçekten bu hale mi geldi diye

Dünya da olacak her ihtimali düşünürsek ki sadece aldatma hikayeleri yok, insanın komşusuna bile kapıyı açmaması gerekir, ne malum 5 lira için öldürülmeyeceği? Daha dün üst katımıza bir anaannenin iki torunuyla taşınacağını duydum, kızını yanında öldürmüş damadı, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet yemiş, ne malum evlenince öldürülmeyeceğimiz? Evlenmeyelim o zaman..

Biri yazmış baba kızını hamile bırakıyor diye, ama hiç etkilenip çocuk doğurmayanını görmedim ben? Ya da ne yapıyor anneleri kızlarını, fellik fellik babasından mı kaçırıyor? Ama konu akraba, arkadaş olunca dünya' nın türlü hali, ha dediğim gibi rahatsız olabilirsin kaldı ki bende hoşlanmam başkasının bardağını kullanmaktan, içme derim kimsenin bardağından en fazla yalnız kaldığımız da. Tepkileri yanlış yerlere çekip huzursuz olmaya, huzursuz etmeye ne gerek var ki?

Zorla hasta zihniyetli olmaya çalışıyoruz yeminle, başka hiç birşey değil.

Son düzenleme:

Canım abartmıyosun tabikide bencede pek normal değil :26:

Eşime güvenmiyorsam yan bakıcağını düşünüyorsam niye onunla evli kalıyım ki bu kendime eziyetten başka bir şey olmaz. Evliliği anlamak için içine girmeye gerek yok kendi yaşadığım ilişkiyle bunu gayet iyi anlıyorum.

Çok güzel yazmışsınız söyleyecek hiç bir şey bırakmamışsınız. Burdaki mantığa göre kendimizi eve kapatıcaz, evlenmicez, babamızla dahi konuşmıcaz. Allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın.

Yok burada ki mantık, işimize geldiği gibi aslında, arkadaş olunca karşı cins ve erkekler, elti olunca nikah düşer.
İşimize gelmiyorsa hemen dünya' nın haline başvuruyoruz.
Ya çok kıskancız nasıl kılıf uyduracağımızı şaşırıyoruz kendimizi haklı çıkarmak için ya da çok paranoyak..

Aynen öyle Allah insanı şaşırtmasın.

Sana suanda biseyleri anlatmak zor , evlen coluga cocuga karis ondan sonra tekrr konusalim madem evli olmadanda anlayabiliyorsun onhalde hic evlilik yapmayin ! Siz suan herseyi paylasamszsini anlayamassiniz evlendiginde hergunun beraber e dHa fazla sey paylasiyorsun yatagini bile sen bunu nerden anlayacaksin hepsi birer etken

Evli misin diye sorma amacın zaten evlenince anlarsın demen içindi. Ayrıca her şeyi paylaşmadığımı, aynı evi paylaşmadığımı, aynı yatağı paylaşmadığımı nerden biliyorsun? Yaa bilmiyosun işte bilsen zaten böyle konuşmazdın.

Bununasla kullanmaya calismadim ben sen evli olmadogin bir adamla birlikte olup yatabiliyorsan evliymisbgb herseyi paylasabiliyorsan toplumda nadir bir insansin demekdir herkes senin gb evlilik oncesi birlikte olmuyor onun icin de senin masum birisi oldugunu dusundugum icin bu sekilde yazdim nerden bilebilirimki senin sevgilinle yattigini yapmadigini dusundum bu senin ahlakina kalmis br durum . Ayrica yatsan da anlayamassin cocugun yok bisey yok rvli bir insanla sevgili olan biri ayni seyleri ne olursa olsa yatsa dahi yasayamaz. Sen bu olayi tartismaya cevirmee alisiyorsun benim gb dusunmek orunda degilsin ama yanlis konusuyorsun

! Ben evlenince anlarsin demem bunu kullanmak icin degil saana dogrusunu soylememdi ama sen bunu anlamayacak kdr tecrubesiz bilgisiz birisin ve bu yuzden sadece bu kinus ustunde kalamadik sayende.. Bene biraz buyu evelistit kendini dusuncelerin i sevgililik hayatiyla evlilik hayati bir degil.. Bir evi paylasmakla butun gun gezip dolasmak sevgiliyle bir degil bunu anlayacaksin o zmn bu soylediklerin gelir aklina

İlk olarak sen benim ahlakımı sorgulayamazsın eğer yapıyorsan sen de bir sorun var demektir. Yaşadığım hayatı bilmeden yorum da yapamazsın. İnsanlar yaşa göre değerlendirilseydi ben karşımdaki insan hallında çok farklı düşünürdüm. Herkesin kendi hayatı siz saygı duymayı bilen bir birey olun o zaaman ben karşımdaki insan yaşını başını almış bir insan diyebiliyim. Siz bu önyargıyla giderseniz daha neler yaşarsınız tahmin etmek istemiyorum. Ayrıca hiç kimseyi kınamayın yarın öbür gün sizin olmasada çocuğunuzun başiına gelir bence yanlış bir şey değil ama size göre ahlaksızlık tabi.

Sen bu isin icine cocugumu karistiracak kdr sereflisin iste senin gbler yuzunden bu dunya byle pis pislik dolu icinde benim kinadigim bisiy yok ben belimde kirmizi kusagimla cikdim babamin evinden iki cocuhum var senin gb on yargili dgilim anlasilan amacim bska senin heryerde senin densiz ahlaksizlar cikiyor beni kucucuk cocugumla sinamaya kalkma sen ne bir es nede bir annesin anlayamassin insanlari sen insanliktan bile nasibini almamis bir mahluk olarak yasamaya devam et yat sevis herseyi yap benim kinsyi kinadigim yok lakin sana konusmalarim neden bu kadar batttttiginida gorebiliryorum normal evlenemeyip evde kalirsam bu hslde kalirsam korkusuyla mutlu insanlara saldiriyorsunuzbzz boyle devam et toplumda siati olmayan ahlak yoksunu mahluk :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…