• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kuzen samimiyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım neden yalan söyleyeyim. O kadar çok boğuştuğum sorun var ki. Farklı konular altında olsun istedim detaylı konuşabilmek için. Lütfen beni yalancılıkla itham edecekseniz yazmayın buraya.yeterince üzülüyorum yeterince acı çekiyorum. Doğru mu yalan mı bunu ispatlayacak dertte değilim. Lütfen
Peki.

Eşimin birkaç tane bayan kuzeni var. Bizim yaşlarımızda. Hiçbirine karşı kötü bir duygum yok hatta onları seviyorum bile ancak bir tanesi var ki onda içime sinmeyen şeyler var. Kendime bile söyleyemediğim ama kendimi yiyip bitirdiğim şeyler. Tek tek anlatacağım. Lütfen korktuğum şeyleri yüzüme şamar gibi çarpmayın. Daha ılımlı söyleyin belki de yanılmak istiyorum.
+Evlenmeden önce bu kuzeni ile beni tanıştırmak istedi. Buluşunca eşim beni unutmuş gibi onunla yanyana yürümeye başladı. Ben arkalarındaydım. Ara sıra dönüp bakıyordu bana. Bunu geçebilirim çünkü eşimin hızlı yürüme huyu vardır. İyi niyet gösterebilirim.
+Ancak o buluşmadan sonra öyle bir şey dedi ki eşim. Buna asla iyi niyet gösteremiyorum. Oturduğumuzda kuzeni bi erkekle tanışmak maksadıyla görüştüğünü ama anlaşamadıklarını söyledi. Kızın söylediğine göre kendisi çok konuşmuş karşı taraf hiç konuşmamış suskun kalmış. Kuzeni bizim yanımızdan ayrıldıktan sonra eşim bana dedi ki ona benim gibi biri lazım. Ben de rezil ettim bunu söylediği için. Bu ne iğrenç bir cümle. Ben suskun kalmazdım anlamında dedim diye savundu kendisini. Sonra da yanlış olduğunu kendisi de kabul etti.
+Kuzenleri ile beraber köy evlerindeyiz. ben mutfakta bulaşık yıkıyorum. Onlar da arkamda oturuyorlar. İşte eşime kilo almışsın falan dediler o yok bunlar yağ değil kas dedi. Eşim ayağa kalktı bak karnıma dokun dedi aynı kıza. Ben elimde köpüklü tabak arkama doğru baktım neler olacak diye. Kız baktığımı farketti. Dokunmadı eşime ama eşim defalarca dokun dokun dedi. Başbaşa kalınca haddini bildirdim ama içimde kaldı bunlar hep.
+Durup dururken eşim o kuzeninin ismini geçirerek şuna benzer cümleler kullanıyor: onunla evlenseydim şunu sorun ederdi bunu sorun ederdi. Şu duruma anlayış göstermezdi. Aralarında bir şey olmamış olmasına teselli arıyor gibi değil mi Allah aşkına yoksa ben mi çok kötü niyetli biriyim. Bilemiyorum bilemiyorum.
+Eşim kuzeninin yanında bana gülümsemiş olsa ya da ufaktan dokunsa kızın hemen suratı asılıyor. Fark ediyorum.
+++Buraya bir sürü madde yazabilirim bu konuyla alakalı. Az çok neler hissettiğimi ne düşündüğümü anlamışsınızdır. Sizden istediğim ben bundan sonra ne yapabilirim? Sonuçta evlenmeden önce böyle bir durumdan haberim yoktu. Bilemezdim. Zaten ortaya dökülmüş bir şey yok. Aralarında sessiz bir anlaşma var gibi. Asla duygusal olarak konuştuklarını düşünmüyorum. Ama gözümün önünde gerçekleşen bu iğrenç olaylara da katlanıyorum. Eşime aranızda bir şey oldu mu diye sordum. Yeminler etti. Kardeşim dedi. Çok net konuştu. Ancak şunu sormaktan çekiniyorum. Cevabı beni üzecek biliyorum ama aranızda böyle söylenmemiş duygular mı var? Bunu sormalı mıyım ya da nasıl hareket etmeliyim
Benim 5 tane erkek kuzenim var baskada yok zatrn hic kiz kuzenim olmadi..ama hrpsiyle kardes gibi buyuduk..yaslarimizda cok yakin birbirine..hicbirzaman evlilik gibi bisey aklimin kosesinden gecmedi..onlarinda olee..hatta igrenc geliyo bana dusuncesi bile..herkesin aile yapisi kulturu farkli..bu kuzeniyle daha iyi anlasiyo olabilir..cok evlenmek isteselerdi zaten sizinle evlenmezdiii esiniz..

