- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Haklısınız benim aptallığımKonudaki ogretmen surekli alttan aliyor, aman agzimizin tadi bozulmasin diyor :) ne hikmetse araba surmeyi ogrenirken bile kuzen orada ama konu sahibi aman agzimizin tadi bozulmasin diyor :)
Peki.Arkadaşım neden yalan söyleyeyim. O kadar çok boğuştuğum sorun var ki. Farklı konular altında olsun istedim detaylı konuşabilmek için. Lütfen beni yalancılıkla itham edecekseniz yazmayın buraya.yeterince üzülüyorum yeterince acı çekiyorum. Doğru mu yalan mı bunu ispatlayacak dertte değilim. Lütfen
Benim 5 tane erkek kuzenim var baskada yok zatrn hic kiz kuzenim olmadi..ama hrpsiyle kardes gibi buyuduk..yaslarimizda cok yakin birbirine..hicbirzaman evlilik gibi bisey aklimin kosesinden gecmedi..onlarinda olee..hatta igrenc geliyo bana dusuncesi bile..herkesin aile yapisi kulturu farkli..bu kuzeniyle daha iyi anlasiyo olabilir..cok evlenmek isteselerdi zaten sizinle evlenmezdiii esiniz..Eşimin birkaç tane bayan kuzeni var. Bizim yaşlarımızda. Hiçbirine karşı kötü bir duygum yok hatta onları seviyorum bile ancak bir tanesi var ki onda içime sinmeyen şeyler var. Kendime bile söyleyemediğim ama kendimi yiyip bitirdiğim şeyler. Tek tek anlatacağım. Lütfen korktuğum şeyleri yüzüme şamar gibi çarpmayın. Daha ılımlı söyleyin belki de yanılmak istiyorum.
+Evlenmeden önce bu kuzeni ile beni tanıştırmak istedi. Buluşunca eşim beni unutmuş gibi onunla yanyana yürümeye başladı. Ben arkalarındaydım. Ara sıra dönüp bakıyordu bana. Bunu geçebilirim çünkü eşimin hızlı yürüme huyu vardır. İyi niyet gösterebilirim.
+Ancak o buluşmadan sonra öyle bir şey dedi ki eşim. Buna asla iyi niyet gösteremiyorum. Oturduğumuzda kuzeni bi erkekle tanışmak maksadıyla görüştüğünü ama anlaşamadıklarını söyledi. Kızın söylediğine göre kendisi çok konuşmuş karşı taraf hiç konuşmamış suskun kalmış. Kuzeni bizim yanımızdan ayrıldıktan sonra eşim bana dedi ki ona benim gibi biri lazım. Ben de rezil ettim bunu söylediği için. Bu ne iğrenç bir cümle. Ben suskun kalmazdım anlamında dedim diye savundu kendisini. Sonra da yanlış olduğunu kendisi de kabul etti.
+Kuzenleri ile beraber köy evlerindeyiz. ben mutfakta bulaşık yıkıyorum. Onlar da arkamda oturuyorlar. İşte eşime kilo almışsın falan dediler o yok bunlar yağ değil kas dedi. Eşim ayağa kalktı bak karnıma dokun dedi aynı kıza. Ben elimde köpüklü tabak arkama doğru baktım neler olacak diye. Kız baktığımı farketti. Dokunmadı eşime ama eşim defalarca dokun dokun dedi. Başbaşa kalınca haddini bildirdim ama içimde kaldı bunlar hep.
+Durup dururken eşim o kuzeninin ismini geçirerek şuna benzer cümleler kullanıyor: onunla evlenseydim şunu sorun ederdi bunu sorun ederdi. Şu duruma anlayış göstermezdi. Aralarında bir şey olmamış olmasına teselli arıyor gibi değil mi Allah aşkına yoksa ben mi çok kötü niyetli biriyim. Bilemiyorum bilemiyorum.
+Eşim kuzeninin yanında bana gülümsemiş olsa ya da ufaktan dokunsa kızın hemen suratı asılıyor. Fark ediyorum.
+++Buraya bir sürü madde yazabilirim bu konuyla alakalı. Az çok neler hissettiğimi ne düşündüğümü anlamışsınızdır. Sizden istediğim ben bundan sonra ne yapabilirim? Sonuçta evlenmeden önce böyle bir durumdan haberim yoktu. Bilemezdim. Zaten ortaya dökülmüş bir şey yok. Aralarında sessiz bir anlaşma var gibi. Asla duygusal olarak konuştuklarını düşünmüyorum. Ama gözümün önünde gerçekleşen bu iğrenç olaylara da katlanıyorum. Eşime aranızda bir şey oldu mu diye sordum. Yeminler etti. Kardeşim dedi. Çok net konuştu. Ancak şunu sormaktan çekiniyorum. Cevabı beni üzecek biliyorum ama aranızda böyle söylenmemiş duygular mı var? Bunu sormalı mıyım ya da nasıl hareket etmeliyim
Orada çok ciddi olaylar yoktu fakat bu başlıkta bariz şeyler var !Evliliğimle alakalı birçok sorun yaşıyorum ve farklı başlıklar altında açmak istedim buradaki aksiyon nedir?
Nasıl ılımlı söylenirki bu! Sizde farkındasınız aslında olan biteninDaha ılımlı söyleyin belki de yanılmak istiyorum.
