Eşim ve kuzen samimiyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki.

Benim 5 tane erkek kuzenim var baskada yok zatrn hic kiz kuzenim olmadi..ama hrpsiyle kardes gibi buyuduk..yaslarimizda cok yakin birbirine..hicbirzaman evlilik gibi bisey aklimin kosesinden gecmedi..onlarinda olee..hatta igrenc geliyo bana dusuncesi bile..herkesin aile yapisi kulturu farkli..bu kuzeniyle daha iyi anlasiyo olabilir..cok evlenmek isteselerdi zaten sizinle evlenmezdiii esiniz..

Evlenmeden önce haberim yoktu diyorsunuz ama yürüme olayı ve "ona benim gibi biri lazım" demesi resmen sizin için bir ip ucuymuş.Ben sevgilim ve kuzenini böyle bir iletişimde görsem değil evlenmek anında topuklardım.Neyse siz evlenmişsiniz artık önünüze bakın.Eşinizi karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuşun,kardeşim diyerek manipüle etmesine izin vermeyin.Mesela Bizim ailede kuzen kardeştir ama eşinizin ailesinde akraba evlilikleri olduğunu söylemiştiniz yani onlarda akraba kardeştir diye bir durum yok bunu bilin.Evli bir erkeğin gereksiz yakınlaşmalarının güveni sarsacağını hatta evliliği bitireceğini açıkça konuşun ve eğer sizi üzmek istemiyorsa,kuzenine abi gibi tatlı sert çıkışarak net bir mesafe koysun.Her buluşmak istediğinde yanına gitmesin,işim var desin.

Dediğim gibi evlenmeden önce bilmiyordum
Evlenmeden önce size resmen ip ucu vermişler.Eğer bu kuzeni evlendikten sonra görseydiniz sizin için çok üzülür ve kandırıldığınızı düşünürdüm.Evlenmeden önce eşinizin sülalesinde Akraba evliliği yapıldığını biliyormuydunuz ? Mesela ben de dahil bir çok kişi akraba evliliği yapılan bir ailenin ferdi ile hayatını birleştirmezdi.

Bazı insanlar arasında dile dökülmemiş çekimler olur. Kuzen olur, iş arkadaşı olur vs. vs. Şaşırmıyorum artık. İş yerimde farklı kişilerle nişanlı olan kişi evlenene kadar birbirlerine böyle kurlandılar ama sonra ikisi de nişanlısıyla evlendi.
Demem o ki, bence bir çekim söz konusu, ama onlar bunu dillendirmezken siz de dillendirmeyin madem öyle. Üstünü örtün, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin, eşinize bu cesareti vermeyin. Ve o kuzenden uzak tutun.

Valla ben herseyi dusunurüm teyze cocukları amca cocukları evlilik yapan cok kardeş sayılırken birbirleriyle evleniyorlar bana cok garip geliyor ama böle seyler olabiliyor nekadar akıl almazda olsa birbirlerine duygu besliyorlar ınsallah sen yalnıs anlıyorsun dur dilerim

Yani çok saçma. O anlamda görüşmüşler mi ki sürekli "yok evlenseydik şöyle olurdu böyle olurdu " diyor. Bunu aklından geçiriyo ki diline geliyo. Çok saçma. Alimin fikri neyse zikri de odur

Lütfen korktuğum şeyleri yüzüme şamar gibi çarpmayın
Şimdi icimdekileri nasil yazıyım ben? Uzulmenizi istemiyorum ama okur okumaz aklima gelen tek şey, sanki eşiniz kuzeniyle evlenmek istemiş ama olmamış kuzenine söyleyemeden evlilik düşüncesi engellenmiş gibi hissettim. Içinde kalmış gibi gözüküyor

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Hatta kuzeni için de eşim evlendikten sonra kıymetlendi gibi düşünüyorum

Kuzene de ilgi duymazsın yaa..ensestten farksız geliyor bana. Konuya gelince bu kişileri yakından görmeden, tanımadan bir şey demek doğru değil. Bazı kişiler çok samimi ve sahiplenici olur. Göbeğime dokun demesi samimiyetten olabilir farklı bir düşüncesi olsa niye senin yanında yapsın bunu? Ama sürekli onunla evlenseydim falan demesi zihninin bir yerinde o ihtimali düşündüğünü ve ara sıra sizi kıyasladığını düşündürdü bana. Bence kuzen, eşinizin onu beğendiğinin farkında. O sebeple size güldüğünde falan yüzü düşüyor ilgi kaybettiği için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…