Bana hediye almiyor diye kimseye kusulmez kusura bakma ama sen haksizsin.Benim kaynanam da en ufak bir hediyesine karsilik bekler veya basa kakar kafasina calasim gelir boyle insanlik olmaz...Sen yapmissin karsidan gelmemis sen de biraksaydin yapmayi deger gormek hediyeyle olmaz
Olay kaynanam ben evlendim evleneli ne bayramlarda nede başka bir gün bana bir çorap bile almış değildir oysa ben kendime ne alırsam kizinada aynısını alıyordum anneler gününde falan hediyesiz bırakmam ucuz şeylerde almam zmnla bu durum bende üzüntü kırgınlık ve öfke oluşturdu evlenince bana yastık yorgan yaptiracakti yastık yaptirmadi yorgani da başkasının verdiğini verdi bana bikere bile olsun bir çöp yapmadı da almadi da kaynanamda Teyzem oluyor bu arada bnm de ikinci evliliğim oğlunun ilk evliliği neyse akşam üstü konuşmaya gittim anlattım ben sizden değer görmek istiyorum bana birşey yapmadın teyze elin yorganini verdin dedim bağırdı hakaret etti
Enteresansınız gerçekten.. bi şey almakla mı değer görmüş oluyosunuz? Önemli olan saygı görmek adam yerine konmak..
Maddi manevi çok koştum bende.. kayın tarafıma harcadıpım paranın haddi hesabı yok. Onlardan bi şey görmüş değilim ve bigün bile lafını etmedim etmem de. Ama onlar kavgadan beslendiği için en son büyük bi terbiyesizlik yaptılar ve ben sildim hepsini. Ben de değer görmek çok istedim ama hediyeyle maddiyatla değil.. karşımdaki insan terbiyesizin arsızın önde gideni olduktan sonra bana dünyayı bağışlasa kaç yazar..
İyi eşiniz bu maddi konulardaki beklentilerinizden dolayı size sesini çıkarmamış.. kıymet veriyomuş size. Sizde kıymetini bilin..
Olay kaynanam ben evlendim evleneli ne bayramlarda nede başka bir gün bana bir çorap bile almış değildir oysa ben kendime ne alırsam kizinada aynısını alıyordum anneler gününde falan hediyesiz bırakmam ucuz şeylerde almam zmnla bu durum bende üzüntü kırgınlık ve öfke oluşturdu evlenince bana yastık yorgan yaptiracakti yastık yaptirmadi yorgani da başkasının verdiğini verdi bana bikere bile olsun bir çöp yapmadı da almadi da kaynanamda Teyzem oluyor bu arada bnm de ikinci evliliğim oğlunun ilk evliliği neyse akşam üstü konuşmaya gittim anlattım ben sizden değer görmek istiyorum bana birşey yapmadın teyze elin yorganini verdin dedim bağırdı hakaret etti
teyze ana yarısıdır, öz anneniz sayılır insan annesine yorgan vermedi diye küser mi?
bi de bilmemkaç yıllık teyzenize kaynanam demişsiniz, teyzenizle 1/4 oranında aynı genleri taşıyorsunuz, yarın organ yetmezliğiniz olsa büyük olasılıkla onunki uyacak, oğluyla evlendiniz diye kadını hemen yabancılaştırmayın :)
teyze ana yarısıdır, öz anneniz sayılır insan annesine yorgan vermedi diye küser mi?
bi de bilmemkaç yıllık teyzenize kaynanam demişsiniz, teyzenizle 1/4 oranında aynı genleri taşıyorsunuz, yarın organ yetmezliğiniz olsa büyük olasılıkla onunki uyacak, oğluyla evlendiniz diye kadını hemen yabancılaştırmayın :)
Hic gidip konusmasaymissiniz daha iyiymis.esinizle mutluysaniz gerisi bos bence bu zamana kadar yapacak olsa zaten yapardi.maddi konulara fazla takilmayin esiniz yeri geldiginde soylerdi bence bilmiyorum ne kadardir evlisiniz ama inanki zamani geliyor
Bos yere kendinizi uzuyorsunuz..size deger vermiyorsa siz de araya mesafe koyar esinizle mutlulugunuza bakarsiniz..bu kadar basit.zorla kendinize deger verdiremezsiniz. Ustunde durmayin esinizi de bunaltmayin.