Ben şu konuda gülecek bir tema bulamadım ama siz gülebiliyorsanız sizi tebrik ediyorum.Ahahagsgshsh cok komiksiniz gercekten.
Kusura bakmayinda kardesinizde kucuk degil odada seyretmek banyoda seyretmek nasil olur buralarin kapisi yok mu? Esiniz kadar kardesinizde suclu gercekten zor bir durumKeşke yalan olsa da içim böyle yanmasaydı. Fake nedir ki yaşadım ben bunu. Allah ne size ne de düşmanıma bile yaşatmasın
Sizin zihniyetinize guldum ama neyse tartisma yaratmak sacma iyi forumlar zira ayni dilden konusmuyoruz.Ben şu konuda gülecek bir tema bulamadım ama siz gülebiliyorsanız sizi tebrik ediyorum.
Yani banada öyle geliyor . Nedense bu konuda eş kadar kardeş de suçlu geldi bana çok zor bi durum Allah yardımcısı olsunKusura bakmayinda kardesinizde kucuk degil odada seyretmek banyoda seyretmek nasil olur buralarin kapisi yok mu? Esiniz kadar kardesinizde suclu gercekten zor bir durum
Sizin zihniyetinize guldum ama neyse tartisma yaratmak sacma iyi forumlar zira ayni dilden konusmuyoruz.
Bende konu sahibi anket açtı sanıp affederdim oyu atmıştımBunlar hayatın gerçekleri. Kimilerine senaryo geliyor ama Allah aşkına açın da bir Esra Erol'u izleyin. Burada ki konuların ne kadar masum kaldığını göreceksiniz.
Konuya anketi ben ekledim
Valla haklısınız kardeş de az değilmiş insan enişteye anlatır mı böyle şeyleri, pes doğrusu dünyanın çivisi çıkmıs vallaŞimdi linç yiyeceğim ama olsun. Enişte baldız arasında böyle mahrem konular konuşulup arada saygı kalmıyorsa bu durumlar ortaya çıkabiliyor...
Düşünsene eniştene enişte Taner beni yedi bitirdi dün gece dediğini...
Hayır bu sadece bir örnek ama böyle konuşmalar kapıyı aralar
Arkadaşlar günümüzde kan bağı olan insana güven yok. Yeri geliyor kuzenlerin eşleri bile birbirinden kuzenleri kıskanıyor. Kaldı ki bu ülkede arkaba evliliği bile çok yaygın. Siz siz olun yine de dikkat edin. Kalmayın fazla milletin evinde falan
Bende sizin affederdim oyunuza çok şaşırmıştımBende konu sahibi anket açtı sanıp affederdim oyu atmıştımdeğiştireyim hemen
Oylar görünüyor mu ki attığım belli oluyor muyduBende sizin affederdim oyunuza çok şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?