Eşim ve Kızı...

Kadin hala sizin esinzle barisma dusuncelernde yada hala sewiyo huzursz etmek istiyo we ne yazikki buna 7 yasindaki sucu olmayn cocuqu kullanarak başarmaya calisiyo Allah onu islah etsin akil fikir wersin onu mutlu etmeyin hatta siz guzel bir dille bu yaptqnn cocuqna zarar wereceqni anlatin belki ise yarar

Varsın konuşup dursun. Annesinin densiz davranışları yüzünden babası kızını cezalandirmasin. Onu öyle kabul edin. Babası kızını görmemeye devam ederse kız büyüyünce babasının onu terk ettiğini düşünüp nefret edebilir ikinizdende. En kötü sınavınız bu olsun.

Bir suru sey yapmista son olarak kaynanasini dovmus.

Genelde boşanan taraflarda kadını haklı buluyorum. İstisnalar var elbet.
İlk acemiliği yaşatıyorlar. Her anlamda yıpratıyorlar, sinir harpleri yaşatıyorlar, ailesine karşı korumuyorlar v.s . Sonra o kadın psikolojik sorunlar yaşamaya başlayınca hop ayrılıyorlar.
Yeni evlendikleri kişiyi de daha hak sahibi yapıyorlar. Konuyla ilgisiz tabi bu yorum.
...

Yapacak şey bir uzmandan destek almak. O uzmanla anlaşıp anneyi de çağırmasını sağlamak.
En azından o anlatır çocukta oluşan travmayı.

Kadin resmen kiskancliktan catliyacak yaptigi hareketlerden belli.Cocuk tabi surda gezdik burda eglendik diye anlatiyordur o kadin da kiskancliktan ne yapacagini sasiriyor arayip kavga cikartiyor.Esiniz kesinlikle taviz vermesin bu bayana gitsin gorsun getirsin cocugunu telefon ettiginde agzinin payini verip kapatsin tlf..Eger babasi gormeye gitmesse neler hisseder cocuk kendini degersiz hisseder bu ruh hastasi kadinin yanin da kim bilir cocuga neler soyluyor kadin baban seni sevmiyor seni gormek istemiyor vs.Yapmayin bunu el kadar yavrucaga babasi gidip gorsun..Cocuk buyuyunce kapanmasi zor derin yaralar acmayin yavrucaga

Eskisi gibi size gelsin uzun sureler kalsin ama yedi yasindaki kizda burda yasananlarin bu evde kalmasi gerektigini anlayabilir.Bu durum ogretilmeli gerek babasi tarafindan gerekse bir uzman yardimi ile.

kadın yanlış yapmış ne kadar güzel iyi davranıp düşünüyosunuz çocuğu eşinizde iki arada bi derede kalmıştır

Siz elinizden geleni yapmışsınız,size yapacak birşey kalmamış ama eski eşte bir kıskançlık ve sindirememe sezdim ben,aslında kendisinin olması gerektiği yerde siz varsınız diye düşünüyor bence.Yazdıklarınızdan çıkardığım sonuca göre eski eş bir daha evlenmemiş,dua edin tekrar evlensin ki dikkatini sizin üzerinizden çeksin,belki evlenirse çoğu şey değişir.

Ayrıca şu çocuklarını polis ve psikolog eşliğinde aldırtmaya zorlayan annelerden nefret ediyorum!

Icim parcalandi inanin ki ,olan hep cocuga oluyor hani saglikli i ortamda buyuyecekti, kavga gurultuye bile raziydi belki o cocuk bi babasinin olupta aylarca gorememesi ne demektir .. biri aciklasin lutfen .. o cocugun ccook sevilip cook kucaklanmaya ihtiyaci var

Eskisi belliki sizinle evlenmesini hala yedirememiş önce göremezsin demiş evlenmesin diye, sonra evlenince belki sen istemezsinde sorun çıkar diye gel gör kızını al kızını demiş.Sende yine sorun çıkarmayınca birlikte siz gezip tozunca bu seferde yapcak biseyi kalmadığı için bahanelerle eşinize sarmış.Benim anlamadığım kadın resmen akıl sağlığını yitirmiş gibi davranıyor, neden eşinizde sizde bu kadar ciddiye alıyorsunuzki? Yani mesela kadın arar saydırmak için eşinde küfrü basar kapatır telefonu.Erkeğin kadını ezmesine filan karşıyım ama bu tür cinsler için pekte karşı değilim açıkcası. O ablamız biraz hakediyor ağzının yırtılmasını. Bu kadar ciddiye almazdım sanırm ben olsam.Böreği niye koydu sorusuna sanane lan der kapatırdım, kızınla değilde kadınla niye yattın diyince karım o benim yavrum işine bak der kapatırdım. Bence siz kafaya takktığınız için çocukla görüşmektende olmuşsunuz.Bu kadarına gerek yokki.

