Aslında kadın kötü bir şey dememis ters bi cevap vermemiş biz çok oturmayız bile demiş yani.dedim zaten plan yapmıştım dedim
biz çok oturmayız merak etme yıldonumunu kutlarsınız başbaşa dedi
Ama cocugunun esiyle olan özelinj kendi isteklerinden once tutan kaynana baldir olgundur .. Yani bence bu kadin anlayissiz cahilin biri..Kayınvalidenin doğurduğu çocuğunun doğum gününü o gün kutlamak istemesi hakkıdır.
Sanırım siz kayınvalidenizin genel üslubundan hoşnut değilsiniz.
Bundan sonra bir gün önce siz kutlayın ya da haftasonu tatiline çıkın.
kadının çocuğunu doğurduğu gün doğum gününü kutlamaya hakkı yok mu? Asıl gelinin arayıp sorması gerek belki de... sırf evlendi yeni aile kurdu diye evlatlıktan mı çıktı bu çocuk. Kadın sanki çok kötü bişey demiş gibi iki mesajınızda da cahil demişsiniz. Ne kadar ayıp. Bazıları daha evlenmeden gardını hazırlıyor kuruluyor heralde sonra böyle her şeye kulp buluyor.="SecretWomen, post: 52909534, member: 191763"]Birincisi arayip emrivaki yapip o gun gelicez deyisi yanlis ..olgun kisi Bir planin var mi kizim diye sorar..
Ikincisi evet anne bir surpriz hazirladim planim var dendiginde de merak etme cok oturmayiz dogum gunu basbasa olmaz yildonumunu basbasa kutlarsiniz demek yerine; ne surpriz hazirlamissin canim iyi yapmissin bir sonraki gun berabr kutlariz demek (oglumu mutlu eden geline ufak bir jest olur) mutluluguna mutluluk katar.. Cahil insan bunu akil edemez cok gormeyin . yerinjzde olsam bu sekilde davranin kv yi arar annecim berabrr kutlama planimiz suya dustu yaptigim rezervasyonu iptal edemem bir once veya bir sonraki gun beklerim der kapatirim.. Neden emeklerim bosa gitsin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?