sordum kadınla ne alıp veremediğin var dedim yoo onla alakası yok onla gitmek zorundamısın? kendi gitsin sen gitme diyo..
bu başkasıda olsa sıkı fıkıysam aynı şey aslında oğluda bahanesi bence aslında..
kimle sıkı fıkı olsam illa çomak sokar..
bende öyle seçiciyim 1 kişi olsun yeter kafa dengi olsun çok olmasın taraftarıyım zaten çok arkadaşım olsa onlarada laf eder
bulur bi kulp o
sebep söyleyip açıklama yapmaz hayır der ve konuyu kapatır..
üstüne gidersem tartışmalar başlar ve kapıyı çeker gider sürekli yaptığı şey bu
Kadının hoş olmayan davranışı görmesi imkansız çünki o da kişiliğine bişe demiyo o kadında evden pek çıkmayan komşusu olmayan biri
alışveriş için çarşı pazar çıkıp geziyoruz hepsi bu..
Mesela kuran okuttum geldi yardım etti
çaya gelir çağırır ananeme gelir orda toplanırız falan falan..
ama bu aralar taktı önceden bukadar değildi
inan bazen ağlıyorum bazen nefes alamıyorum gibi oluyo panikatak var bende üzüldüğümde ve kafama çok bişe taktığımda(yaşayanlar bilir nasıl bişi olduğunu)
elim ayağım titriyo nefesin daralıyo kalp ritmim yükseliyo 2 yıl antidepresan kullandım ve 1 yıldır bıraktım kendisi biliyo yaşadıklarımı ve hala bana baskı yapıyo
yaa valla ne desem bilemedim şimdi
kendisi nasıldır peki akşamları çıkıp gezip tozmayı sever mi
yani kendisi böyleyse sana da bunları yaşatmamalı
görmezden gel diicem ama nereye kadar görmezden gelinebilir bilemiyorum
ciddi ciddi bunaldığını nefes alamadığın zamanlar olduğunu fln söyledin mi hiç
seni biraz rahat bırakırsa daha mutlu olacağını zaten arkadaşım yok
olan 1-2 taneye bari karışma gibi sıkkınlığını anlatan bi konuşma yaptın mı :26:
bence hepsini topluca öldürelım.
hayat bunlarla geçmez,ben 2 aylık evlılıkte bile boşanmayı düşünüyorum,allah sana sabır versın arkadasım..
büyük konuşmak ıstemıyorum ama ben dayanamam heralde 8 sene..
Eşin kendine olan güvensizliğinden, kendisinin daha önce yaptıklarından ya da kendisinde yapabilme potansiyeli gördüğü şeylerden dolayı seni bu kadar kısıtlıyor.
Misal komşuyla selamlaşmaya izin yok. Neden? Mantıklı bir sebep yok görünürde değil mi? Ama içerde bir yerlerde bir sebep var.
Allah yardımcın olsun böyle bir adamla geçim zor ama imkansız değil. Onun yanında biraz daha özenli davranırsın ama kendi sınırlarını çizerek. Eşin duracağı yeri bilsin. Senin kişiliğine zarar verici tavırları olmasın.
Keşke terapi alma imkanınız olsaydı
yok cnm normalde sabah 9 gece 12 çalışan biri ortak hiç bi zamanımız yok geçirebileceğimiz..
Şuanda ramazan dolayısıyla iftara kadar evde iftardan sonra işe 12-1 de geliyo
ne iş yapıyo diye merak edenler olur turizm şirketinde servis-şöför sorumlusu
imkanımız olmaz olurmu var da adamı razı etmem imkansız..
asla!!! razı edemem
selamlaşma da sadece iyi akşamlar dedik okadar elin adamına niye iyi akşamlar diyomuşumm o bana nasıl dermiş gitte ona sor dimi
adam diyince bende dedim napim duymamazlığıma gelim adamıda eşine tanıyorum eşim kimseyle konuşup görüşmediğinden pek tanımaz o o konularda yobazdır aielsi gibi herkesle sohbet edip konuşmaz..
