Esim ve Kaynim.........?

• Konu Sahibi Konu Sahibi asi_asi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl bir mantıkdır bu ya.
benim başıma böyle bişey gelse kafayı yerdim herhalde...
bu erkekleride anlamak mümkün değil
ailesine para yedirmeye ne kadar meraklılar ya.
karısnın rızkını karısının rızası olmadan gidiyo başkalarına yediriyo.
kaynında bulmuş yağlı kapıyı bırakırmı.
arkadaşım eşinin gözünü korkutman gerek yoksa ne kadar konuşsan boş
git annenlerin evine.kal bi kaç gün.
belki aklı başına gelir
Allah yardımcın olsun canım benim...

canım Allah yardımcın olsun
gerçekten sinir bozucu bi durum
kaynınla konuşman doğru olmaz tabi,
eşini ikna etmen gerekecek

Vallahi çoğu şeyi anlayışla karşılarım ama buna hiç mi hiç gelemem ne demek ya siz herşeyden kısın o abisine habire para yollasın.Çok doğru yapmışsınız aynen devam edin.ya ben olsamm kan kustururdum vallahi

bu nasıl mantık ya kusura bakmayın da kaynınızda değil suç o her para istediğinde yollayan eşinizde...
kardeşi olmazsa canı olsun herkes yuvasını kurmuş geçinmeye çalışıyo eşinizde nasıl bir düşünce varki siz bu kadar zorlukla geçinirken alla alla ya ben heralde mahvederdim onuuukötükedihüso

çok sinir oldum bu nasıl biri bide başka sorunumuz yok diyorsun adam yiyeceğin ekmeği bile düşünmüğyor.seninde çocukta yokmuş bak bakıştır iyi kötü bi işe gir bu ne böyle sadece ekmek yiyoruz filan (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( çok üzüldüm be ya

Allahtan başka sorununuz yokmuş lmaz:
sen nie bu kadar az tepki gösteriyosunki bu olaya ayyy ben bile burda sinirden deli oldumm yaa

bencede biraz küs kalın huzursuz olsunda aklı başına gelsin. erkekler umursamaz göüzükürde huzurları olmayınca bizden daha çok yıpranır.

hiç anlamadım eşini bence bu işin icinde başka bi iş var çünkü aklı olan hiç kimse evde yiyecek ekmeği zor alırken kardeşininde sizin kadar ihtiyacı bile yoksa ona parayollamaz bu ne saflık ne aptallıktan bence işin iç yüzünü öğrenmeye çalışın eşinizden belki de kendince bi mecburiyeti vardır ama size söyleyemiyordur kardeşi siz o durumdayken para isteyebiliryorsa çokta iyi biri değil yapmıştır belki bi oyun ne dersin???

Evet, bak buda olabilir, bende düsünmedim degil.

Esinin kaynina gebe oldugu bir konumu var acaba?CADIARZU

olabilir valla çok doğru var bi iş

Bunun dışında hiç birşey yok çok mutluyuz demişsiniz
Ama asıl en büyük sorun bu
Eşiniz sizi hiç birşeye saymıyor , siz borç içinde yüzerken
O abisi ve eşini düşünmekle meşgul
Sanırım sizde yaptığınız fedarkarlıktan artık vazgeçseniz daha iyi olur..

Canım istediğini yaptıramıyorsan resti çekmekten başka çaren yok. Çok konuşmuşsun anlamamış dinlememiş. O zaman olayı bir sonraki aşamaya getirip ailenin yanına git ve bu işi bitireceğinden emin olmadan da dönmiycem de.Seni kaybedebileceğine ikna olmazsa seni kale almamaya devam etmesi ihtimali çok yüksek.

eşinin böyle davranması için mutlaka bir sebebi vardır..
kendi zor durumdayken niye para göndersin ki...

