Ben de vallahiHer gün şoktan şoka giriyorum bu sitede Minilis
Ne yazık ki burada iş gelip yine kadına, anneye dayanıyor. Bizde perdeleri kardeşim asar, camları siler, mutfağı, tuvaleti ve diğer odaların duvarlarını o temizler. Eve geç vakit gelsin, "İleride eşine de böyle yaparsan sana hakkımı helal etmiyorum" lafı çarpılır hemen ağzına
Sevgilim de öyle, evinin her işini kendi yapıyor şimdi. Onun annesi de iki erkek evlat yetiştirmiş, ikisine de gerekeni vermiş.
Yani sevgili anneler, oğullarınızı "Paşam, kızlar sana kurban olsun. Göster amcalara pipini" diye pohpohlamayın ki ileride milletin kızları sizin oğullarınızdan çekmesin.
Sevgili konu sahibi, eşiniz sigorta primlerinizi ödeyip aldığınız maaş kadarını size verse bile ayrılmayın işinizden, yarın öbür gün olumsuz bir durumda çok ara vermiş olmak negatif puan olur. Kocanız biraz az yesin, haftada bir kadın alın eve. Öyle her şeye de karışmasın, hiç hoşlanmam her konuda fikir beyan eden, evin mahrem sınırlarını bile kendi kendine çizen erkekten. "Evimize yabancı mı sokacaksın" nedir ya, işine baksın
Canim benim emin ol, onlar otururken sen yorgun argin herseye yetmeye calisiyorken de huzur bozuluyor. Cunku esine once gicik oluyorsun, sonra sinir oluyorsun.
mantigina gore soyle demek lazim, erkekler, bakin eslerinize boyle yapmayin, sizden nefret bile edebilirler, huzurunuzu bozmayin bir saatlkik is icin, kalkin yapin.
PS: konusahibinin esi temizlikciye de karsiymis
Kardeşim erkek, onu söylemeyi unutmuşumbu kismi hic anlamadim
Kocası iş yapmıyor diye kavga edecekse etsin.
Benimki sadece tavsiye. Erkeklerden bahsediyoruz bizim gibi değiller yapmıyorsa yapmaz.
Yapmadiklari zaman yapan kadinlar oldugu icin yapmiyor erkekler. Zamaninda anneleri yapmis, sonra da esleri. O yuzden yapmama gibi bir hakki kendilerinde bulabiliyorlar.Kocası iş yapmıyor diye kavga edecekse etsin.
Benimki sadece tavsiye. Erkeklerden bahsediyoruz bizim gibi değiller yapmıyorsa yapmaz.
Yapmadiklari zaman yapan kadinlar oldugu icin yapmiyor erkekler. Zamaninda anneleri yapmis, sonra da esleri. O yuzden yapmama gibi bir hakki kendilerinde bulabiliyorlar.
Haha sagol :) icim cok dolu ya, fazla ictenlikle yazmisim herhalde hihi.hahah :)
Tuttum seni sekerim.
Ben de simdi ikinci cocuguma hamileyim. Ilk cocugumu doya doya koklayamadim bile, kayinvalidem benden kiskandi cocugumu, dogru duzgun elime vermedi. Cunku ben calisiyorum diye sagolsunlar bakmaya geldiler, sagolsunlar ama keske ben evdeyken elimden alip alip gitmeseydi ben ev isi yapiyim diye. Ama oglunun kendine su almasina bile katlanamazlardi, kayinpederim kosardi su getirmeye oglu icin. Esime acayip gicik olmustum o donem.
Simdi diyor ki gene gelsinler, valla ben bunun yerine isten bir sene ayrilip cocugumu buyutmeyi dusunuyorum. Iki cocugumla da vakit gecirebilmek icin. Aman bir sene az kazanalim napalim. Akademisyen oldugum icin belki tekrar akademiye geri donemem ama olsun, baska is bulurum nasilsa kolayca. Akademide bir is olmazsaa olmasin diyorum artik.
ne giyersen kızıyor mesela? annesinin vs giyimi nasıl? ne iş yapıyorsunuz? karakter ve çevre analizi yapmak için soruyorum bunları.dar giyim açık giyim istemiyor
görsen zaten ne dar ne açığımdır
ama onun dar ve açık giyim anlayışı benimkiyle uyuşmuyor
kadınlar daha çok ödün veriyor işte kendinden bende onlardan biriyim
Bu benim kendi düşüncem degil....Bu nasil bir zihniyet? Bir kadin esinin istedigi gibi giyinmezse oyle giyinen biriyle aldatilmasini normallestiriyorsunuz bu yazdiginizla. O zaman konu sahibesinin esi de giydigine karismasin efendim. Zira karismayan birini bulabilir, esine de soguk davranabilir karistigi icin.
Kavga etmek yerine yardımına ihtiyacım var deyin bir kez de... Bakın sonuç nasıl değişir1 yıllık evliyim çocuk yok çalışıyorum eve katkım çok maddi açıdan ama çok fazla sıkıntımda yok yani eksik bişeyim yok herşeyimi alırım eşimde alır sorun etmez
sorunuma gelince eşim ev işlerine hiç yardım etmez dağınık değildir ama kendiside ama yardıma gelince yok çok kavga ediyoruz bu yüzden büyük kavgalar çıkıyor diyorum bazen kendi kendime iyi yönleri çok varsın ev işine yardım etmesin ama çoğu zaman tutamıyorum kendimi sizce kendi kendimi ikna mı ediyorum yoksa doğrumu yapıyorum temizlik için bayan almak istedim parasından dolayı değil ama elin kadınımı girecek eve diyor çünkü ben çalışıyorum kadının yanında duracak kmse yok eşimle ençok bu yüzden kavga ediyoruz onun dışında iyidir gezdirmeler yemekler eksik etmez sağolsun aileme karşı iyidir evde eksik bişey bırakmaz herşeyi alır lafını etmez
birde giyimden dolayı tartışırız ama artık aştım o konuyu onun istediğine göre giyiniyorum mecburen
varmı verebileceğiniz fikirler
Benimki sadece tavsiye....Böyle olması gerekiyor demiyorum...Bu nasil bir zihniyet? Bir kadin esinin istedigi gibi giyinmezse oyle giyinen biriyle aldatilmasini normallestiriyorsunuz bu yazdiginizla. O zaman konu sahibesinin esi de giydigine karismasin efendim. Zira karismayan birini bulabilir, esine de soguk davranabilir karistigi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?