Eşim ve kıskançlık krizleri...

tr_lelli

Elbet bir gün çiçek açar umutlar 🌸
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
45.257
115.529
1.123
Aylar sonra yine benn..

Biraz uzak kaldım belki esas sorunları atlattım huzura erdim ama ufak tefek pürüzlerde canımı sıkıyo artık..

Eşimin kıskançlık krizleri..
ve eklemek istiyorum yazmadan bunlar sadece bazıları..

Hayır kıskanmıyorum desede bunalıyorum bazen çığlık atasın geliyo..

Giysideki sınırlarımızı çözdük gibi gibi (zaman zaman çözemesekde)
Bugün aile dostumuz(annemlerden aile dostumuz)
ablayla bi alışveriş merkezine gidicektik haberleştik felan bu ablanın 22 yaşında bi oğlu var bide benim oğlumla yaşıt 8 yaşında bi tekne kazıntısı tabiri vardır ya küçümeni var çocuklarda çok iyi anlaşıyo ablada çok iyi biri eşimde tanıyo hatta eşinide tanıyo sohbetleri var çocukları o alışveriş merkezinin parkına felan götürüp gezdircektik işte haberleştik buluşcaz eşim hatta ben bırakırım sizi dedi telde konuştuk saat kaçda gidelim diye sonra uğurda gelse sorun olur mu? pc bakıcak ordan kendine dedi bende nolcak ki baksın dedim kardeşimden kücük yaşta eşim vayy efendim genç çocuğun ne işi var gidemezsin dedi..
o gidicekse kendi gitsin niye sizle geliyo tam iftar saati kanı beynime sıçrattı bi yalan uydurdum gitmedim. bu 1
2-neyse gecen binadan gircez biyerden geliyoduk giriş katta abi dediğim bi komşu var eşim arabadan bişe alıyodu bende kaıdan giriyodum binaya o abide çıkıyodu iyi akşamlar dedi iyi akşamlar dedim neden elin admaına iyiakşamlar diyomuşum oldum..
yok nezamandır tanıyomuşumda, yok demek zorundamıymışımda şok oldum..
3-Kuzenim evlenicek eylülde şimdiden pazarlık yaıyo benle açık giyinmek yok,oynamak yo, herkesle tokalaşıp öpmek yok
4-zayıfım fiziğim güzel ve eşimle aramda 10 yaş var fiziğime dikkat etmemi bile kıskanır oldu ben yemek yemiyorum dikkat ediyorum diye o da yemiyo
Adam iyice kafayı yidi yaa
akıllı uslu ağır başlı olcana beni sıkı bunltıp sözde baskın olmaya çalışıyo
Başka bi semte gidicem mesela ben götürürüm diyo sen tek gitme
Bugün alışverişe gidicem ablaya bile yollamıyo nerdeyse evde genç oğlu var ne işin var diyo çocuk sanki evi bekliyo işinde gücünde nasıl bi düşünce bilmiyorum..
zaten çok arkadaşım yok hatta hiç yok

Off çok uzun oldu sanırım okuduğunuz ve yorumlarınızda birazda olsa moral olduğunuz için şimdiden teşekkürler..

Eskidende kıskançtı ama artık bunalıyorum nefes alamıyorum sanki boğuluyorum konuşuyorum izah ediyorum anlamıyo bildiğini okuyo..
Bazen feci inadı tutuyo nuh diyo Peygamber demiyo..
Püfff varmıdır acaba bunun gibisi yoksa numunelik sadece bendemi:26:

Son düzenleme:
eşinin seni kıskanması inceden inceye hoşuna gidiyo gibi geldi bana

önceden hoşuma gidiyodu ama artık bunaltıyoo abartıyo olgunlaşması lazımken sanki daha ergence davranıyo napcamı bilmiyorum

8 yaşında bir oğlum var
28 yaşındayım..eşimde 38

canım eşinde maalesef aşağılık kompleksi var seni kendinden üstün görüyor senin ondan daha güzel daha iyi olduğunu ve senın yanında vasat kaldığını düşünüyor içten içe

davranışları normal değil...kıskançlık paranoyasına kadar gider...tedavi olması şart.