Hatayı kendinizde bulmayın.Gariplik eşinizde.
Siin kısıntılarınızı bile bile kardeş kayırmak niye?
Ama sakince ve mantılkı bir konuşma yapın iddialaşmadan.
Erkekler inada gelmiyor.Ama bebeğiniz için paraya ihtiyacınız olduğu halde
bu davranışın yersi olduğunu düşündüğünüzü bilsin bence.

Valla bazı erkekler çok saf oluyor, sebepsizde yapanlar o kadar çokku.
Benimde eşim kardeşi için çırpınır durur, kendi aç kalsada o kalmasın der.
Gençtir gezsin eğlensin der, herşeyini pylaşır' DI.Attığı kazığı görene dek.
Sebep bazen, sadece kardeşlik ve iyiniyet.

ayyy okurken ben sinir oldum:mymeka:
açıkca söyleyim canım amacım seni gaza getirmek değil ama ben böyle bir durumda olsam eşim kaynıma 10 lira bile gönderse sadece 1 kere uyarırım 2. defa 3 çocuğumuda alır o evden çıkar giderim bir daha da zor dönerim:umursamaz:
böyle saçmalıkmı olur canım sen evine ekmek bile alma sonra tut kardeşine para gönder.sanki evinden değillde kardeşinden sorumluymuş gibi
birde kaynınla konuş sıkıntını iyice anlat.belki sizden para istemekten utanır

okurken sinirim zıpladı.
ben anlamıyorum konu sahibi arkadaşım yanlış anlama ama
eşinize bi yaptırım gücünüz
fikirlerinizin bi değeri yok mu?
yani benim eşim böyle bişey yapmaya kalksa fikrimi alır
izni alamaz o ayrı...
yani eşinizin sizi takmaması çok sıkıcı bi durum.
üstelik siz çok zor durumdayken.
yani anlamıyorum hiç mi çekinmez sizden eşiniz de
burnunun dikine gider.
bazen burda yazılanları okudukça çok şanslıyım diyorum.
tepkinizi koyun böyle geldiyse böyle gider demeyin bi dur deyin ne pahasına olursa olsun

akannehirakannehir valla bunun adına sorumsuzluk denir, kaynında ayrı yüzsüz
ayrıca tüp bebek yapmaya çalışmanız vs.., bi kadının bebek sahibi olmaya çalışmasının sıkıntısını hiç mi bilmiyolar
eşinin evi yıkmasıda tammen suç bastırmak için bence, söyleyecek, kendini savunacak bişeyi yok çünkü
adamın maaşına haciz geliyo, o karısının ve potansiyel çocuğunun rızkından alıp, kardeşine para yollama peşinde, sorumsuzluktan başka bişey değil, vazgeçeceğede benzemiyo yani, allah kolaylık versin

asi asi arkadasım cok zor bir durum ama bu erkekler böle düsüncesizce davranabiliryor bazen aynı basıma gelmiş olsa bne kopradım siniridn üstelik tüp bebek tedavisi istiyormusunuz evi kırp dökmele haklımı oldu acaba simdi esin.yag gibi suyun üstüne cımmakatna baska bir sey değil bu yaptıgı bence tekrar ve güzel bir dille konus esinle benim doğmamaıs yavrumun nasibini vermemzsin benimde hakkım var de dilerim düzelir canım aile huzuruszlugu kadar zor bisey yok

