8 yaşında bir oğlum var
28 yaşındayım..eşimde 38
Hep geçer ümidiyle bakıyorum baktımda
Hani yaşımız iyice ilerliyo bir evladımız var
mesela dün yüzük yüzünden bile laf söyledi dışarı çıktık alyansım yoktu parmağımda evde takmıyorum takı eve gelince hemen çıkarırım ne var yok eşim alyansını takmıyo bende üstelemedim hiç onu işte ben onla çıkarken unutmuşum takmayı ki genelde takıyorum dışarı çıkarken niye takmıyomusun? bidaha görmim takılcak o yüzük ortalıkda görürsem ben nacamı biliyorum gibi laflarla yine moralimi bozdu
diğer bi yorumumda da belirttim gözüme sürdüğüm kalemi bile olay eder oldu..
fiyonklu taçları çok seviyorum mesela o ne çocuk gibi 30 yaşına geldin sen diyo sürekli bi çocukmusun sen? demeler falan.
taçla çocukluk ne alaka ya iyice paranoyak oldu ipin ucunu nasıl elime alıcam çok şaşkınım..
İnanır mısınız okurken içimi bir fenalık bastı.
Kıskançlık var kıskançlık var.
Böyle kıskançlık çekilcek gibi değil,anlamsız yani.
O genç çocukla aynı yerde olsanız ne olacak olmasanız ne olacak.
Kardeşiniz yaşında resmen ama işte anlamsız yere kıskançlık.
Sizi kaybetmekten mi korkuyor acaba
Arada ki yaş farkından dolayı falan ?
Hani daha genç birisine
Eşinizle bu konuyu açık açık konuşun.
Çok fazla sıkıyorsun beni deyin.
Ancak konuşarak çözebilirsiniz bu sorunu.
canım bence sende ona karışmaya başla ama sakın inadına yaptığını farkettirme sende onu kısıtla kıskan biraz anlmasını sağla ve inatla yapmanı istemediği şeyleri yapma bu yok yere sana sıkıntı verir. türk erkeklerinin yüzde doksanı kıskanç ama bazılarımızınki biraz fazla oluyo işte çok yapcak bişey olmuyo maalesef istemeye istemeye katlanıyosun
cnm onuda yaptım onun yaptıklarını arkadaşlarıya gidiyo mesela istediği yere söylüyorum sen gidiyosun yaıyosun ben bişe diyomuyum diyorum onla o bir değilmiş kıyasladığın şeye bak diyo..
ama bende onu bunaltıcam haklısın aslında aklınla çok yaşa
Yeni evli olsanız geçer diyeceğim ama 8 yıl olmuş ve gittikçe kötüleşiyor diyorsun.
Bence biraz açmaya çalış.Yani en azından velilerle görüş,tamamen kendini soyutlama.
Eşin sosyal bir insan mıdır ? Eşinle de biraz dışarı açılsanız,kalabalık ortamlara girseniz.
Hani görsün selam sabah,nezaket şu bu...
Evden işe işten eve gidiyorsa,hele erkeklere yönelik işi varsa bunları es geçebilir.
Bir de erkek erkeğe muhabbetlerden etkilenebilir.
canım ben sana sakın inatla yaptığını belli etme diyorum sen kıyaslıyosun bu çok çok yanlış ve inan çok daha kötü yere gider. benim demek istediğim pat diye bambaşka şeyleri kıskan kısıtla değişik kıskançlıklar çıkar ama hiç bizaman sende kıskanıysun sen nie yapıyosun diye kıyaslama o seni apartmandaki birinden kıskandıysa sen onu dükkandaki satıcı kadından kıskan yani anlatabildimmi
bende cok cektım zamanda esımden , sımdı sımdı rahat nefes alıyorum,
nısanlıydık,kıskanclıklarından omrumu yemıstı,cok bunalmıstım
pıskıyatrıste gelmezsen bu ıs bıtıcek dedım 4senenın sonunda goturdum
orda adam ne konustu ne ettı bılmıyorum,ogunden sonra benımkı duzeldı
ınsallah senın esınde duzelır canım senı cok ıyı anlıyorum.
kıskanclık,guvensızlık demek neyazıkkı,kıskanc ınsan ne kendıne, nede karsısındakıne guvenmez.
