Eşim ve kıskançlık krizleri...

yaa valla ne desem bilemedim şimdi

kendisi nasıldır peki akşamları çıkıp gezip tozmayı sever mi

yani kendisi böyleyse sana da bunları yaşatmamalı

görmezden gel diicem ama nereye kadar görmezden gelinebilir bilemiyorum

ciddi ciddi bunaldığını nefes alamadığın zamanlar olduğunu fln söyledin mi hiç

seni biraz rahat bırakırsa daha mutlu olacağını zaten arkadaşım yok

olan 1-2 taneye bari karışma gibi sıkkınlığını anlatan bi konuşma yaptın mı :26:

yok cnm normalde sabah 9 gece 12 çalışan biri ortak hiç bi zamanımız yok geçirebileceğimiz..
Şuanda ramazan dolayısıyla iftara kadar evde iftardan sonra işe 12-1 de geliyo

ne iş yapıyo diye merak edenler olur turizm şirketinde servis-şöför sorumlusu

Son düzenleme:
bence hepsini topluca öldürelım.
hayat bunlarla geçmez,ben 2 aylık evlılıkte bile boşanmayı düşünüyorum,allah sana sabır versın arkadasım..
büyük konuşmak ıstemıyorum ama ben dayanamam heralde 8 sene..

Eşin kendine olan güvensizliğinden, kendisinin daha önce yaptıklarından ya da kendisinde yapabilme potansiyeli gördüğü şeylerden dolayı seni bu kadar kısıtlıyor.

Misal komşuyla selamlaşmaya izin yok. Neden? Mantıklı bir sebep yok görünürde değil mi? Ama içerde bir yerlerde bir sebep var.

Allah yardımcın olsun böyle bir adamla geçim zor ama imkansız değil. Onun yanında biraz daha özenli davranırsın ama kendi sınırlarını çizerek. Eşin duracağı yeri bilsin. Senin kişiliğine zarar verici tavırları olmasın.

Keşke terapi alma imkanınız olsaydı

canım bi de ben çok şeyler yaşadım çok savaş verdimm bir başkası olsan çokdan boşamışdı..
Kaynanamdan görümcen hakaretler işittik ailecek, ayrıldım, boşanma safhasına geldim, barıştık.. eşimin ailesiyle irtibatı kestim
Eşim vazgeçmedi ben bitirmiştim çocğuk için tekrar okey dedim..
ama ailesinden kurtuldum derken adam cinnet getircek bana acaba yaşananların acısını mı çıkarıyo diye düşünüyorum..

imkanımız olmaz olurmu var da adamı razı etmem imkansız..
asla!!! razı edemem
selamlaşma da sadece iyi akşamlar dedik okadar elin adamına niye iyi akşamlar diyomuşumm o bana nasıl dermiş gitte ona sor dimi
adam diyince bende dedim napim duymamazlığıma gelim adamıda eşine tanıyorum eşim kimseyle konuşup görüşmediğinden pek tanımaz o o konularda yobazdır aielsi gibi herkesle sohbet edip konuşmaz..
Benide kendi gibi yapmaya çabalıyo

Son düzenleme:

değneğin iki ucu da b.klu çok zor yaa aklıma bişey de gelmiyo ki :44:

Eşinin razı olmadığını okudum da ondan imkanınız olsaydı keşke dedim .

Bİr de şu var. Bir kere taviz verirsen hep öyle gider. İlk tepki verdiğinde bunun çok normal olduğunu makul bir şekilde dile getirseydin senin böyle olduğunu kabullenirdi. Sanırım ilk tepkisinde geri adım attın huzursuzluk olmasın diye. Biz kadınlar böyleyiz. Ama erkekler hiç aldırıyor mu huzursuzluk olmasın falan diye? Hemen hır gür.

