Eşim ve kıskançlık krizleri...

8 yaşında bir oğlum var
28 yaşındayım..eşimde 38

bende cok cektım zamanda esımden , sımdı sımdı rahat nefes alıyorum,
nısanlıydık,kıskanclıklarından omrumu yemıstı,cok bunalmıstım
pıskıyatrıste gelmezsen bu ıs bıtıcek dedım 4senenın sonunda goturdum
orda adam ne konustu ne ettı bılmıyorum,ogunden sonra benımkı duzeldı
ınsallah senın esınde duzelır canım senı cok ıyı anlıyorum.
kıskanclık,guvensızlık demek neyazıkkı,kıskanc ınsan ne kendıne, nede karsısındakıne guvenmez.

canım bence sende ona karışmaya başla ama sakın inadına yaptığını farkettirme sende onu kısıtla kıskan biraz anlmasını sağla ve inatla yapmanı istemediği şeyleri yapma bu yok yere sana sıkıntı verir. türk erkeklerinin yüzde doksanı kıskanç ama bazılarımızınki biraz fazla oluyo işte çok yapcak bişey olmuyo maalesef istemeye istemeye katlanıyosun

cnm konuşmaz olurmuyum tartıştık
ya o benim kardeşimden kücük dedim sen ne demek istiyosun? (24 yaşında 1 erkek kardeşim var) o çocuk 22 yaşında..
bana cevabı: herkes bizi tanıyo o çocuğu senin yanında görürlerse ne derler? höng sen bana ne demek istiyosun dedim ya ben sana bişe demiyorum o çocuk kendi gitsin yada annesiyle gitsin seni niye çağrıyo diyo biz dün akşam kararlaştırmıştık bugün gidicez diye çocuk son anda çıktı gelsin mi dedi kadın ne diyim yani sırtımda mı gidiyo banane alışveriş merkezi giderse gitsin yanii sanki siyam ikizi gibi yaışık gezcem ama anlamıyo işte
sanki ben çocukla başbaşa gidiyorum ki çocuk bana abla diyo nerde görse abla nasılsın diyo
annesi kardeşi yanında ki bizimle gezmez sadece bizimle gelicem kendime pc bakıcakmış sonra belki gidicekti bizimle parkta oturcak değil ya anlamıyo işde nato kafa nato mermer ağzımı bozcam da hak ediyo ama

cnm onuda yaptım onun yaptıklarını arkadaşlarıya gidiyo mesela istediği yere söylüyorum sen gidiyosun yaıyosun ben bişe diyomuyum diyorum onla o bir değilmiş kıyasladığın şeye bak diyo..
ama bende onu bunaltıcam haklısın aslında aklınla çok yaşa

canım ben sana sakın inatla yaptığını belli etme diyorum sen kıyaslıyosun bu çok çok yanlış ve inan çok daha kötü yere gider. benim demek istediğim pat diye bambaşka şeyleri kıskan kısıtla değişik kıskançlıklar çıkar ama hiç bizaman sende kıskanıysun sen nie yapıyosun diye kıyaslama o seni apartmandaki birinden kıskandıysa sen onu dükkandaki satıcı kadından kıskan yani anlatabildimmi

pazar çarşı gezmeyi sevmeyen kalabalığı sevmeyen odunun biridir keendisi..

benide kendi gibi yapmaya çabalıyo aklınca..

gittikçe daha çok bunaltıyo saçına aklar düştükçe beni sıkıyo oğlumda bazen annem genç sen yaşlısın diyo adama oğluma kızıyorum ama çocuk işte anlamıyoki önce dedem yaşılı sonra ananem sonra babam diye sıralıyo aklınca çocuk işte
adam bunalımamı giriyo acaba anlamadım kii

mesela annemde biliyo böyle kıskançlıklarını üzülüyo konuşim diyo ben araya sokmak istemiyorum babam hiç öyle değildir bazen ağlıyorum oturup saatlerce neden ben çekiyorum bunu neden hak ettim diyorum inanın gezen tozan biri hiç değilim..
sigaram vs yok arkadaş cevrem yok

mesela bak şuan işte bu saatlerde işte ben çocuğumla evde yalnızım bende gezmek veya dışarı çıkmak istemezmiyim ama yok o isterse gideriz yoksa yok

canım ben panikatak tedavisi gördüm 2 yıl antidepresan kullandım nekadar hassas olduğumuda biliyo ama anlamıyo işte asla! gitmez dinlemez ki beni götüremem anlayışlı biri değil oturup konuşamıyorum o hep haklı o hep biliyo onun yaşamışlıkları var o bilir o ne derse doğrudur

mesela bak şuan işte bu saatlerde işte ben çocuğumla evde yalnızım bende gezmek veya dışarı çıkmak istemezmiyim ama yok o isterse gideriz yoksa yok

canım sende sen yokken ona bensiz gidemezsiniz diye izin vermezse bunu hiç bizaman anlayamaz ve sorunlarınız büyür eğer sana bişeyi kısıtlıyosa önce iyi bi anında onunla konuş sebeplerini dinle onu anlamaya çalış ve ona kendini anlatmaya çalış baktın orta yol bulamıyosunuz bunun acısını başka yerden çıkart seninde onun kısıtlamalarını gördükten sonra belki anlamaya başlar seni

Eşine bu kadar baskı uygulayan erkeklere hep şüpheli gözle yaklaşmışımdır...

