Eşim ve Kızı...

Size gerçekten hayran kaldım, keşke herkes sizin gibi hassas ve aklı başında olabilse. Okuduklarımdan sonra açıkçası velayeti eşinizin alması gerektiğini düşünüyorum. Evet o küçük kız ileride babam annemi dava etti şeklinde düşünebilir ama zamanla bunun neden olduğunu da kavrayabilir ki, siz de eminim zaten bu sürede her daim yanında olursunuz. Sonuçta kendi hayatına devam etmek yerine eşinin yeni ailesini takıntı yapmış, çocuğunu da sürekli kullanıp onu da kendisi gibi psikolojik olarak yıpratan bir annenin yanında kalmasındansa, en azından sürekli kalacağı evde bir ailesi olduğunu kavrayıp bu sıcaklığı yaşayabilir. Hukuken yapılabilir mi bilmiyorum ama yeterli delille velayeti aldıktan sonra eski eşi de tedavi olmaya zorlayacak bir karar çıksa ne güzel olur. İşin o boyutunu siz daha iyi bilirsiniz tabi. Sonuçta o kadın o çocuğun annesi ömür boyu da öyle olacak. Yeniden gördük ki doğurmak herkesi anne yapmıyor maalesef, umarım bir an önce hepiniz mutlu olursunuz.

Siz hukukçusunuz. Bunun yolu olmalı. Şikayetçi olamaz mısınız?

Konu sahibi bizim ilişkimiz onlar boşandıktan sonra başladı diyor ve bazıları hala soruyorsunuz sebep mi oldun diye..

Diyelim ki oldu, o boşattı. Bu kadar pisliği yapma Hakkını verir mi bu durum ona. Eziyetin hasını çocuğuna yapıyor konu sahibine değil.

Çocuğum yok ancak evliyim. Olabilir de yani. Tut ki boşandım . Eşim tekrar evlenirse o kadına boşanma sebebimiz dahi olsa iyi davranırım ; sırf benim çocuğuma iyi davransın, bana kin besleyip hırsını ondan çıkarmasın, babasına beni şikayet etme hakkı olmasın diye..

Umarım bir gün o çocuğu alırsınız konu sahibi..

Öfff , çok etkilendim ben bu kızdan

Bence eşiniz görüşmeye devam etsin fakat eski eşiyle sadece çocuğu alıp bırakmak için muhatta olsun.

Istedigi kadar kavga cikarsin. Nasilsa bos konustugu belli. Esin cok ozlediyse takmayip kizini her firsatta getirmesi gerekirdi. Yazik kiza cok uzuldum. Ne guzel sizide seviyormus. Muhabbetiniz bozulmasin insallah annesinide hic takmayin.

CrazyMother Merhaba
Eski eş sizin kadar duyarlı bir insan değil
Bellik düzgün bir hayatı yok
Eşinizle sizin mutlu huzurlu olmanız rahatsız ediyor bunu bozmak içinde olur olmaz şeyler çıkartıyor
Kendisinin düzgün bir hayatı olana kadar bu şekilde devam eder sizin yapabileceğiniz birşey yok
Durum sizden değil eski eşin psikolojisinden kaynaklı
Kendinizi hiç üzmeyin
Ufaklığın bence babasınada sizede ihtiyacı var ayrıca bir kardeşi var ve aralarındaki bağ kırılmamalı
Yine getirin yanınıza
Eski eş yine arayacaktır elbet çocuklara yansıtmayın sizde yokmuş gibi davranın
Eşiniz geçiştirip kapatsın
Üzerine düşünmeyin bile

Ay kiyamam yavrucuga yaa :--(
Kizi gormemek cozum mu sizce.bu davranis cocugu cezalandirmaktan baska bi sey degil. ne pahasina olursa olsun cocuk yanliz birakilmamali ama anlattiginiz kadariyla boyle bi anneye ragmen kizimiz cok akilli sizinle iyi gecinebilip kiskanclik da yapmamis. size de ricam bu kizin sevgiye ve ilgiye daha cok ihtiyaci var( bazi konularda erkekler daha akilci dusunurler duygusal yonunu bastirirlar belki de sizi kaybetmeme korkusu da vardir hani boyle seyler de sizde artik tak etti canima bu ne boyle demeden kendi ile kizi arsina mesafe koyuyirdur.) siz aksine esinize kizini gormelisin onu getir sana ve bize ihtiyaci var derseniz eminim cok mutlu olacaktir...

A bu smiley yanlis gelmis pardon...

Ne manyaklar var ya. İnsan bile bile kendi evladını üzer mi? Benim babam da 2. Evliliğini yaptı ve bir kızı daha oldu. Kardeşim küçükken x teyzeme (annem) gidicem diye ağlardı ciciannem ve annem düğünümde karşılıklı göbek attılar eşimin ailesi hayran kaldı. Dedem vefat etti cicianne annemin iş yerine kadar gidip taziyede bulundu. Bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.

Konu sahibi zaten hata ettiğinizin farkına varmışsınız. Hiç bir şekilde pabuç bırakmayın ilk eşe. O çocuk hasta bir annenin elinde ziyan zebil olmasın. Hepinize mutluluklar.

