Eşim ve Kızı...

Bu kadar rahatsızlık verdiyse bu durum siz yüzyüze görüşün kadınla. Görüştünüz mü bilmiyorum ama.
Açık açık konuşun, kardeşim senin derdin ne kızının pskolojisini mi bozmak niyetin eski kocanı mı kıskanıyorsun diye.
Ne kaybedersiniz ki?
En kötü yine hakaret eder, deli deli davranır. Sizde kızın velayeti için onu tehdit edersiniz.
Avukat olan sizsiniz, eşinizin haklarını, katakulleleri sizin daha iyi bilmeniz lazım :)
Kadın kıskanıyorsa dengesizse onunla anlaşamazsınız kaldı ki sizin anlaşmalık orta yolu bulmalık durumunuz ya da mecburiyetiniz yok bence.

İyi o zaman hanımefendi huzurunuzu bozmayın. Yalnız bugün o küçük kızçocuğunun başına gelen yarın sizin çocuğunuzun başına gelebilir. Görmezden gelinen sizin değil onun çocuğu bu arada. Bu duygusallık içinde attığım mesaja cevap olarak duygusallıktan uzak bencillik kokan bir cevap aldım. Siz içinizi rahatlatacak cevaplar okumak için buraya derdinizi yazmışsınız belli. Ama gerçekler de belli... Kurnazca eski eşinin yaptıklarını bahane edip adamın başının etini yiyip resmen çocuğu uzaklaştırmışsınız. Çocuklu bir adamla evlenmeseydin. O çocuk babası olmadan içi acıya acıya büyürken sen huzuru bulacağını mı sanıyorsun. İlk mesajını okuyunca çok iyi niyetli bulmuştum fakat şu cevaplar tüylerimi diken diken etti. Sorun çıkmasın diyeYakınlarının telefon numaralarını değiştirmesi bir çocuğun babasını hiç görmemesinden daha kolay değil mi.. Yazıklar olsun....

ben anlamıyorum gercekten madem bu kadın kardesınızın erkek arkadasna ulasacak kadar delı esınız nasıl bırakıyr nasıl emanet edıyor kızını bu kadına?

belki de haklısınızdır konu sahibi uzaktaymış eski eşiyle mesela ben her sabah eski eşimi ve yeni eşini görüyorum ama kesinlikle ne mutluluklarıyla ne de mutsuzluklarıyla ilgileniyorum ben sadece kendime ve çocuğuma bakıyorum gerisi ilgilendirmiyor beni.Mesela benim de sorunlarım nedir derseniz eski eşimin karısı beni kıskanıyor fark bu işte sorun çıkaran hep karşı taraf ama ben takıyormuyum hayır tabi ki yoluma bakıyorum ben

Soruldu mu bilmiyorum ama sizin ailenizin telefon numaralarını nereden bulmuş ve numaraları neden değiştirmiyorlar ?

Eşiniz keşke çocuğu ile aynı şehirde yaşama imkanı olsaydı , zorunluluk olmadıkça çocuğu babasından başka şehire götüren annelere kızıyorum. Bosaninca çocuk tek onların oluyor sanıyorlar .

Ne olursa olsun bir babanın çocuğunu gormemesinin hiçbir bahanesi olamaz diye düşünüyorum .Mutlaka çözüm bulunmalı.

Tebrik ediyorum sizi, gerçekten insan gibi insansiniz ...
İnşallah yavrularınızda hayırlı evlat olur...

Eski eş sırf iletişimde olup kavga cikarip ,huzurunuzu bozulsun diye bir şeyleri bahane edip arıyor olabilir ,yarın obur gün siz birşey soyleyin esinizle kavga edin diye...
Kendi çocuğunu bile düşünmeyen bencil,ağzı bozuk biri belli ki...

Esiniz kizini tabikide gorsun ,sizde memnunsunuz belli ki iyi bir insansiniz,
yanlız tavsiyem çocuğu eve bıraktıktan sonra ararsa telefonu acmayin. Kendi kendine kudursun.

Böyle bir insan için huzurunuzu bozmayin...

Dört kez telefon numarası değiştirmişler buna rağmen ulaşmış..

Nasıl ulaşmış o noktayı bilmiyorum.

Sorun çıkarmak için aradığında herşeye tamam diyin, haklisin sen diyin yani fırsat vermeyin. Yanina börek koyamaz o kadın dediğinde haklisin hata ettik deyin. Deliyi idare edin.

madem yanına al dedi evlenince
neden almıyorsunuz
sizinki de klavye anneliği kusura bakmayın
hadi ablalığı olsun

Sizin davranışınızı okadar taktir ettim ki.Sonuçta o cocugunda baba özlemi var annesi sorunlu olasada çocuga bu yansımamalı.Eşiniz biran önce gidip görmeli kadının derdi hala unutamamış olması

ben hukukçu değilim ama böyle bir durumda yapılacak tek şey,
çocuğun velayetini almak ve annesine sosyal hizmetler denetiminde göstermek.
ara ara bazı yorumları okudum, böyle bir psikopat kadın bu kızı geleceğini mahfeder.
her çocuk sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşama hakkına sahip, kendi hırslarını çocuktan çıkarmak nedir buna fırsat vermeyin, belki babası çok sağlıklı düşünemiyordur ama dışarıdan objektif bakan biri bu durumun devam etmesine izin vermez...
sizin ailenize yaptıkları için de kanuni haklarınızı kullanmanız en doğrusudur.

kadın deli gibi kıskanıyor başka açıklaması var mı yazık ama o çocuğada hiç mi düşünmüyor kızını