Zamanında kimbilir kendisi neler yaptı ya da yapıyor da eşini bu kadar kısıtlıyor
diye düşünürüm....

Bence eşini arkadaşlarıyla gönderme.Kıskançlık çıkar.Neden öyle giyindin,neden traş oldun vs...:)
Oğluyla seni gezdirsin.Çocuğun da dışarıda ailece-babayla zaman geçirmeye ihtiyacı var.
Eşin hep erkekli ortamlardaysa bunu hiç aşamaz.
Böyle düşünceleri,erkekler birbirlerinin aklına sokuyor.
Diğer kadınlar hakkında abuk sabuk konuşuyorlar.
Sonra da vay benim karıma da böyle derler diye düşünüyorlar.

Bazen git diyo tamam diyo gidiyorum bazen ne işin orda diyo dengesizleşiyo zaman zaman canı nasıl isterse öyle yapıyo
Ben onu ikna etmek için dil dökmem lazım ben de böyle şeyleri sevmiyorum
ama bi yere gitme diyosa da gidilmicek inatlaşıyo bende inatçı biriyim tartışıyoruz sonra küsüyoruz felan
İzah etmeye çalışmaya devam edicem desteğin için teşekkür ederim..

Aynen katılıyorum çok haklısın
Ailecek görüştüğümüz bir arkadaşı bile yok
o erkek erkeğe takılır işe gider gelir öyle bende hiç karışan biri değilim aksine sıkmam bunaltmama hesap sormam
çok bunaltıcı ya anlamıyo beni

rica ederim canım. eşin ne burcu ve sen ne burcusun merak ettim. kadınlık yönünle yaklaş canım erkek gibi inatlaşıp tartışma iyi yolla gözyaşı silahını kullanarak anlatmaya çalış çok bunalttığını sana güvensiz davrandığını seninde gezmeye dolaşma hakkın olduğunu iyi bi dille anlat baktın anlamıyo sende başla kıskançlığa inşalah çözülür canım kendi sikolojini iyi tut nekadar bunalsanda unutma canım her erkek çok kıskanç herkeste var kıskançlık sorunları

Bende teraziyim o da terazi..
Anneme göre genç olmamı felan kıskanıyo..
mesela gören inanmıyo evli olduğuma ve 1 çocuğum olduğuna bekar sanıyolar falan..
kıskançlıkda bi yere kadar ama bu resmen bunaltıyo benii boğuyo kendimi boğuluyo gibi hissediyorum..
insan 1 ay sonraki düğünün hesabını yaparmı soruyorum sana..
şartlarını sıralıyo..
oynamıcaksın
açık giyinmiceksin vs vs
Oynarsam çocukca zibidi gibi olurmuşum..
ben hanfendi olup oturcakmışım ağır olcakmışım
bin tane laf tonla..

cnm eşin yaşından büyük duruyorsa ve sen de yaşından küçük duruyorsan bundan kaynaklı olabilir

bi de şimdi konuyu dine getirdin diyenler olabilir ama

dinimize göre bir kadın ve bir erkeğin tokalaşması caiz değil

düğünde oynama işine gelince de yani şimdi ben bile bazı kadınlara bakıyorum oynarlarken

öyle tahrik edici oynuyorlar ki erkeklerin dibi düşüyo resmen

sen tahrik edici oynamasan bile erkeklerin zihniyetini bizden daha iyi bildiği için

dikkat çekmeni istemiyo olabilir:44:

o arkadaşının oğlu meselesine gelincce de şahsen ben gelmesini istemezdim rahatsız olurdum

koskoca delikanlı gitsin bi arkadaşıyla baksın pc yi

yaa bişey söyliyim ama kızma

bence eşine pek fazla yüklenme

adam haklı biçok konuda

yeğenin amcaya,dayıya emanet edilemediği devirde yaşıyoruz artık

sadece tedbirini alıp takdiri Allah'a bırakmak istiyormuş gibi geldi bana

canım seni okadar iyi anlıyorumki kendimde dahil etrafımda okadar çokki bu sorunları yaşayan şaşırmıyorum yani inanki tek sen değilsin ah bu erkekler

yoo ben kızmıyorum zaten yoruma açık olduğum için açtım konuyu normal diyosun yani
ben normal olduğunu sanmıyorum ama bunalıyorum çünki köle gibi hissediyorum kendimi bazen yada emirlerine itaat etmesi gereken biriymişim gibi

Canım işin zor valla.
Benimde eşimle aramda on yaş ama hiç yoktur bundan kaynaklı kıskançlıkları.
Benim sana tavsiyem eşine hep onun hoşuna gidecegi şeklinde yaklaş.
Onun karakterini,tipini beyendiğini,iyi ki onunla evlendiğini vs söyle dur.
ki eşin kendine güvensin senin gibi genç güzel bir karısı olduğu için tedirgin olmak yerine gurur duysun bu durumla.
Eşine ne kadar dünyada ki en iyi en mükemmel erkek oymuş gibi davranırsan bence eşin rahatlayıp ona göre davrancaktır.

yani öyle bi devirde yaşıyoruz ki artık insan kime neye nasıl güveneceğini şaşırıyor:18:

toplumda olan çirkin olaylar bazen bizi istikrarla hastalıklı bir düşünceye doğru hızla savuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…