Mecbur çekeceksiniz 6 7 ay çocugu gormemek ne demek . Ya bide bize kızıyorlar cocuk annede kalmali deyince adama bak nasıl dayaniyor cocuğu gormeden offf.

2 yıldır evlisiniz, yani bu sorunlar başladığında çocuk daha 5 yaşındaydı.

2 yıl, sizin gibi aklı başında insanların bu sorunu çözememesi için çok uzun geldi bana.

O kadın esinizi hala seviyor mu? Kıskançlıktan boyle yapıyordur. Size karşı özel şahsi bir kini yoktur tek ozelliginiz eski eşiyle evlenmiş olmanız.derdi sizle değil öyle olsaydı kızı size karşı doldururdu.

Siz avukatsiniz, daha iyi bilirsiniz, ama dava filan acabilirsiniz belki. Hakaretten olsun, cocugu gostermemezlik etmesi olsun. Kadinin acigi cok anlasilan. Dava etmeseniz bile tehdit edebilirsiniz mesela.
2. evlilikler, hele arada cocuk da varsa, boyle bonus problemler getirebiliyor iste. Eski es, cocugun annesi filan derken... Bu kadindan kurtulmaniz mumkun degil, ama hizaya getirip huzursuzluk cikarmasini engellemek mumkun olabilir. Kolay gelsin.

Cocugun psikolojisinin kadinin cokta umurunda oldugunu sanmiyorum. Daha cok eski esini kiziyla cezalandirip huzurunu kacirmaya odaklanmis. Bunun icin de her yolu mubah goruyor.

Kıskanç cadaloz iğrenç anne.. Kendi mutsuz ya istiyor ki herkes mutsuz olsun.. Eşinizin kızına bu durumu izah edebilmek mümkün olsa ama... henüz 7 yaşında Hakikaten zor bir durum..

Ben anlamıyorum bu ayrılan kadınları gerçekten neyin kıskançlığıdır bu Allah aşkına olay bitmiş yani.Ama anladığım kadarıyla sizin huzurunuzu kaçırmak istiyor ki başarıyor da çocuğunu düşünse yapmaz.( ben çok safım herhalde bir kere bile arayıpta rahatsızlık vermedim eski eşime )Allah akıl fikir versin kadına ama velayet davası açıp kızı yanınıza alabilirsiniz kadına en büyük ceza bu olur sanırım.

Gerçekten çok teşekkür ederim, anlatmak istediklerimi ne kadar güzel anlatmışsınız. Dava açmak gerçekten gerçekten kolay, ama ya sonrası. Hele ki velayet davası, çocuk şuan 7 yaşında o da gelecek mahkemeye, ona da sorulacak bazı şeyler. Mahkeme koridorları gergindir, soğuktur. En sakin insanı bazen zıvanadan çıkartır. Biz bu ortamlar yaşanmasın istedik, kimse yıpranmasın. Ben yıpranıcam, eşim yıpranacak bu da her iki çocuğa da yansıyacak ister istemez. Son bir deneme yapacağız, yine aynı sorunu yaşarsak maalesef bu zor yola girip dava açmak durumunda kalacağız.

Çokça söyledim ama tekrar söyliyim, kavga çıkarsa çıksın demek o kadar kolay değil maalesef. Hırsını alamayıp benim annemi-babamı-kardeşimi arıyor. Farklı farklı numaralardan gecenin 2'si 3'ünde. Yaşlı insanlar annem ve babam. Biri kalp-tansiyon diğeri şeker hastası. Siz tahmin edin o saatte telefonları çaldığında yaşadıklarını. Her kim olursa olsun, sebep her ne olursa olsun kimsenin benim aileme bunu yaşatmaya hakkı yok. Eşim tabi ki huzur düşünecek, iki evladı var birini görmezden gelip, diğeri için herşeyi göze alamaz. Daha doğrusu böyle bir seçim şansı yoktur. Aman birini göreyim, evde huzursuzluk olursa olsun, eşim ağlasın, eşimin ailesi huzursuz olsun , evdeki 14 aylık bebek bu huzursuz ortamda büyüsün diyemez. 5 ay görmedi evladını, gözünde ki hüzne, evde kızımızla oynarken dalıp gitmelerine ben şahidim. Az dayanalım belki düzelir dedi ama olmadı. Gidecek görecek kızını, yine getirecek yanımıza ama tekrar aynı olaylar yaşanmaya devam ederse , bu sefer mahkeme salonları olacak kızıyla buluşma yeri.

Benim çocuklar arasında bir yarış yaptırma durumum yok. İkisi de eşimin gözbebekleri, ben eşimin kızı için evimizde çocuk odası düzenlerken kendi kızıma sadece bir park yatak aldım. Eşim yok olmaz, ikisinin de odası olsun dedi ama benim kızım daha ufak şuan 14 aylık, ne anlar odadan büyüsün ablası gibi alırız ona da. Yeter ki huzurumuz olsun artık.

Siz hukukçusunuz. Bunun yolu olmalı. Şikayetçi olamaz mısınız?

