Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizin yaptıklarını ayrı tutuyorum ama eniştesine cinsel hayatını anlatan kız kardeşi de uyaracaktiniz yine aynı davranıyorsa mesafe koyacaktiniz aranıza. Eşiniz de dinlemeyecekti tabi aynı zamanda.

Bu konuşmalar olurken siz neredeydiniz tam olarak? Böyle seviyesiz ilişkinin varacağı sonuc budur işte.

Keşke yalan olsa da içim böyle yanmasaydı. Fake nedir ki yaşadım ben bunu. Allah ne size ne de düşmanıma bile yaşatmasın
Kusura bakmayinda kardesinizde kucuk degil odada seyretmek banyoda seyretmek nasil olur buralarin kapisi yok mu? Esiniz kadar kardesinizde suclu gercekten zor bir durum

Tam olarak neyi sorduğunuzu gerçekten anlayamadım. Şu durumda mağdur olan kız kardeşiniz. Habersizce röntgenlenmiş, arkasından konuşulmuş, neredeyse bu tacizi hak ettiği sonucuna varılmış, canından kanından olan ablası kocasına inanmayı tercih edecek durumda. Bunun affı yok ki zaten. Bunun dur bir dinleyeyim belki iyi niyetlidir denilecek bir alternatifi yok.

Gidin anne babanıza "eşimi kız kardeşimi izlerken yakaladım" deyin. Eğer bir de eşinize sormak lazım derlerse o zaman düşünün ama demeyecekler böyle bir şey. Ya da kız kardeşinize böyle bir şey oldu deyin. Bakalım o ne tepki verecek? Mağdur olan o çünkü. Bir sapık tarafından taciz edilen o. Ben olsam bilmek isterdim. Hiç olmazsa ablam o sapıkla evli kalacaksa, kendimi korumak ve selam bile vermemek isterim.

Kardeşinize anlatın bu durumu boşanmayacaksanız. Kızı korumayacaksanız, onun bunu bilerek kendisini korumaya hakkı var çünkü.

Empati kuramayacağım kadar iğrenç bir durum ancak elin sapığı, benim kız kardeşimden daha önemli olamaz. Mıçarım öyle adama da öyle evliliğe de. Midem kaldırmaz bir daha o adamı zaten. Ben sizin kadar sakin de kalamazdım gördüğüm anda, o da ayrı mesele.

Kusura bakmayinda kardesinizde kucuk degil odada seyretmek banyoda seyretmek nasil olur buralarin kapisi yok mu? Esiniz kadar kardesinizde suclu gercekten zor bir durum
Yani banada öyle geliyor . Nedense bu konuda eş kadar kardeş de suçlu geldi bana çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun

Şimdi linç yiyeceğim ama olsun. Enişte baldız arasında böyle mahrem konular konuşulup arada saygı kalmıyorsa bu durumlar ortaya çıkabiliyor...

Düşünsene eniştene enişte Taner beni yedi bitirdi dün gece dediğini...

Hayır bu sadece bir örnek ama böyle konuşmalar kapıyı aralar

Arkadaşlar günümüzde kan bağı olan insana güven yok. Yeri geliyor kuzenlerin eşleri bile birbirinden kuzenleri kıskanıyor. Kaldı ki bu ülkede arkaba evliliği bile çok yaygın. Siz siz olun yine de dikkat edin. Kalmayın fazla milletin evinde falan

Allah allah ankette hangisine karar versem bilemedim çok da zor bir soru ikilemdeyim hani
Konuya anket açılması çok ilginç anket ikilemde kalınan bir konu için açılır

de bu ikilemde kalınacak bir konu değil hani boşanmalısınız
Bu odaların kapısı yok mu delikten mi bakıyor anlamadım ben

bir de kardeş küçük değil bu konulrı nasıl anlatıyor bilemedim ya konu saçma olay örgüsü ilginç

Bunlar hayatın gerçekleri. Kimilerine senaryo geliyor ama Allah aşkına açın da bir Esra Erol'u izleyin. Burada ki konuların ne kadar masum kaldığını göreceksiniz.

Konuya anketi ben ekledim
Bende konu sahibi anket açtı sanıp affederdim oyu atmıştım değiştireyim hemen

Valla haklısınız kardeş de az değilmiş insan enişteye anlatır mı böyle şeyleri, pes doğrusu dünyanın çivisi çıkmıs valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…