Eşim ve Kızı...

En iyisi. Demek istediğim, kadın hepinizi arayıp taciz ediyor ama siz sırf şikayet etmemek için çocuktan uzak kalıyorsunuz. Yani eşinizin terazisinde bir sıkıntı var. Aynı şeyi tekrarlayacağım ama kadının rahatsızlık vermesinden hukuki yolla kurtulacağınıza eşiniz çocuğu görmeyi ihmal ediyor. Bence bunun bahanesi olamaz. Zaten bugün çocuğunu görmeyen ebeveynlerin hep böyle bir bahanesi var.
Ama şimdi hafta sonu gidecek, kadınla da düzgünce konuşacak. Oldu oldu,olmadı hukui olarak ne yapılacaksa yapacağız. Buna velayette dahil
Bu en doğru karar. Umarım atlatırsınız bu sıkıntıyı.

Yani ben bazı yorumları hayretler içerisinde okudum bu kadının suçu ney bu kadar yüklenme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz herkes şapkasını bir önüne alsın bakalım kaç tanemiz bu bayanın gösterdiği olgunluğu gösterebiliriz acaba
eşi ve kendisi bir şeyleri düzeltme yolunda takmışsınız vay efendim kendi huzuru için çocuğundan vazgeçmiş öyle bir baba olsaydı evlendikten sonra hele tekrar evladı olduktan sonra hiç umursamazdı değilmi ben konu sahibi seni tekrar kutluyorum her kes anca eleştirmeyi biliyor burda

Çok teşekkür ederim sözleriniz için. Biz de zaten hatamızı gördük, bunu hemen her yorumumda da dile getirdim. Eşim ve ben birşeyleri düzeltebiliriz derken ,o sırada kızın özlem duygusunu gözardı ettik. Yine mahkemelere düşmeyelim, tatsızlık olmasın, kendiliğinden hatasını anlar belki dedik olmadı. Hiç umursamıyor olsaydım zaten burada konu da açmazdım. Hayatıma bakardım, kızımla ilgilenir günümü gün ederdim. Burada her kafadan çıkan yoruma ayrı ayrı kafa yormaz, eşime de takıl kafana göre derdim. Hukuki süreç işlemeden ne yapılabilir, şuan yaptığımız ne derece doğru onu ölçmek istedim. Eşimle beraber okuduk pek çok yorumu zaten, o da anladı zaten böyle olmaması gerektiğini.

Bazen yaşamadan anlamak çok zor gerçekten, aynı pencereden bakabilmek zor.

''Bazen yaşamadan anlamak çok zor gerçekten, aynı pencereden bakabilmek zor. ''
Bu cumleye sonuna kadar katiliyorum. Empati bir yere kadar işin asli bunu yaşayanda gizli. En kucuk detay bile insan yargilarini degistirip, davranisi sekillendirebilir. Insallah sizin ve o cocuk icin en guzeli olur. Kadin insafa gelir belki ne bileyim..

engellesin aileniz onun telefonunu .. onun aradığını anlayınca hemen kapatsalar falan..

bence küçük kız herşeyden önemli ve üstün bu durumda.. ailenizin sizin eşinizin huzuru kaçıyor diye küçük kızın geleceğiyle psikolojisiyle oyun oynanmazkii..

sizin eşinize 7 aydır görmemek ne demek diye ilk aydan müdahele etmeniz gferekirdi unutmayın 7 ay çocuğunu görmeyen adam yarın siz boşandığınızda sizin çocuğunuzada aynısını yapabilir.. birde böyle empati kurmaya çalışın..

köpek sizi ıssırdı diye sizde köpeği ıssıracak değilsiniz .. köpek köpekliğini yapar siz ise insanlığın gereğini.. BENCE DOĞRU YOLU BULACAKSINIZ :)