Evlenmeden önce haberim yoktu diyorsunuz ama yürüme olayı ve "ona benim gibi biri lazım" demesi resmen sizin için bir ip ucuymuş.Ben sevgilim ve kuzenini böyle bir iletişimde görsem değil evlenmek anında topuklardım.Neyse siz evlenmişsiniz artık önünüze bakın.Eşinizi karşınıza alıp ciddi bir şekilde konuşun,kardeşim diyerek manipüle etmesine izin vermeyin.Mesela Bizim ailede kuzen kardeştir ama eşinizin ailesinde akraba evlilikleri olduğunu söylemiştiniz yani onlarda akraba kardeştir diye bir durum yok bunu bilin.Evli bir erkeğin gereksiz yakınlaşmalarının güveni sarsacağını hatta evliliği bitireceğini açıkça konuşun ve eğer sizi üzmek istemiyorsa,kuzenine abi gibi tatlı sert çıkışarak net bir mesafe koysun.Her buluşmak istediğinde yanına gitmesin,işim var desin.

Dediğim gibi evlenmeden önce bilmiyordum
Evlenmeden önce size resmen ip ucu vermişler.Eğer bu kuzeni evlendikten sonra görseydiniz sizin için çok üzülür ve kandırıldığınızı düşünürdüm.Evlenmeden önce eşinizin sülalesinde Akraba evliliği yapıldığını biliyormuydunuz ? Mesela ben de dahil bir çok kişi akraba evliliği yapılan bir ailenin ferdi ile hayatını birleştirmezdi.

Bazı insanlar arasında dile dökülmemiş çekimler olur. Kuzen olur, iş arkadaşı olur vs. vs. Şaşırmıyorum artık. İş yerimde farklı kişilerle nişanlı olan kişi evlenene kadar birbirlerine böyle kurlandılar ama sonra ikisi de nişanlısıyla evlendi.
Demem o ki, bence bir çekim söz konusu, ama onlar bunu dillendirmezken siz de dillendirmeyin madem öyle. Üstünü örtün, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin, eşinize bu cesareti vermeyin. Ve o kuzenden uzak tutun.

Valla ben herseyi dusunurüm teyze cocukları amca cocukları evlilik yapan cok kardeş sayılırken birbirleriyle evleniyorlar bana cok garip geliyor ama böle seyler olabiliyor nekadar akıl almazda olsa birbirlerine duygu besliyorlar ınsallah sen yalnıs anlıyorsun dur dilerim

