Eşim ve hakaretleri

Kaç yaşında anne oldunuz ? Eşiniz çocuklardan mı hoşlanıyor ? Babanız para için mi verdi ? 12 yaşında evlenip 13 yaşında anne mi oldunuz ? 21 yaşındasınız 8 yaşında çocuğunuz var yanlış mı anladım ?

eşinize cok yüz vermissiniz ne demek izin almak ? söylersin yeter izin almak nedir
ailenle kalmak için ondan izin mi alacaksiniz pardonda!! ama neden bu kadar taviz verdiniz anlamıyorum..
sizden bu kadar yüz bulmasa size bu hakaretleri edemez bu kadar da tepenize cıkamadınız
bence hatalı sizsiniz bu konuda.
bence ipleri bu kadar vermeyin eline hatasını anlamasını saglayn eger ki anlarsa birde tehtit etmiş sizi.. cok itici ya.
siz yüz verdikce yarn bu adam size fiziksel şiddet uygulamaya kadar gider
birde 8 yaşnda cocuk nasıl oluyor yahu
kaç yaşnda evlendiniz ki siz o zaman

Tamam sakin ol olan olmuş artık, olana çare yoktur.
Önemli olan bundan sonrası.

( ayar çekmek için iyi bi akıl ve plan lazım ama benim aklım çalışmıyor yeminle .

Bu planla olmaz, icten gelir.. sana telefonda honkururken cat diye kapatirsin mesela telefonu.. arar acmazsin, mesaj atarsa "insan gibi konusmayi ogrenmeden o telefon sana acilmayacak" dersin. Bir silkelenip kendine gelir.. sakinlestiginde de anneme gelmek ya da annemde kalmak icin senden izin almayacagim, canim isterse haber veririm ama izni unut ve bunu aklina sok diyeceksin. Ozetle kendi kendine saygi duyacaksin ki karsi taraf da sana duysun. Yoksa planla programla olmaz bu, o an planladiginin tersi bir durum gelisir adam butun kozu eline alir. Adam seni kaybetme korkusu yasamiyor, kafasi rahat.. Gunah yahu 21 yas dedigin nedir ki?

Nacizanem merhaba. Benim de çok yakın bir arladaşım var 1 yıllık falan evliler. Normalde biribirlerini gerçekten çok severler eşi de ona karşı çok an çok düşünceli gördüğüm ve anlattığı kadarıyla. Ama senin eşin gibi bir şeye sinirlenince mal gerizekalı lafları havada uçuşur. Kızda senin gibi sakin. Adam konuşuyor konuşuyor 1 saat geçiyor karısına diyor gel seni biraz dışarıya çıkartayım hava alalım. Sinirliyken boşanmayı bile konuşuyorlar. Tabi ki hiç hoş birşey değil ama sende keşke tepkini koyabilsen sen neden özür diliyorsun onu anlamadım ben. Keşke eşini arayıp canım ben bu gece kalmayı düşünüyorum ne dersin deseydin belki böyle sinirlenmezdi bu izin almak değildir yani tabiki de eşine danışacaksın ben de danışıyorum onun ailesine giderken de kendi aileme giderken de haber veriyorum eve geçince yazıyorum. Ne var yani biryerim eksilmez ya. Sen evinde huzurluysan bu olaylar dışında ve şiddet falan yoksa sağlam bir tepkini koymayı dene bence. Ama alttan alıp kendini ezdirme lütfen. Seni çok iyi anlıyorum böyle durumlarda kendi kendini yiyip bitirme bebişlerinle zaman geçir onların sana ihtiyacı var bunu düşün.