BUARADA BOŞANMIŞ İKİ KÜÇÜK ÇOCUĞU OLAN BİR ANNE OLARAK YAZIYORUM

Yazık gerçekten adam elinden geleni yapmaya çalışıyor anlattığınıza göre sizde siz bir hukukçu olarak çare bulamıyorsanız bizim bulmamız baya zor. Amabence eşiniz bu yıldırmalara göz yummasın sizin çekindiğinizi görünce Hoşuna gidip siddetini arttırıyor demekki. Neden ayrılmış lar. Esinizi hala kıskanıyor olabilir mi. Şimdi gerçi kadının yerine koyuyorum kendimi çocuğum eski eşimin yeni eşi ile mutlu mesut olsa bende kıskanır dım kesin çocuğumu. Ama çocuğun psikolojisi açısından böyle bir tutum sergilemezdim en azından sergilenmemesi gerektiğini biliyorum.

Durum içinde bulunan herkes için çok zor. Esiniz ,kızı ,eski eşi, siz ve çocuğunuz için.

Bununla ilgili yasal bir yol yokmu. Pedegoklar çocuklara birşey hissetirmeden halledemezmi. Gerçi böyle bir yöntem olsa bilirdiniz.

Şimdi bu boşandıktan sonra çocuğu babaya bırakmayıp da kendi aldı diye anne mi yani!!! Bugün başka bir konuda çocuğunun birini babasinin evinde birakti diye bir kadını linç etmediginiz kaldı.
Bu annenin yaptığı yanlış diğerinin yaptığını örtmez ki. Burda anne elindeki çocuğu eski eşinin yuvasında tatsizlik çıkarmak için kullanıyor diğerinde anne 2 çocuğunu babasına bırakıp maddi durumunun iyi olmasına evi olmasına rağmen şehir dışında başka bir adamla evlenmeye gidiyor. Bu durumlara rağmen dert edindiği kv sinin kendisinden utanıyor mu acaba düşüncesi. Birde o adam evlenir de çocuklar yeni eşini severse görmek lazım o kadını. Ozaman annelik duygusu kabarır.

Sen ve eşin kadının dediklerine kulak tıkayın. Ve lütfen babası kızından uzak kalmasın. Anne kendi hırsları için kızına yaptığı kötülük.... çok yazık.

sizi, mutluluğunuzu, kızıyla iyi anlaşmanızı kıskanıyor demekki eski eş
bu eski eş evli mi acaba?

Kadin resmen kiskaniyo dikkatli olun kavga cikarirsa cikarsin tınmayın sorunlu kadın işte

Bu durumda tek çözüm eski eşin psikolojik destek alması ve bu durumu kabullenmesi. Sorunun görmezden gelinmesi çözüm değil. Yoksa her iki çocuk ve sizde yıpranacaksınız.

Annesi babası o 4 yaşındayken ayrılmış bir arkadaşım anlattı. Mahkeme anneye vermiş, 8 yaşında anne velayeti vermeden babaya göndermiş başka küçük çocukları olunca. Sonra annesiyle babası arasında tartışma olmuş anne arkadaşımı almış. Her fırsatta istiyorsan git diye 11 yaşındaki çocuğa baskı uygulamış resmen, baba ayrı kafada zaten. Kız bi oraya bi buraya git gel aile kavramı yok, sevgi yok büyümüş öylece. Bana bunu yapmaya hakları yoktu liseyi bile 5 farklı okulda bitirdim normal mi bu diye kızar onlara her fırsatta.

Sizden ricam o kıza böyle bir şey yapmayın. Yanınıza alacaksanız da orada bırakacaksanız da istikrarlı olun. Anneyle sürtüşmelerin bedelini suçsuz bir hayata ödetmeyin. Arkadaşımın üvey annesi geçen yıl Özür dilemişti ondan. Ben sana gereken özeni göstermedim arada kaldın hep şimdi görüyorum bunları diye.

Sonradan pişman olmayın diye söylüyorum bunları. Vicdanlı biri gibisiniz, hataya son vereceğinizi umuyorum.