mesela bak şuan işte bu saatlerde işte ben çocuğumla evde yalnızım bende gezmek veya dışarı çıkmak istemezmiyim ama yok o isterse gideriz yoksa yok
canım sende sen yokken ona bensiz gidemezsiniz diye izin vermezse bunu hiç bizaman anlayamaz ve sorunlarınız büyür eğer sana bişeyi kısıtlıyosa önce iyi bi anında onunla konuş sebeplerini dinle onu anlamaya çalış ve ona kendini anlatmaya çalış baktın orta yol bulamıyosunuz bunun acısını başka yerden çıkart seninde onun kısıtlamalarını gördükten sonra belki anlamaya başlar seni
Bence eşini arkadaşlarıyla gönderme.Kıskançlık çıkar.Neden öyle giyindin,neden traş oldun vs...:)
Oğluyla seni gezdirsin.Çocuğun da dışarıda ailece-babayla zaman geçirmeye ihtiyacı var.
Eşin hep erkekli ortamlardaysa bunu hiç aşamaz.
Böyle düşünceleri,erkekler birbirlerinin aklına sokuyor.
Diğer kadınlar hakkında abuk sabuk konuşuyorlar.
Sonra da vay benim karıma da böyle derler diye düşünüyorlar.
Bazen git diyo tamam diyo gidiyorum bazen ne işin orda diyo dengesizleşiyo zaman zaman canı nasıl isterse öyle yapıyo
Ben onu ikna etmek için dil dökmem lazım ben de böyle şeyleri sevmiyorum
ama bi yere gitme diyosa da gidilmicek inatlaşıyo bende inatçı biriyim tartışıyoruz sonra küsüyoruz felan
İzah etmeye çalışmaya devam edicem desteğin için teşekkür ederim..
rica ederim canım. eşin ne burcu ve sen ne burcusun merak ettim. kadınlık yönünle yaklaş canım erkek gibi inatlaşıp tartışma iyi yolla gözyaşı silahını kullanarak anlatmaya çalış çok bunalttığını sana güvensiz davrandığını seninde gezmeye dolaşma hakkın olduğunu iyi bi dille anlat baktın anlamıyo sende başla kıskançlığa inşalah çözülür canım kendi sikolojini iyi tut nekadar bunalsanda unutma canım her erkek çok kıskanç herkeste var kıskançlık sorunları
Bende teraziyim o da terazi..
Anneme göre genç olmamı felan kıskanıyo..
mesela gören inanmıyo evli olduğuma ve 1 çocuğum olduğuna bekar sanıyolar falan..
kıskançlıkda bi yere kadar ama bu resmen bunaltıyo benii boğuyo kendimi boğuluyo gibi hissediyorum..
insan 1 ay sonraki düğünün hesabını yaparmı soruyorum sana..
şartlarını sıralıyo..
oynamıcaksın
açık giyinmiceksin vs vs
Oynarsam çocukca zibidi gibi olurmuşum..
ben hanfendi olup oturcakmışım ağır olcakmışım
bin tane laf tonla..
yoo ben kızmıyorum zaten yoruma açık olduğum için açtım konuyu normal diyosun yanicnm eşin yaşından büyük duruyorsa ve sen de yaşından küçük duruyorsan bundan kaynaklı olabilir
bi de şimdi konuyu dine getirdin diyenler olabilir ama
dinimize göre bir kadın ve bir erkeğin tokalaşması caiz değil
düğünde oynama işine gelince de yani şimdi ben bile bazı kadınlarabakıyorum oynarlarken
öyle tahrik edici oynuyorlar ki erkeklerin dibi düşüyo resmen
sen tahrik edici oynamasan bile erkeklerin zihniyetini bizden daha iyi bildiği için
dikkat çekmeni istemiyo olabilir:44:
o arkadaşının oğlu meselesine gelincce de şahsen ben gelmesini istemezdim rahatsız olurdum
koskoca delikanlı gitsin bi arkadaşıyla baksın pc yi
yaa bişey söyliyim ama kızma
bence eşine pek fazla yüklenme
adam haklı biçok konuda
yeğenin amcaya,dayıya emanet edilemediği devirde yaşıyoruz artık
sadece tedbirini alıp takdiri Allah'a bırakmak istiyormuş gibi geldi bana
yoo ben kızmıyorum zaten yoruma açık olduğum için açtım konuyu normal diyosun yani
ben normal olduğunu sanmıyorum ama bunalıyorum çünki köle gibi hissediyorum kendimi bazen yada emirlerine itaat etmesi gereken biriymişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?