eşim ve kıskançlıkları diyorsanız buyrun buraya

E tamam yahu anlattık ya sebepleri. Hala şaka diyor yaaa.

Git kendini sevdirmeden diyoruz, gitmiyorsun kuzum.

sizi kıskandırmaya geldim işte, makyajımla döverim sizi

kıskanılcak şeyler yapmıyorsundur belkim
etek dekolte falann

onları giymiyorum zaten gidirmiyor çünkü ama şimdi diceksinizki sana güveniyordur
güvenilir bir tipte değilim ki

e kıskanıyormuş yahu
giydirmiyor dedinn
kıskanmasa ne diye giydirmesinn

sizi kıskandırmaya geldim işte, makyajımla döverim sizi

onları giymiyorum zaten gidirmiyor çünkü ama şimdi diceksinizki sana güveniyordur
güvenilir bir tipte değilim ki

Kıyma bize Carr.
Güveniyor adam işte, eşeğin aklına karpuz düşürmesene hatun kişi.
Konuyu daha fazla dağıtmadan kaçıyorum.

Şaka bir tarafa da arkadaşlar sanırım aslında kıskanılmak güzel bir duygu ancak;her şey gibi dozunda olursa fazlası arıza sebebidir ilişklilerin derim ben her zaman,ama yinede kıskanılmak isterdim sevdiğim tarafndan ne bileyim :26:

benim sevgilim çok kıskançtırr
herşeyden herkesten kıskanır yaa
elinde olsa alıp bi odaya kapatacak kimse görmesin diye
hani güzel olsam içim yanmıcak

Çok kıskançtır sevgilim..Önceden giyimime, gezmeme, makyajıma karışıyodu ama sanırım zamanla güven oluştuğu için o konularda artık daha esnek.Sadece erkek olan ortamdan anında uzaklaşacaksın der Bide ikimizde birbirimize gittiğimiz yerleri ve kimlerle olduğumuzu mutlaka söyleriz 2 buçuk yıldır bu böyle.. Hoşuma gidiyo bu huyları, sahiplenmesi

Ahhhh caniiiiimmm......
yaralarima tuz bastin tuz!!!Kiskanc,hasta!Girtlagima kadar biktim!

bende kıskanılmak isterdim valla

giyim kuşam anlamında çok sorun yaşamıyoruz ama başka kişilerle muhabbet ederken imalı imalı bakıyor ve sonra da kızıyor.
Aslinda bu en kötüsü:))Sırf bu yuzden asosyal olup çıkarız Ben bana yaptığı bütün yasaklarını, aynen alıp iade ediyorum, sonuç cok keyifli bir güreş ortaya çıkıyor; )Bakıyor, baş edecek gibi degil, bazı durumlara katlaniyor:)Erkeklerle iş dolasiyla konuşmaya gelince cok sıkıntılı anlar yaşanılıyor,Ama bunuda ögrenecek, çünkü madem öyle, kendiside konuşamaz..Ama mecbur konuşması gerekiyor

Toplamda 14 senedir beraberiz bir kere bile kıskançlık kavgası etmedik.
Acaba benim kocamda mı sorun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…