- Emoji Skoru
- 185
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Zeyneppp2015
-
Size karşı normalde nasıl? Yani eski duygularını hala hatırlıyor olması boşanmak için tam bir sebep değil bence. Yani eğer babalığında,kocalığında bir problem yoksa. Yıllardır bir sıkıntı hissetmediyseniz.Çocuklarına mükemmel bir baba ve bundan mahrum bırakmaya hakkım olmadığını düşünüyorum...
Yok o yapmamıştır kuzeni yazmıştır. İnanın.Arkadaşlar ben çalışıyorum devlet memuruyum eşim de yazar. Evet dayanamadım yüzleştik. Roman yazıyormuş muş konunun benimle onunla alakası yokmuş muş bana da okutmak için masada bırakmış falan filan. Bilmiyorum çok karmaşık duygularım. Mesajlaştığı kişi de o değilmil asla görüşmemiş falan bilmiyorum kafam çok karışık.
Ne alakasi var. Tolkien, lord of the rings alemini hissetti de mi yazdi. Fiction diye bir olgu var. Eşiniz yazarsa niye üstünüze aliniyorsunuz. Nasi bagladiniz on yil onceki sevgiliye iki satiri? Asil soru bu.Ben yinede insanın hissetmediğini yazamayacağını düşünüyorum
Yilmaz erdogan b.k gibi yazıyor yahu. Örnek aldigi adama bak. Ondandır işte ya. Halkin arabesk nabzi olayim diyordur. Nerden cikardin unutamadigini falan. Ayrıca melankolik bi yapisi varsa özellikle kendine duygusal malzeme yaratmak icin bile konusmus olabilir eski sevgilisiyle zamaninda. Bence cok ciddiye alma sen bu adami.Hıı yılmaz erdoğan tarzı yazmak istiyormuş ben sanatına ket vuruyormuşum. Bayılacağım az kaldı
Hıı yılmaz erdoğan tarzı yazmak istiyormuş ben sanatına ket vuruyormuşum. Bayılacağım az kaldı
Evet asıl sorun bu. Geçmiş duyguları yüzünden nasıl boşanacağım ki açıklanmaz bile. Ki kendisi asla yok diyor ve çevresinde de iyi olarak bilinen sakin bir adam.Size karşı normalde nasıl? Yani eski duygularını hala hatırlıyor olması boşanmak için tam bir sebep değil bence. Yani eğer babalığında,kocalığında bir problem yoksa. Yıllardır bir sıkıntı hissetmediyseniz.
Yazıda tam ne yazmış bilemiyorum ama aşk duyguysu değilde daha çok minnet duygusu yazmış gibi
Çünkü bence insan hissetmediğini yazamaz. Ama belki de geçmişte hissettiğini yazdı onu bilmiyorumNe alakasi var. Tolkien, lord of the rings alemini hissetti de mi yazdi. Fiction diye bir olgu var. Eşiniz yazarsa niye üstünüze aliniyorsunuz. Nasi bagladiniz on yil onceki sevgiliye iki satiri? Asil soru bu.
Sen çevreyi onu bunu bırak. Sen ne hissediyorsun ? Sence bu adam seni sevmiyor mu? O kadar yılda ne hissediyorsun? Ama gerçekten objektif olmalısın kendine. Sinirle kinle değil gerçekten yılları düşününce seni seviyor mu?Evet asıl sorun bu. Geçmiş duyguları yüzünden nasıl boşanacağım ki açıklanmaz bile. Ki kendisi asla yok diyor ve çevresinde de iyi olarak bilinen sakin bir adam.
İnsan hissetmedigini de gayet hissetmis gibi yazabilir. Yazar olmak zaten böyle biseydir. Hissetmeyi bekleselerdi bi ömür yazamazlardi. Söylediğiniz cümle saçma. Eşinizi anlamiyor oluşunuz ihtimal dahilinde.Çünkü bence insan hissetmediğini yazamaz. Ama belki de geçmişte hissettiğini yazdı onu bilmiyorum
Kocam gibi konuştunYa adam gerçekten yazarsa rahat mı bıraksanız acaba? Her yazarın eşi dostu anasi babası yazdıklarından çıkarım yapıp ortaligi velveleye verse kimse yapamaz bu işi.
Bilmiyorum bende kafam karışıkEeee sonuç zeynepciğimmm
Sevmediğini düşünmüyorum açıkçası çünkü hep fedakarlık yaptı bizim için her sorunu çözmek için çabaladı asla sırtını dönmedi ama bunların hepsi bana duyduğu vefa duygusuylada ilgili olabilir sonuçtaSen çevreyi onu bunu bırak. Sen ne hissediyorsun ? Sence bu adam seni sevmiyor mu? O kadar yılda ne hissediyorsun? Ama gerçekten objektif olmalısın kendine. Sinirle kinle değil gerçekten yılları düşününce seni seviyor mu?
Ya zaten aşk çok da kalıcı bir şey değil ki. Aşk zamanla sevgi,bağlılık,vefa.. gibi duygular toplamına dönüşüyor.Sevmediğini düşünmüyorum açıkçası çünkü hep fedakarlık yaptı bizim için her sorunu çözmek için çabaladı asla sırtını dönmedi ama bunların hepsi bana duyduğu vefa duygusuylada ilgili olabilir sonuçta