eşinin seni kıskanması inceden inceye hoşuna gidiyo gibi geldi bana
canım eşinde maalesef aşağılık kompleksi var seni kendinden üstün görüyor senin ondan daha güzel daha iyi olduğunu ve senın yanında vasat kaldığını düşünüyor içten içe
davranışları normal değil...kıskançlık paranoyasına kadar gider...tedavi olması şart.
Sanırım hemfikiriz çünki başarabildiğim her işte hazmedemiyo..
Beni kim çok sevse övse kaldıramıyo
Ama çok abartı değil mi?
bunalıyorum diyorum böyle yaparak soğutuyosun diyorum anlamıyo ki
valla senınkı sana fena sarmıs o zaman kendını bu yuzden cevreden sosyal hayattan alıkoymak cok sacma akşama kadar tek basına napılır ya arkadas ortamın bes cayın tabıkı olsun sende ınsansın ıkı ınsan yuzu gor bak esının bu halı yuzunden sen ondan erken yaslanırsın haberın olsun.bunalımlara gırersın yazık deılmı sana.
kıskançlık gerçekten çok zor ve çözümü olmayan bişey. sadece ilşkilerin cicim aylarında sevgi göstergesi olduğu için hoşlanılan bir durum olmasına rağmen sonradan okdar sinir bozucu bişey ki ve gerçekten özünde kıskanç olan bi insanı değiştirmek mümkün değil üzülerek söylüyorum ama bu kıskançlıklar azalcak ya da geçicek gibi değil
Hem severek oldu birazda yaşça büyük diyip mantığımı kullandım sözde..
Hani ağırbaşlı daha anlayışlı olucaktı ya düşünceme göre..
Yine kıskançtı ama böyle ona selam verme bunla tokalaşma,düğünde oynama,şunu yapma dicek kadar hasta değildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?