Sanırım hemfikiriz çünki başarabildiğim her işte hazmedemiyo..
Beni kim çok sevse övse kaldıramıyo
Ama çok abartı değil mi?
bunalıyorum diyorum böyle yaparak soğutuyosun diyorum anlamıyo ki

aranızdakı yas farkı yuzunden kompleks yapıodur kendıne bıde ınceyım hosum dıyorsun ya senı ınsanların suzmesınden begenmesınden korkuyordur ama bence tek sebep yas farkıdır senın ondan bıgun sıkılacagın veyada onun sana yetmeyecegını dusunuyordur..Sen normal davranıslar sergılıyorsun tabıkı apartmanda gırıp cıkarken nezaketen slm verılır bunlar normaldır.Eşinin bunları yenmesı için yardımcı ol onunla daha cok ılgılensen bı sure belkı gecermı dene istersen.

evli barklı 3 çocuğu olan bi adam abi diyorum napim yani adam iyi akşamlar diyince sağır numarasamı yapim gelde anlat anlamıyo işte..
normalde hani olgun anlayışlı olur yaşça büyük insan mantığını he yürüttüm ben evlenirkende sonrasında beni taşır ama inanın ben daha olgunum ki gezen, tozan laylay biri değilim arkadaşım dahi yok..
kurs ortamım, ne bilim gün yaparlar hani, 5 çayları hiç bişe yok..
Bazen gerçekden amacı beni delirtmek felan mı diye düşünmüyo değilim..
Gözüme sürdüğüm kalemi bile kıskanır oldu adam yaşlandıkça daha da fena durum

Sanırım hemfikiriz çünki başarabildiğim her işte hazmedemiyo..
Beni kim çok sevse övse kaldıramıyo
Ama çok abartı değil mi?
bunalıyorum diyorum böyle yaparak soğutuyosun diyorum anlamıyo ki

canım konuşarak ikna edemezsin...babamda böyleydi maalesef ve hala böyle annemi kardeşinden kıskanacak kadar hastaydı...

tek kurtuluş psikologtan terapi alması...

yoksa sen sinmezsen onun istediği gibi olmazsan gözü dönebiliyor bir süre sonra...şiddete kadar varabilir korkutmak istemem ama eşin sinyal veriyor sana yolun başındayken bu sorun çözülmeli çünkü nasıl başlarsa öyle gidiyor

Tartışmalarımız bolca oluyo şiddet yok olmadı bunu yapmaz ama evet gözü dönüyoo kuzenimle tokalaşmam bile batıyo genç çocuk niye tokalaşıyomuşum bazen yok bu adam o adam olamaz diyorum şoke bakıyorum
terapi psikolog asla gitmez benim deidğim doğru sen yanlışsın diyo..
o hep haklı
Balkonda oturuyoruz mesela diyelim ki şort var bende gözü etrafda birisi görür diye içi gidiyo sen normal değilsin diyorum
giyinim evden çıkıcam direk gözlerine bakıyorum çaktırmadna gözü hep üzerimde bişiyler arıyo sorun çıkarmak için ve bakışları hiç hoşuma gitmiyo

valla senınkı sana fena sarmıs o zaman kendını bu yuzden cevreden sosyal hayattan alıkoymak cok sacma akşama kadar tek basına napılır ya arkadas ortamın bes cayın tabıkı olsun sende ınsansın ıkı ınsan yuzu gor bak esının bu halı yuzunden sen ondan erken yaslanırsın haberın olsun.bunalımlara gırersın yazık deılmı sana.

