Eşim ve hakaretleri

Eşin evde yokken izin almana gerek yok bana kalirsa bunu ona anlat sana hakaret etmesine ezmesine izin verme .yok ölürüm v.s diye duygu sòmürüsü yapma dik dur karsisinda.bi de çocuklarini birakabilecek yerin varsa iyi kotu deme bi işe gir derim

+1

Senin şu an yaptığın da bir hakaret "aptalca kararlar" ne demek. Olan olmuş geçmişe dönemez evlenmiş Allah 2 evlat vermiş boşan denmesini de saygı ile karşılıyorum ama kırmayın lütfen ya

Arkadas cocugunuzun esinizin yasini ay bazindan yazinca yasi ortaya cikmiyomu zannediyosunuz.biri esimle aramda 15 yas fark yazar biri cocugum 27 aylik yazar.be mubarek cocugun nerdeyse 2.5 yasinda 21 eksi 2.5 18.5 eder.dokuz ay dogmasi eder sana 17.5 hemen oldugunu varsayarsak bide bu hesap yani.senin o yasta aman biz birbirimizi ne kadar cok seviyorduk dedigin sey sevgi degil.eger sevgi olsaydi bugun bunlari yaziyo olmazdin.

Senin şu an yaptığın da bir hakaret "aptalca kararlar" ne demek. Olan olmuş geçmişe dönemez evlenmiş Allah 2 evlat vermiş boşan denmesini de saygı ile karşılıyorum ama kırmayın lütfen ya
Ben konu sahibine aptal demiyorum yanlış anlaşılmasın. Aptalca karar diyorum. Burada verilen kararı kötülüyorum.

Sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Çünkü muhattabım değilsiniz. Siz kendi fikrinizi söylemişsiniz ben de kendi fikrimi üstünüze alınmazsanız daha az gergin olursunuz.

Kurduğunuz cümle hiç hoş değil yaparken düşünecektin bilmem ne yarım bir güm sizin de başınıza gelebilir çocuğunuzun basına gelebilir sizin de kırmaktan başka yaptığınız bi şey Yok

Sen benim basima ne gelecegini dusunecegine cocuklarinin gelecegini dusun.

Kocanin kurdugu cumleler cok hos ama ona bu atari yapamiyorsun.

Evlilik terapistine gidin diyecektim ama gelmez. O olmaz, bu olmaz, su olmaz.

Son olarak kocanin bu halinin nedeni ailesinde yasadigi annesi ve babasiyla gecen tartismalardir. Cocuklarin da cok saglikli bir ortamda buyumeyecek yani.

Psikolog sart. Ikinize de.

Edit:Bedduaya sormuslar nereye gidiyorsun diye. O da geldigim yere demis.

Son düzenleme:
Yanlis bi taraf seviyor
Bi taraf oh oh kadin buldum
Kahrimi da ceker yasadim deyip atliyo ..

hadi 17de evlendin. peşpeşe iki çocuk neden. ya tam bi üzülücem ailemin bulduğu görücülerle evlenmek yerine gece yarılarına kadar şirkatte ihalelere hazırlandığım anlar geliyo gözümün önüne. ya biz gerizekalı mıyız da 17de evlenmiyoruz? insan da azıcık akıl mantık olur.

Biliyosun bizde soyle salakca bi dusunce var
Cocuk yap duzelir ..
Kocanin huyuna git
Kocanin gozunu disariya kacirtma .
Uffffff bu kafalardan cikamayinca
Boyle zilyon tane daha konu acilir .
Cok kucuk yasi uzuluyorum ben
Mahvolmus hayat
Bi de bonusu iki cocuk
Ikiyle kalacak mi bi de o var !
Boyle bir okuzu bi de baba olmakla taclandiriyolar
Kim gidip sen gibi okuyacak
Is bulacak calisacak
Evde oturmak daha kolay degil mi ????
Cekerse en yakinindakinin kahrini cekicek
Illa cekilecek ama kahir
Arabesk damarlarimiza islemis bizim

bi de şey var kocana güzel yemekler yap dsşlasşldsdil

şu adamın önüne bahçeden ot toplayıp bile koymamak lazım. adam kaç yaşında allah bilir. kız 21 yaşında almış küçük kızı çocuk gibi azarlıyor baksana.

aileler de bi garip. istememişler ama izin vermişler. yahu ben 17de evlencem hadi bay desem babam iki tokat vurur yine oturtur eve. nasıl razı geliyosun küçük kızını gelin yapmaya?

dediğin gibi mahvolmuş bi hayat. neresinden tutarsan tut elinde kalır, kadın akıllanmadıkça da düzelmez.

Beddulari git kocana et belki tutar da kurtulursun. Biz mecbur muyuz senin gibi zevkinin pesine gidenlerle ugrasmaya toplumun icine edildi. Koca bul cocuk yap kavga et cocuklar ortada kalsin psikopat olsun. Bana beddua edecegin berbat hayatina bak 30 yasinda anne oldum ben senin kadar kafam basmiyordu cocuk nasil yapilir bilmiyordum. Cahildim kusura bakma. Kafayi erkek ve cinsel hayatla bozmamistim cunku vatana millete nasil faydam olur onun derdindeydin.Buraya yazarken millete beddua ederken kafan calisiyor kocaya gelince mi tirsiyorsun ? Terapiste gidin tam oyle bir ailesiniz cunku : ) olmadi buyu yaparsin bu tam sizin seviye ..

Senin kendine vermedigin degeri sana kimse vermez.

Sen bu laflar karsisinda susarsan, daha konunun basinda bosan yazmak kolay diyip kesip atarsan bu muameleye de kat kat fazlasina da cok maruz kalacaksin.

Bu adamin seni sevdigini mi dusunuyorsun da evli kaliyorsun? Basbaya bosanacaksin tazminati alacaksin kendin calisacaksin cocuklarina da nafaka alacaksin. Miss gibi yasayacaksiniz. Tertemiz bir hayat varken bu cehennemi niye tercih ediyorsun? Hic mi gururun yok adam seni kepaze etmis. Annen baban duysa kahrolur. Cocuklarina da bunu yapmaya hakkin yok. Cocuk kulaktan degil gozden egitilir. Bin nasihat versen de bir kere gordugunu yapar. Cocuklarin erkekse ilerse babalari gibi kaba ve saygisiz; kizsa senin gibi hakaret yiyen uzulen ama hic bir aksiyon alamayan curuyen hayatlarin insanlari olacaklar.

Öfke kontrol yok terapiye gitsin diyeceğim gitmez muhtemelen. Boşanmayacaksan sinirli zamanında susacaksın, sakinleştiğinde de herşeyi bir bir söyleyeceksin. Ama kendini ezdirme bu kadar, tavır koy , senin her dediğine evet diyeceğini bildiği sürece üstüne gelir böyle

Sizin gibilere hiç acımıyorum. Cahilliğinizin bedelini ödüyorsunuz. Ama koca merakıyla kendinizle birlikte iki küçük çocuğun da hayatını yakmışsınız. Olan o çocuklara oluyor. Yazık hiçbir suçları yokken böyle cahil bilinçsiz anne baba yüzünden abuk subuk hayatlar yaşıyorlar
Bide gelmiş burda ki millete yapılan yorumlara kızıyorsunuz. Tabi o koca bozuntusuna gücünüz yetmiyor. Anca burda çemkirin insanlara.
Yapabileceğiniz hiçbirşey de yok bu kafayla malesef. Ömrünüzün sonuna kadar çekmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…