oncelikle cok cok tdesekkur ederim,desteginiz icin...esimle konustum ben herseyine boyun egdim,evlenirken yemin ettik varliktada yokluktada beraberiz diye dedim..ama sen varligi baskalariyla yoklugu benimle paylasiyorsun...ben 1 yildir sana yalvariyorum tup bebk yapalim para biriktirelim diye ama sen hep tamam tamam deyip gecistirdin koca 1 sene gecti hala tup bebk adina 1 kurus atmadik kenara...neden pekii kardesin batirdi bizi biz duze ciktik o asagi cekti..yani bilsem adam calisiyor cirpiniyor karisida idareci yemin ederim gotursun versin umurumda olmaz ama gel gorki oyle bir aile degiller..kardesi bugun yer yarini dusunmez eside aynen boyle..degilmi dedim haklisin dedi...hep hakliyim omur boyu boylemi surecek dedim? tik yok..kardesinin 20 yakin personeli var ama esim yaninda calismiyor meslekleri ayni oldugu halde...cunku esi esimi istemiyor aileni sokma bizim isyerine diyor..ama esim herseyi bile bile yapiyor...cok sebep saydim hep hak verdi ama degisen hicbirsey olmadi..hadi para bulabiliyor gotursun anne babasina versin onlar yasli insanlar onlarin daha cok ihtiyaci olur..zerre kadar gozume gelmez..cunku ailenin icindeyimm zerre hile yokk...bizim mutfak masrafimizi annesi karsiliyor cogu zaman kadin ne zaman gelse evinin dolabini bosaltir bize getirir..unutulurmu boyle annenin iyiligi...kardesime para vermsem gider tefeciden alir sonra odeyemez yok zarar verirler diyor..korkusu bu...baska korkusu yok..bundan eminim..kaynim esimin maasini biliyor borclarini biliyor,bebegimizin olmadigini biliyor drlarda ugrastigimizi biliyor yani bile bile istiyor..yeterki bulup ona versinler nerden gelirse gelsin muhim degil..dusuncesi yok..

ailemin yanina gidemem onlar coook uzaktalar,esimle yuz goz olmak istemiyorum...dun gece sabaha kadar agladim gecmisimi dusundum neydik ne olduk hesabi butun gece agladim..en sonunda dayanamadim kalkip ustumu giydim saat sabahin 5 idi..10-15 lira para vardi onuda aldim..cikip gidicektim nereye gidecegimide bilmeden herseye sifirdan baslarim dedim nasilsa univ.mezunuyum her iside yaparim namusumla dedim..dank etti ve kalkip sessizce kapiyi actim ciktim biraz ilerledim esim pesimden ciplak ayakla gelip beni aldi..tamam simdi gitme sabah olsun git dedi..direndim biraz sonra vazagectim kimse gormeden duymadan eve geri donduk...sabah yatagima geldi sarilmaya calisti opmeye calisti ama yok izin vermedim asla yanasma dedim...bitirelim gencligimi bir hic ugruna harcayamam dedim...sabah isyerini aradi gec gidecegini soyledi..bosuna izin alma gidicm dedim simdi engel oldun yarin napicksin dedim...ses yok...snra saati geldi ve dus alana kadar bende ustumu giydim ben amcama gidicktim oylesine maksat onu korkutmak azda olsa..gittim pesimden 20 defa aradi nerdesin napiyorsun..gidiyorum dedim nereye amcama dedim ici rahat etti biraz..derken yol boyunca aradi..ne zaman gelecksin vs..gelmiycm dedim.beni ikna etmeye calisiyor bayagi aradi anlayacaginiz..en sonunda amcmlardn ciktim alisveris merkezine geldim onun kredi karti bendeydi..aradim kartini merak etme bosal;tip sana yollarim dedim biletimi alicm vs..bayagi korktu telimide kapatiyorum sakin kimseyi arama,sen istedin boyle olmasini dedim..hayir kapatma nerdesin gelip seni alim dedi..cok uzuldu kiyamadim daha fazla onun kadar gaddar olamadim..yaptigim fedakarlik buraya kadar dedim bundan sonra istedigine diledigin kadar para verebilirsin umurumda degil en azindan derimki bana kismiyor bana yatsitmiyor gerisini ne yaparsa yapsin derim..vs ok dedi ne istersen ne dilersen al hic onmlidegil dedi..aksamda yeterki yanima gel,isyerime gel dedi...ve teli kapattik..az once yine aradi illa yanima gel diye...oyle kala kaldi bilmiyorum ne olacak artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…