bizimkilerde oyle her dogum gununde cat kapi gelirler sormazlar hic planiniz varmi yokmu cogu boyle cok zor katlanmak sen bide soylemissin halen geliyor cok arsizmis benimkine soylesem belki kabul ederdiselam kızlar,
3 aylık evliyim bu hafta sonu eşimin doğum günü. bende evlendikten sonraki ilk doğum günü diye baya özendim evde sürpriz hazırlamak için bir sürü şey sipariş ettim herşeyi hazırladım yani.
fakat eşimin annesi bana 'biz plan yaptık X e hediyesini de aldık o akşam pastayı alır geliriz hep birlikte kutlarız ' dedi
ben tabi şok oldum ama gayet sakin şekilde ' ama ben plan yapmıştım bir önceki yada sonraki gün hep birlikte kutlasak olmaz mı ' dedim.
bana ne dese beğenirsiniz ' merak etme biz çok oturmayız , doğum günü başbaşa kutlanmaz yıldönümünüzü başbaşa kutlarsınız , ayrıca asıl doğum günü o gün neden önceki yada sonraki gün kutlayayım kı ' dedi
bende kalakaldım yani açıkça plan yaptığımı söylememe rağmen hiç anlayış göstermedi . şimdi hevesim gitti hiç bişey yapasım gelmiyor .çok sinir oldum kızlar ne yapsam nasıl davransam
Demez. O karısı ise bende anasıyım, Doğum sancılarını ben çektim o mu çekti bana biraz saygısı olsun. Evlilik dönümünde ne yaparsa yapsın derdimi ama güzellikle söylemişim plan yaptğımı insan tamam kızım o zaman biz sonraki gün gelelim demez mi
. bir de dalga geçer gibi doğum günü başbaşa kutlanmaz diyor şok oldum bişey diyemedim daha
dedim zaten plan yapmıştım dedimAma biz başbaşa kutluycaz deseydiniz ya.. çekinmeyin bu kadar ya sonra patlamalar çok daha büyük oluyo..
oda annesi değilmi ama doğumgünü bencede tek başına kutlanmaz yıldonumuz felan olsa tamamda ailesininde katılmak istemesi gayet doğalselam kızlar,
3 aylık evliyim bu hafta sonu eşimin doğum günü. bende evlendikten sonraki ilk doğum günü diye baya özendim evde sürpriz hazırlamak için bir sürü şey sipariş ettim herşeyi hazırladım yani.
fakat eşimin annesi bana 'biz plan yaptık X e hediyesini de aldık o akşam pastayı alır geliriz hep birlikte kutlarız ' dedi
ben tabi şok oldum ama gayet sakin şekilde ' ama ben plan yapmıştım bir önceki yada sonraki gün hep birlikte kutlasak olmaz mı ' dedim.
bana ne dese beğenirsiniz ' merak etme biz çok oturmayız , doğum günü başbaşa kutlanmaz yıldönümünüzü başbaşa kutlarsınız , ayrıca asıl doğum günü o gün neden önceki yada sonraki gün kutlayayım kı ' dedi
bende kalakaldım yani açıkça plan yaptığımı söylememe rağmen hiç anlayış göstermedi . şimdi hevesim gitti hiç bişey yapasım gelmiyor .çok sinir oldum kızlar ne yapsam nasıl davransam
sizde birgün önce kutlayın madem geri dönüşü yok illa gelecekler.dedim zaten plan yapmıştım dedim
biz çok oturmayız merak etme yıldonumunu kutlarsınız başbaşa dedi
Siz bunu dediğinizde doğumgünü başbaşa kutlanmaz demiş ya tam onun üstüne basa basa diycektiniz ama biz başbaşa kutluycaz bence bu duruma alışın diycektiniz.dedim zaten plan yapmıştım dedim
Siz bunu dediğinizde doğumgünü başbaşa kutlanmaz demiş ya tam onun üstüne basa basa diycektiniz ama biz başbaşa kutluycaz bence bu duruma alışın diycektiniz.
Ya da eşine bi şey demiycektin hiç. Gelicekleri saati az çok hesap edersin zaten eşinle iş üstü yakalanmış gibi bornozla açıvercektin kapıyı daha da içeri dalcaz diye uğraşmazlardı diye düşünüyorum..
ah işte öyle düşünemiyorumDoğum günleri toplu kutlanmali hele onu doğuran kişiyi bundan mahrum etmek doğru gelmedi bana ...konu sahibi bence olayı büyütmeye gerek yok bir gün sonra eşinize supriz yapın ...ben evlendikten bir buçuk ay sonra eşimin doğum günüydü bütün aileyi sevdigi arkadaşlarını hepsini cagirmistim bütün ikramliklari hatta pastayı bileben yapmıştım eşim çok sevinmisti gece zaten bizim herkes gittikten sonra mum ışığında dans edip güzel bir gece geçirdik ....sizde böyle şeyler yapabilirsiniz
eşim bana hak verdi çağırma kimseyi dedi ama zaten ben çağırmadan annesi söyledi öyle olunca da heves etmiştir ne diyelim şimdi diyor
hatta kayınvalidem bana ' x e söyleme geleceğimizi sürpriz olsun ' demişti ama ben söyledim inadıma
dedim zaten plan yapmıştım dedim
Bence abartma canım, o da onun annesi sonuçta, biraz onlarla vakit geçirin sonra tüm gün sizin. Şimdi böyle yaparsan hem eşin hem kvden kırılacak, huzursuz olacaksınız, iki tarafında gönlü olsun, herkes mutlu olsunah işte öyle düşünemiyorum
aldığım herşeyi çöpe atasım var o derece yani
yok ya gitmez biliyorum yalandan öyle söylüyor gece yarısına kadar otururlarKadın söylemiş canım zaten biz bir saat iki saat oturur gideriz diye sende ondan sonra sürprizini yapabilirsin
Sinirlenip moralinizi bozmayin fani dünya esinizle aranizi acmaniza değmezah işte öyle düşünemiyorum
aldığım herşeyi çöpe atasım var o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?