Dogrusunu yanlisini tartismayi gerektirecek konuyi gecmisiz aslinda. Evlenmis ve cocuk sahibi olmussunuz. Evlenme karariyla ilgili yanlisi tartismanin size bir faydasi olmayacagi kanaatindeyim.yalniz erken evlenmenin oturmamis evlilige cocuk eklemenin dogru olmadigi bilincini kavradiysak cocuklarinizi bu bilincle yetiştirmeniz ilk vazifeniz olsun. Hakaret edip hic birsey soylenmemis gibi hayata devam etmekte olmaz hakaret etme hakkini kendinde gören bir adama bunun yanlis oldugunu anlatmaklada olmaz. Anlayamaz cunku.cunku testide ne varsa disarida o cikar. Siz gelecek ile ilgili planlarinizi ayakta durmaya calismaya guclu olmaya hedeflenerek yapin.hakaretlere devam ettikce onu sevmemeye baslayacaksiniz cunku.ondan kurtulmaya.yasiniz ilerleyecek.cocuklar buyuyecek siz gucleneceksiniz.o zamana bir yatirim yapin.kendinize yatirim yapin. İs guc vs. Simdi olmasada sonra bosanacaksiniz cunku

Çocuk gelişimi kreş öğretmenliği için daha önce özel bi yerde çalıştım 3 yıl
Anladım, azimli ve kararlı ol olur mu 2 çocuğun war.
Unutma sen iyi olursan onlarda iyi olur.
Senin güçlü olman lazım.
Azmini hiç bir zaman kaybetme.

8 aylık ve 27 aylık 2 cocuğu var.

Ay canımmmm
Sizi üzdüğünün farkında, hediye ile gönlünüzü almaya çalışıyor.
Ne romantik, ne düşünceli bir adam.

Konu sahibi, gençsiniz, toysunuz, lütfen öfkeyle kalkıp zararla oturacağınız şeyler yapmayın. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış. Sivri dilli olmayın, bakın ne kaa güzel eşiniz sizi ne kaa çok seviyor, seviyor ki kıskanıyor, babanızda kalmanıza bile izin vermiyor. Burada size "boşanın" yazan kadınların eşleri onları bu kaa çok sevmediği için, kıskanıp kısıtlamadığı için sizi kıskanıyorlar, onun için boşan yazıyorlar. Sakın ha sakın boşanmayın. Zaten yuva yıkmak öyle kolay mı? Hele de 2 çocukla? Hele de aileniz arkanızda değilken? Kendinizi düşünmüyorsanız bari bebelerinizi düşünün. Yazık değil mi, bu çocukların o mutlu, sevimli, sevgi dolu aile ortamında hem anne hem babalarına ihtiyaçları yok mu?

Tecrübe sahibi biri olarak size önerim: inatlaşmayın. İnat her zaman iki tarafı da yıpratır. Alın telefonu elinize, ayzın ayakkabı numaranızı şimdi... Adamın da canını sıkmayın, adama suçluymuş gibi davranmayın, bir daha sizi bu kaaaa çok seven adam bulamazsınız.

Dun baska bir konuda daha paylasmistim bu gorseli,
Gercekten de oyle, yasadiginiz seyin adı aşk değil, aşk boyle bisey degil.
Aşık insanlar birbirine saygi duyar, uzemez, kiyamaz, mutlu etmek icin elinden geleni yapar, bogure bogure hakaret etmezler yani...

Boşansam ne yapacağım düşünsene bi ? İşim öi var mesleğim mi var ? Annem babam öyle sizinkiler gibi destekçi değil.. biz severek evlenmiştik ne ara böyle olduk bilmiyorum

O zaman işini mesleğini eline alıp evlenecektin. Al sana sevgi. Daha 18-19 yaşında arkandan kovalayan varmış gibi kocaya kaçmayacaktın. Anan baban da yapma demiş sana. Sen dinlememişsin. Bi de üstüne 21 yaşında 2 çocuklusun.

Şimdi diyeceksiniz niye yükleniyorsun kadına olan olmuş. Bu kadar saçma kararlar veren anasını babasını dinlemeyen bi kadın bizi mi dinleyecek. Ne desek bi bahanesi var. Boşan diyoruz ama işim yok ama mesleğim yok ama ailem arkamda değil.

Sen kendin ettin kendin buldun. Bile isteye yaşa bu köle hayatını. Boşanmaktan başka çare yokken ne dememizi bekliyorsun?

Ne yapalım sana üzülüp ah vah mı edelim burda acın mı hafifleyecek? Ev mi tutalım maaş mı bağlayalım?