2 yıldır evlisiniz, yani bu sorunlar başladığında çocuk daha 5 yaşındaydı.

2 yıl, sizin gibi aklı başında insanların bu sorunu çözememesi için çok uzun geldi bana.

Velayet davaları eğer inatlaşma varsa zorlu geçer, yıpratıcıdır. Gidersiniz gelirsiniz, çocuğu çağırırlar, çocuğu pedagog görmek ister, sizi görmek ister. mahkeme koridorlarında kavgalar çıkar. velayet değişirse karşı taraf vermemek için direnir. Polisle gidersiniz kapıya, çocuk ağlar, polis alır...Hani filmlerde göründüğü gibi değildir herşey. Mahkeme uzayabilir, geçici velayetle çocuğun yeri değişir, sonra bir daha değişir. Çocuk başta olmak üzere herkes yıpranır. Umarım mantıklı bir şekilde çözülür bu olaylar da, daha tatsız şeyler yaşanmaz. Teşekkürler.

Süper tespitler, teşekkürler..Umarım dava açmaya gerek olmadan çözülür herşey.

Mecbur çekeceksiniz 6 7 ay çocugu gormemek ne demek . Ya bide bize kızıyorlar cocuk annede kalmali deyince adama bak nasıl dayaniyor cocuğu gormeden offf.

Neden mecbur çekeceğim, hadi ben çektim diyelim bu kavgaları,gürültüleri,hakaretleri. Benim ailemin ne suçu var? Benim kalp-tansiyon hastası babamın, şeker hastası annemin ne suçu var. Kardeşimin ne suçu var. Bakın kadın sahte bir face hesabı açıyor, oradan kardeşimi ekliyor. Kardeşimin paylaşımlarından kardeşimin erkek arkadaşını öğreniyor, sonra ona facebook'tan mesaj atıyor. "Bu kızın ne mal olduğu belli değil, ablası da annesi de böyle bunların. Ben dostum, kimle yattığı kalktığı belli değil......vs.vs" diye. Gecenin saat 2'si 3'ü annemlerin ev telefonundan arıyor. "sizin kızınız o..., kocası evde yokken eve erkek alıyor, belki torununuz bile damadınızdan değil....." diye. Benim bozulan psikolojim, bozulan psikolojimin kendi çocuğuma yansıması, en son kavgada sütüm gitti, kızımı sadece 8-9 ay emzirebildim. Bunun hesabını kim verecek peki??? "Adama bak ya nasıl dayanıyor" diye düşünmek yerine, "adam yeni hayatıyla, deli kadın arasında kalmış" diye düşünmeniz gerekirdi. Evet eşimin kızını seviyorum, velayeti bizde olsa hiç erinmeden bakarım güller gibi, ama söz konusu kendi kızım, annem, babam , kardeşim olursa kralını da tanımam. Bu kavgaları çekmek zorunda falan değilim yani, ya o kadın aklını başına toplar yada açarım gerekli davaları, bir süre çoluk çocuk mahkeme salonlarında sürünürler alırım velayeti sonrasını kadın düşünsün artık. Ben bunlara gerek olmadan ne yapılabiliri sormak için konu açmıştım zaten.

Anladım canım. Ama böylesi de yıpratıcı değil mi? Allah yardımcınız olsun. Ne melanet kadınmış ya?

Cocugun psikolojisinin kadinin cokta umurunda oldugunu sanmiyorum. Daha cok eski esini kiziyla cezalandirip huzurunu kacirmaya odaklanmis. Bunun icin de her yolu mubah goruyor.

Psikolojisi bozuk evet. Destek almalı. Kv.yi dövecek raddeye gelmişse neler yaşatılmıştır.
Evet önyargılı davranıyorum, belkide baştan beri o kv.ye çektirmiştir ama burada okuduklarımdan sonra objektif olamıyorum bu konularda.

Kıskanç cadaloz iğrenç anne.. Kendi mutsuz ya istiyor ki herkes mutsuz olsun.. Eşinizin kızına bu durumu izah edebilmek mümkün olsa ama... henüz 7 yaşında Hakikaten zor bir durum..

Zor ki hemde ne zor, yok buraya da nasıl çözebiliriz acaba? Yine baba kız nasıl sorunsuz görüşür acaba diye fikir almak için yazdım, maşallah sanki bu durumdan memnunmuşuz muamelesi gördüm bazı arkadaşlardan. Bu durumdan memnun olsam, bana ne yoluma bakardım. Konu bile açmazdım ki...

Saflık değil bu hanımefendi, asalettir. Saygıdır, yaşanmış iyi veya kötü her neyse hatıralara saygıdır, kendinize saygıdır. Arayıp huzursuz etmeye çalışanlara sadece acıyorum, neden mi? Hala geçmişte kaldığı için, geleceğe bakıp mutlu olmak varken başkalarının mutsuzluğundan beslenmeye çalıştıkları için. Hoş bizim durumumuzda ise olan en çok çocuğa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…