+1Soyle bir düşününce mesleği,işi,kariyeri olan yaşı küçük olmayan ve hatta çocuğu olmayan kadınlar bırakın hakareti şiddete, aldatmaya rağmen boşanmıyorsa ki bu insanları bu forumda gördük hatta konuda bile varlar konu sahibine boş yere mi yükleniyorum acaba dedim kendi adıma
Senin şu an yaptığın da bir hakaret "aptalca kararlar" ne demek. Olan olmuş geçmişe dönemez evlenmiş Allah 2 evlat vermiş boşan denmesini de saygı ile karşılıyorum ama kırmayın lütfen yaValla konu sahibiyle aynı yaştayız ikimizin de aynı yaşta sevgilileri olmuş aynı yoldan geçmişiz ama ben kendisi gibi aptalca kararlar vermemişim? Yaşadım yani merak etmeyin. Gayet de 17 yaşında kovalayan var gibi kocaya kaçmış. Bunun başka açıklaması yok. Aklını başına alsın diye böyle konuşuyorum. Anası babası güzellikle konuşmuş da ne olmuş?
Arkadas cocugunuzun esinizin yasini ay bazindan yazinca yasi ortaya cikmiyomu zannediyosunuz.biri esimle aramda 15 yas fark yazar biri cocugum 27 aylik yazar.be mubarek cocugun nerdeyse 2.5 yasinda 21 eksi 2.5 18.5 eder.dokuz ay dogmasi eder sana 17.5 hemen oldugunu varsayarsak bide bu hesap yani.senin o yasta aman biz birbirimizi ne kadar cok seviyorduk dedigin sey sevgi degil.eger sevgi olsaydi bugun bunlari yaziyo olmazdin.Ben 21 yaşındayım iki tane çocuğum var biri 8 biri 27 aylık.. şu anda arkadaşıma yazacaktım saat çok geç oldu yazamadım utandım ama içimde kalırsa içimde patlayacak cünkü çok üzgünüm .. şimdi altına boşan bilmem ne yazacaksınız ama yazması kolay.. biz eşimle çok sveerekn evlendik ailem karşı çıksa bile yine de desteklemek zorunda kaldılar.. geçenlerde ailemle bi konudan dolayı tartışma olmuştu ama tatlıya bağlandı sayılır.. eşim işe gitti bi kaç gün gelmeyecek beni de annemler kendilerine çağırdılar izin istedim izin verdi geldim gece de kalayım bari dedim az önce mesaj attı eve gitmedin mi diye Yok kalçam dedim bi sinirlendi kime sordun kimden izin aldın çok sinirli bi insan sinirlenince annesi babası kimseyi tanımaz bile izin verirsin diye düşündüm falan diyorum yok küfürler bi daha nah gidersin sen annene yok mal aptal insan aklınıza ne gelirse kendimi çok değersiz hissediyorum böyle konuşma diyorum yine aynı inşşallah ölürüm mezarımın başında hüngür hüngür ağlarsın dedim inşallah dedi bana .. bu laflarını bedelini gelince ödeyeceksin bilmem ne bir sürü şey dedi ben hiç hakaret falan etmedim bile sakinleşsin diye uğraştım o üstüne mal aptal dedi o kadar çok üzgünüm ki şu anda kendimi gerçekten çok değersiz hiç bi şey hak etmeyen bi insan olarak görüyorum hissediyorum başıma agrı girdi aklımdan her şey geçiyor .. beni hiç sevmediğini düşünüyorum diyorum seviyorum bile demiyor .. çok üzgünüm çoközür bile dilemez geldiğinde asla ben dilerim o dilemez.
Ben konu sahibine aptal demiyorum yanlış anlaşılmasın. Aptalca karar diyorum. Burada verilen kararı kötülüyorum.Senin şu an yaptığın da bir hakaret "aptalca kararlar" ne demek. Olan olmuş geçmişe dönemez evlenmiş Allah 2 evlat vermiş boşan denmesini de saygı ile karşılıyorum ama kırmayın lütfen ya
Ben dayak ve hakaret anlattigimi hatirlamiyorum .Bunu sen mi diyorsun
Ay kusura bakma da aşırı güldüm, neden olduğunun dışında biri gibi davranıyorsun? Kendinle çelişme bu büyük bir hastalık :))
Sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Çünkü muhattabım değilsiniz. Siz kendi fikrinizi söylemişsiniz ben de kendi fikrimi üstünüze alınmazsanız daha az gergin olursunuz.Belki sizin gibi kelime kelime okumuyordur OKUMA ÖZÜRLÜ diye hitap ettiğiniz kişiler. Belki metnin tamamına bikaç saniye bakıyordur arada kelimeyi yanlış seçiyordur ?? Belki işi vardır acele okumuştur? Belki okurken bi yandanda başka bi iş yapmaya çalışıyordur bla bla bla.
Kimseye okuma özürlü bla bla demek haddine demek,kendi gel diye uyarmak istedim.
Kurduğunuz cümle hiç hoş değil yaparken düşünecektin bilmem ne yarım bir güm sizin de başınıza gelebilir çocuğunuzun basına gelebilir sizin de kırmaktan başka yaptığınız bi şey Yok
nedense hep çok severek evlenenlerin başına bu işler geliyor.
Yanlis bi taraf seviyor
Bi taraf oh oh kadin buldum
Kahrimi da ceker yasadim deyip atliyo ..
hadi 17de evlendin. peşpeşe iki çocuk neden. ya tam bi üzülücem ailemin bulduğu görücülerle evlenmek yerine gece yarılarına kadar şirkatte ihalelere hazırlandığım anlar geliyo gözümün önüne. ya biz gerizekalı mıyız da 17de evlenmiyoruz? insan da azıcık akıl mantık olur.
Biliyosun bizde soyle salakca bi dusunce var
Cocuk yap duzelir ..
Kocanin huyuna git
Kocanin gozunu disariya kacirtma .
Uffffff bu kafalardan cikamayinca
Boyle zilyon tane daha konu acilir .
Cok kucuk yasi uzuluyorum ben
Mahvolmus hayat
Bi de bonusu iki cocuk
Ikiyle kalacak mi bi de o var !
Boyle bir okuzu bi de baba olmakla taclandiriyolar
Kim gidip sen gibi okuyacak
Is bulacak calisacak
Evde oturmak daha kolay degil mi ????
Cekerse en yakinindakinin kahrini cekicek
Illa cekilecek ama kahir
Arabesk damarlarimiza islemis bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?