A
asi_asi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi asi_asi
-
Offf simdi uzuldum( Bizde zor zamanlar geciriyoruz ayni senin gibi. Dusundumde esim bu durumda aldigini ihtiyaci olmayan birine verse kafayi yerdim herhalde.. cok kotu reaksiyonlarim olurdu.. Ama degil kardesine ailesi bile zorda oldugu icin gondermeyi dusunmuyor bu durumda.. Sizde esinize guzelce konusun parasizlik sizi yikmasin cunku mutlu oldugunuzuda soyluyorsunuz bu durumlar disinda.. Bunu korumaniz gerek belki size 10 tl disinda fazla veremedigi icin surat asmistir bence aksam guzelce konusun baska careniz yok cunku..
parayi baska birinden borc almis kredi kartini yatircm maasimi alincada borcu geri oduycem dedi bana ...ama olayin asli sonradan ortaya cikti..vermesem yazik gunah diyor sonra gider tefeciden alir daha kotu olur diyor..hic anlamiyor beni hiccc.ben niye aileme muhtac olayim ama oluyorum..kendisi gitti karisini gordu sonra para gonderdigine pisman oldu ben karimi sefalet icinde yasatiyorum onun karisi saltanatlar icinde..bir sure boyle gitti sonra yine ayni seyler oluyor aslinda esim farkinda ama hayir diyemiyor..gucu b ana yettigi icin beni eziyorr..ve bu sabah eve hicc para birakmamis evde ekmek ve bircok seyin eksik oldugunu bildigi halde..is yeri yakin gidip esimin yanindna istedim para yok evde ekmek yok dedim..10 lira para verdi yuz bes karis ben eve gelip parayi yere firlattim icimden ekmek alip yemek gelmedi okadar soguk okadar istemsiz disi verdiki alamadim...allahim gozyaslarimin hesabini sor onlari onlarin yanina birakma allahim...annemin babamin biricik kizlari iken ne hale dustum..(
Hem cok üzüldüm hemde cok sinirlendim arkadasim konunu okurken....
Ve tüm bunlara sebeb esin....kaynin sadece bir faktör....hayatimiza onun gibi bir sürü faktörler var....yiyici takimi diyorum ben bunlara....bir parasit gibi durmadan yapisacak birini ararlar, bulduklari zamanda kolay kolay biramazklar.....firsat vermiceksin.....
Tüm dügüm esinde cözülüyor aslinda.....yok kardesim para mara....biz ekmek parasi bulamiyoruz, kit kanat geciniyoruz, senin yüzünden maasima haciz geldi, sen karini tatillere yolluyorsun, abi nasil geciniyorsun diye sormak bile aklina gelmiyor...ben yengene ekmek parasi birakamiyorum...tüp bebek yapmak istiyoruz paramiz yok......ne halin varsa gör bundan sonra...benden bu kadar demesi gerek....bak bakalim naslida yola geliyor kaynin denilecek sülük......
Kardesde olsa kimsenin kimseye böyle yüklenmeye hakki yok.....ihtiyaci olsa bile vicdanli bir kardes abisini böyle zor durumda birakmaz.
Sogan ekmek yerim yinede ablama kardesime bunu yapamam....utanirim bir kere.
Esinin akli basina gelmesi gerek....bir tek seni kisitlayip kardesine bol keseden dagitiyorsa cok büyük bir haksizlik yapiyor....
Sen yinede sakin kayninla muhatap olma is daha kötüye gider....esinle yine konusmayi dene baktin gördün olmuyor bir müddet al cantani annelere git....bu konu düzelmedikce dönmicem diyede uyar esini.....güzelce bir burnu sürtsün onun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?