Tamam sakin ol olan olmuş artık, olana çare yoktur.İşte çocuk gelişimi başlıyorum çocuklarım kimseye muhtaç kalmasın yanımda tutarım diye ben bunları anlatmadım ben sadece sorunumu anlatmak istedim ama çok kişi çok kötü ithamlarda bulundu koca delisi olmuşsun bilmem ne..
( ayar çekmek için iyi bi akıl ve plan lazım ama benim aklım çalışmıyor yeminle .
Anladım, azimli ve kararlı ol olur mu 2 çocuğun war.Çocuk gelişimi kreş öğretmenliği için daha önce özel bi yerde çalıştım 3 yıl
8 aylık ve 27 aylık 2 cocuğu var.Kaç yaşında anne oldunuz ? Eşiniz çocuklardan mı hoşlanıyor ? Babanız para için mi verdi ? 12 yaşında evlenip 13 yaşında anne mi oldunuz ? 21 yaşındasınız 8 yaşında çocuğunuz var yanlış mı anladım ?
Evet doğru ama doktora kendim gidemem burdan iki saat uzaklıkta merkeze gitmek zorundayım iki çocukla gidemem gitsem de muayene olamam rezil olurum orda. Sabah mesaj attı uyandınız öı diye evet yazdım görüntülü aradı açmadım sonra ayakkabı numaran kaç diye mesaj atmış cevap vermedim bi daha yazdı boşver yazdım Çan'ımı sıkma falan yazmış tamam yazdım bana ben suçluymuşum gibi davranma yazmış şimdi de cevap vermedim
Belki anlarsın beni demek istediklerimi
Boşansam ne yapacağım düşünsene bi ? İşim öi var mesleğim mi var ? Annem babam öyle sizinkiler gibi destekçi değil.. biz severek evlenmiştik ne ara böyle olduk bilmiyorum
Beynim yanmıştı zaten,teşekkürler.8 aylık ve 27 aylık 2 cocuğu var.
Yaa bu ne gaddarlık Allah aşkına kız içini dökmüş kocaya kaçmışsın kovalayan mı vardı bilmem ne köstek olcaksanız yorum yapmayın kardeşim zaten kızın derdi yetiyor yaşamadan konuşmak ne kolayO zaman işini mesleğini eline alıp evlenecektin. Al sana sevgi. Daha 18-19 yaşında arkandan kovalayan varmış gibi kocaya kaçmayacaktın. Anan baban da yapma demiş sana. Sen dinlememişsin. Bi de üstüne 21 yaşında 2 çocuklusun.
Şimdi diyeceksiniz niye yükleniyorsun kadına olan olmuş. Bu kadar saçma kararlar veren anasını babasını dinlemeyen bi kadın bizi mi dinleyecek. Ne desek bi bahanesi var. Boşan diyoruz ama işim yok ama mesleğim yok ama ailem arkamda değil.
Sen kendin ettin kendin buldun. Bile isteye yaşa bu köle hayatını. Boşanmaktan başka çare yokken ne dememizi bekliyorsun?
Ne yapalım sana üzülüp ah vah mı edelim burda acın mı hafifleyecek? Ev mi tutalım maaş mı bağlayalım?
Benden 1 yaş küçüksün. Benim de 18 yaşından beri bi sevgilim var. Bir gün olsun aman çok seviyorum evleneyim okulu s.ktir et koca önemli hemen de 2 çocuk doğururum demedim. Allah beyin vermiş, allah aşkına kullan biraz.
Iste konuyu degismeyeceksin sende ona parlayacaksin o bir soyluyorsa sen iki soyleyeceksin adam olana kadar saygi beklemesin. Mal mi dedi kapat yuzune karsiligini ver surekli alttan alma. Senin kocan bana biraz umitsiz vaka gibi gozuktu malesef. Annesine bile sanane der karistirmaz diyosun. canim evlenirken hic mi tanimiyodun ya ne diye soyle adami basina tebellas ettin.Ne yapıcam nasıl çıkaracak sesimi Çarşamba günü gelecek. Perşembe gümü de doktora gidecektik Doğumdan sonra spiral taktırdım ama sürekli kanamam var bir ayı geçiktir doktorlar tedavi etmeye çalışıyorlar em son bi hormon testi yapıp ona göre spiral çıkaracaktık ben konu değişsin diye telefonum hata verdi sen alsana randevuyu dedim malsın çünkü o randevuyu almadan gözüme gözükme bilmem ne dedi bende gitmiyorum doktora falan randevu da almıyorum dedim kanarsa kanar dedim bana ağlama o zaman gelip de dedi.. ben ne yapcam ?
Belki sizin gibi kelime kelime okumuyordur OKUMA ÖZÜRLÜ diye hitap ettiğiniz kişiler. Belki metnin tamamına bikaç saniye bakıyordur arada kelimeyi yanlış seçiyordur ?? Belki işi vardır acele okumuştur? Belki okurken bi yandanda başka bi iş yapmaya çalışıyordur bla bla bla.Yani şu okuma özürlüleri anlamıyorum. 8 ve 27 aylık iki çocuğum var cümlesini nasıl 8 yaşında diye okuyorsunuz hayret ediyorum.
Konuya gelirsek 17 yaş da evlenmek için çok erken bir yaş ama olan olmuş artık. Birçok şeye tepki verememenizin nedeni de çok küçük yaşta evlenmiş olmanız zaten. Bir de ailenizin destek olmaması. Bu tepki olayı taktikle filan yapılacak bir şey değil bir arkadaş demiş yukarıda içinizden gelmesi lazım. Bir de siz kendinizi değerli görürseniz, siz kendinize saygı duyarsanız karşınızdaki de değer verir saygı duyar. Ezik gibi davranmayın karşısında şu an mesaj attığına göre sakinleşmiş demek ki oturup düzgünce anlatın ne kadar kırıldığınızı. Kendini sizin yerinize koymasını isteyin yok anlayışsız davranıyorsa bir süre yüzüne bile bakmayın. Beni kızdırma diyince hemen tamam demişsiniz lütfen bu kadar pasif olmayın ya. Kendinizi neden bu kadar değersiz görüyorsunuz. Çok üzüldüm size.
Valla konu sahibiyle aynı yaştayız ikimizin de aynı yaşta sevgilileri olmuş aynı yoldan geçmişiz ama ben kendisi gibi aptalca kararlar vermemişim? Yaşadım yani merak etmeyin. Gayet de 17 yaşında kovalayan var gibi kocaya kaçmış. Bunun başka açıklaması yok. Aklını başına alsın diye böyle konuşuyorum. Anası babası güzellikle konuşmuş da ne olmuş?Yaa bu ne gaddarlık Allah aşkına kız içini dökmüş kocaya kaçmışsın kovalayan mı vardı bilmem ne köstek olcaksanız yorum yapmayın kardeşim zaten kızın derdi yetiyor yaşamadan konuşmak ne kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?