bu kadar olur yaaa sanki benim nişanlımı anlatıyorsunuz
emin olun tek sizin başınızda değil benimki de aynı
cnm eşin yaşından büyük duruyorsa ve sen de yaşından küçük duruyorsan bundan kaynaklı olabilir
bi de şimdi konuyu dine getirdin diyenler olabilir ama
dinimize göre bir kadın ve bir erkeğin tokalaşması caiz değil
düğünde oynama işine gelince de yani şimdi ben bile bazı kadınlarabakıyorum oynarlarken
öyle tahrik edici oynuyorlar ki erkeklerin dibi düşüyo resmen
sen tahrik edici oynamasan bile erkeklerin zihniyetini bizden daha iyi bildiği için
dikkat çekmeni istemiyo olabilir:44:
o arkadaşının oğlu meselesine gelincce de şahsen ben gelmesini istemezdim rahatsız olurdum
koskoca delikanlı gitsin bi arkadaşıyla baksın pc yi
yaa bişey söyliyim ama kızma
bence eşine pek fazla yüklenme
adam haklı biçok konuda
yeğenin amcaya,dayıya emanet edilemediği devirde yaşıyoruz artık
sadece tedbirini alıp takdiri Allah'a bırakmak istiyormuş gibi geldi bana
canım nasıl umursamadın?:44:canım benim açtığım konulara bakarsan bende çok çektim. anlatsam sana roman olur. kardeşinden kıskanırdı beni. ama geçti inanki hepsi geçiyor bıkıyorlar. umursamaz davran ben hep umursamaz davrandım. bide onu önemsiyormuşum gibi davranıp aslında hiç umursamadım. sonra bıkıyorlar. benim eşim bıktı benimle uğraşmaktan. inşallah seninkide senin psikolojini bozmadan bırakır yakanı...
baskı yapmayı hiç sevmiyorum inan aklıma dahi gelmiyo karışmak ona göre daha rahat biriyim ben insanları sıkmayı sevmiyorum karışmam sormam ama böyle giderse sanırın bunaltma politikası uygulucamona onun gibi karsilik versen???
Denemeye değer aslında ama uzmadan yardım konusunda asla!!! ikna edemem dik kafalı keçinin biridir sen tedavi ol bile der eminim bunaesinizin yaptigi uygulamayi aynen sizde esinize uygulayin.bunaldigi anda sizi anlayacaktir.yine cozum bulamazsaniz uzmandan yardim almayi onerin..
ee yok artık daha neler..3ünden birtanesi kıskançlık nedeni eşinizin
Ya Kendine Güveni yok, ya kendisi böyle birşey yapmak istiyor(bu tip şeyler onun aklında var) ya da pasif eşcinsel
Bunu ben söylemiyorum. Uzmanlar söylüyor. Pasif eşcinsel derken, yani sizi kıskandğı erkekleri kendisi çekici buluyor olabilir. Onun aklına o tip şeyler geliyor. O yüzden sizinde onlardan hoşlanabileceğinizi düşünüyor olabilir. Ama bu eşcinsellik aktif hale geçmemiş durumdadır. Hangisi olduğuna siz karar verin.
Daha bugün biraz önce bile tartışmasını yaptımm neyimi kıskanıyorsun? niye bunaltıyosun dedim hayır kıskanmıyorum yapım böyle diyo..çözümü var mı bilmiyorum ama kıskanç insan hiç çekilmiyor onu biliyorum!
bi de onunla kıskançlık konusunu konuşurken şunu da ekle
insan herkesi kendi gibi sanır, onun bi kaçamağı bi kötü hareketi mi olacak ki, aynı şeyi senin yapmandan korkuyor ?
bunu bana söylemişlerdi kulak asmamıştım
sevdiği için kıskandığını düşünüodum ama, olay sizi bağırtacak hadde geldiyse bunu onunla konuşmalısın
Bende sevdiğinden beni kıskanıyor demedim ki hiç bi cümlemde.. kıskanıyor ama neden kafadan mı çatlak bilmiyorum.. var bi arızalıksevgiden dolayı kıskanç fikrine katılmıyorum. ne yani siz sevmiyormusunuz ki eşinizi onun hayatını kısıtlayacak derecede kıskanmıyorsunuz???