Küfür hakaret duymamak için kızı görmeme yoluna gitmek anlamsız.
Yavrunun günahı ne?

Hiç takmaya, dinlemeye gerek yok.
Arayacak.
Telefonu açacaksın ve kenara bırakacaksın.
Saysın saysın kapatsın.
Dinlenmediğini farkedecek ve kuduracak.
Bir süre sonra vazgeçecektir.

Kadının tavırlarını belgeleyip kızınızın kardeşinizi de evinize alın. Kardeş sevgisi ve aile ortamında büyüsünler.

Bence o kadının yanında çocuğun psikolojisi bozulacak. Sizin için zor olabilir belki ama, keşke velayetini alıp sizinle yaşasa.. Bu arada çok takdir ettim sizi..

Benim arkadaşım ında ikinci evliliği ve eşinin ilk evliliğin den çocuğu var oğlu .velayet babada yazı n ve onbeş tatiller de anneye gidiyor ancak nana hiç muhattap olmuyor .yeni es götürüp eliyle veriyor çocuğu eliyle alıyor ve tlfn la konuşması için kendi tlfnu nu vermiş kadına .kadın ariyinca direk çocuğa veriyor aralarında bir samimiyet yok resmi olarak gidip alıyor veriyor sizinde öyle birşey yapma şansınız yok mu istediği kadar kudursun kadın . Belli ki kıskançlık trip lerine girmis

ben sizde bi sorun göremedim...o kadın malesef hazmedemiyor bu iyiliği..ve eşinizdende çekinmiyor.çocuğunu düşündüğüde yok

Zaten ayriliklar da olan hep cocuklra oluyo bnmde annm bbm ayri ve cok zor bi cocuklk gecrdm kuckkn arkdlrlarmla. Faln konstqmzda hayalin ne buyuynce faln die sordklrnda annm we bbmla uyumk derdm ilk zamnlar annmle kalrdk teyzmlrde teyzmn esi bbmn ewi aramsni istemzdi burası telfn kulbsi deil deyip yuzne kapatmsti babmn her konsmada aqlrdm snra bbm aldi bu sefrde annm icn aqlrdm annlr gununde okulda herkzn icnde aqlma krzlrne girerdmltfen esinze soyleyn soz konusu olan ewladi duymzdan gelsin cocugna bunun bedelni yasatmsn smdi bile aklma geldi o gunler boqzm dugumlndi siz iyi bir insansnz o cocugn babsnn ekskligyle buyumsne izn wermyn

Buna benzer bir durumu kuzenimde yaşıyor. 12 senedir hiç bir şekilde eski Karısı ile muhattap olmuyor. Kadın yeni eşini taciz ediyor, oda muhattap olmuyor. Durmadan mesaj çekiyo, Saldırıda bulunuyor. Çocuğun kendi cep teli var. Irtibat ordan sağlanıyo. Nafaka vs. Sekreter vasıtası ile hsllediliyor. Çocuğunu alsın. Tatillerde . Kadınla muhattab olmayın. Belliki sorunlu bir tip. Nederse desin . Bizimkiler öyle yapıyo. Üstelik kuzenimin yeni eşinin ilk evliliğinden çocuğu var. Ve onlarla yaşıyo. Şimdide ortak çocukları Doğdu. Kadın saldırdığı ile kalıyor.

Bir kadının dırdırı yüzünden kızı görmemezlik etmeyin. kız çocukları için baba daha önemli.

Evet bende size katılıyorum.

Kadın muhtemelen kıskançlık krizlerine giriyor. Zaten önce çocuğu artık gostermeyecegim demis buradaki hedefi babası kızını görmek için sizden vazgeçsin. Bu tutmayınca al çocuğu bir kaç gün demesi çocuk gelince sizin huzursuzluk çıkarıp sizle esinizin arasının bozulmasıni istemesi. Bu tutmayınca e kadın zivanadan çıkıyor. Çocuğa da soruyordu muhtemelen. Ondan da kötü bişey duymayanca saçma bir bahaneyle olay çıkarıyordur.

Siz eğer bakarım diyorsanız dava açın çocuğu almaya çalışın. Kız çocukları için babalar çok önemli. Onunla olan ilişkisi ilerde erkeklerle ilişkilerinde ona yol gösterecek. Doğru insanları seçmesi için yardımcı olacak.

Kızınız için de ablasiyla yaşamak çok keyifli olabilir.

Diğer yandan yakinda ergen olacak. Biraz sıkıntılı bir kaç yıl sizi bekliyor olabilir. İyi düşünmeniz lazım.

Eşinizin annesine soyleyin o da gelen telefonu açmasın.

Kadın aradığında esiniz çıksın dışarda konuşsun. Aynı hafta sonu da gitsin kızını görsün onunla konuşsun. Siz çocuğun psikolojisi bozulmasın diyorsunuz ama annesi neler neler anlatıyordur. O çocuğun zaten psikolojisini öz annesi önemsemiyor ve öz annesi bozmaya çalışıyor. Çocuk mutsuz olsun ki babayı suçlasın, çocuk ile baba ayrılsin ki cocuk hem sizden hem babasından hem de kardeşinden nefret etsin. Ergenlige girince cocuk, sizden yeterince nefret etmis olursa eger cocugu üstünüze salacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…