Ben hala gelini haklı bulmuyorum. Biz 3 kızız ve ailemizden uzağız. Damatlar bize sürpriz için ailemizi arar d.gününe gelir misiniz der. Ve biz sürpriz o gün karşımızda görürüz ve deli gibi seviniriz. Gelinlerse tam tersi. İlginç. Artık sınırı çizeceğim diye Nemrut nemrut oturduğunu düşünüyorum gelinlerin.
evet haklı olabilirsiniz ama kadın yıldönümünü beraber kutlayın dediği için bana da oğluyla gelinin arasına girmek isteyen bir tip gibi gelmedi. Hani kötü niyeti olsa çok daha değişik konuşabilirdi. Bana oğlunu doğurduğu gün yanında olmak isteyen bir anne gibi geldi. Sonuçta burdaki çok anne var ve açılan konulardan görüyoruz çocuğumun ilk d.günü vs diye="lutenitsa8, post: 52909625, member: 807429"]Böyle düşünme inan öyle sınırların zorlanıyor ki zamanla ben nerede hata yaptım derken cevap bulamıyor insan bu küçücük ihlaller ve görmezden gelinen şeyler çığ gibi büyüyor önü alınmıyor... Yoksa hergün evime 3-5 defa gelen kayınvalideme benimde garezim yok inan ama başı ağrıyor insanın... Bende ailemden uzağım eşimin ailesine böyle davranıp kendi aileme farklı davranırsam evet hatalı olurum ama daha ilk başta böyle yapan sonrasında coşuyor önünü alamıyorsun. Ayrıca kayınvalide daha tecrübeli böyle yaklaşmak yerine ılıman adım atsa yine gelin hatalı derdim ama kadın şimdiden zaptrapa başlamış ince bir çizgi var o yüzden böyle yorumda bulundum kendi adıma...
evet haklı olabilirsiniz ama kadın yıldönümünü beraber kutlayın dediği için bana da oğluyla gelinin arasına girmek isteyen bir tip gibi gelmedi. Hani kötü niyeti olsa çok daha değişik konuşabilirdi. Bana oğlunu doğurduğu gün yanında olmak isteyen bir anne gibi geldi. Sonuçta burdaki çok anne var ve açılan konulardan görüyoruz çocuğumun ilk d.günü vs diye
.bence o öyle gidiyor. Zaten dedim mesajımda başka kötü niyetli hallerini görmediysem bu konuda bişey demezdim diye. Çünkü hepimiz ömrümüz el verdikçe çocuğumuzun d. Gününde yanında olmak isteriz. Başkaları bi gün önce veya sonra olabilir..hatta bu durumu yaşamamak için bi gün önce kutlardım ben hem eşim beklemediği içim böyle bişey daha çok şaşırır ve sevinirdi.
Dediginizi anlamadım lafmi attiniz bana
:) hı iki saat oturdu herkes gitti yemekten sonra kutladik biz onlarda öyle yaparlar herhalde çok anlayissiz değildir belki kv ...bilmiyorum tabi sonuçta kv nizi siz tanıyor sunuz ..soyle bi düşünün sizin anneniz doğum gününüzü kutlamak istese ve eşiniz biz yanlız kutlamak istiyoruz dese anneniz nasıl üzülür. ...bende gelinim kv demle çok sıkıntı yaşadım ama yılda bir olan kutlamayada çağırırim ama çünkü bende anneyim ve kendi doğurduğum ve benim için çok önemli ve özel günü yavrumla beraber kutlamak isterim bu annelerin en doğal hakkı diye düşünüyorum hem gelin hem anne gözüyle bakıyorum konuya ...kırdıysam sizi af olaYooo laf felan atmadım biz buarada akıl veriyoruz ama sen KV daha iyi taniyorsundur sonuçta ben dedim bir iki saat durur giderler diye sen ne dedin gece yarısına kadar otururlar sonuçta KV için biz nekadar bir cozum için cabalarsak cabalayalim esin ve sen cozeceksin biz fikir veriyoruz ama karşı tarafı tanımıyoruz.
:) hı iki saat oturdu herkes gitti yemekten sonra kutladik biz onlarda öyle yaparlar herhalde çok anlayissiz değildir belki kv ...bilmiyorum tabi sonuçta kv nizi siz tanıyor sunuz ..soyle bi düşünün sizin anneniz doğum gününüzü kutlamak istese ve eşiniz biz yanlız kutlamak istiyoruz dese anneniz nasıl üzülür. ...bende gelinim kv demle çok sıkıntı yaşadım ama yılda bir olan kutlamayada çağırırim ama çünkü bende anneyim ve kendi doğurduğum ve benim için çok önemli ve özel günü yavrumla beraber kutlamak isterim bu annelerin en doğal hakkı diye düşünüyorum hem gelin hem anne gözüyle bakıyorum konuya ...kırdıysam sizi af ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?