- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
- Konu Sahibi CrazyMother
-
Psikolojisi bozuk evet. Destek almalı. Kv.yi dövecek raddeye gelmişse neler yaşatılmıştır.
Evet önyargılı davranıyorum, belkide baştan beri o kv.ye çektirmiştir ama burada okuduklarımdan sonra objektif olamıyorum bu konularda.
Çevrede görünenler, yaşanalar insanı farklı düşünceye sevk ediyor haklısınız. Bir gelin neden kayınvalidesini dövsün ki, durup dururken??? Sizin düşünceniz böyle. Fakat bu insanın psikolojisi bozuk, evlilik öncesinden bozuk. Yani nasıl anlatayım, eşimle flört ederken , eşimin çocukluk arkadaşı "eğer bu kızla evlenirsen bizi sil, bundan sana kadın olmaz" diyor, eşim dinlemiyor. Nişanlıyken birgün topluyor eşyasını İstanbul'dan İzmir'e geliyor. Kayınvalideme "bizim düğünümüzü yapın hadi" diyor. Kayınvalidem de "evde kiracı var çıksın,tadilat başlasın tarihi belirleyelim" diyor. Vayy efendim siz kıvırıyorsunuz diye evin kapılarının camlarını indiriyor,kırıyor döküyor. Eşim otobüse bindirip yolluyor. Kayınvalidem eşime "evladım bundan sana kadın olmaz bozalım bu işi bu deli" diyor. Eşimin gözler kör, ya o olacak ya da hiç diyor.
Bu insanlar kötü olsaydı, bana da kötü olurlardı. Kayınvalidemi , anlayışlıdır, ilgilidir. Hergün arar sorar, moderndir. Karşılıklı kahve-sigara keyfimiz, deniz keyfimiz vardır. Kimsenin işine karışmaz... vs. vs. Kısacası 2 sene oldu evliliğim, 1 sene nişanlılık ve öncesi 3-3,5 senedir bu ailenin içindeyim tek bir hata,kusur, acaba ile karşılaşmadım. Eşimin tüm çevresi, gerek arkadaş, gerek iş gerek akraba hepsi "Sana bu kez evlilik yaradı, kendine geldin valla" diyor...
Ve ayrıca, öyle olaylar yaşanıyor ki hayatta inanamazsınız. İnanın bazı davalarda acıdığım erkekler oluyor. Her yolu deneyerek kadının tazminat ödemesini sağladığım davalar bile oldu.
Şimdi bu boşandıktan sonra çocuğu babaya bırakmayıp da kendi aldı diye anne mi yani!!! Bugün başka bir konuda çocuğunun birini babasinin evinde birakti diye bir kadını linç etmediginiz kaldı.
Ben olsam o eski ese hakaret ettigi icin dava acardim. Belki biraz gozu korkar boyle olay cikarmazdi.
Cocuk simdi kucuk ergenlik doneminde annesinden cok etkilenip size karsi kin besleyebilir. Onleminizi simdiden alin.
Bazıları anlamamak için diretmiş sanki. Adamı "babalığını sorguluyorum" gibi ithamlarla suçlamışlar. Evet uzun bir süre lakin olayın öyle basit bir "huzurumuz kaçmasın" tarzında bahaneyle geçiştirilmediğini konu sahibi kaç kere yazmış.
Eski eş psikopat! Bütün yorumları okudum, evet siz yani bir çoğunuz üşendiniz okumadınız ve yargıladınız ben açtım okudum.
eski eş kayınvalideyi dövmüş, yeni eşe o..u yakıştırması yapıp ailesine olur olmadık şeyler anlatmış. Kızının yanında iğrenç iğrenç şeyler söylemiş. Adam "Aman banane baba olmak demek, hakaretlere göğüs germek demek. Kızımın psikolojisi önemli değil, yeter ki babam var desin!" böyle mi diyecekti? Nasıl bir basitlik bu ya?
Ay resmen sinirlerim bozuldu..
Konu sahibi cidden takılma, kendini ifade etmişsin kör gözler göremiyor ne yazık ki. Ama bir an önce bu olayı çözmelisiniz. Kadını dava etseniz zaten kızı daha da doldurur bak onlar bana cephe oldu böyle böyle yaptılar der... Aman nasıl bir zor durum inanın yazarken ellerim ağrıdı, siz içinden çıkmak için uğraşıyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun! O kadına da akıl fikir versin!