Farklı konular altında açmak istedim hepsi buOrada çok ciddi olaylar yoktu fakat bu başlıkta bariz şeyler var !
O zaman bacım ağırlığını koy ve bu samimiyetten hoşlanmadığını belli et iki tarafada !Farklı konular altında açmak istedim hepsi bu
Evlenmeden önce size resmen ip ucu vermişler.Eğer bu kuzeni evlendikten sonra görseydiniz sizin için çok üzülür ve kandırıldığınızı düşünürdüm.Evlenmeden önce eşinizin sülalesinde Akraba evliliği yapıldığını biliyormuydunuz ? Mesela ben de dahil bir çok kişi akraba evliliği yapılan bir ailenin ferdi ile hayatını birleştirmezdi.Dediğim gibi evlenmeden önce bilmiyordum
Eşimin birkaç tane bayan kuzeni var. Bizim yaşlarımızda. Hiçbirine karşı kötü bir duygum yok hatta onları seviyorum bile ancak bir tanesi var ki onda içime sinmeyen şeyler var. Kendime bile söyleyemediğim ama kendimi yiyip bitirdiğim şeyler. Tek tek anlatacağım. Lütfen korktuğum şeyleri yüzüme şamar gibi çarpmayın. Daha ılımlı söyleyin belki de yanılmak istiyorum.
+Evlenmeden önce bu kuzeni ile beni tanıştırmak istedi. Buluşunca eşim beni unutmuş gibi onunla yanyana yürümeye başladı. Ben arkalarındaydım. Ara sıra dönüp bakıyordu bana. Bunu geçebilirim çünkü eşimin hızlı yürüme huyu vardır. İyi niyet gösterebilirim.
+Ancak o buluşmadan sonra öyle bir şey dedi ki eşim. Buna asla iyi niyet gösteremiyorum. Oturduğumuzda kuzeni bi erkekle tanışmak maksadıyla görüştüğünü ama anlaşamadıklarını söyledi. Kızın söylediğine göre kendisi çok konuşmuş karşı taraf hiç konuşmamış suskun kalmış. Kuzeni bizim yanımızdan ayrıldıktan sonra eşim bana dedi ki ona benim gibi biri lazım. Ben de rezil ettim bunu söylediği için. Bu ne iğrenç bir cümle. Ben suskun kalmazdım anlamında dedim diye savundu kendisini. Sonra da yanlış olduğunu kendisi de kabul etti.
+Kuzenleri ile beraber köy evlerindeyiz. ben mutfakta bulaşık yıkıyorum. Onlar da arkamda oturuyorlar. İşte eşime kilo almışsın falan dediler o yok bunlar yağ değil kas dedi. Eşim ayağa kalktı bak karnıma dokun dedi aynı kıza. Ben elimde köpüklü tabak arkama doğru baktım neler olacak diye. Kız baktığımı farketti. Dokunmadı eşime ama eşim defalarca dokun dokun dedi. Başbaşa kalınca haddini bildirdim ama içimde kaldı bunlar hep.
+Durup dururken eşim o kuzeninin ismini geçirerek şuna benzer cümleler kullanıyor: onunla evlenseydim şunu sorun ederdi bunu sorun ederdi. Şu duruma anlayış göstermezdi. Aralarında bir şey olmamış olmasına teselli arıyor gibi değil mi Allah aşkına yoksa ben mi çok kötü niyetli biriyim. Bilemiyorum bilemiyorum.
+Eşim kuzeninin yanında bana gülümsemiş olsa ya da ufaktan dokunsa kızın hemen suratı asılıyor. Fark ediyorum.
+++Buraya bir sürü madde yazabilirim bu konuyla alakalı. Az çok neler hissettiğimi ne düşündüğümü anlamışsınızdır. Sizden istediğim ben bundan sonra ne yapabilirim? Sonuçta evlenmeden önce böyle bir durumdan haberim yoktu. Bilemezdim. Zaten ortaya dökülmüş bir şey yok. Aralarında sessiz bir anlaşma var gibi. Asla duygusal olarak konuştuklarını düşünmüyorum. Ama gözümün önünde gerçekleşen bu iğrenç olaylara da katlanıyorum. Eşime aranızda bir şey oldu mu diye sordum. Yeminler etti. Kardeşim dedi. Çok net konuştu. Ancak şunu sormaktan çekiniyorum. Cevabı beni üzecek biliyorum ama aranızda böyle söylenmemiş duygular mı var? Bunu sormalı mıyım ya da nasıl hareket etmeliyim
Şimdi icimdekileri nasil yazıyım ben? Uzulmenizi istemiyorum ama okur okumaz aklima gelen tek şey, sanki eşiniz kuzeniyle evlenmek istemiş ama olmamış kuzenine söyleyemeden evlilik düşüncesi engellenmiş gibi hissettim. Içinde kalmış gibi gözüküyorLütfen korktuğum şeyleri yüzüme şamar gibi çarpmayın
Aynen ben de böyle düşünüyorum. Hatta kuzeni için de eşim evlendikten sonra kıymetlendi gibi düşünüyorumŞimdi icimdekileri nasil yazıyım ben? Uzulmenizi istemiyorum ama okur okumaz aklima gelen tek şey, sanki eşiniz kuzeniyle evlenmek istemiş ama olmamış kuzenine söyleyemeden evlilik düşüncesi engellenmiş gibi hissettim. Içinde kalmış gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?