sokaktaki kadın katliamları da zaten genelde eşlerin yada eski eşlerin aşırı sevgisinden kaynaklanıyor
İnan ki çok zor evlenince biter diyolar bitmiyoo çocuk olur geçer diyolar geçmiyo kocaman bi oğlum var benim ama adam yine aynı ve bu aralar evde bana daha çok sarmaya başladı cinnet getirip gazete sayfalarına kapak olmazsan iyi Allahım sen keçilerime mukayet ol modunda geziyorum evde..bu kadar olur yaaa sanki benim nişanlımı anlatıyorsunuz
emin olun tek sizin başınızda değil benimki de aynı
o kendine bolca iltifat ediyo zaten gerek benim ona iltifat etmeme :))) kendine göre o bulunmaz hint kumaşıdır da..Canım işin zor valla.
Benimde eşimle aramda on yaş ama hiç yoktur bundan kaynaklı kıskançlıkları.
Benim sana tavsiyem eşine hep onun hoşuna gidecegi şeklinde yaklaş.
Onun karakterini,tipini beyendiğini,iyi ki onunla evlendiğini vs söyle dur.
ki eşin kendine güvensin senin gibi genç güzel bir karısı olduğu için tedirgin olmak yerine gurur duysun bu durumla.
Eşine ne kadar dünyada ki en iyi en mükemmel erkek oymuş gibi davranırsan bence eşin rahatlayıp ona göre davrancaktır.
yani öyle bi devirde yaşıyoruz ki artık insan kime neye nasıl güveneceğini şaşırıyor:18:
toplumda olan çirkin olaylar bazen bizi istikrarla hastalıklı bir düşünceye doğru hızla savuruyor
o kendine bolca iltifat ediyo zaten gerek benim ona iltifat etmeme :))) kendine göre o bulunmaz hint kumaşıdır da..
Tamam sizde haklısınız devir kötü belki bana "tamam sen haklısında cevre bozuk" imasıyla koruma iç güdüsüyle yaklaşıyo diyim ozaman kendisi alışverişi yapcak yada istediğim her yere kendi götürcek onu da yapmıyo (pazar çarşı gezmez,alışveriş sevmez,ailecek görüştüğümüz kimsemiz yok, çocuğun sorumluluğu bende,tatile bile gidemedik sorumsuzluğundan)
Ben bu adamıı napim ee siz söyleyin?
burda da siz haklısınız
bilinçli ya da bilinçsiz bi kısıtlama getiriyorsa alternatif başka seçenekler sunmalı
tek başınıza izin vermiyor galiba peki oğlunuzu alıp da çıkmanıza da laf eder mi
ya da bunaldığınız zaman şöyle bi hava almaya çıksanız fln ne der
oğlumla,annemle çıkıyorum ama arkadaşmış yok efendim akrabaymış dudak büzüyo..
bide gittiğim yere bağlı gittiğim yere göre de değişiyo karışması veya karışmaması onun isteğine göre
Bak mesela biraz önce annemle alışveriş yaptık geldik evin eksikleri vardı(kendisi evde yatıyo) aldım geldim işte o abla aradı köye gidicek bişiler alıcam dedi bana arkadaş olsana dedi eşime daha sormadan telefonda konuşmamaızdan anladı hayır dedi
Böyle anlamadan dinlemeden kestirip atıyo o ablanında hiç komşusu yok benimde yok iyi anlaşıyoruz sırf oğlu var diye kadınla görüştürmicek nerdeyse benii o derece evlerimizde çok yakın 1 sokak var aramızda ve kadın namazında 40 yaşlarında bi kadın
Ve o böyle yaptıkça zoruma gidiyo iş inada biniyo güzelliklede söylemiyo hayır gidilmicek bi yerde işin yok diyo bak ben yine yalan söylemek zorunda kalıcam ve yalandan nefret ediyorum mübarek günde bana yalan söyletiyo eşim izin vermiyo dicem ama napimm kadının kalbi kırılcak kimseyikırmak istemiyorum hep ben kırılıyorum..
hımm yani kısıtlama-yasaklama adı her ne ise
bunların sebeplerini de söyler mi yoksa olmaz bitti deyip kestirip atar mı
belki de kadının hoş olmayan(kendine göre) davranışlarını fln görmüştür
mesela bu kadınla görüştürmek istememe sebei nedir açıkça söyledi mi
yoksa siz mi oğlu olduğu için görüştürmediğini düşünüyorsunuz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?