Eşim ve ilk aşkı...

Hıı yılmaz erdoğan tarzı yazmak istiyormuş ben sanatına ket vuruyormuşum. Bayılacağım az kaldı
Kuzum bu tipi tipi çok mu aradın?? Al seni serbest bıraktım sene sonunda kendinden Yılmaz Erdoğan çıkar bakalım çıkarabilirsen de.....Sor bakalım hangi yazarın eşi roman ya da hikayeyi sorgulayacak endişeler yaşar???
Adam bariz eski sevgiliye duygusal bağlılık duyuyor,onunla yaşayamadığı aşkın yasını tutup,hayalini kuruyor.Ama bunu utanmadan evinin geçimini,çocukların yetiştirilmesi yükünü büyük oranda sağlayan karısının yanında yapıyor,çok iğrenç ...

Hayır tabiki. Sadece minnet duygusu vardı hayatımı mahfetmediğin için teşekkür ederim ne kadar bilge bir insanmışsın falan gibi saçmalıklar.

Haklısın bence de böyle

Hayır tabiki. Sadece minnet duygusu vardı hayatımı mahfetmediğin için teşekkür ederim ne kadar bilge bir insanmışsın falan gibi saçmalıklar.
Bilemiyorum ben olsam o üzülürdüm tabi ama boşanmak için bir sebep mi bana göre değil. Ama bir süre mesafe koyar kırgınlığımı anlamasını isterdim

Niye sen evliya misin ne vefasi duyacak ki karşılıksiz. Sevmeyen adam ugrasmaz. Sevildigini hissediosan da kurcalayip durma adamin yazdigini çizdiğini.

zor bir durum
bundan sonra ne yapılır bilemedim
ama ben geçici olarak geçmişe özlem duyduğunu düşünürdüm
sizi hiç sevmese niye sizle evlensin ki

Biraz Oruç Aruoba fln mi okusa ki ya, ben uzulmeye basladim yilmaz erdogan ilkokul seviyesi, onun yolundan gitmese keske. ese dosta kepaze olduguyla kalir valla boyle :)

Yani lafa baktiginda bunda üzülecek bir şey de yok gerçekten hissetmis bile olsa senin dedigin gibi. Onla olsaydi hayati mahvolacakmis gibi hissetmesi sence iyi bisey mi. Seninle olduguna şükür ediyor gibi gelmiyo mu senin kulagina da?

seni degil de baskasini seven biriyle ayni evde durman sence mantıkli mi ?? Mukemmel babaysa cocuklarina senin olmana gerek yok babalik gorevini yerine getirir gayet. Sorun senin bu bahane altina siginip seni sevmeyen bi adamdan kopamayisin kusura bakma seven sever sevmeyen defolup gider . Kendi degerinin farkina var , bu cok gurursuzca bi sey . Sevilmedigin yerde bi dk durma o bile cok

Evet ama bir yandan da onu yüceltiyor gözünde büyütüyor bilgelik atfediyor of bilmiyorum hiç bir şey. Bir süre kendimi başka şeylere verip akışta kalacağım. Bakalım zaman ne getirecek.

Uzanamadığı ciger kıymetli gelmiş olay bu. Elde etse böyle sairlikler yapmazdı emin ol. Bosan diyen arkadaşlar ölmeyi bayılmak sanıyor herhalde.

Ben olsam ben de ilk aşkımı unutamıyorum derdim

ne dense az kalır bir konu bu. eşinizle nasıl tanışmıştınız? eski sevgilisiyle neden ayrılmışlar ne kadar olmuş? bu arada yazdığı bu yazı ne zamana ait? sizinle bir yola çıkmadan önceye ait olabilir. önce sizin içinizde bu konuda netleşmeniz lazım gibi. eşinizle konuşmadınız herhalde. konuşmadan önce her türlü ihtimali göz önünde bulundurmanız gerekir. yani bunu bilerek devam etmeyi düşünüyorsanız bence konuşmayın. çünkü bu gerçek sürekli aranızda olur. ama yapamam ben diyorsanız konuşmakta fayda var. kendi kendinizi yiyip bitirmeyin size de yazık

Uzanamadığı ciger kıymetli gelmiş olay bu. Elde etse böyle sairlikler yapmazdı emin ol. Bosan diyen arkadaşlar ölmeyi bayılmak sanıyor herhalde.
Bazı arkadaşlar sadece yazmak için yazıyor çok haklısın bende çok büyük bir şey olmadan boşanmayı göze alacak biri değilim öyle olsa şimdiye kadar bin tane gerekçe bulurdum. Ama bu beni hep üzecek sanırım acaba gerçekmi yoksa dediği gibi bir roman evreni mi asla bilemeyeceğim

Sonraki mesajlarda yazdım aslında. Tanışıp evlendik kısa sürede benden bir yıl kadar önce bitmiş ve hayata bakış açıları aileleri uyuşmadığı için ayrılmış. Kocam amatör bir yazar olduğunu sanan bir dramkolik galiba. Yazdiği notu önceki gece yazmış ve sözde roman yazmak için notlar biriktiriyormuş. Bende edebiyat tan anlamayan düz bir inanım gözünde

en kötüsü de seni kandırmaya çalışması. bari adam gibi kabul etsin. bu arada çok mesaj var hepsini okumak takip etmek zor. tekrardan yazdığın için teşekkürler.

Gerçekten bu sözleri kağıda yazmış mı utanç komasına giriyorum şu an.

`