Eşim ve kayın babam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar da değil, tamam karıştıysanız da karıştınız insna bunun için ayrılmaz/boşanmaz, hele ki hamile bir kadını terk etmez .. biraz bekleyin siniri geçince gelir barışmaya diyorum.
Kesinlikle katılıyorum dondum kaldım ya. Siniri geçmesi de yetmez umarım yaptığının ne kadar saçma olduğunu anlar

Kesinlikle başka sorunumuz yok. Hiç bir sorunumuz yok. Riskli gebelik geçiriyorum ya yapılır mı yani bu durumda. Sadece yapacaksan bı daha yanımda yapma dedim halla halla ya sen fazla oluyorsun bak dedi apar topar babama geldim

ne güzel yazmışlar insanın başına gelmeden kimse anlamıyor. babam dışarıya melek gibiydi herkesin yardımına koşardı.
eve gelince asla para vermezdi. annem tek başına günde 3 işe giderek ev sahibi oldu 25 sene önce. bana süt alacak parası olmadığında teyzemlere götürüyormuş o bahaneyle bişiler yedirirler bana die. kendisi aç aç çay içip geliyormuş. zaten eski fotoğraflarına bakıyorum zapzayıf.
annem 40 yaşında rahmini aldırmak zorunda kaldı. çok ağır geçti ameliyatı ölümden döndü alerjik reaksiyondan dolayı.
çalışıyordu raporluydu. işyeri baskı yapıyordu gitsin diye. gitmese işten çıkartacaklardı. ben liseye gidiyorum. bir sürü masraf.
hiç unutmam balkonda babama annem 'artık yoruldum. bu halde işe gidemem' dedi.
babam ne dedi biliyor musunuz? 'ne yiyeceksin?'
gel de bunların arkasından rahmet oku.
ergenken babamla alakalı kızgındım ve onun tanıdıklarının yanında laf ettiğimde bana kızarlardı baban çok iyi bir insan falan diye
en son patladım aynı yatağa sen mi giriyorsun ne biliyorsun. annem yıllardır neden ağır işlerde çalışıyor o zaman dedim.
odur budur kimse bir şey demiyor

ben kocanızı yargılamıyorum. ha ben babama sert çıkmam ama lafımı esirgemem. şimdi sokakta kalmamak için annemin evinde sığıntı gibi yaşıyor.
kendisi de çok güzel paralar kazanıyordu bu arada kaptandı gemide. şu an neyi var derseniz 1 bavulu ve kıyafetleri var...
hala da aynı zihniyet.
evlilikte bekar hayatı yaşamış. ben babama öfkelendiğimde kocam bana terbiyesiz derse onu da kovarım evden.
ki kocam az çok biliyor. ben laf söylediğimde ya da aramızda konusu geçtiğinde 'senin baban sen daha iyi bilirsin' diyor.
allah razı olsun bir kere daha anladım ne kadar doğru karar verdiğimi.
bence karışmayın. gergin hissediyorsanız da eşinize durumu açıklayın ve evinize gidin. kaynananız gelsin geçici olarak.

he ben artık affettim ondan çok bi öfke yok sadece kırgınlık var içimde bana layıkıyla babalık yapamadığı için.
ama onun da sebepleri var annesi de babası da sokağa atmış çok ufakken. babaannesi bakmış babama.
o da çok zor bir hayatın içinden gelmiş. ona bağladım. çok şükür annem var birbirimize yetiyoruz.

bence madem öyle bunlara şahit olma demeye getirmiş. ben terk ettiğini sanmıyorum. o kendini düzeltemicek o yüzden sizi oradan götürdü. eşimle sıkıntım yok demiştiniz sanmıyorum boşanmak isteyeceğini.

