- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Nasıl? Ehliyet mi? Ehliyetle mi düzelecek?boşanmayı dusunmuyorsaniz once ehliyet alin. Kararli ve net olun. Araba surmeyi ogrenin. Daha süslü olun ve eşinizi kendinize bağlayın.
Onlar da farklı şehirlerdeDiğer konunuzdan hatırladığım kadarıyla eşinizle başka şehirlerde yaşıyordunuz.Okullar açılınca başka şehre gidecektiniz.Eşinizde galiba kuzenin olduğu yerde kalacak.Peki o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
+Durup dururken eşim o kuzeninin ismini geçirerek şuna benzer cümleler kullanıyor: onunla evlenseydim şunu sorun ederdi bunu sorun ederdi. Şu duruma anlayış göstermezdi. Aralarında bir şey olmamış olmasına teselli arıyor gibi değil mi Allah aşkına yoksa ben mi çok kötü niyetli biriyim. Bilemiyorum bilemiyorum.
Hayir tabi ki konu sahibine bir ugras lazim o yuzden dedim. Hem de özgüven olur. Yoksa aldatan kisinin kisilik bozukluğu o davranis karsi tarafla ilgisi yokNasıl? Ehliyet mi? Ehliyetle mi düzelecek?
Aldatılan kadınlar araba kullanamayanlar o halde?
Kullananların ilişkisine ise hiçbirşey olmaz, çünkü erkeğin kalbine giden yol şoförlükten geçer mi diyoruz.
Aaaaaaa neden böyle oldu ???? Alintida var birçokMarmelat Hanım, konuyu silmişsiniz
Yönetim tarafından geri getiriliyor konu bilin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?