Biraz guclu durmaya calisin. Varsin hakaret etsin. Teli acmasin esin. Ya da Tamam tamam deyip gecistirin. Bidahaki sefere ben koyarim boregi desin esiniz..Evet haklisin vs.. Her lafina he deyin anlayacaginiz. Henuz 7 yasinda yavrum babasiz buyur mu hic. Minicik yavrunun mutlulugu icin deymez mi

Bu durumda tek çözüm eski eşin psikolojik destek alması ve bu durumu kabullenmesi. Sorunun görmezden gelinmesi çözüm değil. Yoksa her iki çocuk ve sizde yıpranacaksınız.

Bunu kim söyleyecek yada bunu kabul edecek bir kadın göremiyorum ben. Ya ben çok şey istemiyorum. Biz bir aileyiz, eşimin de kızı geldiğinde daha büyük bir aile oluyoruz. İnanın hep beraber bir pikniğe gidiyoruz, 2 kızımız 1 köpeğimiz neşeli şen şakrak. Tam bir aile oluyoruz. Eşimden yana tek sıkıntım olmadı şimdiye kadar. Tüm yaşananlara rağmen yine olsa yine onunla evlenirim. Neden bu huzursuzluk neden bu kıskançlık. Ya ben medeni bir insanım, benimle bile tanışabilir. Konuşabiliriz. Yazlıklarımız aynı yerde, yazın sürekli karşılaşıyoruz örneğin. Benim onunla yada çocukla bir derdim sıkıntım yok. Olamazda zaten. Neyse açtığım konudan çıkan sonuç , çocuğu görmeye devam ederek hukuki yollara başvurmamız gerektiği. Teşekkürler.

Asla onu arada bırakıp öyle top yapmam, benden önce babası yapmaz. Belki de o yüzden şimdiye kadar hep düşündük. Karşılıklı inatla açılan velayet davaları, top gibi bir o yana bir bu yana sürüklenen çocuklar. Dağılan hayatlar. Biz hep bir düzen olsun istedik. Bize geldiğinde kardeşiyle oynasın, beraber gezelim, eğlenelim aile sıcaklığını yaşasın istedik.O mutlu olunca eşim mutlu oldu. Ben eşime her zaman söyledim, velayeti alırsak ve de yanımızda kalırsa kocaman bir aile olarak yaşarız sorun yok diye.

Yok zaten babasız bırakmak, sonsuza kadar babasını görmemek gibi bir şey olamaz.

Eski eş kaç yaşında?büyük ihtimal yeniden evlenecek.Şimdi babasına göstermeyen kadın belki o zaman kendisi size vermek isteyecek.Zor ama biraz sabırlı olun.

Bence eşiniz nabız yoklama. Kendisi de çok özlemiş belli.ama sizin uzulmenizden de cekinmis.bir bakıma kibarlık etmiş aslında fikrini belirterek.sizden destek bekliyor bence. siz kızını görmesi için destekleyin eşinizi.yine alıp getirsin bir kaç günlüğüne de olsa.

Bir d3 karşı tarafa da söyle bakmak lazım. Siz kızın üstüne titriyorsunuz.kisacik vakti babasıyla sizle gezerek geçiriyor.sizin yanınızda aile olduğunu hissediyor.qma diğer tarafta boşanmış ,bu surecte sinirleri yıpranmış yalnız bir anneyle başbaşa. Küçük çocuk bu sizinle yaşadıklarını sevinçle anlatiyorsa annesinin kıskanmasi doğal bence. Tabi her defa arayıp dir dir etmesi doğal değil.

Bu yüzden aradığında söylediklerini size yansıtması eşiniz.anlatmasin size .Siz de sormayın.madem eşiniz sizin uzulmenizi istemiyor kızını da görmek istiyor. Bence çözüm bu. Eski eşle ne konuşursa konuşsun ne yaşarsa yasasin gelip size anlatmasın.siz yine eşinizin kızı geldiğinde yeyin için gezin. Ama sonrasını hiiiii ccc bilmeyin.

Yani o yavrucuga da yazık. Babasını görmek hakkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…