eşim ve kv

birgün önceden kutla birdahada kesinlikle önlem al diş geçirmesni bil yoksa bu kadın başına musallat olur
ben olsam vallahi k bkmayın anneciğim baş başa kutlayacagız evet baş başa kutlanr sizde bizim için plan yapmassınız birdaha derim.. ne çekiniyorsun yahu dişli olacaksn bacım dişli.

bizimkilerde oyle her dogum gununde cat kapi gelirler sormazlar hic planiniz varmi yokmu cogu boyle cok zor katlanmak sen bide soylemissin halen geliyor cok arsizmis benimkine soylesem belki kabul ederdi

Evlilik yıl dönümünüzü birlikte kutlamak isteseler garip olurdu ama bu durumda bir gariplik göremedim ısrarcı olması saçma olmuş o kadar!

dimi ama güzellikle söylemişim plan yaptğımı insan tamam kızım o zaman biz sonraki gün gelelim demez mi
. bir de dalga geçer gibi doğum günü başbaşa kutlanmaz diyor şok oldum bişey diyemedim daha
Demez. O karısı ise bende anasıyım, Doğum sancılarını ben çektim o mu çekti bana biraz saygısı olsun. Evlilik dönümünde ne yaparsa yapsın der ayrıca bize sormadan ne planı yapmış ne kadar ayıp bir sormak bu kadar mı zor hem kendi kendine plan yapmış hem bizim uymamızı bekliyor terbiyesiz bile diyebilir
Demem o ki aşk meşk hikaye evlilikte ailelerle kurulan ilişkiler çok önemli. Siz kendi açınızdan düşünüyorsunuz ya bende kv açısından yazdım olayı anlamanız için. Üzülmeyin olur böyle şeyler.

Ama biz başbaşa kutluycaz deseydiniz ya.. çekinmeyin bu kadar ya sonra patlamalar çok daha büyük oluyo..
dedim zaten plan yapmıştım dedim

biz çok oturmayız merak etme yıldonumunu kutlarsınız başbaşa dedi

oda annesi değilmi ama doğumgünü bencede tek başına kutlanmaz yıldonumuz felan olsa tamamda ailesininde katılmak istemesi gayet doğal

siz başka zaman kutlayın
önemli olan hatırlanmak emek verilmesi

bu tip şeyler her daim olacak moral bozmak yerine kendinizi yeni çözüme atın
boşa üzülmeyin

Koskoca evlenmiş barklanmış adamın doğum gününü kutlamak nedir yaa
sizin için söylemiyorum siz tabi ki eşinizin d.g. kutlayacaksınız.

Siz bunu dediğinizde doğumgünü başbaşa kutlanmaz demiş ya tam onun üstüne basa basa diycektiniz ama biz başbaşa kutluycaz bence bu duruma alışın diycektiniz.

Ya da eşine bi şey demiycektin hiç. Gelicekleri saati az çok hesap edersin zaten eşinle iş üstü yakalanmış gibi bornozla açıvercektin kapıyı daha da içeri dalcaz diye uğraşmazlardı diye düşünüyorum..

Doğum günleri toplu kutlanmali hele onu doğuran kişiyi bundan mahrum etmek doğru gelmedi bana ...konu sahibi bence olayı büyütmeye gerek yok bir gün sonra eşinize supriz yapın ...ben evlendikten bir buçuk ay sonra eşimin doğum günüydü bütün aileyi sevdigi arkadaşlarını hepsini cagirmistim bütün ikramliklari hatta pastayı bileben yapmıştım eşim çok sevinmisti gece zaten bizim herkes gittikten sonra mum ışığında dans edip güzel bir gece geçirdik ....sizde böyle şeyler yapabilirsiniz

ay yok o durumda bile gelirdi içeri herhalde

ah işte öyle düşünemiyorum

aldığım herşeyi çöpe atasım var o derece yani

Kocanizi doguran annesi. O gunun baskahramanlari ikisi yani. Eminim ki sizden daha cok onem veriyordur o gune. Cok buyutmeyin. Siz 1 gun once kutlayiverin olsun bitsin.

Kadın söylemiş canım zaten biz bir saat iki saat oturur gideriz diye sende ondan sonra sürprizini yapabilirsin

ah işte öyle düşünemiyorum

aldığım herşeyi çöpe atasım var o derece yani
Bence abartma canım, o da onun annesi sonuçta, biraz onlarla vakit geçirin sonra tüm gün sizin. Şimdi böyle yaparsan hem eşin hem kvden kırılacak, huzursuz olacaksınız, iki tarafında gönlü olsun, herkes mutlu olsun

Bence abartıyorsunuz, eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı kaç yasına gelirse gelsin ne olursa olsun o günde evladının yanında olmak istemesi hakkı siz inatlaştığınız için oda inatlaşıyor olabilirmi o günün asıl kahramanı anne, sancı çeken ilk heyecanı yaşayan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…