Sız dava da acsaniz süründürsenizde bu kadın hep hayatınizda olacak bu mecburiyet değilde nedir ? Eşinizden ayrilir giderseniz anca kurtulursunuz.Sizin aradığiniz huzur bu tür evliliklerde zor ancak baba 6 7 ay görmezse çocuğu olabiliyor iste ya konu sahibi kusuruma bakma ben senin konuna objektif olamıyorum.Ayni durumları ben cocuk olarak yasadim cunku,buyuklerin cekismesinden olan bize oldu.
Sizi suclamiyorum babasinin davranisini dogru bulmuyorum sehir disindayim demek bahane degil bunu cocuga anlatamazsiniz.İşte hanımefendi bizde çekişmeyelim, güzelce anlaşalım medenice diyoruz. Kız istediği zaman gelsin, arasın, istediği zaman gitsin. Özel günlerinde hep beraber olalım. Siz objektif olamıyorsunuz ama, bizi suçluyorsunuz kelimelerinizin arasında. O kadın böyle deli deli davranmaya devam ederse bizi geçin evladına zarar verecek en çok, ee o zaman bende buna müsaade etmem. Bu büyüklerin çekişmesi olmuyor ki, bu akılsız bir annenin evladını ateşe atması oluyor. Bizim 5 ay çocuğu görmememiz onu terk ettiğimiz anlamına gelmez. Onu görmediğimiz bu sürede de huzurlu değildik ki. Acaba ne yapıyor? Acaba soruyor mu? Özledi mi? Diye düşündük durduk. Hee eşimden asla vazgeçmem, tekrar dünyaya gelsem yine onunla evlenirim, deli bir kadın yüzünden evliliği yıkmam.
Kadının zaten daha önceden cezası var, kayınvalideme yaptıkları yüzünden. Tekrar etmesi durumunda hapis cezası var. Biz şikayet etmedik ki ileride kızı bizi suçlamasın diye, bugün şikayet etsem yarın cezaevine girecek cezası 5 seneden başlayacak. Ohh o zaman huzur olur, bizde kocaman bir aile oluruz.
belli ki çekemiyor...takmayın.. size böyle takmasının belli bir sebebi var mı eşinizl ilikşkiniz onlar tam olarak boşandıktan sonra mı başladı eğer öyleyse tam olarak takmayın ...
annene anne demeyeceksinkısmını okudum ve koptum.... Allah jkurtarmış eşinizi afedersiniz oha yani... kusura bakmayın öbür türlü bir tanışma mevzusu olasaydı işler değişirdi takmayın kafanıza belli ki genetik olarak sorunlu bir psikiyatrik yapı... içinize kurt düşürmek istemem ama bir şey gönderiri falan barışma baabında yemeyin eşyalarınızın kkzınız vasıtasıyla falan eline geçmesine müsaade etmeyin... anladınız herhalEvet onlar boşanmıştı, hatta oturdukları ev eşimin olduğu için eşim kiraya bile vermişti evi. Yani evliliklerinin bitmesinde benim bir rolüm yok.
Anladığım kadarıyla eşimle arkadaşlıkları daha çocuk denecek yaşta başlamış. Flört ederlerken sürekli eşimi kısıtlamış,şuraya gitme buraya gitme, markete gidiyorsan 10 dakika da yanımda olacaksın, arkadaşlarınla görüşmeyeceksin, hatta evlendikten sonra annene anne demeyeceksin, benden habersiz gitmeyeceksin....Kayınvalidem hep "oğlum bana anne bile diyemiyordu" diye anlattı bu olanları. Eşim tek çocuk, kayınvalidem oğluna düşkün, 15 yaşında kucağına almış eşimi, onunla büyümüş. Evladımı kaybetmiştim, ben o zamanlar diyor. Ama o zamanlar eşim görememiş gerçekleri, bir de evlilik öncesi olmuş ilk ilişkileri "ortada bırakamam" duygusu ağır basmış. Hep yürür diye idare etmeye çalışmış. Fakat kadında hep şu duygu varmış "beni bırakamaz...", "benden başkası onu sevemez..." bu duyguya öyle kaptırmış ki kendini, boşanma davasını eşim açınca ,yedirememiş herhalde. Yani ben dava dosyasını, tanık ifadelerini ve kendi ifadelerini birebir okudum. Gerçekten şaşırdım, bu nasıl kadın, bu nasıl bir insan dediğim çok yer oldu. Kısacası zaten kıskanç, sorunlu kişiliği boşanma ve de üstüne bizim evlenmemizle iyice çığrından çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?