Belkide baştan izah etmek lazımmış ama en baştada bu selammış tokalaşmaymış gibiince detaylar anlaşılmıyo kii flörtken ayıya dayı diyolar herşey imzadan sonra oluyo ne oluyosa inan bu kadarını bende bilmiyodumm(

değneğin iki ucu da b.klu çok zor yaa aklıma bişey de gelmiyo ki :44:

işte öyle karışık biraz ortak zaman geçiremiyoruz ve kalan zamanımıda baskıyla sabrımı sınayarak geçiriyo..
eve gelince de ayrıca pc olayı var bir çok hemcinsim gibi bende de bu sıkıntı var..
eve gelince direk laptop kucağa etrafla ilgi kesilir..

bak aklıma ne geldi çocuğun sınıf arkadaşlarının anneleriyle fln görüşmüyor musun

çocuklar sıkıldı oynasınlar diye bi çay bahçesinde fln buluşma ayarlasanız ya da

yakın arkadaşlarının anneleriyle gidiş geliş fln yapsanız ona da laf eder mi :26:

Bak benim eşim çok arkadaş canlısıdır. Bir sürü bayan arkadaşı var. Ona göre çok normal. Bana göre bu samimiyet fazla. En başından konuştuk. Ama evlendikten sonra zaman zaman uyarmak zorunda kaldım. Benim bakış açım fazla dardı, o da fazla rahattı. Konuşa konuşa ben biraz daha geniş bakmaya başladım o da evli bir erkek olduğunu idrak edip daha dikkatli olmaya başladı.

Düğünde bayramda arkadaşlarıyla dans etmesine, oynamasına falan gıcık oluyorum hatta şapur şupur yanaktan öpmeye bile sinir oluyorum ben. Biliyorum psikopatım Ama ben baştan söyledim ona ben seni daraltırım diye. Daralmak istiyorum dedi benim suçum yok

Eşinin bu yaştan sonra huy değiştirmesi falan çok zor. Geçim istiyorsa biraz sen ona uyacaksın biraz o sana.

evet o bizde de var maalesef

psikopat fln değilsin bence evli çiftlerin karşı cinslerle arkadaşlık yapmaları bana ters

bence olmamalı hele ki öyle dans mans şapur şupur Yarabbi şükür olayları beni bozar

Son düzenleme:

yoo onun çevresinde kız arkadaşı yok onlar erkek erkeğe takılırlar ağır abiler..
ama benim çevremde de erkek arkadaşım yokki
tokalaşma felan dediğim dayım,kuzenlerim falan..
benim hiç erkek arkadaşım olabilme ihtimali olabilir mi ? böyle bişey mümkün değil adam kafayı tırlatır valla

eşin sanırım aranızdaki yaş farkını sorun etmiş kompleks yapmış seni bu şekilde kısıtlamaya çalışıyor ama çok abartmış.konuşma selamlaşma tokalaşma oynama vs bu kadarı çok fazla:26:senin yerinde kim olsa bunalır eşini bir psikiyatra gitmeye ikna edebilirmisin bence en iyi çözüm yolu bu

Benim tek aklımdaki şey bu defalarcada terapi görmelisin tedaviliksin dedim sen ol diyo..
gitmez ki ona göre normal

kısı kendınden bılır hesabı olmasın sakın!
valla hıc bellı olmuyor belkı kendı ıcınde aldatma potensyelı tasıyordur.
gozdagı ver canım,cılddı cıddı gozdagı ver yeter artık duzelmezsen ayrılıcam senden de
busekılde bır omur gecmez,ben 4yıl cektım kafayı sıyırmak uzereydım sen 8senedır yasıyomussun cooooooooooook zor

erkekler genelde evlendikleri kadını sahiplendiklerinde böyle davranırlar. aşırı kıskanç tavırlar bunu gösterir. sizin bu konuda onu ikna etmeniz gerekir. size güvenmesi gerektiğini ve bu davranışlarının sizi rahatsız ettiğini anlatarak ona bir sınır çizmeniz gerekir. evli olmak evlendiğimiz insanın ruhunu bile kontrol etmeyi gerektirmez ki. herkesin kendi özgü şahsi sınırları yine korunmalıdır ki arada sevgi, saygı ve heyecan yine korusun. bu konuda eşinize siz yol gösterin. belli ki kendisi davranışlarının sonuçlarının yeterince farkında değil...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…