- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Sinirlenip moralinizi bozmayin fani dünya esinizle aranizi acmaniza değmez
Kaynanam çok anlayışsız yani benim basıma gelse çok sinir olurum. Bence sen bir gün önceden kutla canım bosverselam kızlar,
3 aylık evliyim bu hafta sonu eşimin doğum günü. bende evlendikten sonraki ilk doğum günü diye baya özendim evde sürpriz hazırlamak için bir sürü şey sipariş ettim herşeyi hazırladım yani.
fakat eşimin annesi bana 'biz plan yaptık X e hediyesini de aldık o akşam pastayı alır geliriz hep birlikte kutlarız ' dedi
ben tabi şok oldum ama gayet sakin şekilde ' ama ben plan yapmıştım bir önceki yada sonraki gün hep birlikte kutlasak olmaz mı ' dedim.
bana ne dese beğenirsiniz ' merak etme biz çok oturmayız , doğum günü başbaşa kutlanmaz yıldönümünüzü başbaşa kutlarsınız , ayrıca asıl doğum günü o gün neden önceki yada sonraki gün kutlayayım kı ' dedi
bende kalakaldım yani açıkça plan yaptığımı söylememe rağmen hiç anlayış göstermedi . şimdi hevesim gitti hiç bişey yapasım gelmiyor .çok sinir oldum kızlar ne yapsam nasıl davransam
O kadın doğurdu sizin kocanızı arkadaşım. Bunu unutmayın. Sizde dahil herkesten çok onun kutlama hakkı bu gün. Birgün anne olursanız bunun ne demek olduğunu daha iyi anlarsınız. Kadın doğru söylemiş yıl dönümü değil size ait özel bir gün değil. Kadın oğlunun doğum gününü kutlamasınmı? Adam evlendi diye tapulu malınız olmadı. Bazı şeyleri abartmayın bence.
oda başbaşa olmak istiyordu ama annesinin ısrarını duyunca ne diyelim şimdi gelsinler napalım moduna girdiEsinizin ne diyor bu duruma ? Ailesiyle birlikte kutlama taraftari mi ?
Arayin kv yi rezervasyon yaptirdik disari cikicaz gelmeyin deyin olsun bitsin.
oda başbaşa olmak istiyordu ama annesinin ısrarını duyunca ne diyelim şimdi gelsinler napalım moduna girdi
bu mantıkla bakmak doğru gelmiyor bana çünkü çocuk değil koca adam sancısı heyecaımı kaldı . insan biraz yeni evlilere huzur ve fırsat verirBence abartıyorsunuz, eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı kaç yasına gelirse gelsin ne olursa olsun o günde evladının yanında olmak istemesi hakkı siz inatlaştığınız için oda inatlaşıyor olabilirmi o günün asıl kahramanı anne, sancı çeken ilk heyecanı yaşayan o.
yok canım kendi içlerinde öyle bi pasta keserlermiş o kadarEşiniz evlenmeden önce de her doğum gününü bu şekilde kutlarlar mıymış?
bir gün önce yada sonra kutlayabilir. sonuçta bu özel bir gün annesi doğurdu onun hakkı diye bir şey yok malesef. biraz anlayışlı olması gerekirdi. gerçekten iyi bir insan ve iyi niyetli olsaydı zaten dert etmezdim ama amacı benim huzurumu bozmak bunu bildiğim için bu kadar sinirleniyorum
yok canım kendi içlerinde öyle bi pasta keserlermiş o kadar
daha önce tartışmalarımız oldu kendisiyle o yüzden muhatap olmuyorum artık ama sürekli beni zorluyorHimmm. O zaman is size dusuyor. Kv yi arayin disari cikicaz gelmeyin deyin olsun bitsin.
Hem ne o oyle emri vaki yapar gibi konusmalar hos degil. Daha cok yeni evlisiniz. Biraz disinizi gosterin yoksa ilerleyen zamanlarda bu kv ile bas edemezsiniz.
Evlenince kıymete binmiş demek ki maksat çomak sokmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?