Benden 1 yaş küçüksün. Benim de 18 yaşından beri bi sevgilim var. Bir gün olsun aman çok seviyorum evleneyim okulu s.ktir et koca önemli hemen de 2 çocuk doğururum demedim. Allah beyin vermiş, allah aşkına kullan biraz.

Kavga ederken ölürm çok ağlarsın bu tip şeyler derseniz ölme tamam sustum demez ki kimse

Ailede kalma konusu ayrı bir durum adam eve gelemiyor tabi ki gidersiniz nezaketen belki izin alınır ama eşin izin vermeme hakkı bence yoktur
Ama bir dönem benim eşimde ailemle sorunlar yaşdı çaya gitmemi dahi isyemiyordu

Yani şu okuma özürlüleri anlamıyorum. 8 ve 27 aylık iki çocuğum var cümlesini nasıl 8 yaşında diye okuyorsunuz hayret ediyorum.
Konuya gelirsek 17 yaş da evlenmek için çok erken bir yaş ama olan olmuş artık. Birçok şeye tepki verememenizin nedeni de çok küçük yaşta evlenmiş olmanız zaten. Bir de ailenizin destek olmaması. Bu tepki olayı taktikle filan yapılacak bir şey değil bir arkadaş demiş yukarıda içinizden gelmesi lazım. Bir de siz kendinizi değerli görürseniz, siz kendinize saygı duyarsanız karşınızdaki de değer verir saygı duyar. Ezik gibi davranmayın karşısında şu an mesaj attığına göre sakinleşmiş demek ki oturup düzgünce anlatın ne kadar kırıldığınızı. Kendini sizin yerinize koymasını isteyin yok anlayışsız davranıyorsa bir süre yüzüne bile bakmayın. Beni kızdırma diyince hemen tamam demişsiniz lütfen bu kadar pasif olmayın ya. Kendinizi neden bu kadar değersiz görüyorsunuz. Çok üzüldüm size.

Yaa bu ne gaddarlık Allah aşkına kız içini dökmüş kocaya kaçmışsın kovalayan mı vardı bilmem ne köstek olcaksanız yorum yapmayın kardeşim zaten kızın derdi yetiyor yaşamadan konuşmak ne kolay

Iste konuyu degismeyeceksin sende ona parlayacaksin o bir soyluyorsa sen iki soyleyeceksin adam olana kadar saygi beklemesin. Mal mi dedi kapat yuzune karsiligini ver surekli alttan alma. Senin kocan bana biraz umitsiz vaka gibi gozuktu malesef. Annesine bile sanane der karistirmaz diyosun. canim evlenirken hic mi tanimiyodun ya ne diye soyle adami basina tebellas ettin.

Belki sizin gibi kelime kelime okumuyordur OKUMA ÖZÜRLÜ diye hitap ettiğiniz kişiler. Belki metnin tamamına bikaç saniye bakıyordur arada kelimeyi yanlış seçiyordur ?? Belki işi vardır acele okumuştur? Belki okurken bi yandanda başka bi iş yapmaya çalışıyordur bla bla bla.
Kimseye okuma özürlü bla bla demek haddine demek,kendi gel diye uyarmak istedim.

Soyle bir düşününce mesleği,işi,kariyeri olan yaşı küçük olmayan ve hatta çocuğu olmayan kadınlar bırakın hakareti şiddete, aldatmaya rağmen boşanmıyorsa ki bu insanları bu forumda gördük hatta konuda bile varlar konu sahibine boş yere mi yükleniyorum acaba dedim kendi adıma

Valla konu sahibiyle aynı yaştayız ikimizin de aynı yaşta sevgilileri olmuş aynı yoldan geçmişiz ama ben kendisi gibi aptalca kararlar vermemişim? Yaşadım yani merak etmeyin. Gayet de 17 yaşında kovalayan var gibi kocaya kaçmış. Bunun başka açıklaması yok. Aklını başına alsın diye böyle konuşuyorum. Anası babası güzellikle konuşmuş da ne olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…