Ben hep sorun çıkmasın aman zaten bi çok yaşadık atlattık (eski konulardan bilir bazı arkadaşlar) düzeldi bitti bunlarda sorun mu onların yanında havasında oldukça daha bi üzerime geliyo
evet sosyal yaşamım bitti gibi..
en son mesela oğlumun okulunda kermes yapıldı (okuldaki velilerle bile kaynaşmak istemiyorum) işte banada rica edildi sabah satış yaılcak gelirmisiniz diye olur dedim onda bile hıı tabi tabi ancak öyle şeylere koştur sen.. başka işin mi yok ? bi o kalmıştı gibi binlerce lafla moralimi bozup sinir etti ve sabah gelip kontrol etti işe gitmeden okulun bahcesinde
adamlar gelir görürler bakarlar elalemle muhatta olcan bin tane laf
Ki bende cevrece çok sevilen biriyim sıcak kanlıyımdır..
Bu adam nasıl bişi ki 8. yılımız çözemedim henüz..

Son düzenleme:
pekı severek mı evlendınız evlenmeden once farketmedınmı bu huyunu cnm ya

Hem severek oldu birazda yaşça büyük diyip mantığımı kullandım sözde..
Hani ağırbaşlı daha anlayışlı olucaktı ya düşünceme göre..
Yine kıskançtı ama böyle ona selam verme bunla tokalaşma,düğünde oynama,şunu yapma dicek kadar hasta değildi..

kıskançlık gerçekten çok zor ve çözümü olmayan bişey. sadece ilşkilerin cicim aylarında sevgi göstergesi olduğu için hoşlanılan bir durum olmasına rağmen sonradan okdar sinir bozucu bişey ki ve gerçekten özünde kıskanç olan bi insanı değiştirmek mümkün değil üzülerek söylüyorum ama bu kıskançlıklar azalcak ya da geçicek gibi değil

İnanır mısınız okurken içimi bir fenalık bastı.
Kıskançlık var kıskançlık var.
Böyle kıskançlık çekilcek gibi değil,anlamsız yani.
O genç çocukla aynı yerde olsanız ne olacak olmasanız ne olacak.
Kardeşiniz yaşında resmen ama işte anlamsız yere kıskançlık.
Sizi kaybetmekten mi korkuyor acaba
Arada ki yaş farkından dolayı falan ?
Hani daha genç birisine
Eşinizle bu konuyu açık açık konuşun.
Çok fazla sıkıyorsun beni deyin.
Ancak konuşarak çözebilirsiniz bu sorunu.

Hep geçer ümidiyle bakıyorum baktımda
Hani yaşımız iyice ilerliyo bir evladımız var
mesela dün yüzük yüzünden bile laf söyledi dışarı çıktık alyansım yoktu parmağımda evde takmıyorum takı eve gelince hemen çıkarırım ne var yok eşim alyansını takmıyo bende üstelemedim hiç onu işte ben onla çıkarken unutmuşum takmayı ki genelde takıyorum dışarı çıkarken niye takmıyomusun? bidaha görmim takılcak o yüzük ortalıkda görürsem ben nacamı biliyorum gibi laflarla yine moralimi bozdu
diğer bi yorumumda da belirttim gözüme sürdüğüm kalemi bile olay eder oldu..
fiyonklu taçları çok seviyorum mesela o ne çocuk gibi 30 yaşına geldin sen diyo sürekli bi çocukmusun sen? demeler falan.
taçla çocukluk ne alaka ya iyice paranoyak oldu ipin ucunu nasıl elime alıcam çok şaşkınım..

gercekten ışın cok zor ben sana uzuldum genç yasında ınsanlar ıcınde esın yuzunden yanlızlık yasıyorsun kesınlıkle esıne bunu anlatmalısın barı bayan arkadaslarına karısmasın ıkı ınsanla muhabbet et konus boyle yaparak senı hepten kaybeder bıgun gercekten cekersın restı gorur o zaman.

Yeni evli olsanız geçer diyeceğim ama 8 yıl olmuş ve gittikçe kötüleşiyor diyorsun.
Bence biraz açmaya çalış.Yani en azından velilerle görüş,tamamen kendini soyutlama.
Eşin sosyal bir insan mıdır ? Eşinle de biraz dışarı açılsanız,kalabalık ortamlara girseniz.
Hani görsün selam sabah,nezaket şu bu...
Evden işe işten eve gidiyorsa,hele erkeklere yönelik işi varsa bunları es geçebilir.
Bir de erkek erkeğe muhabbetlerden etkilenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…