Eşimin birkaç tane bayan kuzeni var. Bizim yaşlarımızda. Hiçbirine karşı kötü bir duygum yok hatta onları seviyorum bile ancak bir tanesi var ki onda içime sinmeyen şeyler var. Kendime bile söyleyemediğim ama kendimi yiyip bitirdiğim şeyler. Tek tek anlatacağım. Lütfen korktuğum şeyleri yüzüme şamar gibi çarpmayın. Daha ılımlı söyleyin belki de yanılmak istiyorum.
+Evlenmeden önce bu kuzeni ile beni tanıştırmak istedi. Buluşunca eşim beni unutmuş gibi onunla yanyana yürümeye başladı. Ben arkalarındaydım. Ara sıra dönüp bakıyordu bana. Bunu geçebilirim çünkü eşimin hızlı yürüme huyu vardır. İyi niyet gösterebilirim.
+Ancak o buluşmadan sonra öyle bir şey dedi ki eşim. Buna asla iyi niyet gösteremiyorum. Oturduğumuzda kuzeni bi erkekle tanışmak maksadıyla görüştüğünü ama anlaşamadıklarını söyledi. Kızın söylediğine göre kendisi çok konuşmuş karşı taraf hiç konuşmamış suskun kalmış. Kuzeni bizim yanımızdan ayrıldıktan sonra eşim bana dedi ki ona benim gibi biri lazım. Ben de rezil ettim bunu söylediği için. Bu ne iğrenç bir cümle. Ben suskun kalmazdım anlamında dedim diye savundu kendisini. Sonra da yanlış olduğunu kendisi de kabul etti.
+Kuzenleri ile beraber köy evlerindeyiz. ben mutfakta bulaşık yıkıyorum. Onlar da arkamda oturuyorlar. İşte eşime kilo almışsın falan dediler o yok bunlar yağ değil kas dedi. Eşim ayağa kalktı bak karnıma dokun dedi aynı kıza. Ben elimde köpüklü tabak arkama doğru baktım neler olacak diye. Kız baktığımı farketti. Dokunmadı eşime ama eşim defalarca dokun dokun dedi. Başbaşa kalınca haddini bildirdim ama içimde kaldı bunlar hep.
+Durup dururken eşim o kuzeninin ismini geçirerek şuna benzer cümleler kullanıyor: onunla evlenseydim şunu sorun ederdi bunu sorun ederdi. Şu duruma anlayış göstermezdi. Aralarında bir şey olmamış olmasına teselli arıyor gibi değil mi Allah aşkına yoksa ben mi çok kötü niyetli biriyim. Bilemiyorum bilemiyorum.
+Eşim kuzeninin yanında bana gülümsemiş olsa ya da ufaktan dokunsa kızın hemen suratı asılıyor. Fark ediyorum.
+++Buraya bir sürü madde yazabilirim bu konuyla alakalı. Az çok neler hissettiğimi ne düşündüğümü anlamışsınızdır. Sizden istediğim ben bundan sonra ne yapabilirim? Sonuçta evlenmeden önce böyle bir durumdan haberim yoktu. Bilemezdim. Zaten ortaya dökülmüş bir şey yok. Aralarında sessiz bir anlaşma var gibi. Asla duygusal olarak konuştuklarını düşünmüyorum. Ama gözümün önünde gerçekleşen bu iğrenç olaylara da katlanıyorum. Eşime aranızda bir şey oldu mu diye sordum. Yeminler etti. Kardeşim dedi. Çok net konuştu. Ancak şunu sormaktan çekiniyorum. Cevabı beni üzecek biliyorum ama aranızda böyle söylenmemiş duygular mı var? Bunu sormalı mıyım ya da nasıl hareket etmeliyim

Yani çok saçma. O anlamda görüşmüşler mi ki sürekli "yok evlenseydik şöyle olurdu böyle olurdu " diyor. Bunu aklından geçiriyo ki diline geliyo. Çok saçma. Alimin fikri neyse zikri de odur

Lütfen korktuğum şeyleri yüzüme şamar gibi çarpmayın
Şimdi icimdekileri nasil yazıyım ben? Uzulmenizi istemiyorum ama okur okumaz aklima gelen tek şey, sanki eşiniz kuzeniyle evlenmek istemiş ama olmamış kuzenine söyleyemeden evlilik düşüncesi engellenmiş gibi hissettim. Içinde kalmış gibi gözüküyor

Şimdi icimdekileri nasil yazıyım ben? Uzulmenizi istemiyorum ama okur okumaz aklima gelen tek şey, sanki eşiniz kuzeniyle evlenmek istemiş ama olmamış kuzenine söyleyemeden evlilik düşüncesi engellenmiş gibi hissettim. Içinde kalmış gibi gözüküyor
Aynen ben de böyle düşünüyorum. Hatta kuzeni için de eşim evlendikten sonra kıymetlendi gibi düşünüyorum

Kuzene de ilgi duymazsın yaa..ensestten farksız geliyor bana. Konuya gelince bu kişileri yakından görmeden, tanımadan bir şey demek doğru değil. Bazı kişiler çok samimi ve sahiplenici olur. Göbeğime dokun demesi samimiyetten olabilir farklı bir düşüncesi olsa niye senin yanında yapsın bunu? Ama sürekli onunla evlenseydim falan demesi zihninin bir yerinde o ihtimali düşündüğünü ve ara sıra sizi kıyasladığını düşündürdü bana. Bence kuzen, eşinizin onu beğendiğinin farkında. O sebeple size güldüğünde falan yüzü düşüyor ilgi kaybettiği için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X