Olay ne niye kırıldın ona göre yorum yapalımKısaca anlatayım yoksa cokkk uzun kaynanamla küsüz konuşmuyoruz gelip gitmiyoruz eşim gidip geliyor evlerimiz yakın eşim onlara pek birşey demiyor susuyor bende eşimle konusmadim birkaç gün sonra oturup konuştuk şimdi onlara birşey dersem lafım ağır olmaz birşey anlam ifade etmez diyor zamanı geldiğinde ben diyeceğimi bilirim diyor sizce dogrumu söylüyor yoksa benimi kandiriyor
başkasının yorganını verme konusu dışında haksızsınız. içinizden gelmiş siz ona hediyeler almışsınız ama kv sizin gösterdiğiniz inceliği göstermemiş. bunun için küsmeye gerek görmedim. en sevmediğim insan tipidir yaptıklarını karşılık bekleyerek yapan beklentisi olmayınca da huzur bozan insan tipi.Olay kaynanam ben evlendim evleneli ne bayramlarda nede başka bir gün bana bir çorap bile almış değildir oysa ben kendime ne alırsam kizinada aynısını alıyordum anneler gününde falan hediyesiz bırakmam ucuz şeylerde almam zmnla bu durum bende üzüntü kırgınlık ve öfke oluşturdu evlenince bana yastık yorgan yaptiracakti yastık yaptirmadi yorgani da başkasının verdiğini verdi bana bikere bile olsun bir çöp yapmadı da almadi da kaynanamda Teyzem oluyor bu arada bnm de ikinci evliliğim oğlunun ilk evliliği neyse akşam üstü konuşmaya gittim anlattım ben sizden değer görmek istiyorum bana birşey yapmadın teyze elin yorganini verdin dedim bağırdı hakaret etti
Olay kaynanam ben evlendim evleneli ne bayramlarda nede başka bir gün bana bir çorap bile almış değildir oysa ben kendime ne alırsam kizinada aynısını alıyordum anneler gününde falan hediyesiz bırakmam ucuz şeylerde almam zmnla bu durum bende üzüntü kırgınlık ve öfke oluşturdu evlenince bana yastık yorgan yaptiracakti yastık yaptirmadi yorgani da başkasının verdiğini verdi bana bikere bile olsun bir çöp yapmadı da almadi da kaynanamda Teyzem oluyor bu arada bnm de ikinci evliliğim oğlunun ilk evliliği neyse akşam üstü konuşmaya gittim anlattım ben sizden değer görmek istiyorum bana birşey yapmadın teyze elin yorganini verdin dedim bağırdı hakaret etti
Teyzenizin ogluyla mi evlisiniz?Olay kaynanam ben evlendim evleneli ne bayramlarda nede başka bir gün bana bir çorap bile almış değildir oysa ben kendime ne alırsam kizinada aynısını alıyordum anneler gününde falan hediyesiz bırakmam ucuz şeylerde almam zmnla bu durum bende üzüntü kırgınlık ve öfke oluşturdu evlenince bana yastık yorgan yaptiracakti yastık yaptirmadi yorgani da başkasının verdiğini verdi bana bikere bile olsun bir çöp yapmadı da almadi da kaynanamda Teyzem oluyor bu arada bnm de ikinci evliliğim oğlunun ilk evliliği neyse akşam üstü konuşmaya gittim anlattım ben sizden değer görmek istiyorum bana birşey yapmadın teyze elin yorganini verdin dedim bağırdı hakaret etti
kvlerin cogu biyledir canim. Sadece seninki degilTmm ama başkasına geldiği zmn yapıyor ediyor da bana gelince niye öyle yapıyor bnm buna cnm sıkılıyor yoksa ben yaptım oda bana yapsın gibisinden değil o arkamda ailem kimsem yok diye beni kaale almıyor
HaklisinBiseyleri beklenti icinde olarak yapiyorsun yapma.
Onlara alacagina kendine al hem beklenti icine girmezsin hem daha mutlu olursun
EvtTeyzenizin ogluyla mi evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?