Sizi cok iyi niyetli ve iyi kalpli birisi olarak algiladigimi oncelikle belirteyim.O yavrucagi ne olursa olsun diye kaderine terk etmeyeceginiz icin de tesekkurler.
Siz bir avukat olarak bu kadar rahatsiz edilmeye ve taciz edilmenize ragmen neden bu kadar sabrettiniz o deli kadina , o kismi hic anlayamadim.Ben bir avukat olsam coktan pisman ederdim yaptiklarina.Yani gucunuzu coktan kullanmaliydiniz.
Benim takildigim nokta hukukcu olmaniza ragmen hala bu kadinin bunlari yapabiliyor olmasi.
Bir de cocugun ilerde babasinin annesine dava actigini dile getirmesinden cekinceniz var.Bunu da yersiz buldum cunku siz bir hukukcu olarak daha iyi bilirsiniz , cezayi suclular alir.Sucsuz insanin ceza alacak hali yok.Cocuk belki biraz uzuntu cekecek mahkemelerde ama genel olarak cok daha saglikli bir ortamda buyuyebilecek.Buna deger diye dusunuyorum.
Kadin ile once oturup konusma fasli , sonra hakaret kufure devam ederse tehdit etme fasli yapacaksiniz anladigim kadariyla.Bence direk tehditle baslayin.Cunku kadinin profili gayet acik ve net ortada.KV sini doven , bir suru dedikodular cikaran , kocasini eve kilitleyen , sizi ve ailenizi taciz eden cirkef bir kadin var ortada.Kendi kizinin nasil etkilenecegini hic umursamadan arayip kufurler yagdiran insan laftan anlar mi ? Gercekten laftan anlayacagina inaniyor musunuz?Kadindan birseyleri anlayip kendisini duzeltmesi icin vermis oldugunuz sure aslinda cocuga ceza olmus oldu.Bu anlattiginiz kadin hicbir laftan anlamaz.Ancak mahkemeden anlar.Pasa pasa ceza almasi lazim.Yasananlar yenilir yutulur seyler degil.Cocugu da size karsi doldurdugu apacik.Hem esiniz hem siz , bu ise kararlilikla el atarsaniz cocugu alirsiniz ve delinin elinden kurtarirsiniz.Kolayliklar.

Herkese olumlu olumsuz yanıtları için teşekkür ederim öncelikle. Eşim cumartesi sabah istanbul'a gitti. Önce eski eşiyle görüşmüş. Sonra kızıyla. 3' ü biraraya geldiklerinde açık açık sormuş kızına kardeşinle benimle yaşamak ister misin diye, evet demiş. Eşimde annesine velayet davasında olacakları vs anlatmış. Sanırım birazda tehditvari konuşmuş. Dava açmadan kendi isteği ile velayeti eşime verecek. Bunun üzrine eşim kizini almış geldi. Artık bizimle yaşayacak yani. Yarın kadının avukatı vasıtasıyla işlemler yapılacak. Bu arada bende yarın okul işlemlerini halledeceğim. Az önce iki kızımda yıkandı ve şimdi uyudular. Bu işe en çok çocuklar sevindi iki kardeş yatana kadar oynadılar, hele kızım sürekli ablasını öptü durdu. Hayırlısıyla yarın resmi işlemlerde sorunsuz hallolur umarım. Son anda bir delilik yapmaz inşallah.
Artık içimiz rahat. Klavye ablalığı yaptığımı, burada içimi rahatlatmaya çalıştığımı söyleyen arkadaşlara da bu bir cevap olmuştur umarım. Bazen karşıdan görünen manzara yakından aynı olmayabiliyor. Yaşamak ve bizzat olayların içinde olmak bambaşka. İnsanların vicdanı hakkında yargıya varırken empati yapıp objektif olmak önemlidir.

Hersey guzel olur insallah sizin icin.Daha buyuk sorunlarla karsilasmazsiniz.hep boyle huxur mutlu bir yuva olur.

Eşimin başının etini yemek mi :)) neyse güldüm sadece. Eşim benim kıymetlim eşim benim dünyam onun kıymetlisi onun dünyası benimde dünyam ve de kıymetlim. Eşim benim ailemin yaşadıklarından dolayı ezildi ve mahcup oldu aile karşı. Çünkü geçmişle ilgili sorun çıkmayacak demişti. Neyse biz kızımızı aldık. Yinede vakit ayırıp yazdığınız için teşekkürler

madem yanına al dedi evlenince
neden almıyorsunuz
sizinki de klavye anneliği kusura bakmayın
hadi ablalığı olsun

Yanına al derken biz evlenmeden önce eşimle izmir'e yollamıyordu. Eşim istanbul'da kalıyordu2 gün dönüyordu. Evlendikten sonra tatillerde yanına al demeye başladı. Bizde aldık zaten.

Ben Orayı anlamadım.

Hakaret davasından tazminat ödedi diye, tekrar bu tarz bir dava açılırsa hapse mi girecek ?

Hukukçu Değilim ama merak ettim.

Zamanında hakkında verilen karar bu şekilde. Hapis cezası para cezasına çevrildi tekrar edilirse bu sefer paraya çevrilmeden hapis.

Telefon numaraları ile ilgili bilgimiz yok. Nerden öğrendiğini bilmiyoruz.

Gercekten çok sevindim . Herkese ayrı ayrı üzülmüştüm; eşine, sana, kıza, bebeğe, ailene ...

Umarım caymaz.

Ya da ileride gene sorunlar çıkarmaya çalışmaz.

Konuyu kapattırmazsan takipteyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…