Durumunuz için çok üzgünüm. Evet bilmediğim çoğu şey olabilir. Ama beni kovmasi bu riskli gebeliğimle beni terk etmesi çok ağrıma gitti. Bilseydim asla karışmazdim

Evet sıkıntımız yok. Ben eşimi çok seviyorum onunda sevgisine inanıyorum ama gerçekten beni bu durumda yalnız bırakmasi ağrıma gidiyor

Durumunuz için çok üzgünüm. Evet bilmediğim çoğu şey olabilir. Ama beni kovmasi bu riskli gebeliğimle beni terk etmesi çok ağrıma gitti. Bilseydim asla karışmazdim
evet ben bu yorumu yazdıktan sonra gördüm ama dediğim gibi bence terk etmemiştir. onu bu kadar sinirlendiren bir durum illaki vardır. geçmişte yaşadığı şu an bize basit gelen bir an bile ona çok ağır gelmiş olabilir. siz bebeğinize odaklanın. her şey olacağına varır. kalbinizi ferah tutun ve bir daha karışmayın....

Esinizin bu davranıslari lohusalıkta size nasil davranacağınin aynası aslında sizi üzmek istemem ama anne babasına saygı duymayan esine hic duymaz.
abartmasanız mı ya?
Küçüklükten yaralı bir çocuk, neden eşine öyle davransın?

Asla kesinlikle bir daha karışmam. Evliliğim zarar gördü bunu asla istemem. Umarım eşim hatasını hemen anlar. Çünkü ben gerçekten hatamı anladım

Babasından bu kadar rahatsızsa ekmeğini yiyip evinde kalmayacak. Hem faydalan hem saygısızlık yap ne münasebet! Geçmişte yaşadıkları yüzünden yapıyorsa görüşmesin o zaman, yaptığı iki yüzlülük.

İnanın hanımefendi bende böyle düşünüyordumm. Ama başka bir açıdan bakmak gerekiyor işte işler bazen değişebiliyor. Evimden oldum aile düzenim bozuldu. Bundan sonra kendisi bilir.

Üzmeyin kendinizi böyle basit bir mevzu için eşinizin tavrı da hiç olgun değil. Hatasını anlar umarım.

Asla kesinlikle bir daha karışmam. Evliliğim zarar gördü bunu asla istemem. Umarım eşim hatasını hemen anlar. Çünkü ben gerçekten hatamı anladım
Umarım anlar siz yanlış bir şey yapmadınız. İnsan eşine yanlış bulduğu davranışıda söyleyemeyecek mi?

Benim eşim de aynı bahsettiğiniz gibi, yalnız annesine karşı. Babasına el pençe divan durur, annesine bağırıp çağırır. Nişanlıyken benim de çok zoruma gitmişti yanımda kadıncağıza bağırıp duruyor diye. Bir iki kere söyleyecek oldum, en azından yanımda yapmamasını rica ettim çünkü elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyordum o öyle davranınca onun yerine utanır gibi oluyordum. Bizim evde de ana babaya ses yükseltilmez. Sonra eşim bana açıkladı durumu, annesinin huylarını ve geçmişini anlattı. Anladım, saygı da duydum ama yine de empati yapamadım. Bir daha karışmadım aralarındaki muhabbete. "Ben kendi davranışımdan sorumluyum" dedim, geçtim. Elimden geldiğince de yumuşak davrandım kendisine ama sonuç: Kadın tepeme çıktı. Asla haddi olmayan konularda bayağı yorumlar yaptı, en zor zamanlarımda eltimle bir olup üzerime geldiler, kendimi hiç hak etmediğim durumlarda buldum. Eşim haklıymış yani bağırıp çağırarak sindirmekte. O yüzden siz de dışında kalmaya ve kendi ilişkinize odaklanmaya çalışın. Durumunuz müsaitse de bir yardımcı alıp kendi evinize geçin. Hamilelikte stres yaşamanız doğru değil. Sevgiler.

Eğer olur da barişirsak bir araya gelirsek ilk yapacağım şey bir kaç aylığına yardımcı tutmak olucak. Gerçekten herkes kendi davranışından sorumlu ne hali varsa görsün bu saatten sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…