eşim ve kv

Esinizin ne diyor bu duruma ? Ailesiyle birlikte kutlama taraftari mi ?

Arayin kv yi rezervasyon yaptirdik disari cikicaz gelmeyin deyin olsun bitsin.

Bence kv niz çok mantıklı ve kendini güzel ifade edebilen bırisi.Bu konuda kv nizi çok haklı buldum.doggru söylemiş.doggumgunu bu evlilik yıldönümü degilki.anneside kutlamak isteyebilir.bence kalbinizi bozmayin ve tartışma filanda cikarmayin.onlarinda hakki hep beraber kutlayin

Kaynanam çok anlayışsız yani benim basıma gelse çok sinir olurum. Bence sen bir gün önceden kutla canım bosver

bence de doğum günü tek kutlanmaz. sana özel bir gün değil ki, kaynanan da kendi doğurduğu çocuğun doğum gününde yanında olmak istiyor. evlilik yıldönümü, sevgililer günü, tanışma yıldnümü vs için başbaşa plan yapsan neyse ama doğum günü için bence kaynanan haksız değil. bozulup kendini üzeceğine, eşinle gereksiz yere tartışma çıkaracağına hep birlikte kutlamayı yapın, onlar gittikten sonra sen özel bölümüne geçersin

gerçi biz zaten özel günlerde pastaneden 2 kişilik yaş pasta alıp evde birlikte yiyoruz , süpriz işlerine ancak aile akrabalar yada arkadaşlar dahil olursa giriyorum. teke tek tadı olmuyor süprizin falan. kalabalık daha eğlenceli benim için yani.

haklısın gercekten de çok sınır bozucu bır davranıs olmuş. çok fazla samımı olma canım mesafeli davranmaya çalış bozma moralini de ertesi gunde siz kutlama yaparsınız

Gündz onlarla bi pasta kesin postalayın akşam yemekle birlikte kutla akşam daha romantik o kaynanayla şimdiden mesafe koy aradığında açma başın çok ağrımasın

Bence kayınvalideniz konu hakkında haklı uslüpta sınıfta kalmış. Ne öyle ders verir gibi. Pat pat söylemiş. Burda orta yol bulunabilir. Bencede doğum günleri kalabalık ve tüm sevdiklerinizle güzel ama evlilik yıl dönümü öyle değil.
Neyse eşinizle bu yüzden arayı bozmayın. Belki çok eğleneceksiniz. O da annesi unutmayın

O kadın doğurdu sizin kocanızı arkadaşım. Bunu unutmayın. Sizde dahil herkesten çok onun kutlama hakkı bu gün. Birgün anne olursanız bunun ne demek olduğunu daha iyi anlarsınız. Kadın doğru söylemiş yıl dönümü değil size ait özel bir gün değil. Kadın oğlunun doğum gününü kutlamasınmı? Adam evlendi diye tapulu malınız olmadı. Bazı şeyleri abartmayın bence.

keske benim dogumgunumude herkes kutlamak istese. cok imrendim. esinin yerinde olsam isten izin alirim. gunduz ailemle aksam esimle kutlarim. hatta sizin aileylede sabah kahvaltida kutlarim..

esine de izin alsin. pastanizi alin kv gidin. aksamki planimizda evde yokuz dersiniz. gelmezler.

bir gün önce yada sonra kutlayabilir. sonuçta bu özel bir gün annesi doğurdu onun hakkı diye bir şey yok malesef. biraz anlayışlı olması gerekirdi. gerçekten iyi bir insan ve iyi niyetli olsaydı zaten dert etmezdim ama amacı benim huzurumu bozmak bunu bildiğim için bu kadar sinirleniyorum

Esinizin ne diyor bu duruma ? Ailesiyle birlikte kutlama taraftari mi ?

Arayin kv yi rezervasyon yaptirdik disari cikicaz gelmeyin deyin olsun bitsin.
oda başbaşa olmak istiyordu ama annesinin ısrarını duyunca ne diyelim şimdi gelsinler napalım moduna girdi

Eşiniz evlenmeden önce de her doğum gününü bu şekilde kutlarlar mıymış?

oda başbaşa olmak istiyordu ama annesinin ısrarını duyunca ne diyelim şimdi gelsinler napalım moduna girdi

Himmm. O zaman is size dusuyor. Kv yi arayin disari cikicaz gelmeyin deyin olsun bitsin.
Hem ne o oyle emri vaki yapar gibi konusmalar hos degil. Daha cok yeni evlisiniz. Biraz disinizi gosterin yoksa ilerleyen zamanlarda bu kv ile bas edemezsiniz.

bu mantıkla bakmak doğru gelmiyor bana çünkü çocuk değil koca adam sancısı heyecaımı kaldı . insan biraz yeni evlilere huzur ve fırsat verir

ah ah

Size katılmıyorum konu sahibi. Yıl dönümünüz falan olsaydı haklısınız derdim ama doğum günü başka. Asıl anlayışı sizin göstermeniz gerekir. Çünkü bu onların günü. Ve evet herkesten çok onun hakkı. Dediğim gibi bunu anne olunca anlarsınız. Ayrıca madem bir gün önce veya sonra kutlanabilir siz önce yada sonra kutlayın o zaman.

Himmm. O zaman is size dusuyor. Kv yi arayin disari cikicaz gelmeyin deyin olsun bitsin.
Hem ne o oyle emri vaki yapar gibi konusmalar hos degil. Daha cok yeni evlisiniz. Biraz disinizi gosterin yoksa ilerleyen zamanlarda bu kv ile bas edemezsiniz.
daha önce tartışmalarımız oldu kendisiyle o yüzden muhatap olmuyorum artık ama sürekli beni zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…