eşim ve kv

malesef işte öyle düşünmüyorum. çünkü isteği masum bir istek değil kendi dediğini yaptırma çabası . kesinlikle iyi niyet yok ben sinir olayım diye herşeyu tanıyorum onu çünkü

Sana çooook büyük bir tavsiye eşinin ailesi hakkında kesinlikle olumsuz konuşma.

Eşin senin annene ya da babana kötü niyetli dese ne hissedersin . Biraz empati.

Doğum günü doğan insanla doğuran kadının beraber paylaştıkları özel bir gün . Öyle düşünürseniz bu sefer de siz kötü niyetli düşünmüş oluyorsunuz.

İnatlaşmayın , uzlaşmacı olun altı üstü doğumgününü..

Canım Allah mutluluğunu daim etsin evlatlarına da hayırlı ömürler versin inşallah.

Masum bir istek demişsin ama ben burada masum bi istek göremiyorum.. Ha talepte bulunursun orda lafı bırakırsın masum olur. Ama önce bi insanı yok sayıp onun evi için plan yapıp sonra planı olduğunu söyleyince hiçe saymak bana iyi niyetli gelmiyor inanki.
İdare etme sanatı doğru ama bu idare etmek olmuyor pasif kalmak oluyor bence.

Ben de dogum gunlerine cok onem veririm , aylar oncesinden plan yaparim ailenin her ferdi icin ama iste hep beraber oluruz ona gore yaparim plani
Keske kv icin kotu niyetli demeseydiniz , hevesinizi anliyorum ama artik siz bir ailesiniz , cekirdek aileniz haricinde kv de ailenin bir ferdi oldu
Kv nin baska yarattigi sorun yoksa bunda da kotu niyet aramayin , anne oldugunuzda anlayacaksiniz ne demek istedigimi :)
Esiniz de ailesini istiyorsa yaninda siz kendi planinizi birgun once gerceklestirin maksat dusunmus olmak ve uygulamis olmak , bosuna uzmeyin kendinizi de esinizi de

Ne guzel firsat o zaman. Eşinizé bak ben hazırlık yaptım. Niyetim baş başa kutlamaktı ama annen böyle istedi. Senin güzel hatırın için bozuyorum planlarım diyin. Eşinin gözünde büyük olan siz olun. Hiç huzurunuzu kaçırmayın böylesi basit bir mesele için.

ne yüzsüz kv

O idare etme sanatinin sanatcilarida hep kadinlar oluyor niyeyse. Evlilik iki kişilik oysa.
Dogum gunune asiri mana yuklemem kendi adima, ailesiylede kutlar (dım) birazcik saygili olsalardi.
Neyse kadin yeni evli ve ilk dogum gunu heves edip basbasa plan yapmis olabilir. Israr etmek yerine buyukluk yapsaydi ve planim var dediginde laftan anlasaydi biraz.
Oglunun bilmem kac yildir dogum gununu kutluyordur zaten annesi. 1 sene eksik kalsa ölmezdi. Bu kizinda kalbi kirilmamis olur ve oteki senelerde belki birlikte kutlarlardi. Bir annenin masum istedigi degil bu, hasetlikten yapilan sey.

evet öyle söyledim zaten ama biraz da ağır konuştum sinirle

başka sorunlar olduğu için iyi niyet olmadığını çok iyi anladım çünkü kv tüm amacı bana inat gitmek kendi istediğini ysptırmak

evet evet aynen öyle

Sen bu ilk dogun gunune sesini cikarmazsan sonraki gunlerde gelin nede olsa sesini cikarmiyo diye tepene binerler. Arayin kv nizi oylesine aradim hazirlik felan yapiyorum cok yoruldum soyle guzelce susleneyimde kocama basbasa bir dogum gunu kutlayalm diyin. Yani onun dediklerinizi hic takmiyormus gibi olun. O birsey derse anne ben size daha onceden de soylemistim ben yanliz kutlamak istiyorum kirilacak birsey yok deyin bune boyle ya

Eşinin bu konuda ki tavrını merak ettim ben hiç ondan bahsetmemissin tartiktik demişsin ama ne söyledi sana ?

Bu arada evet sorunlu bir KV belli zaten ama sürpriz ise bir gün önce yapabilirsin eğer eşine karşı annesini suçlamaya devam edersen hep bir çatışma olacak ve bu yüzden hep gergin bir ev olacak eviniz

Belki size saçma gelicek belki başıma gelse aynı tepkiyi veririm ama...

Zaten dogumgunu onlara ozel... Biri doğmuş biri doğurmuş yani anne ve evlat... Aslında beraber kutlamak istemeleri çok normal bence siz bigun önce veya sonra yapın...

Ben abarttiginizi düşünüyorum varsayalım ki KV kötü niyetli kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor varsın gelsin oğlunun yanına birkaç saat oturup giderler. zaten bütün günler sizin hep beraber olacaksınız bu özel günlere fazla anlam yuklemeyin birlikte gecirdiginiz he gün özeldir zaten. Kendimden örnek vereyim mesela dün gece eşimle oturduk kahve içiyoruz birden aklıma geldi bizim evlilik yıldönümümüz geçmiş 2 ay olmuş geçeli hatta yeni hatırladım eşime dedim hadi ben unutuyorum sen niye unutuyorsun diye epey güldük bugün yemeğe çıkıyoruz geçmiş yıldönümü kutlamak için benim için hiç önemli değil gerçekten günlere bu kadar anlam yükleyip karşındakini kırdıktan sonra ne anlamı kalıyor ki kutlamanın? Ben olsam yerinizde buyrun gelin derdim evime gelecek olan hickimseye müsait değilim demedim şimdiye kadar gelirler pasta yenir çay içilir giderler sonrası hep size ya da öncesi. Gerçekten abartiyorsunuz kendi kendinizi dolduruşa getirmeyin.

aynen hiç sormuyor müsait misin ben böyle bişey düşündüm ama sence olur mu demek yok. üstüne üstlük ben plan yapmıştım diyorum ona rağmen
Canm sende eşine söyle başbaşa kutlamak istiyorum de o gerekeni yapsın mesafeyi koru ki ilerde Çanını sıkmasın maşallah potansiyel var kaynana da

eşim bana hak verdi çağırma kimseyi dedi ama zaten ben çağırmadan annesi söyledi öyle olunca da heves etmiştir ne diyelim şimdi diyor

hatta kayınvalidem bana ' x e söyleme geleceğimizi sürpriz olsun ' demişti ama ben söyledim inadıma

Sürpriz öyle bozulmaz,böyle bozulur
İyi yapmışsınız söylemekle,
Bu size küpe oldu,sonraki sene siz kvden önce arayıp özel plan yaptık başbaşa diyeceksiniz,o kadar.
Hiç bozmayın moralinizi.

Ben olsam sinir olurdum ama bu konu yuzunden esimle tartismazdim. Birgun onceden siz ikiniz kutlayin ne olacakki. Gelsinler pasta keser gidrler. Huzur kaciemaya değmez. Ne eşinizle ne ailesiyle aranizi bozmayin bence.

dimi ama güzellikle söylemişim plan yaptğımı insan tamam kızım o zaman biz sonraki gün gelelim demez mi
. bir de dalga geçer gibi doğum günü başbaşa kutlanmaz diyor şok oldum bişey diyemedim daha
Ama biz başbaşa kutluycaz deseydiniz ya.. çekinmeyin bu kadar ya sonra patlamalar çok daha büyük oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…