Benide kendi gibi yapmaya çabalıyo
Eşinin razı olmadığını okudum da ondan imkanınız olsaydı keşke dedim .
Bİr de şu var. Bir kere taviz verirsen hep öyle gider. İlk tepki verdiğinde bunun çok normal olduğunu makul bir şekilde dile getirseydin senin böyle olduğunu kabullenirdi. Sanırım ilk tepkisinde geri adım attın huzursuzluk olmasın diye. Biz kadınlar böyleyiz. Ama erkekler hiç aldırıyor mu huzursuzluk olmasın falan diye? Hemen hır gür.
değneğin iki ucu da b.klu çok zor yaa aklıma bişey de gelmiyo ki :44:
Belkide baştan izah etmek lazımmış ama en baştada bu selammış tokalaşmaymış gibiince detaylar anlaşılmıyo kii flörtken ayıya dayı diyolar herşey imzadan sonra oluyo ne oluyosa inan bu kadarını bende bilmiyodumm(
Belkide baştan izah etmek lazımmış ama en baştada bu selammış tokalaşmaymış gibiince detaylar anlaşılmıyo kii flörtken ayıya dayı diyolar herşey imzadan sonra oluyo ne oluyosa inan bu kadarını bende bilmiyodumm(
işte öyle karışık biraz ortak zaman geçiremiyoruz ve kalan zamanımıda baskıyla sabrımı sınayarak geçiriyo..
eve gelince de ayrıca pc olayı var bir çok hemcinsim gibi bende de bu sıkıntı var..
eve gelince direk laptop kucağa etrafla ilgi kesilir..
Bak benim eşim çok arkadaş canlısıdır. Bir sürü bayan arkadaşı var. Ona göre çok normal. Bana göre bu samimiyet fazla. En başından konuştuk. Ama evlendikten sonra zaman zaman uyarmak zorunda kaldım. Benim bakış açım fazla dardı, o da fazla rahattı. Konuşa konuşa ben biraz daha geniş bakmaya başladım o da evli bir erkek olduğunu idrak edip daha dikkatli olmaya başladı.
Düğünde bayramda arkadaşlarıyla dans etmesine, oynamasına falan gıcık oluyorum hatta şapur şupur yanaktan öpmeye bile sinir oluyorum ben. Biliyorum psikopatımAma ben baştan söyledim ona ben seni daraltırım diye. Daralmak istiyorum dedi benim suçum yok
Eşinin bu yaştan sonra huy değiştirmesi falan çok zor. Geçim istiyorsa biraz sen ona uyacaksın biraz o sana.
Bak benim eşim çok arkadaş canlısıdır. Bir sürü bayan arkadaşı var. Ona göre çok normal. Bana göre bu samimiyet fazla. En başından konuştuk. Ama evlendikten sonra zaman zaman uyarmak zorunda kaldım. Benim bakış açım fazla dardı, o da fazla rahattı. Konuşa konuşa ben biraz daha geniş bakmaya başladım o da evli bir erkek olduğunu idrak edip daha dikkatli olmaya başladı.
Düğünde bayramda arkadaşlarıyla dans etmesine, oynamasına falan gıcık oluyorum hatta şapur şupur yanaktan öpmeye bile sinir oluyorum ben. Biliyorum psikopatımAma ben baştan söyledim ona ben seni daraltırım diye. Daralmak istiyorum dedi benim suçum yok
Eşinin bu yaştan sonra huy değiştirmesi falan çok zor. Geçim istiyorsa biraz sen ona uyacaksın biraz o sana.
eşin sanırım aranızdaki yaş farkını sorun etmiş kompleks yapmış seni bu şekilde kısıtlamaya çalışıyor ama çok abartmış.konuşma selamlaşma tokalaşma oynama vs bu kadarı çok fazla:26:senin yerinde kim olsa bunalıreşini bir psikiyatra gitmeye ikna edebilirmisin bence en iyi çözüm yolu bu
Eşine bu kadar baskı uygulayan erkeklere hep şüpheli gözle yaklaşmışımdır...
Zamanında kimbilir kendisi neler yaptı ya da yapıyor da eşini bu kadar kısıtlıyor
diye düşünürüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?